שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

urik79 כתב:יש לך חברים שמשחקים בקופנאהגן???
...
:??:

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

theAman כתב:
urik79 כתב:יש לך חברים שמשחקים בקופנאהגן???
...
:??:
...
התכוונתי לקאזאן. עשיתי סלט מהמשחקים של אתמול
זה היה בצחוק כמובן... :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

עכשיו הבנתי, פשוט ברצלונה שיחקה אתמול נגד קזאן... :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

יפה, הספקת לערוך לפני שראו את הפדיחה :lol:

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

יש כבר אחת של רונלדיניו, עכשיו נוסיף את של צ'אבי.
אם אריה ייסע לברצלונה כמו שהוא תיכנן, אז אני אוסיף גם חולצה של מסי (אם הוא יסכים כמובן :wink: ).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

urik79 כתב:בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד
...
מה זו "חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד" ולמה צריך להיות באנגליה כדי לרכוש אותה?
אתה מתכוון למשהו שנלקח מחדר ההלבשה שלהם? :wink:
משה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moco כתב:
urik79 כתב:בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד
...
מה זו "חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד" ולמה צריך להיות באנגליה כדי לרכוש אותה?
אתה מתכוון למשהו שנלקח מחדר ההלבשה שלהם? :wink:
...
הלוואי. אחד היעדים זה להגיע למשחק באולדטרפורד ובקאמפ-נו
הכוונה מקורית היא בכך שיש מספיק זיופים שמסתובבים בשוק, ובנוסף יש כמה דרגות של חולצת משחק.
כמובן שכיום ניתן להשיג חולצות משחק בחנויות כמו נייק ואדידס שפזורות בארץ, אך מדובר על חולצה מלפני כמה שנים טובות, שלא היו הרבה חנויות כאלו בארץ. מה גם שהאותה תקופה מנצסטר שיחקו עם הציוד של umbro

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

יש מספיק זיופים שמסתובבים בשוק, ובנוסף יש כמה דרגות של חולצת משחק.
...
חולצות "מקוריות", רשמיות, עולות בד"כ לא מעט כסף.
המחירים שאני ראיתי (בלי שום מקום למיקוח או הנחה) - 70 פאונד של מנצסטר או ארסנל, ו 70 יורו של ברצלונה.
לילדים העדפתי לקנות חולצות "מאד דומות למקור", ואז המחיר יורד לאיזור ה 20 יורו. ממילא אחרי שנה החולצה לא מתאימה, השחקן עובר לקבוצה אחרת (הזכירו את רונלדיניו ואת בקהאם), או סתם החליפו דוגמה.

מהקמפיין של הפועל תל אביב בליגה האירופית בשנה שעברה הבן שלי קיבל מתנה צעיף רשמי (אופ"א עם כל 4 הקבוצות בבית - הפועל, המבורג, סלטיק וראפיד).
במשחק בגלזגו, שכבר לא השפיע על סלטיק, מכרו 3 ב 10 פאונד במקום ב 25 פאונד נקוב...
ערן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

קיבלתי הודעה שקנו לי את החולצה ב-20 יורו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב: אם אריה ייסע לברצלונה כמו שהוא תיכנן, אז אני אוסיף גם חולצה של מסי (אם הוא יסכים כמובן :wink: ).
...
אם היית מבקש מגילי שיביא לך חולצה של אבי נמני מת"א, האם אתה חושב שהוא היה מסכים?
עכשיו ברצינות, אין שום בעייה (כרגע אני מתכוונן על חודש ינואר ככה שיש סיכוי לסיילים לא רעים שם)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אל תדאג, אריה ידידי, כשתגיע השעה אתה תיקרא לדגל. :)
אני מקווה שאתה מתכנן גם גיחה למקדש בקאמפ נואו (אולי עוד תעבור צד).

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

osherov כתב:
אם היית מבקש מגילי שיביא לך חולצה של אבי נמני מת"א, האם אתה חושב שהוא היה מסכים?
...
רעל הוא היה מקבל..
...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

רוני רוזנטל זוכה בתואר ההחמצה הגדולה בתולדות הכדורגל. במקום השני.... דיאנה רוס
אלעד

