מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
12 שנים של עבדות
רחוק מאד מלהיות סרט השנה שלי, ולחלוטין השאיר אותי אדיש.
העלילה ניראתה לי לעוסה ודלה, על נושא שכבר מיצה את עצמו לפני 20 שנה.
תוך כדי הסרט היו הרבה רגעים משעממים שהשאירו לי זמן לתהות מה המניעים הנסתרים שגרמו לסרט לקבל את האוסקר.
לא סרט רע, אבל רחוק מלהיות סרט חובה.
6/10
RUSH (2013)
מבוסס על סיפורם האמיתי של נהגי הפורמולה 1 היריבים, ניקי לאודה וג'יימס האנט.
סרט מהנה ומותח מאד על נושא לא שיגרתי (אך גילוי נאות - קרוב לליבי).
סרט שמביא אספקטים רבים ומצמררים על מה שמביא ספורטאים לשיא גם במחיר סיכון חייהם.
8/10
רחוק מאד מלהיות סרט השנה שלי, ולחלוטין השאיר אותי אדיש.
העלילה ניראתה לי לעוסה ודלה, על נושא שכבר מיצה את עצמו לפני 20 שנה.
תוך כדי הסרט היו הרבה רגעים משעממים שהשאירו לי זמן לתהות מה המניעים הנסתרים שגרמו לסרט לקבל את האוסקר.
לא סרט רע, אבל רחוק מלהיות סרט חובה.
6/10
RUSH (2013)
מבוסס על סיפורם האמיתי של נהגי הפורמולה 1 היריבים, ניקי לאודה וג'יימס האנט.
סרט מהנה ומותח מאד על נושא לא שיגרתי (אך גילוי נאות - קרוב לליבי).
סרט שמביא אספקטים רבים ומצמררים על מה שמביא ספורטאים לשיא גם במחיר סיכון חייהם.
8/10
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
Welcome to the Punch (2013)
סרט אקשן על זוג שוטרים המנסים לתפוס שודד נמלט באמצעות בנו שהסתבך בפלילים.
שחקנים טובים (התגעגעתי לשחקן James McAvoy מהסרט Wanted ) , אקשן טוב, ועלילה סבירה, אם כי קצת סבוכה, שגרמה לי מספר פעמים להרגשה שהלכתי לאיבוד.
אופציה טובה להעביר ערב גברים על בירה.
7/10
סרט אקשן על זוג שוטרים המנסים לתפוס שודד נמלט באמצעות בנו שהסתבך בפלילים.
שחקנים טובים (התגעגעתי לשחקן James McAvoy מהסרט Wanted ) , אקשן טוב, ועלילה סבירה, אם כי קצת סבוכה, שגרמה לי מספר פעמים להרגשה שהלכתי לאיבוד.
אופציה טובה להעביר ערב גברים על בירה.
7/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
Love Actually
אוסף של סיפורי אהבה המתרחשים סביב חג המולד באנגליה.
הרבה זמן לא יצא לי לראות סרט עם כ"כ הרבה כוכבים ופנים מוכרות, בינהם ביל ניי, קולין פירט, ליאם ניסן, אמה תומפסון, מר בין, קירה נייטלי, יו גרנט, אלן ריקמן, בילי בוב טורנטון ועוד ועוד. אני די בטוח שהסרט הזה שבר שיא חדש מבחינתי מהבחינה הזו.
סרט דרמה חביב, משעשע ומהנה שהצליח להחזיק אותי דבוק למסך בשקיקה - לא דבר שקורה בהרבה סירטי דרמה. אוסף של סיפורים על אהבה, גם אם קיטצ'יים להחריד, אך עדיין כייפים ומחממים את הלב.
פס הקול של הסרט פשוט איפי ועמוס בשירים מוכרים ומעולים.
מומלץ בחום.
8.510
אוסף של סיפורי אהבה המתרחשים סביב חג המולד באנגליה.
הרבה זמן לא יצא לי לראות סרט עם כ"כ הרבה כוכבים ופנים מוכרות, בינהם ביל ניי, קולין פירט, ליאם ניסן, אמה תומפסון, מר בין, קירה נייטלי, יו גרנט, אלן ריקמן, בילי בוב טורנטון ועוד ועוד. אני די בטוח שהסרט הזה שבר שיא חדש מבחינתי מהבחינה הזו.
