כתוב אפילו בציטוט שהבאת...pessik כתב:מוזר ביותר מה שאתה אומרkingikra כתב:. PACIFIC RIM הסרט שהיה על הפרק. אני לא יודע אם IPLANET או הפופקורן A210 איכזבו אותי אבל מה שלא עשיתי, הסטרימר לא הצליח לטעון את הסרט.....
גם האקסטרימר Sidewinder , וגם הסטרימר הפנימי של הטלוויזיה (סמסונג E550 )
ניגנו בלי בעיה את הסרט : Pacific.Rim.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
איזו גרסה ניסית לנגן בפופקורן ?...
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אוקיי... הבנתי אותך , לא מכיר את הקבוצה הזו iPlanetkingikra כתב:כתוב אפילו בציטוט שהבאת...pessik כתב:מוזר ביותר מה שאתה אומרkingikra כתב:. PACIFIC RIM הסרט שהיה על הפרק. אני לא יודע אם IPLANET או הפופקורן A210 איכזבו אותי אבל מה שלא עשיתי, הסטרימר לא הצליח לטעון את הסרט.....
גם האקסטרימר Sidewinder , וגם הסטרימר הפנימי של הטלוויזיה (סמסונג E550 )
ניגנו בלי בעיה את הסרט : Pacific.Rim.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
איזו גרסה ניסית לנגן בפופקורן ?......
מהסיבה הפשוטה שהציוד שלי לא תומך DTS-HD .
אבל אם תסתפק בגרסה עממית יותר אני מאמין שלא תיהיה לך בעיה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The Lone Ranger
טונטו, אחרון הקומנצ'ים, משחזר את סיפור הפיכתו של ג'ון רייד לפרש הבודד - אגדת המערב הפרוע.
ג'וני דפ עושה שוב את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, לקחת דמות ולהפוך אותה להזויה, משעשעת וצבעונית, אך למרות שאני מאוד מחבב את השחקן הנ"ל, ולמרות שהדמות שהוא מספק אכן עונה על כל הקריטריונים שלעיל - מאוד היה קשה לי לקבל אותו כאינדיאני. הוסיפו לכך את העובדה שהסרט לעיתים גובל בפנטזיה (ארנבים שאוכלים בשר? באמת?) ותבינו למה הסרט הנ"ל קצת "קשה לעיכול" ולמה הוא עובר את קצהו של ה Suspension of disbelief. למרות זאת, לא סרט רע במהותו, לרב מהנה ומשעשע, במיוחד אם מבינים שזהו לא סרט שלוקח את עצמו ברצינות יתרה.
הלנה בונהם קרטר בתפקיד קטן שוב לצידו של ג'וני דפ כמו בלא מעט סרטים ולצידם מגוון רחב של שחקנים טובים מצליחים להרים את הסרט ברמה - בשיתוף עם ערכי הפקה גבוהים, מה שמונע מהסרט להיות סתם מטופש ומצליח לספק שעשוע.
סה"כ קליל וחביב.
6.9/10
ד"א, הסרט מתבסס על סידרת טלוויזיה אמריקאית מפורסמת שרצה בשנות החמישים של המאה הקודמת, אך למרות שישנם קווי מתאר דומים הוא לוקח לעצמו חירות אומנותית, למרות שפה ושם יש כמה וכמה קריצות לסידרה המקורית.
טונטו, אחרון הקומנצ'ים, משחזר את סיפור הפיכתו של ג'ון רייד לפרש הבודד - אגדת המערב הפרוע.
ג'וני דפ עושה שוב את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, לקחת דמות ולהפוך אותה להזויה, משעשעת וצבעונית, אך למרות שאני מאוד מחבב את השחקן הנ"ל, ולמרות שהדמות שהוא מספק אכן עונה על כל הקריטריונים שלעיל - מאוד היה קשה לי לקבל אותו כאינדיאני. הוסיפו לכך את העובדה שהסרט לעיתים גובל בפנטזיה (ארנבים שאוכלים בשר? באמת?) ותבינו למה הסרט הנ"ל קצת "קשה לעיכול" ולמה הוא עובר את קצהו של ה Suspension of disbelief. למרות זאת, לא סרט רע במהותו, לרב מהנה ומשעשע, במיוחד אם מבינים שזהו לא סרט שלוקח את עצמו ברצינות יתרה.
