דעתכם חשובה לנו....

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356

שליחה

02/11/2020 0:56  
oferlaor כתב:
אנחנו תחת התקפה מאז שהשרת עלה. אנחנו מוסיפים שכבות נוספות של הגנה. המטרה היא לזהות מה הם מנסים לתקוף, אבל כל פעם ההתקפה מגיעה ממקור אחר.
...
למה לדעתך רוצים לתקוף את המערכת הזאת? זה לא שיש בתוכו בפורום מוחבא במערכת הזאת באתר פה, סוד מדינה, שהתוקפים רוצים לפרוץ אליו כדי לדעת את הסוד הזה, נכון?
חשוב לנו לדעת אם התקיפה במערכת הזאת נמשכת, כדי שהתוקפים גם לא יראו את מה שהאחד כותב פה במסר אישי לאחר, אם זה פרסום פרטים אישיים של של שולח ההודעה, גם אם זה פרטים שהם לא יותר מידי אישיים.
אני לא הייתי חבר כנסת

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

oferlaor כתב:
אנחנו תחת התקפה מאז שהשרת עלה. אנחנו מוסיפים שכבות נוספות של הגנה. המטרה היא לזהות מה הם מנסים לתקוף, אבל כל פעם ההתקפה מגיעה ממקור אחר.
...
אני לא מבין, במה זה בה לידי ביטוי?
- שליחת רצף הודעות ממשתמש אחד?
- התחברות למשתמש מנהל של גורם שלישי?
- רישום של הרבה מתמשים לא נחוצים?
- DDOS, מורידים ממכם תוכן בכמויות מהאתר (במנגנון החיפוש או הפעלת דפים מרובה) ובכך גוזלים לכם תעבורה מהאתר. (פשוט תגבילו את הגישה לאורחים אבל שלמשתמשים הרשומים כן יהיה טוב)

כל שאר הגנות השרת, זה כבר הבעיה שלהם, שיתנו שרות יותר טוב.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

הצעה לקונסולידציה של תתי פורומים

שליחה

אני לא יודע אם זה המקום להגשת ההצעה או האם היא בכלל תתקבל בברכה אבל בכל זאת: לדעתי ריבוי ההפרדות לתתי פורומים באודיו הפכה למיותרת מצד אחד והתמקצעות היתר גרמה לכך שמספר פורומים הפכו לערי רפאים הלכה למעשה.

השינויים שחלו בהרגלי צריכת המדיה, ההתפחויות והמגמות השתנו לחלוטין ב 10 השנים האחרונות כך שאם הייתה סיבה היסטורית להפרדות בין אודיו יוקרתי, אודיו אנאלוגי ואודיו דו ערוצי, אז אותן סיבות לא רק שכבר לא רלוונטיות אלא שגם מי שהציע אותן כבר מזמן לא חבר באתר, אחרת היינו רואים שם קצת פעילות.

ההצעה שלי היא לחלוקה חדשה של פורומי האודיו:

1. אודיו דו ערוצי שיאגד את האודיו הדיגיטלי, האנאלוגי, הדו-ערוצי והאודיו היוקרתי
2. אודיו רב ערוצי וקולנוע ביתי
3. אוזניות ומגברי אוזניות
4. וינטא'ג
5. אקוסטיקה

אגב, הרעיון שלי להעברת האודיו היוקרתי לדן ערוצי לא נובעת מאיזה שהוא אליטיזם או חשיבה שאין אודיו יוקרתי בתחום הרב ערוצי. נהפוך הוא. זה נובע רק מחשיבה שהפורום הזה כל כך שקט שהוא הפך לכמעט מיותר כך שזה לא משנה לאיזו תת קבוצה הוא יישוייך ושאם יש כאלה שחושבים שרק בדו ערוצי ניתן למצוא יוקרה אז שיתבסמו להם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הפרדה בין הודעות חדשות וישנות כבר נעשה באופן די דומה למערכת הישנה- קודי הצבע דומים מאוד
Screenshot 2020-11-03 071348.png
לגבי ההתקפה - כשמערכת עולה ככל הנראה זה הזמן האידאלי לתקוף אותה ולחפש חורי אבטחה. בשביל שזה יהיה אפקטיבי חייבים לשלב בזה גם DDOS כדי שבעל האתר לא יראה מה בדיוק קורה וגם יתקשה להתקין מערכות התגוננות. במקרה שלנו זה היה DDOS במקביל לעוד כמה בעיות שהיו על השרת עצמו (כאמור, הם תקפו חכם).

הפיתרון שלנו היה לתגבר את Cloudflare, מערכת ההגנה שלנו עד שנוודא שאנחנו סוגרים את כל החולשות של המערכת. בגדול, חסמנו גישה לחלקים מהמערכת לחו"ל, הוספנו אבטחה נוספת על קבצים מסויימים (שהתוקפים התמקדו בעיקר בהם) וכו'.

