שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

Elad8 כתב:מורניו הורחק ממשחק אחד באלופות בעקבות הכרטיסים האדומים לאלונסו וראמוס, ובנוסף קיבל קנס מכובד (120,000 יורו).
גם אלונסו וראמוס נקנסו וגם השליחים דודק וקסיאס.
...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3992272,00.html

בונוס לאוהדי בארסה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

מזכיר לי עוד דיון בסוף עונת 08-09, האם ברסה הגיע לשיא או שלא :wink:

ברסה כנראה הטובה בעולם, אבל כדי להיות בטוחים נצטרך לחכות לשלבי הגמר של ליגת האלופות. המשחק אתמול לא היווה הוכחה לכך בגלל שלא ברור מה עוצמת היריבה, שהיא כמובן גם קבוצת גדולה, אבל את הרושם של הקבוצה הטובה השנייה בעולם קיבלת דרך משקפי הליגה הספרדית שבדיון קודם הזכרתי שזו עלולה להיות אשליה אופטית.

לא הבנתי למה אתה משווה לנבחרות לאומיות. נדיר שנבחרת לאומית תהיה ברמה של קבוצה של מועדון. זה קומון סנס. (אני מתייחס כמובן לקבוצות/נבחרות שנשענות על שחקנים מאותו רובד, לא על נבחרת ספרד מול בית"ר ירושלים )
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

לא רק ברסה, גם ווסט האם

שליחה

בעוד כולנו תחת השפעת הקלאסיקו, פספסנו שלא רק גווארדיולה יודע להביס את מוריניו.

גם אברם גרנט יודע להביס את אלקס פרגוסון.

ווסט האם 4 - מנ. יונייטד 0 , בגביע הליגה.

נכון, פרגוסון ניצל את ההזדמנות להכניס הרבה צעירים לקבוצה, אבל בכל זאת, הוא לא היה עושה זאת אם היה צופה את התבוסה.
משה

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

אגב, עד עכשיו אני פשוט לא מבין איך אינטר הצליחה לעבור את הקבוצה הזאת בליגת האלופות בשנה שעברה.....עד היום אני לא מצליח להבין את בארסה לא הצליחה לכבוש את השער השני לקבוצה ההיא של מוריניו ב 15 דקות האחרונות של המשחק.
...
ראשית, בארסה הפסידה את ההתמודדות כבר בסן סירו 3-1.
עם תוצאה אחרת מוריניו היה משחק אחרת בקאמפ נואו.

שנית, כמה קלישאה אבל כל כך נכון - לא כל יום הכל מתחבר לקבוצה אחת, ולא כל יום שום דבר לא עובד לאחרת.
בדיוק בגלל זה בארסה הפסידה להרקולס בבית, ולא הצליחה לנצח את קופנהגן וקאזאן בצמפיונס (משה, זה לא בגלל האשליה האופטית של הליגה הספרדית).

וחוץ מזה, הקבוצות הגדולות נבנות להיות בכושר שיא דווקא באביב, בשלבי ההכרעה.
משום מה יש לי הרגשה שריאל עוד תיראה אחרת בהמשך העונה, למרות אי ההופעה לקלאסיקו.
ערן

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

החורף של ארבייטמן...המשך:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ערן,
בארסה לא הפסידה את ההתמודדות בסן סירו מכיוון שב 20 דקות האחרונות של המשחק השני הם היו צריכים שער אחד (הם הובילו כבר 1:0) וב 20 דקות האלה אינטר פשוט נמחקה מהמגרש (ההתגוננות של הפועל ת"א במשחק האחרון נחשבת למשחק סופר התקפי לעומת מה שעבר על אינטר במשחק ההוא). חוסר הספיגה של אותו השער לא היה קשור לאיזה טקטיקת מאמן או לאיזה פטנט המאפשר לך לעצור את בארסה. המזל-המזל-המזל זה מה שמנע מבארסה לדלג על אינטר במשחק ההוא.

