מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
לא, דוקא האיפור לא היה משהו.
חולק עלייך, יש מספיק שתן להם למשל אפקטים טובים והם קרועים על סרט.
או מוזיקה של להקה אהובה..
כל אחד, ומה שהוא מצפה בסרט.
נכון, הסרט לא מדהים. אותי הוא לא שעמם כלל. המוטיב של האקראיות הקטנה בחיים שמוליכה לארועים דרמטיים בהרבה היא קו מלווה בסרטים של האחים כהן.
גם ענייני ריגול וכדומה, עד כמה שהם מיושנים כיום, מופיעים הרבה בסרטיהם.
אני סבור, שהם פספסו כי הם נשארו על הגבול הדק שבין סרט דרמה (שהם יודעים לעשות כה טוב) לבין קומדיה. הקומדיות היום הרבה יותר פרועות, מפורשות ובוטות וסרט כמו שלהם לא מצליח בכלל להתמודד ולייצר גירוי קומי מספיק.
פרנסס מקדרמוט, דמות לא קומית בעליל, שמלווה למעשה כמעט את כל סרטיהם, לא מצליחה ממש לייצר דמות קומית אוטנטית.
כל הדמויות בסרט הן גרוטסקיות והמשחק הטוב של קלוני, פיט ומלקוביץ' לא עובר את הגבול שבין כבד למגוחך.
אישית, אני חושב שהסרט שווה צפייה. לא יצירת פאר אבל שווה השקעת זמן..
חולק עלייך, יש מספיק שתן להם למשל אפקטים טובים והם קרועים על סרט.
או מוזיקה של להקה אהובה..
כל אחד, ומה שהוא מצפה בסרט.
נכון, הסרט לא מדהים. אותי הוא לא שעמם כלל. המוטיב של האקראיות הקטנה בחיים שמוליכה לארועים דרמטיים בהרבה היא קו מלווה בסרטים של האחים כהן.
גם ענייני ריגול וכדומה, עד כמה שהם מיושנים כיום, מופיעים הרבה בסרטיהם.
אני סבור, שהם פספסו כי הם נשארו על הגבול הדק שבין סרט דרמה (שהם יודעים לעשות כה טוב) לבין קומדיה. הקומדיות היום הרבה יותר פרועות, מפורשות ובוטות וסרט כמו שלהם לא מצליח בכלל להתמודד ולייצר גירוי קומי מספיק.
פרנסס מקדרמוט, דמות לא קומית בעליל, שמלווה למעשה כמעט את כל סרטיהם, לא מצליחה ממש לייצר דמות קומית אוטנטית.
כל הדמויות בסרט הן גרוטסקיות והמשחק הטוב של קלוני, פיט ומלקוביץ' לא עובר את הגבול שבין כבד למגוחך.
אישית, אני חושב שהסרט שווה צפייה. לא יצירת פאר אבל שווה השקעת זמן..
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

אין ספק.
זה היופי, אנשים קוראים ומחליטים לפי הדעות השונות ...
אגב, אתמול ראיתי את TAKEN
מצא חן בעיני (ובעיני בתי האמצעית בת ה-13) סך הכל.
8/10
אגב, אלמלא ההערות כאן לא הייתי שם לב לידיים המתנפנפות תוך ריצה אינפנטילית של הבת.
ליאם שחקן ענק ללא ספק. לא יכלו למצוא שחקנית נורמלית יותר לשחק את הבת שלו? COMMON...
אשתו דוקא שחקה טוב. מופיעה גם ב"אנוכי הרובוט" וב-X-MEN.
זה היופי, אנשים קוראים ומחליטים לפי הדעות השונות ...
אגב, אתמול ראיתי את TAKEN
מצא חן בעיני (ובעיני בתי האמצעית בת ה-13) סך הכל.
8/10
אגב, אלמלא ההערות כאן לא הייתי שם לב לידיים המתנפנפות תוך ריצה אינפנטילית של הבת.
ליאם שחקן ענק ללא ספק. לא יכלו למצוא שחקנית נורמלית יותר לשחק את הבת שלו? COMMON...