הלנה בונהם קרטר בתפקיד קטן שוב לצידו של ג'וני דפ כמו בלא מעט סרטים ולצידם מגוון רחב של שחקנים טובים מצליחים להרים את הסרט ברמה - בשיתוף עם ערכי הפקה גבוהים, מה שמונע מהסרט להיות סתם מטופש ומצליח לספק שעשוע.
סה"כ קליל וחביב.
6.9/10
ד"א, הסרט מתבסס על סידרת טלוויזיה אמריקאית מפורסמת שרצה בשנות החמישים של המאה הקודמת, אך למרות שישנם קווי מתאר דומים הוא לוקח לעצמו חירות אומנותית, למרות שפה ושם יש כמה וכמה קריצות לסידרה המקורית.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Curse of Chucky
צ'אקי, הבובה הרצחנית, חוזרת, כל הנראה בסוג של ריבוט לסידרת הסרטים המקורית.
בחורה נכה החיה עם אמא שלה מקבלת חבילה - בובה חמודה.
אלא כמו שכבר כולם מכירים, הנחמדות של הבובה לא נמשכת הרבה זמן.
נחמד למדי
7/10
נחמד למדי
7/10
White House Down
הבית הלבן והנשיא נמצאים תחת מתקפה. מועמד לשירות החשאי בא להציל את המצב.
אין פה שום דבר שלא ראיתם לפני: יריות, פיצוצים, טילים, מסוקים ושאר ירקות.
רמת המופרכות והקיטש היא מהגבוהות שראיתם בזמן האחרון.
אם באים עם הציפיות הנכונות, אפשר להעביר את השעתיים וקצת בכיף
10\6.5
הבית הלבן והנשיא נמצאים תחת מתקפה. מועמד לשירות החשאי בא להציל את המצב.
אין פה שום דבר שלא ראיתם לפני: יריות, פיצוצים, טילים, מסוקים ושאר ירקות.
רמת המופרכות והקיטש היא מהגבוהות שראיתם בזמן האחרון.
אם באים עם הציפיות הנכונות, אפשר להעביר את השעתיים וקצת בכיף
10\6.5
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מבחינת רעיון: אין הרבה הבדל: הרעים משתלטים על הבית הלבן כדי להשיג כל מני דברים, ואיש אחד נלחם בהם.integral כתב: White House Down,
מה ההבדל בינו לבין Olympus has fallen ?
תודה לעונים...
קולנועית: Olympus Has Fallen לוקח את עצמו די ברצינות אבל הוא קצת מיושן ומרגיש כאילו הוא סרט אקשן שנעשה בשנות השמונים. הבמאי שלו ביים גם את "יום אימונים מסוכן" - (Training Day).
White House Down מנסה הרבה יותר לבדר ומתייחס להכל ביותר קלילות והומור. אני חושב שהוא גם לא אחיד מבחינת הרמה שלו והאופי שלו - יש קטעים רציניים להפליא- כמו דרמה מורכבת, ולצידם כמה קטעים שכאילו נלקחו מתוך פרודיה על סרטים כאלה. הבמאי שלו עשה גם את "היום השלישי" - (Independence Day), "גודזילה" - (Godzilla) ו- "2012".
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Pacific Rim
מפלצות בסגנון גודזילה מגיחות ממעמקי הים להשמיד את כדור הארץ. בני האדם בונים רובוטים גדולים בסגנון רובוטריקים שילחמו בהם. הסוף ברור.
הייתי קורא לסרט "סרט קיץ" טיפוסי, אבל היה חסר לי כמה בנות בביקיני. מעבר לזה, מעולה לסוגו.
פסקול DTS-HD Master Audio כהוגן.
8/10
מפלצות בסגנון גודזילה מגיחות ממעמקי הים להשמיד את כדור הארץ. בני האדם בונים רובוטים גדולים בסגנון רובוטריקים שילחמו בהם. הסוף ברור.
הייתי קורא לסרט "סרט קיץ" טיפוסי, אבל היה חסר לי כמה בנות בביקיני. מעבר לזה, מעולה לסוגו.
פסקול DTS-HD Master Audio כהוגן.
