שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:גילי,
תמוגג כמה שאתה צריך אבל את המשחק הזה ניצחתם רק בגלל שני גורמים:
1. השוער שלכם
...
(ההדגשה למעלה שלי)
כן, זכור גם שברסה מנצחת בגלל מסי - אז זה לא נחשב :wink:
אני מציע שנקדם את הכדורגל על ידי כך שנאסור על קבוצות לכלול שחקנים מצוינים, ואז נצחונות יהיו אמיתיים ולא נצחונות עם "אבל".
משה

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

כל הכבוד לאדומים ,גוטמן יודע לעקוץ -זה מאמן שיודע איך פותרים תקלות של אדום ופציעות בלי בושה
השער האחרון לא היה מחויב המציאות ,קשה להאמין שאלישע שולח את מימון ודוידוביץ מעבר לחצי-
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

הטענה שלי לטובת מכבי לא הגיע בזכות ההישגים שלהם אחרי הדרבי אלא בזכות השקט היחסי שנשמר במועדון אחרי ההפסד המוצדק במשחק ההוא. אני ציפיתי למיני רעידת אדמה כאשר כולם יגידו, "הנה פרוייקט גלקטיקוס 2 עם כל הכסף הגדול שוב כשל!" אבל במציאות הם בשקט-בשקט שכחו את המשחק ההוא והמשיכו קדימה (וכרגע הם נמצאים ביחד איתכם במקום הראשון)

אגב, מאז הדרבי הם ניצחו פעמיים והוציאו תיקו אחד
...
עכשיו הדברים שלך ברורים יותר.
בכל מקרה, להחליט אחרי הפסד בדרבי שפרוייקט עגלקטיקוס כשל, היה לא רציני.
אמנם מכבי נראו בדרבי כמו בית שאן, אבל זה עדיין לגיטמי להפסיד בדרבי לקבוצה כמו הפועל.
וכמובן חוזר בי מעניין התוצאות שלהם מאז הדרבי.
אכן שני נימחונות ותיקו.
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

תגיד אריה, בכנות..
כמה "נזקף" לזכותי, בעובדה שאתה שונא את הפועל..?
:wink:
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אגב,
איפה ufffnick, שהחליט על דעת עצמו כי בבלומפילד מתבכיינים ומכינים אליבי להפסד בקריית אליזער..?
בינתיים,מאתמול, שיירות של שחקני חיפה מתבכיינים מעל דפי האינטרנט כי מישהו שדד אותם..
רפאלוב בוכה ש"שדדו אותנו"..
דוידוביץ מתבכיין בכל מדיה אפשרית שפסלו להם שער חוקי, וזו לא הפעם הראשונה.. 8O
מתי יבינו בחיפה, שאם לא מנצלים יתרון מספרי במשחק בית, במשחק על 6 נקודות, אז אי אפשר להאשים אף אחד, מלבד את עצמם, בדיוק כמו שאם לא מנצחים בבלומפילד, מחזור אחרון ומשחק לאליפות, קבוצת אמצע טבלה כמו בני יהודה, אז אי אפשר לבוא בטענות לקיזוז.
ואפרופו קיזוז, הגענו לגולת הכותרת של המשחק אתמול:
ליאור רפאלוב התבטא, כי בשקלול הקיזוז, הפועל וחיפה עם אותו מאזן. חבר'ה, נראה לי שניתן האות לחדול ולדבר על קיזוז. או שאולי נתחיל לדסקס פה על צביעות. אתם תחליטו...
על זה נאמר: דברים שרואים מכאן, לא רואים משם..
לסיכום,
אם רק מישהו מאנשי הפועל (גוטמן...?) היה מתבטא מחצית ממה ששמענו החל מאתמול מכיוון קריית אליעזר, אתם והעיתונות הייתם חותכים אותו פה לחתיכות.
אז לכל אלה אני אומר, פשוט תרדו לנו מהוריד עם הצביעות שלכם, ותמשיכו לאכול את הלב..
...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Giliboy כתב:תגיד אריה, בכנות..
...
למה הקריצה :oops:
אני לא סובל את הקבוצה הזאת 100% "בזכותך"
עד לפני שקראתי את הודעותיך הייתה לי יותר אמפטיה לאדומים מאשר לצהובים אבל אתה הצלחת לשנות את זה בקלילות