אשתו דוקא שחקה טוב. מופיעה גם ב"אנוכי הרובוט" וב-X-MEN.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
Revolver
תקציר:
ג'ק גרין(ג'ייסון סטאטהאם) הוא מהמר מצליחן שעושה את דרכו במעלה סולם ההכנסות בלי להניד עפעף. כשהוא מתיישב עם שני אחיו סביב השולחן, מול מאצ'ה, מאפיונר מסוכן שאינו אוהב להפסיד, הוא עושה את הדבר הכי לא נכון - הוא לא נותן ל"בוס" לנצח. היהירות הזו תנחית אותו על מסלול הבריחה מפני מתנקשים מטעמו של מאצ'ה. הבמאי גאי ריצ'י (לוק סטוק ושני קנים מעשנים) עולה מדרגה ומספק מותחן פשע מסוגנן ומורכב. עם ריי ליוטה.
סרט פעולה ואקשן שמאוד מאוד קשה לעקוב אחריו.
6 מ-10
ג'ק גרין(ג'ייסון סטאטהאם) הוא מהמר מצליחן שעושה את דרכו במעלה סולם ההכנסות בלי להניד עפעף. כשהוא מתיישב עם שני אחיו סביב השולחן, מול מאצ'ה, מאפיונר מסוכן שאינו אוהב להפסיד, הוא עושה את הדבר הכי לא נכון - הוא לא נותן ל"בוס" לנצח. היהירות הזו תנחית אותו על מסלול הבריחה מפני מתנקשים מטעמו של מאצ'ה. הבמאי גאי ריצ'י (לוק סטוק ושני קנים מעשנים) עולה מדרגה ומספק מותחן פשע מסוגנן ומורכב. עם ריי ליוטה.
6 מ-10
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
Hancock
וויל סמית הוא גיבור על עם בעיות שתייה ואטיטיוד. בחור שהוא הציל (שעובד ביחצנות) מנסה לעזור לו
לצאת מהבוץ, רק שסמית מגלה גם דברים אחרים.
סרט חביב, אחלה אפקטים
7/10
וויל סמית הוא גיבור על עם בעיות שתייה ואטיטיוד. בחור שהוא הציל (שעובד ביחצנות) מנסה לעזור לו
לצאת מהבוץ, רק שסמית מגלה גם דברים אחרים.
סרט חביב, אחלה אפקטים
7/10
רציתי לרצוח את גיא ריצ'י אחרי שראיתי את הסרט הזה... איום ונורא, וכן באמת קשה לעקוב אחריו.shraga007 כתב:תקציר:
6 מ-10...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
מגיב על United 93, ברגע שעשו מזה סרט אפשר וצריך לתת ציון. הסרט מצוין!!! הוא מלחיץ ומרגש ועשוי להפליא. הסוף שלו יגרום לאחרון הגברים להזיל דמעה.איתי_הגיתי כתב:The Kite Runner
לעצלנים כמוני שלא קראו את הספר, סרט מרגש ושווה צפייה בהחלט.
טיפה ארוך, כיאה לסאגת סיפור חיים, אבל לא משעמם לרגע.
9/10
United 93
סיפור ה 11/9 מזוית של הטיסה שהתרסקה בשדה.
אי אפשר להגיד שנהנתי מהסרט במקרה הזה, אבל הוא עשוי טוב וכן כדאי לראות למרות הרתיעה.
אין ציון למשהו שמתאר אסון מהחיים...
Pan's Labyrinth
הסרט המדובר, באיחור קל התישבתי לראות על מה כל ההילולה.
סרט מסוגנן עם זויות צילום יפות, דובר בשפה הספרדית היפה, ועם דמויות מאיזושהי מיתולוגיה.
מעבר לזה יש אמנם סיפור, אבל כמו בשאר הסרטים של הבמאי הזה, זה יותר על בובות יפות ומתח שלא מוביל לשום מקום.
בזבוז זמן אומנותי.
7/10...
דרך אגב, במאי הסרט הוא פול גרינגרס, הבמאי של סדרת סרטי ג'ייסון בונן, כך שמיומנות קולנעית יש שם!
