מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
About Time
קומדיה רומנטית בריטית עם טוויסט מתחום המדע הבדיוני. חמוד ונוגע ללב, עם משחק טוב ואווירה נעימה.
אין לצפות ליותר מדי ריאליזם בטוויסט, הוא משמש להבהרת מסר.
מפתיע לטובה, מתאים מאד לצפיה זוגית.
7.5/10
קומדיה רומנטית בריטית עם טוויסט מתחום המדע הבדיוני. חמוד ונוגע ללב, עם משחק טוב ואווירה נעימה.
אין לצפות ליותר מדי ריאליזם בטוויסט, הוא משמש להבהרת מסר.
מפתיע לטובה, מתאים מאד לצפיה זוגית.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73429
- שם מלא: ערן
Free Birds
תרנגולי ההודו, שמאסו בלהיות המנה המרכזית בחג ההודיה, חוזרים אל עבר על מנת להוריד את עצמם מהתפריט.
נשמע מטופש? ובכן,זה בגלל שזה אכן כך. שלא אובן לא נכון, רב סירטי ה CGI נשענים על עלילה מעט מופרכת, אך בעזרת הומור והרבה קסם אישי מצליחים ליצור חווית צפיה שמתעלה על תסריט הגיוני. בסרט הנוכחי יש מעט מאוד מהכל, ולא הרבה מכלום. הדמויות סתמיות, הההומור ברובו דלוח (עם הברקה פה ושם, אך מעט מידיי), ויש מעט מאוד קסם שמצליח למשוך אות הצופה אך תוך הסרט.
אז זה לא אחד מסירטי ה CGI הגרועים שראיתי, מצד שני לא אחד הטובים.
הסטרט מדוב ע"י כמה שחקנים די מוכרים כגון אוון וילסון, וודי הארלסון, ג'ורג' טאקיי ועוד.
שווה צפייה רק אם אתם ממש אוהבים סירטי CGI.
5.9/10
תרנגולי ההודו, שמאסו בלהיות המנה המרכזית בחג ההודיה, חוזרים אל עבר על מנת להוריד את עצמם מהתפריט.
נשמע מטופש? ובכן,זה בגלל שזה אכן כך. שלא אובן לא נכון, רב סירטי ה CGI נשענים על עלילה מעט מופרכת, אך בעזרת הומור והרבה קסם אישי מצליחים ליצור חווית צפיה שמתעלה על תסריט הגיוני. בסרט הנוכחי יש מעט מאוד מהכל, ולא הרבה מכלום. הדמויות סתמיות, הההומור ברובו דלוח (עם הברקה פה ושם, אך מעט מידיי), ויש מעט מאוד קסם שמצליח למשוך אות הצופה אך תוך הסרט.
אז זה לא אחד מסירטי ה CGI הגרועים שראיתי, מצד שני לא אחד הטובים.
הסטרט מדוב ע"י כמה שחקנים די מוכרים כגון אוון וילסון, וודי הארלסון, ג'ורג' טאקיי ועוד.
שווה צפייה רק אם אתם ממש אוהבים סירטי CGI.
5.9/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Thor The Dark World
המשך עלילותיו של ט'ור המגן של על ממלכת הפנטזיה "אסגארד" .
נטלי פורטמן יפהפייה ,אפקטים משובחים , אקשן טוב , מצחיק לעיתים .
אני באופן אישי מאוד נהניתי מהגרפיקה ומהסאונד ,
לצפות רק במערכת קולנוע בייתית!
10\8
המשך עלילותיו של ט'ור המגן של על ממלכת הפנטזיה "אסגארד" .
נטלי פורטמן יפהפייה ,אפקטים משובחים , אקשן טוב , מצחיק לעיתים .
אני באופן אישי מאוד נהניתי מהגרפיקה ומהסאונד ,
לצפות רק במערכת קולנוע בייתית!
10\8
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
Hit and run
קומדיה מוזרה על בחור בהגנת עדים שמחליט לחזור ללוס אנג׳לס ביחד עם החברה שלו.
אהבתי.
8.5/10
קומדיה מוזרה על בחור בהגנת עדים שמחליט לחזור ללוס אנג׳לס ביחד עם החברה שלו.
אהבתי.