סרט דרמה חביב, משעשע ומהנה שהצליח להחזיק אותי דבוק למסך בשקיקה - לא דבר שקורה בהרבה סירטי דרמה. אוסף של סיפורים על אהבה, גם אם קיטצ'יים להחריד, אך עדיין כייפים ומחממים את הלב.
פס הקול של הסרט פשוט איפי ועמוס בשירים מוכרים ומעולים.
מומלץ בחום.
8.510
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
Pompeii
סיפורו של גלדיאטור קלטי בזמן רומא העתיקה, אשר שרד טרגדיה בה עמו היה מעורב מול הרומאים בהיותו ילד, וגדל להיות עבד-גלדיאטור, עד אשר יום אחד נתקל באצילה רומאית, לסיפור אהבה בלתי אפשרי. במקביל לסיפורו הר הגעש ווסביוס מתחיל להתעורר ומאיים על פומפיי.
כמו שנשמע בתיאור הסרט, ההרגשה היא של ערבוב מספר סיפורים רב, שכל אחד מהם יכול (או היה) סיפור טוב בפני עצמו. אם זה עבדות הגלדיאטורים ובעירת המרד של הגיבור, שנראה שהועתקה מהסדרה ספרטקוס, אם זה סיפור אהבה טרגי או אם זה סרט אסונות. במשפט אחד -
ג'ון סנואו (משחקי הכס) פוגש את ספרטקוס פוגש דרמה פוגש סרט אסונות.
זו גם הבעיה המרכזית של הסרט, הכל מעורבב בנסיון להגיע לשיא ואיחוד כל האירועים, אבל זה מורגש מפוספס לחלוטין ושום עלילה ואירוע לא ממוצה בצורה טובה.
האפקטים גם הם לא בשיאם ולעיתים קרובות נראה שחסכו במחלקת האפקטים.
למרות הכל, הסרט רווי אקשן ובעל קרבות מעניינים, יש כמה סצינות שיכולות להיראות טוב בתלת מימד (אני ראיתי בדו-מימד) וסה"כ אפשר לצפות, אבל לא לפתח ציפיות.
6.5/10
סיפורו של גלדיאטור קלטי בזמן רומא העתיקה, אשר שרד טרגדיה בה עמו היה מעורב מול הרומאים בהיותו ילד, וגדל להיות עבד-גלדיאטור, עד אשר יום אחד נתקל באצילה רומאית, לסיפור אהבה בלתי אפשרי. במקביל לסיפורו הר הגעש ווסביוס מתחיל להתעורר ומאיים על פומפיי.
כמו שנשמע בתיאור הסרט, ההרגשה היא של ערבוב מספר סיפורים רב, שכל אחד מהם יכול (או היה) סיפור טוב בפני עצמו. אם זה עבדות הגלדיאטורים ובעירת המרד של הגיבור, שנראה שהועתקה מהסדרה ספרטקוס, אם זה סיפור אהבה טרגי או אם זה סרט אסונות. במשפט אחד -
ג'ון סנואו (משחקי הכס) פוגש את ספרטקוס פוגש דרמה פוגש סרט אסונות.
זו גם הבעיה המרכזית של הסרט, הכל מעורבב בנסיון להגיע לשיא ואיחוד כל האירועים, אבל זה מורגש מפוספס לחלוטין ושום עלילה ואירוע לא ממוצה בצורה טובה.
האפקטים גם הם לא בשיאם ולעיתים קרובות נראה שחסכו במחלקת האפקטים.
למרות הכל, הסרט רווי אקשן ובעל קרבות מעניינים, יש כמה סצינות שיכולות להיראות טוב בתלת מימד (אני ראיתי בדו-מימד) וסה"כ אפשר לצפות, אבל לא לפתח ציפיות.
6.5/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6649
Homefront
שוטר סמוי לשעבר מגיע עם ביתו לעיירה שקטה בתקווה להתחיל מחדש ,
אך הוא מסתבך בעל כורחו עם חבורת בריונים מקומיים וגם עברו רודף אותו.
הגעתי לסרט עם ציפיות נמוכות היות ורוב הסרטים של ג'ייסון סטטהם
הם בינוניים ומטה - והופתעתי לטובה! כולל פס-קול DTS שמנוצל ברובו .
10\7
שוטר סמוי לשעבר מגיע עם ביתו לעיירה שקטה בתקווה להתחיל מחדש ,
אך הוא מסתבך בעל כורחו עם חבורת בריונים מקומיים וגם עברו רודף אותו.
