urik79 כתב:יש לך חברים שמשחקים בקופנאהגן???...
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
התכוונתי לקאזאן. עשיתי סלט מהמשחקים של אתמולtheAman כתב:urik79 כתב:יש לך חברים שמשחקים בקופנאהגן???......
זה היה בצחוק כמובן...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- urik79
-
- חבר מביא חבר

בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

יש כבר אחת של רונלדיניו, עכשיו נוסיף את של צ'אבי.
אם אריה ייסע לברצלונה כמו שהוא תיכנן, אז אני אוסיף גם חולצה של מסי (אם הוא יסכים כמובן
).
אם אריה ייסע לברצלונה כמו שהוא תיכנן, אז אני אוסיף גם חולצה של מסי (אם הוא יסכים כמובן
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מה זו "חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד" ולמה צריך להיות באנגליה כדי לרכוש אותה?urik79 כתב:בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד...
אתה מתכוון למשהו שנלקח מחדר ההלבשה שלהם?
משה
- urik79
-
- חבר מביא חבר

הלוואי. אחד היעדים זה להגיע למשחק באולדטרפורד ובקאמפ-נוmoco כתב:מה זו "חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד" ולמה צריך להיות באנגליה כדי לרכוש אותה?urik79 כתב:בזמנו קנו לי חולצה מקורית של מנצ'סטר יונייטד (של בקהאם) חברים שהיו באנגליה. בהחלט נחמד...
אתה מתכוון למשהו שנלקח מחדר ההלבשה שלהם?...
הכוונה מקורית היא בכך שיש מספיק זיופים שמסתובבים בשוק, ובנוסף יש כמה דרגות של חולצת משחק.
כמובן שכיום ניתן להשיג חולצות משחק בחנויות כמו נייק ואדידס שפזורות בארץ, אך מדובר על חולצה מלפני כמה שנים טובות, שלא היו הרבה חנויות כאלו בארץ. מה גם שהאותה תקופה מנצסטר שיחקו עם הציוד של umbro
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
חולצות "מקוריות", רשמיות, עולות בד"כ לא מעט כסף.יש מספיק זיופים שמסתובבים בשוק, ובנוסף יש כמה דרגות של חולצת משחק....
המחירים שאני ראיתי (בלי שום מקום למיקוח או הנחה) - 70 פאונד של מנצסטר או ארסנל, ו 70 יורו של ברצלונה.
לילדים העדפתי לקנות חולצות "מאד דומות למקור", ואז המחיר יורד לאיזור ה 20 יורו. ממילא אחרי שנה החולצה לא מתאימה, השחקן עובר לקבוצה אחרת (הזכירו את רונלדיניו ואת בקהאם), או סתם החליפו דוגמה.
מהקמפיין של הפועל תל אביב בליגה האירופית בשנה שעברה הבן שלי קיבל מתנה צעיף רשמי (אופ"א עם כל 4 הקבוצות בבית - הפועל, המבורג, סלטיק וראפיד).
במשחק בגלזגו, שכבר לא השפיע על סלטיק, מכרו 3 ב 10 פאונד במקום ב 25 פאונד נקוב...
ערן
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אם היית מבקש מגילי שיביא לך חולצה של אבי נמני מת"א, האם אתה חושב שהוא היה מסכים?theAman כתב: אם אריה ייסע לברצלונה כמו שהוא תיכנן, אז אני אוסיף גם חולצה של מסי (אם הוא יסכים כמובן).
...
עכשיו ברצינות, אין שום בעייה (כרגע אני מתכוונן על חודש ינואר ככה שיש סיכוי לסיילים לא רעים שם)
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אל תדאג, אריה ידידי, כשתגיע השעה אתה תיקרא לדגל.
אני מקווה שאתה מתכנן גם גיחה למקדש בקאמפ נואו (אולי עוד תעבור צד).
אני מקווה שאתה מתכנן גם גיחה למקדש בקאמפ נואו (אולי עוד תעבור צד).
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
osherov כתב:
רעל הוא היה מקבל..אם היית מבקש מגילי שיביא לך חולצה של אבי נמני מת"א, האם אתה חושב שהוא היה מסכים?...
...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
היום בבוקר רכבתי לי על הכביש במעלה הכרמל גם כדי לחזות בנזק השריפה ואני חייב להגיד שלמרות שיש מספר חלקים בהם השריפה כילתה פשוט הכל (למרבה הצער דווקא השלוחה והעמק בין הכביש לבין קיבוץ בית אורן, הוא אחד מהחלקים שנשרפו לגמרי, בדיוק בקטע הכביש בו ארע האסון), עדיין התמונה הכללית של היער היא לא עגומה עד כדי כך ואני בטוח שהכרמל די מהר יחזור להיות ירוק. את העצים הגדולים שנשרפו כליל, אי אפשר יהיה לקבל חזרה בשנים הקרובות, אבל יש שם מספיק חורש ועצים שלא נפגעו או לא נפגעו מאופן משמעותי שיצליחו להתאושש מהטראומה שעברה עליהם (אגב, קיבוץ בית אורן באמת חטף חזק, בעיקר בצד הדרומי שלו)