8.5/10
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
קפטן פיליפס
סרט מתח טוב מאוד, אבל מה שמבחינתי בולט במיוחד זו סצינת הסיום.
אחת מתצוגות המשחק הכי טובות שראיתי אי פעם. מגיע להנקס את האוסקר ולו בשביל הסצינה הזו בלבד.
ספויילר בהמשך (יש לגלול למטה).
האחות שמשחקת מולו בסצינת הסיום, היא אחות אמיתית בחיל הים ובכלל לא שחקנית. דבר נוסף יפה שלא הייתי שם לב אליו לולא הייתי צופה בתוספות - הסרט מתחיל בשאלה של אשתו "will we be ok" ומסתיים בכך שהאחות אומרת לו "you're ok" שזה סוג של סגירת מעגל לשאלה בתחילת הסרט. לפי הנקס, סצינת הסיום הייתה קצת אלתור, כי הרגישו שהסוף לא יושב טוב. מבחינתי היא העלתה את הסרט ב-2 רמות.
אחת מתצוגות המשחק הכי טובות שראיתי אי פעם. מגיע להנקס את האוסקר ולו בשביל הסצינה הזו בלבד.
ספויילר בהמשך (יש לגלול למטה).
האחות שמשחקת מולו בסצינת הסיום, היא אחות אמיתית בחיל הים ובכלל לא שחקנית. דבר נוסף יפה שלא הייתי שם לב אליו לולא הייתי צופה בתוספות - הסרט מתחיל בשאלה של אשתו "will we be ok" ומסתיים בכך שהאחות אומרת לו "you're ok" שזה סוג של סגירת מעגל לשאלה בתחילת הסרט. לפי הנקס, סצינת הסיום הייתה קצת אלתור, כי הרגישו שהסוף לא יושב טוב. מבחינתי היא העלתה את הסרט ב-2 רמות.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
About Time
מצטרף להמלצה על הסרט. אהבתי מאד את ההומור הבריטי, וכן את התזכורת שאפשר להנות מסרט עם סיפור טוב מצחיק ומרגש ללא אפקטים, יריות, CGI ושאר הדברים שנועדו לחפות על עלילה ומשחק ירודים.ziv_r כתב:About Time
בגיל 21, טים מגלה כי כל הזכרים במשפחתו בעלי יכולת לנוע אחורה בזמן. הוא יוצא לעיר הגדולה לונדון להתחיל את חייו ולמצוא אהבה.
Chick Flick. יפה שלא עשו כאן סיפור גדול מידי מהנסיעה בזמן, גם לא העלו התמודדות מול כל מיני סוגיות מסובכות בנושא. יש לפנינו סיפור אהבה פשוט ונורמטיבי, נוגע ללב, עם דגש על משפחתיות ובלי מוסר השכל מעצבן בסוף.
אורך של 120 דקות שלא הרגיש ארוך מידי.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
7.5/10...
חובה לצפות על בת הזוג + חבילה טישיו (רק בשבילה כמובן...).
8/10
- sagi1261
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 594
theezway
קפטן פיליפס אני איתך סצינת הסיום של טום הנקס פשוט ברמה הכי גבוה שנראתה על מסכי הקולנוע בשנים האחרונות.
קפטן פיליפס אני איתך סצינת הסיום של טום הנקס פשוט ברמה הכי גבוה שנראתה על מסכי הקולנוע בשנים האחרונות.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
כן זה ראוי לניתוחsagi1261 כתב:theezway
קפטן פיליפס אני איתך סצינת הסיום של טום הנקס פשוט ברמה הכי גבוה שנראתה על מסכי הקולנוע בשנים האחרונות....
האחות נוהגת בסופר מקצועיות ולא נותנת לטיפת רגש לחלחל.
מולה טום הנקס שבור ומפורק.
- oferlaor
-
- מנהל

- Omri617
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2291
epony כתב:Lone Survivor
צוות של ארבעה לוחמים ביחידת עילית אמריקאית (Navy SEALs) נשלח עמוק לעורף הטאליבן באפגניסטן כדי לעקוב אחרי בכיר בארגון שאחראי להרג עשרות חיילים אמריקנים.