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

White House Down
כבר דובר פה רבות על הסרט הנ"ל, רק אוסיף שמדהים אותי כמה האמריקאים אוהבים לצפות בסרטי אסונות המתרחשים על אדמת מולדתם, ושהעובדה שיצאו 2 סרטים העוסקים בהשתלטות אויבים על הבית הלבן רק מחזקת את ההנחה הנ"ל. ד"א, ג'ימי פוקס בתור נשיא ארה"ב? ברצינות?! כל הסרט המתנתי לבדיחות שיצאו מפיו - פשוט ליהוק כושל ולא אמין. צרפו לכך את העובדה שליהקו את מגי גיילנהאל שפשוט אינני מחבב - וקיבלתי סרט עם ליהוק רעוע במקרה הטוב.
למרות זאת, לא סרט גרוע, קיטצ'י בטירוף ולא ממש אמין אבל לרב מהנה, אם מצליחים לוותר לו על כל המגרעות הללו.
6.9/10
כבר דובר פה רבות על הסרט הנ"ל, רק אוסיף שמדהים אותי כמה האמריקאים אוהבים לצפות בסרטי אסונות המתרחשים על אדמת מולדתם, ושהעובדה שיצאו 2 סרטים העוסקים בהשתלטות אויבים על הבית הלבן רק מחזקת את ההנחה הנ"ל. ד"א, ג'ימי פוקס בתור נשיא ארה"ב? ברצינות?! כל הסרט המתנתי לבדיחות שיצאו מפיו - פשוט ליהוק כושל ולא אמין. צרפו לכך את העובדה שליהקו את מגי גיילנהאל שפשוט אינני מחבב - וקיבלתי סרט עם ליהוק רעוע במקרה הטוב.
למרות זאת, לא סרט גרוע, קיטצ'י בטירוף ולא ממש אמין אבל לרב מהנה, אם מצליחים לוותר לו על כל המגרעות הללו.
6.9/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
World war Z
לא הולך לי עם סרטים לאחרונה. בעבר חשבתי שהבעיה במחשב שעליו יושבים הסרטים אבל אתמול התברר לי שזה לא המחשב. כנראה הפופקורן A210.
כל פעם שהיו קטעים עם הרבה אקשן, הסאונד התחיל לקרטע.
לגבי הסרט, אני לא אוהב ששוברים את חוקי הזומבים של זיו. זומבים שרצים מהר זה לא זומבים. זה אך ורק כדי לעשות את הסרט מותח ומפחיד יותר.
כמו כן, לא רוצה להכנס לפוליטיקה אבל אני גם לא אוהב שבסרטים הופכים את ישראל לגיבורת העולם. לי זה היה נראה מאוד קיצ'י.
מגיפה שמתפרצת הופכת את בני האדם לחיות טורפות. ג'רי, איש או"ם בעברו ואיש משפחה בהווה, חוזר בלית ברירה לתפקידו הקודם כדי לגלות את מקור המגיפה על מנת להשמיד אותה.
6\10
לא הולך לי עם סרטים לאחרונה. בעבר חשבתי שהבעיה במחשב שעליו יושבים הסרטים אבל אתמול התברר לי שזה לא המחשב. כנראה הפופקורן A210.
כל פעם שהיו קטעים עם הרבה אקשן, הסאונד התחיל לקרטע.
לגבי הסרט, אני לא אוהב ששוברים את חוקי הזומבים של זיו. זומבים שרצים מהר זה לא זומבים. זה אך ורק כדי לעשות את הסרט מותח ומפחיד יותר.
כמו כן, לא רוצה להכנס לפוליטיקה אבל אני גם לא אוהב שבסרטים הופכים את ישראל לגיבורת העולם. לי זה היה נראה מאוד קיצ'י.
מגיפה שמתפרצת הופכת את בני האדם לחיות טורפות. ג'רי, איש או"ם בעברו ואיש משפחה בהווה, חוזר בלית ברירה לתפקידו הקודם כדי לגלות את מקור המגיפה על מנת להשמיד אותה.
6\10
חלק מהסרט צולם במלטה , ולא בירושליים .
יחד עם זאת השחקנית היא כן ישראלית , דניאלה קרטס :
http://www.imdb.com/name/nm2020146/?ref_=tt_cl_t3
יחד עם זאת השחקנית היא כן ישראלית , דניאלה קרטס :
http://www.imdb.com/name/nm2020146/?ref_=tt_cl_t3
- Huber
- חבר במועדון HT

כמעט וויתרתי על הסרט הנ"ל עד ההמלצה שלך (במיוחד כששמעתי שהוא יצא ישירות לדיוידי)guyezra כתב:Curse of Chucky
נחמד למדי
7/10...