הגעתי לסרט עם ציפיות נמוכות היות ורוב הסרטים של ג'ייסון סטטהם
הם בינוניים ומטה - והופתעתי לטובה! כולל פס-קול DTS שמנוצל ברובו .
10\7
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
https://www.htisrael.co.il/vp1946086#1946086kingikra כתב:guns 2
זכור לי ביקורות לא טובות פה על הסרט ואני מודה למבקרים. באתי בלי ציפיות ונהנתי מאוד מסרט קליל וחביב עם סאונד מעולה....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

The Book Thief
סיפורה של ליזל, יתומה המוצאת נחמה בספרים בעת מלחמת העולם השנייה בגרמניה.
קודם כל אני חייב לציין שבעיניי העובדה שהשחקנים דיברו אנגלית במבטא גרמני ושילבו פה ושם מילים בגרמנית, פשוט נראה מגוחך וגרם להם להישמע כמו מהגרים ולא כמו גרמנים. נמשיך בעובדה שבמהלך הסרט היו אולי 1-2 קטעים שבאמת ריגשו אותי ושהמילה הכי חזקה שמתקשרת לי לסרט ולתחושה הסופית ממנו היא "פרווה" ותבינו שבעיניי הסרט הנ"ל סביר ותו לא.
אז נכון שיש לנו בסרט את ג'פרי ראש הנפלא, את אמילי ווטסון המקסימה ואת הילדה שובת הלב שכנראה תגדל להיות יפיפייה מדהימה, אך בסופו של היום סרט שעוסק בנושא כ"כ כאוב אמור להיות הרבה הרבה יותר מרגש ונוגע ללב - מה שסרט זה איכשהו מצליח לפספס ברובו. למען האמת, היו רגעים בהם הרגשתי שאני צופה סרט של דיסני ולא בסרט על מלחמת העולם וזוועותיה.
סביר ותו לא, לא סרט חובה בעליל.
6/10
סיפורה של ליזל, יתומה המוצאת נחמה בספרים בעת מלחמת העולם השנייה בגרמניה.
קודם כל אני חייב לציין שבעיניי העובדה שהשחקנים דיברו אנגלית במבטא גרמני ושילבו פה ושם מילים בגרמנית, פשוט נראה מגוחך וגרם להם להישמע כמו מהגרים ולא כמו גרמנים. נמשיך בעובדה שבמהלך הסרט היו אולי 1-2 קטעים שבאמת ריגשו אותי ושהמילה הכי חזקה שמתקשרת לי לסרט ולתחושה הסופית ממנו היא "פרווה" ותבינו שבעיניי הסרט הנ"ל סביר ותו לא.
אז נכון שיש לנו בסרט את ג'פרי ראש הנפלא, את אמילי ווטסון המקסימה ואת הילדה שובת הלב שכנראה תגדל להיות יפיפייה מדהימה, אך בסופו של היום סרט שעוסק בנושא כ"כ כאוב אמור להיות הרבה הרבה יותר מרגש ונוגע ללב - מה שסרט זה איכשהו מצליח לפספס ברובו. למען האמת, היו רגעים בהם הרגשתי שאני צופה סרט של דיסני ולא בסרט על מלחמת העולם וזוועותיה.
סביר ותו לא, לא סרט חובה בעליל.
6/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46478
Grand Piano
אלייז'ה ווד משחק בתפקיד של מוזיקאי אשר יוצא לאחר 5 שנים של שקט לקונצרט בו הוא ינגן על הפסנתר של מורהו שהלך לעולמו, אדם עשיר מאוד. תוך כדי הקונצרט, הוא מגלה כי מישהו מכוון עליו רובה צלפים והוא מעביר לו פקודות דרך אוזניה. על אלייז'ה לגלות תוך כדי הקונצרט מי מאיים עליו וכיצד להחלץ מהמצב אליו הוא נקלע.
זה סרט שהיה יכול להיות מעולה כסרט קצר של 10 דקות, אבל עשו ממנו מסטיק של 90 דקות. חוץ מהופעת אורח קצרה של ג'ון קיוזאק, אין פה כלום בסרט מלבד עלילה תפלה ולא הגיונית. פיהוק.