חשוב לציין שבסופו של דבר זה התבטא רק באיטיות, התוקפים לא השיגו שום דבר מעבר לכך בהתקפה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11694

שליחה

כוונתי הייתה בשורות החיצוניות, קשה לראות הודעות חדשות נכנסות לשרשור
כי הצבע בין השרשור שאין בו הודעות חדשות, לאחד שיש בו הודעה חדשה, כמעט זהה.

לא יודע אם זה בר ביצוע אבל זה קיים בכל מערכת חדשה של פורומים שעברה את אותו מהפך לאחרונה
העברת העכבר לשורת הפורומים אמורת להיפתח ללא לחיצה, כנ"ל שאר הקטגוריות. (וכנ"ל בעת סגירה ללא צורך בלחיצה -X)

תודה. ממש תענוג השינוי שעבר האתר, שהיה ללא ספק כורח המציאות.

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

03/11/2020 2:08  
רןכהן כתב:
oferlaor כתב:
...
למה לדעתך רוצים לתקוף את המערכת הזאת? זה לא שיש בתוכו בפורום מוחבא במערכת הזאת באתר פה, סוד מדינה, שהתוקפים רוצים לפרוץ אליו כדי לדעת את הסוד הזה, נכון?
חשוב לנו לדעת אם התקיפה במערכת הזאת נמשכת, כדי שהתוקפים גם לא יראו את מה שהאחד כותב פה במסר אישי לאחר, אם זה פרסום פרטים אישיים של של שולח ההודעה, גם אם זה פרטים שהם לא יותר מידי אישיים.
...
אתה צריך להבין שלא כל תקיפה מבוצעת באותה השיטה.
רוב התקיפות הן מה שנקרא DDOS עי סריקות ברחבי מרחב הכתובות וזיהוי פרצות כמו udp 53 .הסריקות האילו הם לא חכמות ולא מבקשות להוציא מידע מהאתר אלא יותר בכוון של להפיל אותו לטובת חוסר שירות לכן משתמשים בשירותי waf.
תקיפות ממוקדות הן עניין אחר ומורכב יותר שם טירגטו אותך ...ולא תמיד משנה איזה מידע יש שם.גם לשים html עם דגל של מדינה אחרת זה הישג...
נערך לאחרונה על ידי eladeb ב 03/11/2020 9:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

02/11/2020 22:29  
oferlaor כתב:
02/11/2020 21:41  
eladeb כתב:
עכשיו בכלל נעלם לי התפריט עם השרשורים האחרונים.

שידרגתם wordpress (:
...
זה מה שאמרתי, פתרתי את הבעיה (הסרתי את הלינק...)
...
"השרשורים שלי" זה סופר שימושי...אולי הכי שימושי.

אבל אני עדיין לא רואה שירשורים חדשים שלי לאחר המעבר כאילו זה נתקע במערכת הישנה.
ניסיתי כמה דפדפנים....לא עוזר.

זה רק אצלי?

רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356

שליחה

03/11/2020 9:45  
eladeb כתב:
03/11/2020 2:08  
רןכהן כתב:

...
רוב התקיפות הן מה שנקרא DDOS עי סריקות ברחבי מרחב הכתובות וזיהוי פרצות כמו udp 53 .הסריקות האילו הם לא חכמות ולא מבקשות להוציא מידע מהאתר אלא יותר בכוון של להפיל אותו לטובת חוסר שירות לכן משתמשים בשירותי waf.
תקיפות ממוקדות הן עניין אחר ומורכב יותר שם טירגטו אותך ...ולא תמיד משנה איזה מידע יש שם.גם לשים html עם דגל של מדינה אחרת זה הישג...
...
אם התוקפים האלה הם אנשים שבכוונה עושים את התקיפה הזאת, ולא רובוטים שבטעות עושים את התקיפה הזאת, אז למה כל כך חשוב לתוקפים שהאתר הזה לא יעבוד? רק כי משעמם להם, אז זה מה שמעסיק אותם? יש אפשרות לדעתך למצוא את התוקפים האלה ולבקש מהם שינסו לחפש תעסוקה אחרת?
נערך לאחרונה על ידי רןכהן ב 03/11/2020 10:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא הייתי חבר כנסת

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

03/11/2020 10:41  
רןכהן כתב:
03/11/2020 9:45  
eladeb כתב:

...
אם התוקפים האלה הם אנשים שבכוונה עושים את התקיפה הזאת, ולא רובוטים שבטעות עושים את התקיפה הזאת, אז למה כל כך חשוב לתוקפים שהאתר הזה לא יעבוד? רק כי משעמם להם, אז זה מה שמעסיק אותם? יש אפשרות לדעתך למצוא את התוקפים האלה ולבקש מהם שינסו לחפש תעסוקה אחרת?
...
האינטרנט הוא מקום מסוכן (:
בעלי אתרים קטנים כגדולים מתמודדים עם אתגרי אבטחה מידי יום.
זה גם תלוי באיזה שירות אתה לוקח איך אתה מקנפג אותו ומה הידע שיש לך עמ לבצע.
יש המון פתרונות והיריעה קצרה מלפרט...אבל זה כבר פן טכנולוגי אחר שלא קשור ל תארד הזה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

עופר, האם אפשר "לשכפל" את השינוי שבוצע בדסקטופ לגבי תפריט ה-3 קווים גם למובייל ?
כי במובייל עדיין נפתח כל האזור של "הניהול האישי".