לכל רוכבי אופני ההרים באזור הכרמל:
פיתחת נחל אורן (ממש ליד צומת בית אורן) ואזור מערת אצבע לא ניזקו, חניון האגם-לא ניזוק כמעט, עלייות השטח בין חניון האגם לבית אורן (יש שלושה כאלה כאשר אחת מהן מגיעה מאזור בקעת אלון) חרוכות כולן, אזור הכניסה לנחל כלח (מחוות הסוסים) חרוך לגמרי (אומנם לא ראיתי פנימה אבל עושה רושם שגם השביל היורד לנחל כלח היפה נפגע חזק מאוד), אזור האנטנה כמעט לא נפגע, צומת דמון לא נפגע, אזור בקעת אלון (ממה שיצא לי לראות מהכביש) שרוף בחלקו הגדול (כנראה שגם סינגל אלון המפורסם נפגע), אזור הר שוקף נשרף חזק בחלק הצפון מערבי שלו (כנראה שסינגל שוקף המפורסם נפגע), חניון רקית נשרף (נמצא מזרחית למלון יערות כרמל) בגדול כל הצד הצפון מזרחי של הכרמל לא נפגע כמעט (נוף כרמל, היורד ליגור, חורשת הארבעים, המורחקה, אזור בית היערן בעוספייה, העליות מיוקנעם וכו) וכמובן כל הצד הדרומי של הכרמל (אזור יער עופר, נחל מערות, כרם מהר"ל, העלייה למזבלה של דליית אל כרמל וכל השלוחות שמושכות שם דרומה ממש עד לבת שלמה והר חורשן לא נפגעו). לא יכולתי לראות האם הר שוקף נפגע מהצד הצפון מזרחי שלו, לא ראיתי את חומרת הפגיעה באזור שוויצרייה הקטנה (נחל גלים שבזמנו היה לי חשבון פתוח איתו למרבה הצער נשרף כנראה לגמרי).....
רק לציין שהכיש 721 פתוח ובטוח לנסיעה (הכביש שעולה מכיוון צומת בית אורן עד לצומת דמון) אבל הכניסה לכל השטחים השרופים אסורה (כמעט בכל דרך או שביל עפר יש שילוט חדש וברור שאוסר את הכניסה לשטח עקב השריפה). ככה שכל מי שתיכנן להגיע לשם לרכיבת שטח (או עם רכב 4X4) שישכח מזה. עוד לציין שעשו שם ועושים שם עבודה יפה מאוד של גיזום והורדת עצים מסוכנים על מנת שלא יסכנו את הציבור
לכל רוכבי אופני ההרים באזור הכרמל:
פיתחת נחל אורן (ממש ליד צומת בית אורן) ואזור מערת אצבע לא ניזקו, חניון האגם-לא ניזוק כמעט, עלייות השטח בין חניון האגם לבית אורן (יש שלושה כאלה כאשר אחת מהן מגיעה מאזור בקעת אלון) חרוכות כולן, אזור הכניסה לנחל כלח (מחוות הסוסים) חרוך לגמרי (אומנם לא ראיתי פנימה אבל עושה רושם שגם השביל היורד לנחל כלח היפה נפגע חזק מאוד), אזור האנטנה כמעט לא נפגע, צומת דמון לא נפגע, אזור בקעת אלון (ממה שיצא לי לראות מהכביש) שרוף בחלקו הגדול (כנראה שגם סינגל אלון המפורסם נפגע), אזור הר שוקף נשרף חזק בחלק הצפון מערבי שלו (כנראה שסינגל שוקף המפורסם נפגע), חניון רקית נשרף (נמצא מזרחית למלון יערות כרמל) בגדול כל הצד הצפון מזרחי של הכרמל לא נפגע כמעט (נוף כרמל, היורד ליגור, חורשת הארבעים, המורחקה, אזור בית היערן בעוספייה, העליות מיוקנעם וכו) וכמובן כל הצד הדרומי של הכרמל (אזור יער עופר, נחל מערות, כרם מהר"ל, העלייה למזבלה של דליית אל כרמל וכל השלוחות שמושכות שם דרומה ממש עד לבת שלמה והר חורשן לא נפגעו). לא יכולתי לראות האם הר שוקף נפגע מהצד הצפון מזרחי שלו, לא ראיתי את חומרת הפגיעה באזור שוויצרייה הקטנה (נחל גלים שבזמנו היה לי חשבון פתוח איתו למרבה הצער נשרף כנראה לגמרי).....
רק לציין שהכיש 721 פתוח ובטוח לנסיעה (הכביש שעולה מכיוון צומת בית אורן עד לצומת דמון) אבל הכניסה לכל השטחים השרופים אסורה (כמעט בכל דרך או שביל עפר יש שילוט חדש וברור שאוסר את הכניסה לשטח עקב השריפה). ככה שכל מי שתיכנן להגיע לשם לרכיבת שטח (או עם רכב 4X4) שישכח מזה. עוד לציין שעשו שם ועושים שם עבודה יפה מאוד של גיזום והורדת עצים מסוכנים על מנת שלא יסכנו את הציבור
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
כל הזמן מדברים על כדורגל ולא מזכירים את הקבוצה המצוינת שיש השנה למכבי בכדורסל. מי שזה כן מעניין אותו וקרא היום באתר ONE, גילה שיש מצב טוב להחתים את מילאן מצ'באן. שחקן מצוין שאם יתחבר לקבוצה המצוינת שיש כבר עכשיו, יחזיר את הגביע לת"א.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

