מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

tomer_h כתב:Carrie

חידוש לסרט האימה-על טבעי משנת 1976. הסיפור זהה, נערה צעירה שגדלה עם אמא דתית קנאית מושפלת בבית ספרה ע"י חבורת המקובלים ולאט לאט מגלה שיש לה כוחות טלקינטיים שמתפרצים כאשר היא כועסת או פגועה. השיא מגיע בנשף הגדול של סיום הלימודים.

בסה"כ החידוש טוב, האפקטים כמובן מתאימים לזמננו והעלילה מתקדמת בצורה טובה לעבר השיא. הסיפור עצמו (על פי ספר של סטיבן קינג) מתאר בעיות של ילדים דחויים בתיכון אבל הקיצוניות של הילדים הרעים כאן לעומת הקיצוניות של הכוחות של קארי הם העניין וההבדל בין עוד סרט תיכוניסטים לסרט הנ"ל. האימה היא לא הנושא הראשי בסרט והוא יותר מתאים לקטגוריית סרטי נעורים עם האפיון המתאים לעל טבעי ואימה של סטיבן קינג.

אפשר לציין לחיוב את משחקה של ג'וליאן מור בתור האמא הפסיכית-דתית שעושה זאת היטב וגם הילדה, בעיקר בקטעי הכעס, משחקת טוב.
סה"כ מי שמכיר את המקור, יהנה גם מהחידוש.

7/10
...
מצטרף לציון7
מתאים לגיל הטיפשעשרה .
לא ראיתי את המקור ,אבל קיטשי לטעמי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

אז ככה יצא לי לראות שלוש סרטים לאחרונה, באופן מצער זה גם היה מהסביר לגרוע.... ככה שנותרתי עם טעם ממש רע בפה.

הסרט הראשון: "וושינגטון על הכוונת" (White House Down)
איש המשטרה ג'ון קייל לא מקבל את עבודת חלומותיו בשירות החשאי: להגן על הנשיא ג'יימס סוייר. הוא לא רוצה לאכזב את בתו הקטנה עם החדשות הרעות ולוקח אותה לסיור בבית הלבן. במהלך הסיור קבוצה של כוח צבאי חמוש משתלט על המבנה. עכשיו, כשממשלת האומה נכנסת לכאוס והזמן אוזל, קייל צריך להציל את הנשיא, את בתו ואת המדינה כולה מפני איום הטרוריסטים.
יופי של אקשן, אפילו ג'ימי פוקס בתור הנשיא השחור מביא כמה הברקות קומיות בהחלט... בקיצור ציון שלי לסרט 7.5/10

הסרט השני: "העולם אחרי" (After Earth)
לפני אלף שנה, התרחש אסון עולמי על פני כדור הארץ, כתוצאה מכך בני האדם ברחו לחלל, שם נמצא ביתם החדש. הגנרל סייפר רייג (וויל סמית') יצא לסיור עם בנו בן ה-13, קיטאי (ג'יידן סמית'). לאחר שאסטרואיד פוגע בחללית שלהם, הם מתרסקים אל כדור הארץ המסוכן. סייפר נפצע, וכעת על קיטאי מוטלת המשימה שתחזיר אותם הביתה; לרדת לפני השטח כדי להגיע אל המקום שבו ניתן לשלוח אות מצוקה אל חללית האם. קיטאי תמיד רצה להיות חייל כמו אביו, עכשיו יש לו את ההזדמנות להוכיח זאת
נופים מדהימים וזה למעשה הדבר היחידי שטוב בסרט הזה, טוב נו זה שהוא 90 דק' גם טוב ..... אין הרבה מה להוסיף, די רדוד, צפוי ומעיק.... המשפט של סמית' הצעיר בסוף הסרט לאביו (גם הביולוגי במציאות) "אבא אני רוצה לעבוד עם אמא" ... אומר הכל.... בקיצור ציון שלי לסרט 5.5/10

הסרט השלישי: לא זוכר איך קוראים לו... משהו על סופה מגנטית שנגרמת כתוצאה מרעיון של הממשל לבנות נשק הגנה שרותם את כוחה הסולרית של השמש .. .איזה סיוט .. נרדמתי באמצע ומחקתי לפני שהגיע הסוף .... הציון שלי לסרט 1.5/10

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

Huber כתב:Trance

סיימון הוא כרוז בבית מכירות פומביות המתחבר עם חבורת פושעים על מנת לגנוב יצירת אמנות השווה מיליוני דולרים. אך לאחר שהוא חוטף מכה בראש בזמן השוד, הוא מתעורר ומגלה שאין לו שום זיכרון בנוגע להימצאותה של היצירה שהוא החביא.

סרט פסיכולוגי המכיל בתוכו טוויסט על גבי טוויסט ואם לא מתרכזים, בהחלט אפשר לאבד היכנשהו את הדרך. צפינו בסרט 2 חברים וכל הסרט העלנו השערות והחזרנו האחד את השני למסלול הנכון, מה שבהחלט עזר להינות מהסרט.