לאחר שהם נחשפים במקרה ע"י תושבי המקום, חברי הצוות נקלעים לקרב מול עשרות רבות של לוחמי טאליבן, ובעוד הם מתקשים ליצור קשר עם המפקדה שלהם, סיכוייהם לשרוד את המתקפה הנמשכת עליהם הולכים וקטנים.
סרט מעולה שמבוסס על מקרה אמיתי שסופר לראשונה בספר מאת אחד הלוחמים. כל השחקנים , ובראשם מארק וולברג, עושים את עבודתם, וההשקעה בסימולציה מציאותית ככל האפשר של תנאי השטח והמשימה בהחלט משתלמת.
המבחן האישי שלי עבור כל סרט מלחמה כזה הוא "בלאק הוק דאון" המופתי של רידלי סקוט. הסרט זה הוא ככל הנראה הטוב ביותר שראיתי בז'אנר מאז הסרט ההוא.
למותר לציין שהסרט מועמד לאוסקר בשתי קטגוריות סאונד (מיקס ועריכה), כך שגם הפסקול ראוי לצל"ש.
ב-IMDB הסרט מקבל 7.9 - אני הולך להשקיע בו עוד טיפה ולתת לו 8.5 - צפיית חובה לחובבי הז'אנר!...
+1 .
לא מבין איך אין יותר שבחים -אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות.
- Galna
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
הכל אבוד - All is Lost
מבחינת עלילה, כמו Grravity, אבל בים.
מרתק לכל אורכו, רוברט רדפורד שומר על מתח ועניין עם הופעה מרשימה וחדשנית (לא רק שהוא לא מדבר, הוא בקושי עושה קולות בכלל...)
עבודת עריכת סאונד מוקפדת ומדוייקת, מועמד בצדק לאוסקר.
8.5/10
מבחינת עלילה, כמו Grravity, אבל בים.
מרתק לכל אורכו, רוברט רדפורד שומר על מתח ועניין עם הופעה מרשימה וחדשנית (לא רק שהוא לא מדבר, הוא בקושי עושה קולות בכלל...)
עבודת עריכת סאונד מוקפדת ומדוייקת, מועמד בצדק לאוסקר.
8.5/10
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
הדילרים
סרט ישראלי שיצא לפני שנתיים בערך לקולנוע. אני מגדיר אותו בקטיגוריה של סרטי הקאלט. יש שם משפטים לפנתיאון.
משחק ענק של אלון אבוטבול. כמו כן משתתפים: איתי תורג'מן, דני שטג, יובל שרף, צחי גראד.
שני חברים שגרים ביחד ומשחקים בקבוצת הכדורגל השכונתית מסתבכים עם עבריין מקומי ומתחייבים להחזיר לו כסף שאין להם.
מהסתבכות אחת לשניה הבלאגן חוגג.
מומלץ בחום.
סרט ישראלי שיצא לפני שנתיים בערך לקולנוע. אני מגדיר אותו בקטיגוריה של סרטי הקאלט. יש שם משפטים לפנתיאון.
משחק ענק של אלון אבוטבול. כמו כן משתתפים: איתי תורג'מן, דני שטג, יובל שרף, צחי גראד.
שני חברים שגרים ביחד ומשחקים בקבוצת הכדורגל השכונתית מסתבכים עם עבריין מקומי ומתחייבים להחזיר לו כסף שאין להם.
מהסתבכות אחת לשניה הבלאגן חוגג.
מומלץ בחום.
- oferlaor
-
- מנהל

Oldboy
גרסא אמריקאית לסרט המופתי הקוראני באותו שם. ג׳וש ברוקלין נאסר ללא סיבה ברורה למשך 20 שנה ללא קשר אנושי למעט טלוויזיה.
הרעיון דומה לסרט הקוראני אבל ביצוע בינוני וליהוק לא מתאים של רבים מהמשתתפים מקלקל.
מי שראה את הקוראני לא יהנה. מי שלא ראה שירוץ לראות (את הגרסא הקוראנית).
7/10
גרסא אמריקאית לסרט המופתי הקוראני באותו שם. ג׳וש ברוקלין נאסר ללא סיבה ברורה למשך 20 שנה ללא קשר אנושי למעט טלוויזיה.
הרעיון דומה לסרט הקוראני אבל ביצוע בינוני וליהוק לא מתאים של רבים מהמשתתפים מקלקל.
