מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Evidence
בלשים מנסים לפתור תעלומת רצח של אוטובוס שנתקע בלב מדבר על ידי שימוש בקטעי וידאו שנמצאו ממצלמות באיזור.
חשבתי שכבר עברנו את אופנת ה- Shaky camera, אך כנראה שלא. הסרט מעייף למדי, הוא באורך הנכון של 90 דקות, אבל סגנון הצילום והסיפור המשעמם עם הסצנות שחוזרות על עצמן בסגנון "בו-נצא-לחקור-את-הרעש-החשוד" ואז פתאום קפיצה בפסקול על מנת להפחיד, כבר משעממות. צריך חידוש כלשהו.
פסקול שאומנם ב- DTS-HD Master Audio, אבל חוץ מלהדליק את הנורה ברסיבר, לא קורה שם הרבה.
5/10
בלשים מנסים לפתור תעלומת רצח של אוטובוס שנתקע בלב מדבר על ידי שימוש בקטעי וידאו שנמצאו ממצלמות באיזור.
חשבתי שכבר עברנו את אופנת ה- Shaky camera, אך כנראה שלא. הסרט מעייף למדי, הוא באורך הנכון של 90 דקות, אבל סגנון הצילום והסיפור המשעמם עם הסצנות שחוזרות על עצמן בסגנון "בו-נצא-לחקור-את-הרעש-החשוד" ואז פתאום קפיצה בפסקול על מנת להפחיד, כבר משעממות. צריך חידוש כלשהו.
פסקול שאומנם ב- DTS-HD Master Audio, אבל חוץ מלהדליק את הנורה ברסיבר, לא קורה שם הרבה.
5/10
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בול!!!oferlaor כתב:Pacific rim 3d
הבחור מ sons of anarchy מתחבר לבחורה יפנית עם שיער כחול ונלחמים בתוך רובוט ענקי נגד מפלצות ענק שמגיעות מהים.
מופרך כמו שזה נשמע. גרפיקה ואפקטים מדהימים אבל הסיפור משעמם רצח. התלת מימד מדהים אבל לא מחזיק שעתיים של שעמומון קיץ מיותר.
אם זה היה שעה וחצי זה עוד היה סביל.
6/10...
Pacific Rim
באתי עם ציפיות נמוכות, וקיבלתי בסה"כ סרט קיץ מהנה ולא גרוע. בשונה מסרטי הרובוטריקים, פה יש יותר התמקדות ברובוטים והמפלצות מאשר באנשים, וזה בהחלט עוזר. אפקטים מדהימים לגמרי, רק חבל שאין קצת סצנות לחימה באור יום.
אגב, עוד לא נתקלתי בסרט כזה שבו הסאב נטחן כמעט כל הזמן. אם אין לכם סאב נורמלי, אתם סתם מפספסים.
7/10
באתי עם ציפיות נמוכות, וקיבלתי בסה"כ סרט קיץ מהנה ולא גרוע. בשונה מסרטי הרובוטריקים, פה יש יותר התמקדות ברובוטים והמפלצות מאשר באנשים, וזה בהחלט עוזר. אפקטים מדהימים לגמרי, רק חבל שאין קצת סצנות לחימה באור יום.
אגב, עוד לא נתקלתי בסרט כזה שבו הסאב נטחן כמעט כל הזמן. אם אין לכם סאב נורמלי, אתם סתם מפספסים.
7/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Bullets Over Broadway
בברודווי של שנות ה 20, מחזאי צעיר מתפשר על עקרונותיו ומלהק את חברתו חסרת הכישרון של הגנגסטר על מנת שזה יממן את ההפקה.
סרט בכיכובם של ג'ון קיוזאק, דיאן ווסט (שזכתה באוסקר על התפקיד הנ"ל), ג'ניפר טילי בתפקיד הקבוע שלה כבימבו ועוד. ליהוק נכון, בימוי סביר וסיפור חביב הופכים את ההפקה הנ"ל לסרט חביב ומהנה.
7/10
בברודווי של שנות ה 20, מחזאי צעיר מתפשר על עקרונותיו ומלהק את חברתו חסרת הכישרון של הגנגסטר על מנת שזה יממן את ההפקה.
סרט בכיכובם של ג'ון קיוזאק, דיאן ווסט (שזכתה באוסקר על התפקיד הנ"ל), ג'ניפר טילי בתפקיד הקבוע שלה כבימבו ועוד. ליהוק נכון, בימוי סביר וסיפור חביב הופכים את ההפקה הנ"ל לסרט חביב ומהנה.