משחק סביר של רב המשתתפים, בימוי סביר ועלילה שלא משאירה רגע משעמם יוצרים סרט ששווה לראות. כמובן שלראות את רוזריו דווסון בעירום חזיתי מלא מוסיף איזשהו אפיל לצפייה בסרט.

7.5/10
...
מצטרף להמלצה
בהתחלה נראה צפוי אבל לקראת האמצע מבינים שיש כאן משהו מעניין

8.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

The Conjuring
משפחה עוברת לגור בבית מבודד, מה שהיא לא יודעת זה שבעבר התרחשו זוועות בבית והוא נרדף על ידי רוחות. זוג שעוסק בהרצאות על רוחות למחייתו, מגיע לטהר את הבית.

זה הסיפור הכי פופולארי בשנים האחרונות לסרטי האימה. אין כאן שום חדש ורוב הסרט נע בין סצנות בהן הולכים לבדוק את הרעש החשוד. גם הרוח הרעה זוכה בכל הסרט אולי ל- 10 שניות זמן מסך מצטבר.
פסקול DTS-HD Master Audio עם הצרחות הרגילות של נשים וסצנות עם שקט מתמשך אשר מסתיימות ברעש פתאומי.
5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

ziv_r כתב:The Conjuring
אין כאן שום חדש ורוב הסרט נע בין סצנות בהן הולכים לבדוק את הרעש החשוד.
פסקול עם הצרחות הרגילות של נשים וסצנות עם שקט מתמשך אשר מסתיימות ברעש פתאומי.
5/10
...

בשעה טובה גם אני ראיתי את הסרט!

לאחר הרבה המלצות שנכתבו פה , וציון גבוה ב IMDB , עשינו הכנה יסודית לקראת הצפייה :
הדירה הוחשכה לחלוטין ,מערכת הסאונד הותאמה לסרט אימה , איפלו הדלקנו נרות (i)
ו..... לא כ"כ מפחיד , לא הוצגו רעיונות חדשים , עוד סרט אימה ממוחזר :roll:

הסרט לא הצליח להפתיע כפי שהובטח ובסה"כ דיי מאכזב

WHAT THE F

(n)

10\6

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

The Frozen Ground
בלש מנסה למצוא ראיות משמעותיות נגד רוצח סדרתי לפני שהוא יפעל שוב.

הסרט מראה לנו די בהתחלה שהבלש יודע מי הרוצח וכל הסרט נע סביב חיפוש אחר הראיות והנסיון לשכנע את אחד הקורבנות שברחה - להעיד. אין לי בעיה עם זה שהכל ידוע כבר בהתחלה, מה שכן יש לי בעיה זה שהסרט איננו מתוחכם, הסיפור די פשוט, ללא שום הפתעות שהצליחו להשאיר אותי עירני. דמות הרוצח איננה מבריקה במיוחד, כנ"ל הבלש, סתם שעממון.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
5/10

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5263
שם מלא: clubnet

שליחה

Hertz33 כתב:תגידו לגבי סופרמן.....כשהוא נכנס בסוף לעבוד ב"דיילי פלאנט", הם משחקים אותה שלא מזהים אותו או מה? לא כ"כ הבנתי.
...
בדיוק כפי שאמרת: משחקים אותה שלא מזהים אותו. (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

Once Upon A Time In Anatolia

שיעמומון שלא מצדיק את הזמן לכתיבת תקציר עבורו. כ 50 דקות אל תוך הדבר הזה החלטתי להפסיק לבזבז את זמני ולעבור למשהו שווה צפיה.

3/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

The Heat
סוכנת FBI מסודרת חוברת לשוטרת מקומית וולגרית על מנת להפיל ברון סמים. המפגש בין 2 הדמויות השונות יוצר סצנות משעשעות.

שטות מטופשת. סרט רדוד עם בדיחות שהיו מתאימות לשנות ה- 80'. בזבוז זמן משווע.
פסקול DTS-HD Master Audio שסתם בזבז לי את הנורית ברסיבר.
2/10

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740

שליחה

סופרמן

מצטרף להמלצות , סרט עשוי מצויין עם פסקול מטורף.
9/10

new-guy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1802

שליחה

gizzz כתב:סופרמן

מצטרף להמלצות , סרט עשוי מצויין עם פסקול מטורף.
9/10
...
(Y) מצטרף!
סרט מטורף אין רגע דל!
40 שנה לך תיזכור..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Grown Ups 2

סרט ההמשך לצערי אינו מהנה כמו הסרט המקורי. גם בסרט הזה ישנו הומור הפלוצים/קקי/פיפי הקבוע של אדם סנדלר, אך בניגוד לסרט הראשון שהיה משעש ברובו, פה צחקתי אולי פעמיים שלוש במהלך כל הסרט. אז זהו בהחלט לא אחד הסרטים היותר טובים של סנדלר, מצד שני גם לא אחד הסרטים הגרועים שלו.