3/10
אלייז'ה ווד משחק בתפקיד של מוזיקאי אשר יוצא לאחר 5 שנים של שקט לקונצרט בו הוא ינגן על הפסנתר של מורהו שהלך לעולמו, אדם עשיר מאוד. תוך כדי הקונצרט, הוא מגלה כי מישהו מכוון עליו רובה צלפים והוא מעביר לו פקודות דרך אוזניה. על אלייז'ה לגלות תוך כדי הקונצרט מי מאיים עליו וכיצד להחלץ מהמצב אליו הוא נקלע.
זה סרט שהיה יכול להיות מעולה כסרט קצר של 10 דקות, אבל עשו ממנו מסטיק של 90 דקות. חוץ מהופעת אורח קצרה של ג'ון קיוזאק, אין פה כלום בסרט מלבד עלילה תפלה ולא הגיונית. פיהוק.
3/10
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
הרגע סיימתי לצפות בסרט: The Counselor.. אשכרה סוג ז' של סרט!mulder כתב:the counselor
עורך דין מסתבך עם קרטל סמים לאחר שעסקת סמים השתבשה וסחורה יקרה אבדה.
עמוס בכישרון אבל פשוט נראה כמו אוסף סצינות יפות שאין קשר ביניהן.
משעמם זה לא, אבל קשה לי להמליץ עליו....
עלילה תלושה מהחיים..(כאילו אין עלילה בכלל) אתה חושב לעצמך שמע אולי זה יגמר באיזה משהו לפנים?
טוייסט קטן וטוב. לא יודע משהו שיפציץ לך את המוח..
שום כלום. התחלה בלי סוף!
סרט רע אם שלל כוכבים שמקשקשים שטויות במיץ במשך שעתיים!
לא להתאמץ בכלל לצפות בדבר הזה זוועתי בטרוף.
ציון 0
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
עדיין זכורות לי כמה ביקורות לא טובות....
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
THE BIRDS
שנייה לפני שמייקל ביי הורס את הסרט, חזרתי למקור.
אפקטים על הפנים, אבל לא רואים סרט כזה בגלל האפקטים.
8.5/10
שנייה לפני שמייקל ביי הורס את הסרט, חזרתי למקור.
אפקטים על הפנים, אבל לא רואים סרט כזה בגלל האפקטים.
8.5/10
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
רונן, אתה מתכוון ל"ציפורים" של היצ'קוק?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46478
The Counselor
פרקליט נכנס לעסקת סמים ובמהרה מגלה כי הוא הסתבך מעל הראש.
סרט שופע שחקנים סוג א', כמו מייקל פסבנדר, בראד פיט, קמרון דיאז ופנלופה קרוז, הסיפור נשמע מתוחכם, אבל התוצאה? מבוכה. לאורך שעתיים שלמות אני מחכה שיתחיל הסרט, שיקרה משהו, אבל חוץ מהמון דיאלוגים שמובילים למבוי סתום במסווה של תחכום, הסרט מסתיים בחוסר עניין ותמיהה על חוסר הבהירות שנצפה על המסך בשעתיים האחרונות.
פסקול DTS-HD Master Audio.
3/10
פרקליט נכנס לעסקת סמים ובמהרה מגלה כי הוא הסתבך מעל הראש.
סרט שופע שחקנים סוג א', כמו מייקל פסבנדר, בראד פיט, קמרון דיאז ופנלופה קרוז, הסיפור נשמע מתוחכם, אבל התוצאה? מבוכה. לאורך שעתיים שלמות אני מחכה שיתחיל הסרט, שיקרה משהו, אבל חוץ מהמון דיאלוגים שמובילים למבוי סתום במסווה של תחכום, הסרט מסתיים בחוסר עניין ותמיהה על חוסר הבהירות שנצפה על המסך בשעתיים האחרונות.
פסקול DTS-HD Master Audio.
3/10
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
איך אתם מצליחים לשרוד סרטים שבסוף מקבלים אצלכם ציונים כאלו נמוכים??
זה סוג של מזוכיזם?
כי אצלי אם הסרט לא טוב אחרי חצי שעה אז אני פשוט מפסיק...
זה סוג של מזוכיזם?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

היום החלטתי להוציא את הסרט מה"בוידם", לנער ממנו את האבק ולצפות בו שוב.Huber כתב:The.Goonies
חבורת ילדים הגרים בחוף המערבי של ארה"ב מבלים ימים אחרונים יחד, לפני שיהרסו את בתיהם במסגרת עבודות פיתוח. כאשר הם נתקלים בטעות במפה עתיקה של שודדי ים המראה את מקומו של אוצר גדול, מחליטים הילדים לצאת להרפתקה ולנסות למצוא את האוצר האבוד. בדרך הם מסתבכים בצרות רבות ונתקלים בחבורת פושעים מסוכנת שמנסה לתפוס אותם.
