מותקנת אצלי גירסת אנדרואיד של קודי 14.0 ואני מעוניינת לעדכן אותה ל14.2 אבל לא מצליחה. כשאני מורידה את קובץ ההתקנה ומנסה להתקין המיניקס מנסה להתקין אך לבסוף מוציא לי הודעה שהאפליקציה לא הותקנה משום כבר מותקנת חבילה קיימת באותו שם עם חתימה מתנגשת.
בבקשה אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה עידכון גירסה מבלי למחוק את כל ההגדרות שהיו לי. כי כרגע אני מבינה שאין לי מה לעשות אלא למחוק את הגירסה הקודמת ולהתקין את החדשה מה נשמע לי לא הגיוני לעשות כל פעם מחדש כש יוצא עידכון.
בתודה ענקית מראש לעוזרים!
TheWiz
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
שליחה
lubka: לדעתי אין בעיה להסיר את ההתקנה ולהתקין גירסה חדשה ושהגדרות ישמרו. התוכנה וההגדרות לא יושבות באותה ספריה.
אם כי אודה, שלא ניסיתי ויכול להיות שבהסרה של התוכנה הוא מסיר גם את ההגדרות שנמצאות בספריה אחרת.
לכן, בכל מקרה, כדי לבצע גיבוי באמצעות התוסף XBMC Backup
שוב תודה על עזרה אבל לצערי גם נסיון להוריד את 3 הקבצים ולהתקין לא צלח.
התוצאה זהה והתמונות שהעלתי בפוסט הקודם שלי זהות לחלוטין.
מה שכן שמתי לב כאשר ההתקנה נכשלה בספריית 3 הקבצים שהורדתי נוצר קובץ DELL/APPDATA/ROAMING/KODI SETUP.
בתוך כל הספריות האלה אין כלום.
לאומת זאת כאשר ניכנסתי ל C:/USERS/NATALI DELL/APPDATA/ROAMING/KODI SETUP
מצאתי את קבצי התקנה של התוסף שלך.
מה שכן על התיקיה USER NATALI DELL יש מנעול קטן.לא יודע אם זה קשור או לא?
בקיצור למרות שביצעתי את מה שהצעת , התקנת התוסף שלך לא צלחה.
@TheWiz
לא מזמן התקנתי את החבליה של TheWiz על מערכת ווינדוס 7, ונראה שהכל עבד לי בסדר.
היום נסיתי להתקין את אותה החבילה (רק שהיא מעודכנת יותר) באותה צורה כמו מקודם (גם ווינדוס 7), אבל משום מה לא נוספו לי הקיר של הסרטים והסדרות כמו מקודם. אין שם בכלל את הקטגוריות האלו, כמו וידאו/רדיו/תוכנות (רק לייתר ביטחון, אני מדבר רק על סדרות/סרטים).
במחשב הקודם שהתקנתי את החבילה עליו הוא ישר התחיל לסרוק לי עטיפות של סרטים באופן אוטומטי וכו'.
אני ממש לא מבין מה לא עשיתי בסדר.
נערך לאחרונה על ידי lyor ב 19/03/2015 5:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
Rio
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שליחה
@TheWiz
·
טוב הורדתי מחדש את הקובץ וכעת זה נראה כאילו זה כן מצליח, הקטע הוא שברגע שהפעלתי את הWIZ PACK נפתח חלון חדש curl.exe אשר מתבצעת בו הורדה, מה שמוזר שההורדה לא מסתיימת, הוא מוריד בערך 17 מגה בייט ואז המהירות יורדת לאפס וזה נתקע, ניסיתי מספר פעמים..
האם יש פתרון למצב הזה?
תודה מראש
Rio
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שליחה
עדכון
ניסיתי שוב בבוקר והכל עובד פיקס בצורה מדהימה!!!
מה החבילה כוללת?
1. עברית מלאה עם 7 פונטים לבחירה
2. המקור העברי
3. פרטי סרטים בעברית
4. עדכוני חדשות מאתר Rotter בתחתית המסך
5. סורסים למאות תוספות וידאו בעולם (Addon Installer)
6. סקין ברירת המחדל מותאם עברית (Confluence)
7. מזג אוויר מקומי (Yahoo)
8. עידן+ וערוצי רדיו מIsraeLive
9. קיר סרטים - 500 סרטים בצפיה ישירה דרך Genesis
10. קיר סדרות - 300 סדרות מלאות בצפיה ישירה דרך Genesis
שלום!
יש לי רספברי פי 2 ואני מתקשה להתקין את העברית לקודי. לפי המדריך אני מבין שהתתקנה צריכה להיות דרך הרשת. אין לי רשת בבית, איך אני מתקין ישירות לרספברי? אודה על תשובה בהקדם
TheWiz
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
שליחה
yayu2120: החבילה הראשונה.
רוןשריג: תתקין בצורה ידנית בעזרת המדריך המלא ל-KODI (בחתימתי)