שווה צפייה? רק אם אתם ממש מחבבים את סוג ההומור של אדם סנדלר.

6/10

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5263
שם מלא: clubnet

שליחה

Huber כתב:Grown Ups 2

סרט ההמשך לצערי אינו מהנה כמו הסרט המקורי. גם בסרט הזה ישנו הומור הפלוצים/קקי/פיפי הקבוע של אדם סנדלר, אך בניגוד לסרט הראשון שהיה משעש ברובו, פה צחקתי אולי פעמיים שלוש במהלך כל הסרט. אז זהו בהחלט לא אחד הסרטים היותר טובים של סנדלר, מצד שני גם לא אחד הסרטים הגרועים שלו.

6/10
...
תאמת ידעתי שהסרט יהיה על הפנים, ואפילו לא התאמצאתי להוריד אותו :wink:

HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675

שליחה

The heat
סוכנת FBI מעצבנת מתחברת לשוטרת שמנה ומקללת.

סרט שמתיימר להיות מצחיק..וממש לא
אבל משעמם רצח (נשברתי באמצע)
הג'ינג'י
:silly:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

The Purge
השנה 2022, אחוזי האבטלה מעולם לא היו נמוכים יותר והכלכלה בשיאה, כיצד? פעם בשנה, הממשלה מתירה לכל האזרחים לבצע כל פשע שהם רוצים ללא ענישה.איתן הוק, משחק בתפקיד אב המשפחה, אשר מפעיל את מערכת המיגון ביום המיוחד הזה בשנה, אך מה שהוא לא לוקח בחשבון זה שהבן שלו, מכניס חסר בית אשר בורח מחבורת אנשים אשר מחפשים להורגו. אותה החבורה מגלה את מקום המסתור של חסר הבית ודורשת אותו לידיהם, אחרת הם יהרגו את כל הנמצאים.

הסיפור כאן טוב, אבל הביצוע לקוי. המשפחה מורכבת מזוג הורים וזוג ילדים, כאשר כולם מבינים היטב את המשמעות של היום המיוחד הזה בשנה, אך למרות זאת, כאשר חייהם בסכנה, לוקחים כל מיני החלטות מוזרות לאורך הסרט. הבת נעלמת לחצי סרט וההורים שלה לא מוצאים אותה, הבן נותן עדיפות לחיי חסר-בית לא מוכר לעומת הוריו. לדמות הראשית מהצד של הפולשים לבית, היה ניתן לתת משמעות גדולה יותר לתפקידו, אבל חוץ ממספר קלישאות שניתן לו לומר, שאר הנוכחות שלו, לא עוצמתית ומאיימת כפי שהיא הייתה יכולה להיות. בקצרה, זה היה יכול להיות סרט מרתק בידיים של במאי אחר, אבל הדברים כאן השתבשו יתר על המידה. למרות האמור, צפו בו, מותחן טוב.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
7/10
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 23/10/2014 9:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

The Way Way Back

סתם עוד סרט דרמה די משעמם ומיותר. סם רוקוול, אחד השחקנים היותר טובים לדעתי בהוליווד כיום עושה עבודה מצויינת אבל לא מצליח להחזיק את הסרט על כתפיו הרחבות לבדו. אפשר לוותר.

5/10

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

בית לחם

שליחה

מציאות ישראלית פלסטינית עשויה היטב,עם כל המוטיבים שלא נופלת מהתעשיה בהוליווד.
יש טוויסט,עלילה סוחפת שמשאירה אותך בשוק בסוף.
מאוד נהנהתי ,ולא סתם זכה הסרט במקום הראשון בפסטיבל חיפה.
9/10.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

Huber כתב:Grown Ups 2

6/10
...
הצלחת להשיג תירגום בעברית לסרט ???

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

The butler

משרת בבית הלבן שנמצא שם משנות החמישים מוצג עם ההיסטוריה הכואבת של השחורים בארה״ב. הם מציגים את האמת העצובה בכל מערומיה ובעזרת קאסט רחב ביותר.

זה מתיש נפשית. אשתי נהנתה יותר ממני.

7.5/10

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

Rush - 4DX
ראיתי אתמול פעם ראשונה סרט ב4DX. שורה תחתונה - חוויה מאד מוצלחת, משמעותית טוב משציפיתי.
8.5/10
הסרט מעניין, מותח ומרגש, אבל קשה לי להפריד אותו מחווית ה4DX. נראה לי שבצפייה רגילה הייתי נותן לו 7.5.
זאת התאמה טובה בין הסרט לסוג הקולנוע - כסאות זזים, רוח וכו'. אני חושב שהחוויה מתאימה אך ורק לסרטי מכוניות / מטוסים / אוניות / חלליות. כשהיה קטע מכות והכסא הרביץ לי בגב וזז כשמישהו עף לרצפה זה הרגיש גימיק מיותר. כל פעם שהדליקו מנוע פורמולה 1 ובקטעי המירוץ זה היה כיף אדיר והוסיף מאד לחווית הצפייה.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”