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

אכן כך. כמו ג'ולייטה מסינה של פליני. להבדיל אלף הבדלות. טפו טפוoferlaor כתב:אלון,
פרנסס מקדרמוט היא אשתו של אחד מהאחים כהן......
חח
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Eagle Eye
שני צעירים זרים מוצאים עצמם כשחקנים של מחשב בשירות הממשלה אשר מפעילם על מנת לחסל את קבינט המדינה.
תסלחו לי, אבל זה לא יותר מידי דומה ל Enemy of the State?
8/10
שני צעירים זרים מוצאים עצמם כשחקנים של מחשב בשירות הממשלה אשר מפעילם על מנת לחסל את קבינט המדינה.
תסלחו לי, אבל זה לא יותר מידי דומה ל Enemy of the State?
8/10
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אז למה 8?
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
REPLACEMENT KILLERS בבלוריי
סרט יחסית ישן עם מירה סורבינו (הסקסית להחריד דאז).
רוצח בשביל המאפיה הסינית מפתח חוש אחריות לילד שהוא אמור לרצוח ומחליט לוותר על המקצוע. המשמעות היא שרודפים אחריו ואחרי זו שאמורה היתה לעזור לו לייצר זהות חדשה.
סרט חביב, אך לחלוטין בלתי מקורי. אלמלא סורבינו היתה כ"כ סקסית (דאז) הייתי מוותר על התענוג לחלוטין.
7/10
סרט יחסית ישן עם מירה סורבינו (הסקסית להחריד דאז).
רוצח בשביל המאפיה הסינית מפתח חוש אחריות לילד שהוא אמור לרצוח ומחליט לוותר על המקצוע. המשמעות היא שרודפים אחריו ואחרי זו שאמורה היתה לעזור לו לייצר זהות חדשה.
סרט חביב, אך לחלוטין בלתי מקורי. אלמלא סורבינו היתה כ"כ סקסית (דאז) הייתי מוותר על התענוג לחלוטין.
7/10
- ORAGPU
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 765
REPLACEMENT KILLERS
עופר ,
לא אמרת מילה על CHOW YUN FAT
סופר סטאר הונג קונגי ושחקן קבוע בסרטי JOHN WOO
ה א ב א של סרטי SHOOT EM UP
לא אמרת מילה על CHOW YUN FAT
סופר סטאר הונג קונגי ושחקן קבוע בסרטי JOHN WOO
ה א ב א של סרטי SHOOT EM UP
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

אהבתי אותו יותר ב"נזיר חסין הכדורים"

- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
הנקוק
נדיר שזה קורה לי
נשברתי אחרי חצי שעה
לא יודע
משהו ילדותי מדי
כמו רעיון טוב שלא הצליחו לבצע
גם האפקטים לא עזרו
נדיר שזה קורה לי
נשברתי אחרי חצי שעה
לא יודע
משהו ילדותי מדי
כמו רעיון טוב שלא הצליחו לבצע
גם האפקטים לא עזרו
העם דורש..... כל מיני דברים
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
Teeth
סרט אימה קומדיה הזוי רצח.. על אישה עם שיניים באיבר מינה שמגלה את המתנה ומתחילה לשלוט בה כנגד אלימות של גברים...
6/10 רק בגלל הרעיון ההזוי וכמה קטעי בידור גדולים.. (VAGINA DENTTETA)..
סרט אימה קומדיה הזוי רצח.. על אישה עם שיניים באיבר מינה שמגלה את המתנה ומתחילה לשלוט בה כנגד אלימות של גברים...
6/10 רק בגלל הרעיון ההזוי וכמה קטעי בידור גדולים.. (VAGINA DENTTETA)..