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

היום בבוקר רכבתי לי על הכביש במעלה הכרמל גם כדי לחזות בנזק השריפה ואני חייב להגיד שלמרות שיש מספר חלקים בהם השריפה כילתה פשוט הכל (למרבה הצער דווקא השלוחה והעמק בין הכביש לבין קיבוץ בית אורן, הוא אחד מהחלקים שנשרפו לגמרי, בדיוק בקטע הכביש בו ארע האסון), עדיין התמונה הכללית של היער היא לא עגומה עד כדי כך ואני בטוח שהכרמל די מהר יחזור להיות ירוק. את העצים הגדולים שנשרפו כליל, אי אפשר יהיה לקבל חזרה בשנים הקרובות, אבל יש שם מספיק חורש ועצים שלא נפגעו או לא נפגעו מאופן משמעותי שיצליחו להתאושש מהטראומה שעברה עליהם (אגב, קיבוץ בית אורן באמת חטף חזק, בעיקר בצד הדרומי שלו)

לכל רוכבי אופני ההרים באזור הכרמל:
פיתחת נחל אורן (ממש ליד צומת בית אורן) ואזור מערת אצבע לא ניזקו, חניון האגם-לא ניזוק כמעט, עלייות השטח בין חניון האגם לבית אורן (יש שלושה כאלה כאשר אחת מהן מגיעה מאזור בקעת אלון) חרוכות כולן, אזור הכניסה לנחל כלח (מחוות הסוסים) חרוך לגמרי (אומנם לא ראיתי פנימה אבל עושה רושם שגם השביל היורד לנחל כלח היפה נפגע חזק מאוד), אזור האנטנה כמעט לא נפגע, צומת דמון לא נפגע, אזור בקעת אלון (ממה שיצא לי לראות מהכביש) שרוף בחלקו הגדול (כנראה שגם סינגל אלון המפורסם נפגע), אזור הר שוקף נשרף חזק בחלק הצפון מערבי שלו (כנראה שסינגל שוקף המפורסם נפגע), חניון רקית נשרף (נמצא מזרחית למלון יערות כרמל) בגדול כל הצד הצפון מזרחי של הכרמל לא נפגע כמעט (נוף כרמל, היורד ליגור, חורשת הארבעים, המורחקה, אזור בית היערן בעוספייה, העליות מיוקנעם וכו) וכמובן כל הצד הדרומי של הכרמל (אזור יער עופר, נחל מערות, כרם מהר"ל, העלייה למזבלה של דליית אל כרמל וכל השלוחות שמושכות שם דרומה ממש עד לבת שלמה והר חורשן לא נפגעו). לא יכולתי לראות האם הר שוקף נפגע מהצד הצפון מזרחי שלו, לא ראיתי את חומרת הפגיעה באזור שוויצרייה הקטנה (נחל גלים שבזמנו היה לי חשבון פתוח איתו למרבה הצער נשרף כנראה לגמרי).....

רק לציין שהכיש 721 פתוח ובטוח לנסיעה (הכביש שעולה מכיוון צומת בית אורן עד לצומת דמון) אבל הכניסה לכל השטחים השרופים אסורה (כמעט בכל דרך או שביל עפר יש שילוט חדש וברור שאוסר את הכניסה לשטח עקב השריפה). ככה שכל מי שתיכנן להגיע לשם לרכיבת שטח (או עם רכב 4X4) שישכח מזה. עוד לציין שעשו שם ועושים שם עבודה יפה מאוד של גיזום והורדת עצים מסוכנים על מנת שלא יסכנו את הציבור

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

כל הזמן מדברים על כדורגל ולא מזכירים את הקבוצה המצוינת שיש השנה למכבי בכדורסל. מי שזה כן מעניין אותו וקרא היום באתר ONE, גילה שיש מצב טוב להחתים את מילאן מצ'באן. שחקן מצוין שאם יתחבר לקבוצה המצוינת שיש כבר עכשיו, יחזיר את הגביע לת"א.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש לי אלה בנושא החוקה...
נראה לי שאני צריך פה את משה ו/או אריה,
אבל כל אחד אחר מוזמן לענות..

המשחק של הפועל הופסק, וייקבע מועד חדש.
האם הצהוב של טוטו תמוז מהמחצית ששוחקה נספר, או מתבטל...
?

תודה..
...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם יתחילו משחק חדש לגמרי הצהוב יתבטל. אם ישחקו רק מחצית אחת לדעתי הצהוב ישאר בתוקף.
אלעד

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Elad8 כתב:אם יתחילו משחק חדש לגמרי הצהוב יתבטל. אם ישחקו רק מחצית אחת לדעתי הצהוב ישאר בתוקף.
...
כן, די ברור שאם ישחקו רק עוד מחצית, הצהוב ייחשב,
רק שאני לא רואה מצב כזה, הגיוני לפחות..
...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כל אתרי הספורט אומרים שיהיה משחק מלא של 90 דקות.
אלעד

חזור אל “ספורט”