עוד סיפור על בית רדוף, גירוש שדים ושאר ירקות, שום דבר חדש ו/או חדשני - אך בעזרת משחק מצויין של רב הקאסט, בימוי טוב והרבה השקעה בכל אספקט של הסרט קיבלנו סרט אימה אומנם שטאנצי, אך איכותי ומהנה.
מומלץ.
7.9/10
אה, מבוסס על "סיפור אמיתי"

הי זיו,ziv_r כתב:I Spit on Your Grave 2
המשכון לא מחייב של סרט בשם דומה לפני כמעט 3 שנים. הפעם צעירה מסתבכת עם צלמי אופנה אשר חוטפים אותו ומבצעים בה את זממם. היא מצליחה לברוח ורוקמת מזימה לנקום בהם.
מבחינת סיפור, הסרט די דומה במאפיינים הכללים לסרט הראשון, רק שהפעם אנחנו בסביבה אורבנית. הפריע לי הסצנות הגרפיות מידי של ההתעללויות בין הצדדים. מצד אחד אני יכול להבין את זה כי הדבר נעשה על מנת להצדיק בפני הצופים את הזוועות שהצעירה מעבירה אח"כ בחוטפים שלה, מצד שני, זה פשוט היה ארוך מידי והסוף לא ממש תפור.
לא מתח, לא אימה, סרט עושה לא נעים.
פסקול Dolby TrueHD עם המון צרחות שיחייבו אותכם להנמיך את עוצמת השמע על מנת שהשכנים לא יקראו למשטרה.
6/10...

אכן לא ראיתי את הסקירה על הרימייק. תודה על ההבהרה.ziv_r כתב:blknom1,
הסרט השני אותו ציטטת איננו מבוסס על המקורי, אלא הסרט הראשון (אשר מהווה בכלל רימייק של המקורי) - ואליו יש קישור בהודעה שלי (ששוב ציטטת)....

ראיתי ומסכים איתך. אחרי שלל ביקורות מחמיאות ולא רק מכאן, שהבטיחו מוצר מפחיד ומרענן בז'אנר ציפיתי לקצת יותר, ובמיוחד בגלל הבמאי שאחראי ללא מעט סרטים טובים, ביניהם SAW הראשון. זה היה בערך ברמה של פרק אפל במיוחד של supernatural בסופו של דבר.Huber כתב:The Conjuring
עוד סיפור על בית רדוף, גירוש שדים ושאר ירקות, שום דבר חדש ו/או חדשני - אך בעזרת משחק מצויין של רב הקאסט, בימוי טוב והרבה השקעה בכל אספקט של הסרט קיבלנו סרט אימה אומנם שטאנצי, אך איכותי ומהנה.
מומלץ.
7.9/10
אה, מבוסס על "סיפור אמיתי"
...

אני מאוד נהנתי אפילו צחקתי, מת על קיטשי אמרקאי.HaGingi כתב:White House Down
כל מילה נוספת מיותרת.
לכבות את המוח ולהגביר את הסאב למקסימום האפשרי (למי שאין שכנים מעיקים)
ולראות את הגירסא הזאת
White.House.Down.2013.1080p.BluRay.REMUX.DTS-HD.MA.5.1-PublicHD...
סרט שכיף לראותHaGingi כתב:White House Down
כל מילה נוספת מיותרת.
לכבות את המוח ולהגביר את הסאב למקסימום האפשרי (למי שאין שכנים מעיקים)
ולראות את הגירסא הזאת
White.House.Down.2013.1080p.BluRay.REMUX.DTS-HD.MA.5.1-PublicHD...