לא נראה.michael123 כתב:אנחנו גם חיברנו חדר אחד ולמעשה סלון, מטבח וחדר עבודה מחוברים יחד ללא דלתות.Catskinner כתב:הבית שלי הוא 5 חדרים. חדר אחד הוקרב כדי להגדיל את הסלון והרומבה מתקתק אותו בלי שום בעיה.
ונניח לרגע שעקב עיצוב חריג של הבית שלך הרומבה לא מצליח לנקות את כל החדרים. אז מה בדיוק הבעיה? למחרת תשים אותו בצד השני של הבית והוא ינקה גם את האזורים שהוא פספס יום קודם....
לפני שעה שמתי מגדלור במצב "קיר ווירטואלי" על המטבח, ואחרי 20 דקות שרומבה עבד שם (סה"כ מדובר על איזה 3 מ"ר נקי בלבד) אי-אפשר להגיד שהמקום סטרילי. נקי יחסית, כן, אבל אני עם שואב אבק עושה את זה הרבה יותר טוב והרבה יותר מהר.
אולי יש לי תקלה במכשיר?...
יותר נראה כמו תקלה בציפיות שלך.
סטרילי? בוודאי שלא.
אתה עושה את זה יותר טוה עם שואב אבק? מה אתה אומר?:) לשואב אבק יש הרבה יותר עוצמה ולך יש אינטליגנציה ועיניים.
יותר מהר? נו, אנו כל הזמן אומרים שה"מחיר" לכיסוי הטוב של הרומבה זה זמן ניקוי מאוד ארוך.
ציפיות סבירות שהרומבה עונה עליהן:
1) שמירה על רמת ניקיון טובה. הוא לא יהפוך דיר חזירים לחדר ניתוח. במציאות, 99% מהלכלוך המצטבר זה אבק, חול ושערות ובזה הוא מטפל טוב מאוד.
2) הוא עובד באופן עצמאי. ברור מאליו, אבל זה כל העיניין המיוחד בו. (ומה זה משנה, אם כך, כמה זמן לוקח לו).