7/10
new-guy כתב:סרט שכיף לראותHaGingi כתב:White House Down
כל מילה נוספת מיותרת.
לכבות את המוח ולהגביר את הסאב למקסימום האפשרי (למי שאין שכנים מעיקים)
ולראות את הגירסא הזאת
White.House.Down.2013.1080p.BluRay.REMUX.DTS-HD.MA.5.1-PublicHD...![]()
ו...
סרט של שקל עשרים וגם זה בהגזמה.
מגוחך ופאטתי אלא אם כן אתה אמריקאי בן 7.
כמה כסף שופכים בהוליווד על *** זה לא ייאמן.
1/10
היה בא לי סרט אקשן והוא סיפק בדיוק מה שרציתיgizzz כתב:new-guy כתב:סרט שכיף לראותHaGingi כתב:White House Down
כל מילה נוספת מיותרת.
ולראות את הגירסא הזאת
ו...
1/10...
סרט אקשן הוליוודי מצוין, פיצוצים ועוד קצת פיצוצים, לא כל סרט חייב להיות עמוק בשביל ליהנות ממנו.
ראינו כל המשפחה ונהנינו מאוד
8/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
White House Down
צ'נינג טייטום משחק בתפקיד איש אבטחה אשר יוצא לו להציל את הנשיא האמריקאי מחוטפיו במהלך התקפה קטלנית על הבית הלבד. על הדרך הוא גם יציל את העולם מ- WW3.
פעולה בינוני ותו לא. קצת לא אמין הבחירה של ג'ימי פוקס כנשיא US, גם צ'נינג לא ממש דמות איש הפעולה שכולנו יכולים להתחבר אליו. הסרט היה יכול להיות הרבה יותר טוב עם קצת יותר פעולה, כי סיפור טוב אין פה. קיבלתי בחילה ב- 20 דקות הראשונות מהפטריוטיות הנשפכת.
פסקול DTS-HD Master Audio הולם.
5/10
צ'נינג טייטום משחק בתפקיד איש אבטחה אשר יוצא לו להציל את הנשיא האמריקאי מחוטפיו במהלך התקפה קטלנית על הבית הלבד. על הדרך הוא גם יציל את העולם מ- WW3.
פעולה בינוני ותו לא. קצת לא אמין הבחירה של ג'ימי פוקס כנשיא US, גם צ'נינג לא ממש דמות איש הפעולה שכולנו יכולים להתחבר אליו. הסרט היה יכול להיות הרבה יותר טוב עם קצת יותר פעולה, כי סיפור טוב אין פה. קיבלתי בחילה ב- 20 דקות הראשונות מהפטריוטיות הנשפכת.
5/10
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
The Conjuring - לזמן את הרוע
עשוי טוב
ועושה את "העבודה" (למי שבקטע כמובן)
למי שיש סאב איכותי...שירים את הווליום
הגירסא שנצפתה
The.Conjuring.2013.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.5.1-PublicHD
מומלץ לחובבי הז'אנר
עשוי טוב
ועושה את "העבודה" (למי שבקטע כמובן)
למי שיש סאב איכותי...שירים את הווליום
הגירסא שנצפתה
The.Conjuring.2013.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.5.1-PublicHD
מומלץ לחובבי הז'אנר
הג'ינג'י

- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכים עם כל מה שזיו כתבziv_r כתב:White House Down
5/10...
אבל
הבעיה של זיו שהוא לא כיבה את המוח בתחילת הסרט.
לאלה שכיבו (בעזרת כמה בירות והרבה וויסקי למשל) זה סרט פעולה טוב המוח המכובה לא רואה את החורים בעלילה, חורים שמסננת נראית עם פחות חורים.
פיצוצים, רעים שאוכלים אותה מהטובים וילדה שמנופפת בדגל מעבירים שעתיים בכיף
שווה צפייה לאחר כיבוי המוח
7.3/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Withnail & I
בשנת 1969 , שני שחקנים מובטלים מחליטים לצאת לנופש בכפר.
סרט שכזה על לא כלום שע"י משחק מבריק של השחקנים הראשיים (בעיקר ריצ'ארד גרנט וריצ'ארד גריפיטס) ובעזרת הומור שנון והזוי להפליא, הופך לסרט שפשוט תענוג לראות. קומדיה אינטילגנטית שפשוט גרמה לי לצחוק בכל רם כמה וכמה פעמים.