מי שראה את הקוראני לא יהנה. מי שלא ראה שירוץ לראות (את הגרסא הקוראנית).
7/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
Scorned
פליטת 90210, אנלין מק'קורד אשר מוכרת יותר כנעמי קלארק, משחקת בתפקיד החברה המסורה אשר מגלה בסופשבוע עם החבר כי הוא בוגד בה עם החברה הכי טובה שלה. אין זעם גדול יותר מאישה נבגדת ועל זה הסיפור שלפנינו.
נדמה שמק'קורד לא מוצאת את עצמה אחרי 90210. היא שחקה בזוועתון Excision אשר היווה את אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי ועכשיו היא ממשיכה בתפקיד הצעירה המתוסבכת. בסרט שלפנינו הצעירה כולאת את החבר שלה ואת חברתה הטובה אשר בגדו בה מאחורי הגב וכל סצנה מתארת עינוי אחר, כאשר העינויים הולכים ומתעצמים. כוכבת הסרט גם אומרת את המשפט הבא: "אני בחורה, אני לא קוראת מדריכים למשתמש, אני פשוט מאלתרת". נדמה שהסרט עצמו גם כן נע באלתורים, כאשר לאורכו זורקים לנו סצנות קצרות על אסיר נמלט כאשר מהצד, הערבוב בין 2 הסיפורים הללו נראה לא קשור.
בסופו של יום, הסרט מעצבן, לא מתוחכם ופשטני. מומלץ לראות רק אם צפיתם בעבר ב- 90210. בסרט משחקת גם ויוה ביאנקה, השם לא אמור לצלצל לכם, אבל היא זו אשר שיחקה בתפקיד הבלתי נשכח של Ilithyia בסדרה Spartacus: War of the Damned.
5/10
פליטת 90210, אנלין מק'קורד אשר מוכרת יותר כנעמי קלארק, משחקת בתפקיד החברה המסורה אשר מגלה בסופשבוע עם החבר כי הוא בוגד בה עם החברה הכי טובה שלה. אין זעם גדול יותר מאישה נבגדת ועל זה הסיפור שלפנינו.
נדמה שמק'קורד לא מוצאת את עצמה אחרי 90210. היא שחקה בזוועתון Excision אשר היווה את אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי ועכשיו היא ממשיכה בתפקיד הצעירה המתוסבכת. בסרט שלפנינו הצעירה כולאת את החבר שלה ואת חברתה הטובה אשר בגדו בה מאחורי הגב וכל סצנה מתארת עינוי אחר, כאשר העינויים הולכים ומתעצמים. כוכבת הסרט גם אומרת את המשפט הבא: "אני בחורה, אני לא קוראת מדריכים למשתמש, אני פשוט מאלתרת". נדמה שהסרט עצמו גם כן נע באלתורים, כאשר לאורכו זורקים לנו סצנות קצרות על אסיר נמלט כאשר מהצד, הערבוב בין 2 הסיפורים הללו נראה לא קשור.
בסופו של יום, הסרט מעצבן, לא מתוחכם ופשטני. מומלץ לראות רק אם צפיתם בעבר ב- 90210. בסרט משחקת גם ויוה ביאנקה, השם לא אמור לצלצל לכם, אבל היא זו אשר שיחקה בתפקיד הבלתי נשכח של Ilithyia בסדרה Spartacus: War of the Damned.
5/10
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
ת'ור - העולם האפל
ברצינות חברים, אני מתחיל להתעייף מכל סרטי הקומיקס האלה.
לא התלהבתי מהראשון, כך שגם לא נפלתי מהשני,למרות שקיוויתי ליותר. אמנם האפקטים מרהיבים יותר בחלק זה.
אין ספק שהתפאורה והאפקטים מושקעים, וגם הסאונד משובח (בקטע של הפלישה לכד"א, הסאב גרם לאשתי להתעורר בבהלה לאחר שנרדמה במהלך הסרט
), אך העלילה יבשה והדמויות חסרות אופי. גם נטלי פורטמן 'המהוללת' משחקת די אנמי.
הדמות היחידה שמציגה אופי בסרט זה לוקי (Tom Hiddleston). אני אוהב את רנה רוסו ואנתוני אופקינס, אך הדמויות שלהם מאוד משניות בסרט וכמעט לא באות לידי ביטוי..