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
למי שלא מפריע לראות איברים (אתם יודעים איזה) קטועיםStonedJunglist כתב:Teeth
6/10 רק בגלל הרעיון ההזוי וכמה קטעי בידור גדולים.. (VAGINA DENTTETA).....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73429
- שם מלא: ערן
Perfume.The.Story.of.a.Murderer
הבמאי טום טיקוור ("Run לולה Run") מעבד למסך את רב המכר של פאטריק זוסקינד (שנחשב עד כה לבלתי ניתן לויזואליזציה), על ז'אן באפטיסט גרנוויל, יתום בן המאה ה-18, בעל חוש ריח מפותח ביותר המוביל אותו לייצור של בשמים. האובססיה שלו לשימור ריחות ולמציאת הניחוח האולטימטיבי מובילה אותו לדרך אפלה מאוד שמסתיימת באלימות. הפקה אפית, בעלת חזון ויזואלי מרשים - הסרט הגרמני היקר ביותר נכון להיום.
את הספר קראתי בנעוריי ואני חייב לציין שלמרות שהספר היה מרתק, הסרט מרתק עוד יותר, בהחלט סרט שמתעלה על המילה הכתובה/המקור, לא דבר שקורה לעיתים קרובות.
מובן שאת הסרט יש לראות ב HD, מהסיבה הפשוטה - הצד הוויזאולי בסרט מהווה חלק משמעותי ממנו.
אחד הדברים שהרשימו אותי בשזירת סיפור המעשה בסרט היא כמות העירום הנרחבת המוצגת מחד גיסה, אך אפס אירוטיות או מיניות מאידך גיסה, דבר המציג את הדמות הראשית נאמנה למקור הכתוב.
9.5/10 לויזואליות
8.5/10 לעלילה
מומלץ בחום למי שמחפש קצת הפוגה מאקשן ומסרטים הוליוודיים לעוסים טיפוסיים.
הבמאי טום טיקוור ("Run לולה Run") מעבד למסך את רב המכר של פאטריק זוסקינד (שנחשב עד כה לבלתי ניתן לויזואליזציה), על ז'אן באפטיסט גרנוויל, יתום בן המאה ה-18, בעל חוש ריח מפותח ביותר המוביל אותו לייצור של בשמים. האובססיה שלו לשימור ריחות ולמציאת הניחוח האולטימטיבי מובילה אותו לדרך אפלה מאוד שמסתיימת באלימות. הפקה אפית, בעלת חזון ויזואלי מרשים - הסרט הגרמני היקר ביותר נכון להיום.
את הספר קראתי בנעוריי ואני חייב לציין שלמרות שהספר היה מרתק, הסרט מרתק עוד יותר, בהחלט סרט שמתעלה על המילה הכתובה/המקור, לא דבר שקורה לעיתים קרובות.
מובן שאת הסרט יש לראות ב HD, מהסיבה הפשוטה - הצד הוויזאולי בסרט מהווה חלק משמעותי ממנו.
אחד הדברים שהרשימו אותי בשזירת סיפור המעשה בסרט היא כמות העירום הנרחבת המוצגת מחד גיסה, אך אפס אירוטיות או מיניות מאידך גיסה, דבר המציג את הדמות הראשית נאמנה למקור הכתוב.
9.5/10 לויזואליות
8.5/10 לעלילה
מומלץ בחום למי שמחפש קצת הפוגה מאקשן ומסרטים הוליוודיים לעוסים טיפוסיים.
- saarb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
Into The Wild
סרט "מסע" - כשעתיים וחצי. צריך זמן להתחבר אליו, אבל זה בסוף קורה...
לראות ב HD - הנופים של אלסקה וארה"ב בכלל מרהיבים.
8/10 לסרט (מבוסס על סיפור אמיתי בכל זאת).
9/10 לצילום.
סרט "מסע" - כשעתיים וחצי. צריך זמן להתחבר אליו, אבל זה בסוף קורה...
לראות ב HD - הנופים של אלסקה וארה"ב בכלל מרהיבים.
8/10 לסרט (מבוסס על סיפור אמיתי בכל זאת).
9/10 לצילום.
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
HUBER
זה אתה רושם את התקצירים או שאתה מעתיק?
צריך "להשאיל" אותך לאתר "סרטים" בתקצירים
יישר כוח והמשך כך!
זה אתה רושם את התקצירים או שאתה מעתיק?
צריך "להשאיל" אותך לאתר "סרטים" בתקצירים
יישר כוח והמשך כך!