המשך לסידרת סרטי צ'אקי. בסרט הנוכחי ישנו קטע שמהווה מעין פרולוג לסרט הראשון/המקורי ומקשר בינו לבין הסרט הנוכחי. הסרט הנ"ל בהחלט עשוי היטב ולדעתי כמעט טוב כמעו הראשון/המקורי. את קולו של צ'אקי עושב שוב בראד דוריף, מי שדיבב את הבובה בסרט המקורי, מה שבהחלט עוזר לסרט להיות יותר "אותנטי".
מי שאהב את הסרט המקורי, לדעתי יהנה גם מזה.
7/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
devoured
מתח-אימה
אמא צעירה ממכסיקו באה לארה"ב ועובדת במסעדה כדי לחסוך כסף לניתוח שבנה הקטן צריך לעבור והלחץ הנפשי מערער אותה בהדרגה.
די מאכזב
5.5/10
the butterfly room
אשה מבוגרת שחיה לבד בבית דירות מתחברת עם הילדה של שכנתה החד הורית. היא מלמדת אותה את התחביב הגדול שלה - שימור פרפרים, אבל היא מסתירה סוד גדול יותר.
משלב אימה וקצת הומור שחור, סרט יוצא דופן שעשוי בצורה מעניינת, עם הופעה כובשת של ברברה סטיל.
7/10
מתח-אימה
אמא צעירה ממכסיקו באה לארה"ב ועובדת במסעדה כדי לחסוך כסף לניתוח שבנה הקטן צריך לעבור והלחץ הנפשי מערער אותה בהדרגה.
די מאכזב
5.5/10
the butterfly room
אשה מבוגרת שחיה לבד בבית דירות מתחברת עם הילדה של שכנתה החד הורית. היא מלמדת אותה את התחביב הגדול שלה - שימור פרפרים, אבל היא מסתירה סוד גדול יותר.
משלב אימה וקצת הומור שחור, סרט יוצא דופן שעשוי בצורה מעניינת, עם הופעה כובשת של ברברה סטיל.
7/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכיםHuber כתב:Dirty Pretty Things
מהגר ניגרי מגלה את הצד האפל של לונדון.
סרט חביב המציג תופעה מכוערת אך בצורה נעימה, אולי נעימה מידיי. ישנה תחושה לכל אורך הסרט שהבמאי מנסה להימנע מהאספקטים המכוערים של אותה התופעה, לעיתים בצורה שפוגמת מעט בסרט. גם העובדה שהביאו שחקנית עם מבטא צרפתי כבר לשחק מהגרת טורקיה לא עוזר לאמינות של הסיפור, ואולי עם סוף פחות צפוי ודביק הסרט היה הרבה יותר עמוק ואמין. מצד שני, המשחק של אותה שחקנית, ובעיקר של השחקן שלצידה פשוט מצויין, הבימוי ברובו מהוקצע ובסה"כ זהו סרט מהנה.
7/10...
סרט מהנה על הצד האפל של לונדון ואולי של עוד מקומות בעולם.
נהנתי מאוד למרות שהנושא אינו קל כלל.
שווה צפייה
7.5/10
Pacific Rim
גרסת Remux DTS-HD
למרות הביקורות הטובות ברשת ופה ולמרות שבאתי עם ציפיות לסרט קיץ-אפקטים-סאב מרעיד בית (ובהחלט הרעיד), לא נהנתי.
מההתחלה הCGI הרגיש בינוני, המשחק של כולם היה מגוחך והקטע הכי חשוב של הסרט - הקרבות, היו בינוניים ולא הגיוניים (בוא נחכה לרגע האחרון להשתמש בנשק?).
5/10
גרסת Remux DTS-HD
למרות הביקורות הטובות ברשת ופה ולמרות שבאתי עם ציפיות לסרט קיץ-אפקטים-סאב מרעיד בית (ובהחלט הרעיד), לא נהנתי.
מההתחלה הCGI הרגיש בינוני, המשחק של כולם היה מגוחך והקטע הכי חשוב של הסרט - הקרבות, היו בינוניים ולא הגיוניים (בוא נחכה לרגע האחרון להשתמש בנשק?).
5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
The rise
חוקר משחזר עם בחור את השוד שהוא וחבריו עשו במועדון. מופרך.
7/10
חוקר משחזר עם בחור את השוד שהוא וחבריו עשו במועדון. מופרך.
7/10