גם העלילה די בנאלית ולא מעוררת יותר מדי רגש או מתח.
טופ נו, עוד סרט קומיקס בינוני...
6/10
ברצינות חברים, אני מתחיל להתעייף מכל סרטי הקומיקס האלה.
לא התלהבתי מהראשון, כך שגם לא נפלתי מהשני,למרות שקיוויתי ליותר. אמנם האפקטים מרהיבים יותר בחלק זה.
אין ספק שהתפאורה והאפקטים מושקעים, וגם הסאונד משובח (בקטע של הפלישה לכד"א, הסאב גרם לאשתי להתעורר בבהלה לאחר שנרדמה במהלך הסרט
הדמות היחידה שמציגה אופי בסרט זה לוקי (Tom Hiddleston). אני אוהב את רנה רוסו ואנתוני אופקינס, אך הדמויות שלהם מאוד משניות בסרט וכמעט לא באות לידי ביטוי..
גם העלילה די בנאלית ולא מעוררת יותר מדי רגש או מתח.
טופ נו, עוד סרט קומיקס בינוני...
6/10
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

Dallas buyers club
מת'יו מקונוהי הוא קאובוי מחוספס שנדבק באיידס. הוא מנצל את כישוריו וחוכמת הרחוב שלו בשביל לעזור לאנשים יותר מחברות התרופות החמדניות.
די מעניין. מקונוהי מחזיק לבד את הסרט. שחקן גדול.
7.5/10
מת'יו מקונוהי הוא קאובוי מחוספס שנדבק באיידס. הוא מנצל את כישוריו וחוכמת הרחוב שלו בשביל לעזור לאנשים יותר מחברות התרופות החמדניות.
די מעניין. מקונוהי מחזיק לבד את הסרט. שחקן גדול.
7.5/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
jim breuer: and laughter for all
jim norton: american degenerate
2 מופעי סטנד אפ מושחזים שגרמו לי לכאבי צחוק.
in a world
איזה פספוס. סרט עם כוונות טובות, אבל לא ממוקד ולא ממצה את הכשרונות המעורבים בו.
jim norton: american degenerate
2 מופעי סטנד אפ מושחזים שגרמו לי לכאבי צחוק.
in a world
איזה פספוס. סרט עם כוונות טובות, אבל לא ממוקד ולא ממצה את הכשרונות המעורבים בו.
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

Ender's Game
שחטו את הספר. אני לא מבין איך עושים 9 שעות מההוביט, ובקושי שעתיים מספר עשיר כמו Ender's Game.
המשחק בסדר, התפאורה בסדר, אבל פשוט הרגיש מקוטע וחסר. לחלוטין לא הועברו הרגשות שכל כל התחברתי אליהם כילד כשקראתי את הספר.
מקווה שמתישהוא מישהו יעשה את זה כמו שצריך, אבל לא סביר בשנים הקרובות.
5/10
שחטו את הספר. אני לא מבין איך עושים 9 שעות מההוביט, ובקושי שעתיים מספר עשיר כמו Ender's Game.
המשחק בסדר, התפאורה בסדר, אבל פשוט הרגיש מקוטע וחסר. לחלוטין לא הועברו הרגשות שכל כל התחברתי אליהם כילד כשקראתי את הספר.
מקווה שמתישהוא מישהו יעשה את זה כמו שצריך, אבל לא סביר בשנים הקרובות.
5/10
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
All is Lost
שיעמומון. אין לי מושג על מה ההתלהבות. בן אדם נסחף בים, לא עושה שום דבר בעל תושייה או אמיץ/מעניין, ובסוף רוצה אוסקר.
ראינו 4 אנשים וכולם התאכזבו.
1/10
שיעמומון. אין לי מושג על מה ההתלהבות. בן אדם נסחף בים, לא עושה שום דבר בעל תושייה או אמיץ/מעניין, ובסוף רוצה אוסקר.
1/10
- shumi555
-
- טרול

- תגובות: 33
הסרט קיבל ציון 7 בIMDB.liorreem כתב:All is Lost
1/10...
אז מה זה אומר על כל אלה שכן אהבו?
סרט מעולה ואכן ראוי לכל פרס אוסקר.