יש לי אלה בנושא החוקה...
נראה לי שאני צריך פה את משה ו/או אריה,
אבל כל אחד אחר מוזמן לענות..
המשחק של הפועל הופסק, וייקבע מועד חדש.
האם הצהוב של טוטו תמוז מהמחצית ששוחקה נספר, או מתבטל...
?
תודה..
נראה לי שאני צריך פה את משה ו/או אריה,
אבל כל אחד אחר מוזמן לענות..
המשחק של הפועל הופסק, וייקבע מועד חדש.
האם הצהוב של טוטו תמוז מהמחצית ששוחקה נספר, או מתבטל...
?
תודה..
...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

אם יתחילו משחק חדש לגמרי הצהוב יתבטל. אם ישחקו רק מחצית אחת לדעתי הצהוב ישאר בתוקף.
אלעד
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

כן, די ברור שאם ישחקו רק עוד מחצית, הצהוב ייחשב,Elad8 כתב:אם יתחילו משחק חדש לגמרי הצהוב יתבטל. אם ישחקו רק מחצית אחת לדעתי הצהוב ישאר בתוקף....
רק שאני לא רואה מצב כזה, הגיוני לפחות..
...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

כל אתרי הספורט אומרים שיהיה משחק מלא של 90 דקות.
אלעד