מעבר לזה, הנושא של הצגת מי מחובר (או למעשה הצגת אי החיבור), לא עובד לדעתי.
סומן גם בכניסה בלוגין וגם בהגדרות של פרופיל היוזר. זה תמיד מוצג.

אני גם בעד לעשות הפרדה ברורה יותר בצבעוניות של ההודעות החדשות שלא נקראו מול אלה שנקראו.

במובייל, אין ציון של מי שפתח את השרשור כפי שקיים בדסקטופ אלא רק את מי שהגיב אחרון (מניח בגלל מגבלת מקום).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

03/11/2020 17:08  
avihuli כתב:

אני גם בעד לעשות הפרדה ברורה יותר בצבעוניות של ההודעות החדשות שלא נקראו מול אלה שנקראו.
...

גם אני בעד.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224

שליחה

כנ"ל.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

זה רק אני או שאין יותר הודעות מייל על הודעה חדשה בשרשור שאני רשום אליו?
וגם חסר לי אפשרות ל "שרשורים חדשים בפורום XXX" ולא רק בכללי. למשל תוכן.
Enjoy the Silence

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ההודעות החדשות מסומנות באותו גוון של כחול שהיה באתר הישן... נראה לי ששכחתם איך זה היה, זה די בולט...

לגבי ההתראות במייל. אכן כן - בשביל לקבל התראות במייל אתם צריכים להגדיר את זה. המטרה היא להפסיק ולשלוח כל כך הרבה מיילים, שזה גם מסמן אותם כספאם וגם מיותר לחלוטין.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224

שליחה

כנראה שזה נבלע ברקע הכללי. לא סתם משתמשים רבים מבקשים שינוי.

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@oferlaor
מה אני עושה עם ה"שרשורים שלי" שלא מתעדכנים מאז המעבר?זה ממש מבאס.

יכול להיות בעיה ביוזר?במערכת?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

03/11/2020 17:08  
avihuli כתב:
עופר, האם אפשר "לשכפל" את השינוי שבוצע בדסקטופ לגבי תפריט ה-3 קווים גם למובייל ?
כי במובייל עדיין נפתח כל האזור של "הניהול האישי".

מעבר לזה, הנושא של הצגת מי מחובר (או למעשה הצגת אי החיבור), לא עובד לדעתי.
סומן גם בכניסה בלוגין וגם בהגדרות של פרופיל היוזר. זה תמיד מוצג.

במובייל, אין ציון של מי שפתח את השרשור כפי שקיים בדסקטופ אלא רק את מי שהגיב אחרון (מניח בגלל מגבלת מקום).
...
לא בטוח שהבנתי מה הדרישה. בנייד, אין דרך ממש להגיע לכל התפריטים האלה אחרת... לא הצלחתי להבין את ההצעה.

לגבי מי מחובר. זה מה יש כרגע. לא ממש ברור לי למה זה חשוב כל כך. זה קיים בכל האתרים וזה נוח בשביל להבין מי מחובר. אם זה לא עובד טוב, אעלים את הצ'קבוקס

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

03/11/2020 18:11  
eladeb כתב:
@oferlaor
מה אני עושה עם ה"שרשורים שלי" שלא מתעדכנים מאז המעבר?זה ממש מבאס.

יכול להיות בעיה ביוזר?במערכת?
...
אצלי זה עובד אז ממש לא מבין מה הבעיה. אולי צרף תמונות, הסברים משהו אחר. תן דוגמא אולי.

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184

שליחה

03/11/2020 18:09  
oferlaor כתב:
ההודעות החדשות מסומנות באותו גוון של כחול שהיה באתר הישן... נראה לי ששכחתם איך זה היה, זה די בולט...
...
הרבה יותר קשה עכשיו, הכל בהיר באותה מידה, קודם היה bold כל הטקסט.
הצעתי להפוך את האייקון במקום רק שוליים מסומנים להודעה חדשה להפוך אותו לצבע מלא גם בפנים.

Kondo10
סמל אישי של משתמש
תגובות: 11694

שליחה

לדעתי הקושי לזהות הודעות חדשות נובע משורות של צבעים לא זהים על פני כל הדף.
כלומר, אחד בהיר שני אחריו יותר כהה, וחוזר חלילה.

אם כל ההודעות היו בצבע אחיד, ורק החדשות בצבע אחר, זה היה בולט יותר כמו באתר הקודם.
נערך לאחרונה על ידי Kondo10 ב 03/11/2020 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “כללי”