מומלץ.
8/10
בשנת 1969 , שני שחקנים מובטלים מחליטים לצאת לנופש בכפר.
סרט שכזה על לא כלום שע"י משחק מבריק של השחקנים הראשיים (בעיקר ריצ'ארד גרנט וריצ'ארד גריפיטס) ובעזרת הומור שנון והזוי להפליא, הופך לסרט שפשוט תענוג לראות. קומדיה אינטילגנטית שפשוט גרמה לי לצחוק בכל רם כמה וכמה פעמים.
מומלץ.
8/10
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מסכים, ראיתי נהנתי צחקתי, זו המטרה בסופו של דבר.yakirh כתב:היה בא לי סרט אקשן והוא סיפק בדיוק מה שרציתיgizzz כתב:new-guy כתב:סרט שכיף לראותHaGingi כתב:White House Down
כל מילה נוספת מיותרת.
ולראות את הגירסא הזאת
ו...
1/10...
סרט אקשן הוליוודי מצוין, פיצוצים ועוד קצת פיצוצים, לא כל סרט חייב להיות עמוק בשביל ליהנות ממנו.
ראינו כל המשפחה ונהנינו מאוד![]()
8/10...
ולא תמיד להתעמק ולחשוב יותר מדי.
Before Midnight
דרמה על זוג מתוסבך עם זוגיות בעייתית שלא מצליח למצוא הסכמה על שום דבר,
הסרט מתרכז אך ורק בדיאולוגים ארוכים ומתישים בינו לבינה .
אית'ן הוק בתפקיד הסופר המדוכא , וג'ולי דלפי בתפקיד בת הזוג הקנטרנית
שלא מרוצה משום דבר ורואה רק את חצי הכוס הריקה .
באמת שאין לי מושג כיצד השיג הסרט ציון כ"כ גבוה (8.2) ב IMDB
אני רוב הזמן פיהקתי ....
מזכיר קצת את הסרט הקודם שלהם ביחד מ 2004 : Before Sunset
10\5.5
דרמה על זוג מתוסבך עם זוגיות בעייתית שלא מצליח למצוא הסכמה על שום דבר,
הסרט מתרכז אך ורק בדיאולוגים ארוכים ומתישים בינו לבינה .
אית'ן הוק בתפקיד הסופר המדוכא , וג'ולי דלפי בתפקיד בת הזוג הקנטרנית
שלא מרוצה משום דבר ורואה רק את חצי הכוס הריקה .
באמת שאין לי מושג כיצד השיג הסרט ציון כ"כ גבוה (8.2) ב IMDB
אני רוב הזמן פיהקתי ....
מזכיר קצת את הסרט הקודם שלהם ביחד מ 2004 : Before Sunset
10\5.5
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
The Lone Ranger 2013
איש חוק (Armie Hammer ) מצטרף לאינדיאני (Johnny Depp ) במרדף אחרי חבורת פושעים מרצחים, על רקע של נקמה אישית.
או שעושים סרט רציני, או פרודיה.
כאשר מנסים לשלב ביניהם במישמש של חצי חצי, התוצאה קטסטרופה.
אם בכל זאת יש סיבות לצפות , זה בזכות ג'וני דאפ (לא יכול להחמיץ שום סרט שלו), וכן האפקטים המיוחדים ומוסיקה סוחפת
5/10
איש חוק (Armie Hammer ) מצטרף לאינדיאני (Johnny Depp ) במרדף אחרי חבורת פושעים מרצחים, על רקע של נקמה אישית.
או שעושים סרט רציני, או פרודיה.
כאשר מנסים לשלב ביניהם במישמש של חצי חצי, התוצאה קטסטרופה.
אם בכל זאת יש סיבות לצפות , זה בזכות ג'וני דאפ (לא יכול להחמיץ שום סרט שלו), וכן האפקטים המיוחדים ומוסיקה סוחפת
5/10
תודה על ההמלצהHaGingi כתב:The Conjuring -
למי שיש סאב איכותי...שירים את הווליום![]()
מומלץ לחובבי הז'אנר...
אני חובב מושבע של הז'אנר - ויש לי סאב איכותי
אבל גם יש לי שכנים בעייתים
סוף סוף הגיע החמשוש - תנו לי לראות סרט !!!
שכונה מבאסת
מתנצל על ההודעה הלא קשורה
הייתי חייב להוציא את התסכול החוצה