גם בקשר לחיבור אני לא מסכים, בארסה כבר עונה שלישית מחוברת בצורה בלתי נתפסת. שלשום החיבור הזה אולי הגיע לשיא, אבל תכ'לס אני לא זוכר תקופה רעה אמיתית של הקטלונים במשך אותם שנתיים וחצי. ההפסד להרקולס הוא לא רלוונטי להשוואה מכיוון שמשחקים כאלה בארסה עוד תפסיד (או לא תנצח) גם בעתיד. אבל זה בעיקר שהפוקוס והחשיבות שלהם היא פחותה מאוד ולכן נפילות כאלה לא רלוונטיות לתמונה האמיתית (בדיוק כמו שמכבי הפסידה לבני השרון השבוע בליגה המשחק חסר חשיבות ופוקוס)

משה,
יפה שהגעת למסקנה שברסה היא כנראה הטובה בעולם, שזאת כבר התקדמות בשבילך. :wink: באמת ייתכן שאי שם בקמבודיה מסתתרת איזה קבוצה שהיא טובה מהקטלונים כי באירופה אני לא מכיר קבוצה כזאת (אפילו לא קרוב לזה). אגב, אין בהכרח קשר ישיר בין הגעה לשלבים המאוחרים באלופות וזכייה בגביע לבין הקביעה לגבי מי הקבוצה הטובה בעולם. אני אגלה לך סוד קטן, גם בשנה שעברה בארסה הייתה הקבוצה הטובה בעולם למרות שאינטר לקחה את האלופות (אני מניח שכרגיל הכנסתי דברים לפיך :wink: )

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

היפה בכל העניין הוא שרובנו, אפילו אני כאוהד, לא האמנו אחרי העונה הראשונה שבארסה תוכל להמשיך במתכונתה ובכושרה.
היום אנחנו נמצאים בערך בשליש העונה השלישית והרף רק עולה.
מדהים.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אגב, לדעתי בעונה הקודמת ברצלונה שיחקה פחות טוב (באופן יחסי לעצמם) מהרמה שלהם לפני שתי עונות ומהרמה שלהם, עד עכשיו, בעונה הנוכחית. אני חושב בעונה שעברה מסי היתה פקטור מרכזי מאוד בזכייה של בארסה בליגה (כל אותם משחקים שהוא לבדו כבש שערים ממצבים לא הגיונים). העונה, למרות הכושר המופלא שלו, הוא בורג פחות מרכזי וכיום רוב הכיבושים שלו נובעים ממשחק קבוצתי מדהים ולא מפעולות אישיות בלתי נתפסות. לדעתי, נכון להיום, בארסה תציג יכולת מדהימה כזאת גם בלי מסי (או בימים שמסי לא משחק טוב)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

Re: לא רק ברסה, גם ווסט האם

שליחה

moco כתב:בעוד כולנו תחת השפעת הקלאסיקו, פספסנו שלא רק גווארדיולה יודע להביס את מוריניו.

נכון, פרגוסון ניצל את ההזדמנות להכניס הרבה צעירים לקבוצה, אבל בכל זאת, הוא לא היה עושה זאת אם היה צופה את התבוסה.
...
ספק אם זה נותן לאברם אוויר אם הוא לא יצליח לנצח בליגה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב: משה,
יפה שהגעת למסקנה שברסה היא כנראה הטובה בעולם, שזאת כבר התקדמות בשבילך. :wink: באמת ייתכן שאי שם בקמבודיה מסתתרת איזה קבוצה שהיא טובה מהקטלונים כי באירופה אני לא מכיר קבוצה כזאת (אפילו לא קרוב לזה). אגב, אין בהכרח קשר ישיר בין הגעה לשלבים המאוחרים באלופות וזכייה בגביע לבין הקביעה לגבי מי הקבוצה הטובה בעולם. אני אגלה לך סוד קטן, גם בשנה שעברה בארסה הייתה הקבוצה הטובה בעולם למרות שאינטר לקחה את האלופות (אני מניח שכרגיל הכנסתי דברים לפיך :wink: )
...
לא, הפעם לא הכנסת מילים ישירות לפי אבל עשית בדיוק את הדוגמא השלישית מפה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 2%D7%99%29 שזה כמעט אותו דבר. (אני חושב שכבר נתתי לך פעם את הקישור הזה, אבל מסתבר שאתה לא מפנים :wink: )