סרט מלפני 25 שנה(!) שמוכיח שסרטים טובים לא מתיישנים. את הסרט ראיתי פעם אחרונה כשהייתי נער, כך שהיה תענוג לחזור ולצפות בסרט נעורים באיכות גבוה. כל אחד מאיתנו מעל גיל שלושים יתקף בהתקף נוסטלגיה עם הופעתם של טייפ הקסטות בסרט, סינדי לאופר בטלוויזיה (CRT מעץ!) ועוד כל מיני פנינים שכאלו.
בהחלט מומלץ, אפשר ורצוי לצפות עם הילדים.
8/10...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
12 years a slave
סיפורו קורע הלב של אדם חופשי שנחטף ומועבר מניו יורק למדינה דרומית ושם הופך לעבד.
כואב ומטריד.
9/10
סיפורו קורע הלב של אדם חופשי שנחטף ומועבר מניו יורק למדינה דרומית ושם הופך לעבד.
כואב ומטריד.
9/10
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
toxin כתב:רונן, אתה מתכוון ל"ציפורים" של היצ'קוק?...
כן
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
LONE SURVIVOR
+1Omri617 כתב:......
+1 .
לא מבין איך אין יותר שבחים -אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Lone Survivor
דובר פה כ"כ הרבה על הסרט הנ"ל, אני רק אוסיף את 2 הסנט שלי. אחד מסרטי הקרבות המודרניים היותר איכותיים שיצא לי לראות, ועצם העובדה שהוא מבוסס על סיפור אמיתי רק מוסיפה לאמינות שלו. אין פה ניסיון, כמו ברב הסרטים האמריקאיים על הצבא האמריקאי, לתת נופך הירואי יותר מידיי לחיילים הלוחמים, והסצנות המתוארות בסרט מרגישות קרובות מאוד למה שכנראה קרה במציאות.
החיסרון היחיד לטעמי בסרט היא העובדה שקראו לו "השורד האחרון" וליהקו 5 שחקנים עלומי שם ואיתם ליהקו כוכב כמו מארק וולברג, מה שדי מוציא את הטעם מהניסיון לנחש מי יהיה השורד האחרון
בהחלט מהנה ומומלץ בחום.
8.5/10
דובר פה כ"כ הרבה על הסרט הנ"ל, אני רק אוסיף את 2 הסנט שלי. אחד מסרטי הקרבות המודרניים היותר איכותיים שיצא לי לראות, ועצם העובדה שהוא מבוסס על סיפור אמיתי רק מוסיפה לאמינות שלו. אין פה ניסיון, כמו ברב הסרטים האמריקאיים על הצבא האמריקאי, לתת נופך הירואי יותר מידיי לחיילים הלוחמים, והסצנות המתוארות בסרט מרגישות קרובות מאוד למה שכנראה קרה במציאות.
החיסרון היחיד לטעמי בסרט היא העובדה שקראו לו "השורד האחרון" וליהקו 5 שחקנים עלומי שם ואיתם ליהקו כוכב כמו מארק וולברג, מה שדי מוציא את הטעם מהניסיון לנחש מי יהיה השורד האחרון
בהחלט מהנה ומומלץ בחום.
8.5/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
Gravity
ראיתי בקולנוע אבל בבית זה מרשים יותר. סאונד מדהים וקצב שמשלב איטיות לפעמים עם מהירות במקומות אחרים. לא לצפות ללא תלת מימד.
משום מה יש לא מעט ארטיקפקטיפ בתמונה. היא יחסית גרעינית ויש גם זליגה בין העיניים. אבל סה״כ זה סרט מעולה.
9/10
ראיתי בקולנוע אבל בבית זה מרשים יותר. סאונד מדהים וקצב שמשלב איטיות לפעמים עם מהירות במקומות אחרים. לא לצפות ללא תלת מימד.
משום מה יש לא מעט ארטיקפקטיפ בתמונה. היא יחסית גרעינית ויש גם זליגה בין העיניים. אבל סה״כ זה סרט מעולה.
9/10