הרי אני לא טענתי שיש קבוצה אחרת שהיא יותר טובה, וגם כתבתי שכנראה שברסה הכי טובה, אז מה ההבדל בינינו?
ההבדל הוא שבשלב מוקדם בעונה, אני עוד לא מוכן לקבוע זאת כעובדה, במיוחד כי גם את ברסה (כמו את ריאל) בעיקר ראינו בליגה המקומית הנחותה ומול יריבות שרובן לא מהדרג העליון בליגת האלופות.
אז אני מוכן לחכות, ואין לי צורך להכריז על מנצחים לפני המשחק. כזה אני, מוזר. (אגב, שמתי לב שלמדת לקח לקראת הקלאסיקו האחרון, כולי הערכה :wink: )
אני חוזר ואומר שגם אני חושב שהם כנראה מספר 1. אני פשוט משאיר אפשרות קטנה להפתעות, כי בכדורגל הן קורות.
לא טענתי, כפי שאתה גם מרמז בשיטותיך, שזכייה בגביע האלופות קובעת מי "הטובה ביותר". אני כן טוען שצריך לחכות להמשך העונה (יותר ממחצית) ולשלבי הסיום של ליגת האלופות (שאז היא נפגשת עם הגדולות האחרות) כדי לקבוע למי ניתן את התואר.
זה בדיוק מאותה סיבה שאני לא קובע מי הקבוצה הטובה בעולם בעשור הקרוב.

"יפה שהגעת למסקנה שברסה היא כנראה הטובה בעולם, שזאת כבר התקדמות בשבילך" -זו גם דמגוגיה כמובן.
לא זכור לי שחלקתי על כך שברסה הייתה הטובה בעולם בשתי העונות הקודמות.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

Re: לא רק ברסה, גם ווסט האם

שליחה

guyezra כתב:
moco כתב:בעוד כולנו תחת השפעת הקלאסיקו, פספסנו שלא רק גווארדיולה יודע להביס את מוריניו.

...
ספק אם זה נותן לאברם אוויר אם הוא לא יצליח לנצח בליגה.
...
צודק, אבל בניצחון כזה יש פוטנציאל לשינוי מוטיבציה ואווירה בקבוצה שנכנסה לסחרור של כשלונות ואיבדה כנראה המון בטחון. מחזיק לו אצבעות.
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אני גם מייחל להצלחה שלו

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

מי מוכן לשבת עכשיו ולקרוא את כל השרשור הזה מהתחלה??
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

מעניין איזה אירוע קוסמי יקרה כאשר השירשור הזה יגיע ל-1000 עמודים.
אלעד

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

urik79 כתב:מי מוכן לשבת עכשיו ולקרוא את כל השרשור הזה מהתחלה??
...
לא הכל, אבל יוצא לי לפעמים לדפדף אחורה בשרשור הזה ולראות דברים שכתבנו בעבר הרחוק :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אין כמו הפרק הראשון, כשעוד כיוונו למטרתו הראשונה של אריה שלא הייתה שרשור ספורט כללי
משה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moco כתב:אין כמו הפרק הראשון, כשעוד כיוונו למטרתו הראשונה של אריה שלא הייתה שרשור ספורט כללי
...
על איזה עמודים מדובר?

בעמוד 1000 השרשור יוצא להדפסה בכריכה קשה.
מהדורות מוגבלות עם חתימות של אריה, משה וחולצת הפועל ת"א מתנת גילי

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

urik79 כתב:
moco כתב:אין כמו הפרק הראשון, כשעוד כיוונו למטרתו הראשונה של אריה שלא הייתה שרשור ספורט כללי
...
על איזה עמודים מדובר?

בעמוד 1000 השרשור יוצא להדפסה בכריכה קשה.
מהדורות מוגבלות עם חתימות של אריה, משה וחולצת הפועל ת"א מתנת גילי
...
נהוג שהפרק הראשון מתחיל בדף מספר 1 :wink:
משה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הוג שהפרק הראשון מתחיל בדף מספר 1