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

moco כתב:
1. השוער שלכם
...
(ההדגשה למעלה שלי)
אני מציע שנקדם את הכדורגל על ידי כך שנאסור על קבוצות לכלול שחקנים מצוינים, ואז נצחונות יהיו אמיתיים ולא נצחונות עם "אבל".
...
הבדל הוא שמסי עושה את זה כמעט כל שבוע במשך שנתיים וחצי אל מול משחק כזה כמו שאינימה הביא אתמול, שאולי "מתלבש" מספר בודד של פעמים בכל הקריירה (אם בכלל). כמובן שזה חלק מהמשחק ולכן הפועל ניצחה בצדק, אבל עדיין מצחיק לי לקרוא בכל מקום שהפועל שיחקו נפלא וחיפה שיחקו נורא וכל "האמת" הזאת מתבססת על אחד המשחקים הכי גדולים של שוער כדורגל, לפחות שאני ראיתי בשנים האחרונות

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:
moco כתב:
1. השוער שלכם
...
(ההדגשה למעלה שלי)
...
הבדל הוא שמסי עושה את זה כמעט כל שבוע במשך שנתיים וחצי אל מול משחק כזה כמו שאינימה הביא אתמול, שאולי "מתלבש" מספר בודד של פעמים בכל הקריירה (אם בכלל). כמובן שזה חלק מהמשחק ולכן הפועל ניצחה בצדק, אבל עדיין מצחיק לי לקרוא בכל מקום שהפועל שיחקו נפלא וחיפה שיחקו נורא וכל "האמת" הזאת מתבססת על אחד המשחקים הכי גדולים של שוער כדורגל, לפחות שאני ראיתי בשנים האחרונות
...
אריה,
ה"אמת" לא מתבססת על משחק הירואי של שוער, היא מתבססת על מה שהתפתח במגרש.
הפועל שיחקו נפלא לא בגלל אניימה, הם שיחקו נפלא יחסית לקבוצה שנמצאת בנחיתות מספרית מדקה 30, ויחסית לקבוצה שבאה בלי 3 שחקני מפתח- עמוד השדרה של הקבוצה.
אניימה היה נפלא, אבל לא הוא יצא להתקפה בדקה 60, כשמשחקים כבר חצי שעה ב- 10 שחקנים ובלי הרבה אוויר בריאות. מי שייצאו אלו 5 שחקני שדה, ששוב, למרות הנחיתות המספרית, לא היססו, חיכו להזדמנות הנוכנה, יצאו קדימה, עשו איזה איזה 10 מסירות, ובסופו של דבר, שער של קשר אחורי שלא חשש לצאת קדימה, שוב, למרות הנחיתות המספרית.
אם אתה לא יודע להעריך את כל זה, ולהבין כמה זה לא פשוט, אז אתה לא מבין כדורגל.
אז שוב, כמו שאמרתי, כשאומרים שהפועל שיחקו נפלא, זה לא מתבסס על אניימה, אלא מתבסס על התנאים שנוצרו במגרש, ועם המגבלות שאיתן הפועל הופיעה למחשק מלכתחילה.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 09/11/2010 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:
...
עד לפני שקראתי את הודעותיך הייתה לי יותר אמפטיה לאדומים מאשר לצהובים אבל אתה הצלחת לשנות את זה בקלילות
...
אז עשיתי עבודה מעולה. :)
אנחנו לא רוצים ולא צריכים אמפתיה מבחוץ.
מייצגים רק את עצמנו!!!!
אגב, אולי, באותה מתכונת, תחבור לאבי ותהיו שניכם אוהדי בארסה..?
...

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

עם כל הכבוד להפועל, כבר מזמן לא ראיתי קבוצה אנמית כמו חיפה של אתמול. והם עוד רוצים לרוץ לאליפות? באמת...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:
moco כתב:
1. השוער שלכם
...
(ההדגשה למעלה שלי)
...
...
זה אולי הבדל בין מסי לאניימה כשחקנים אבל גישת ה"אבל" זהה בשני המקרים.
אניימה, שמתלבש לו משחק שכזה (בין אם זה כל משחק או פעם יחידה בקריירה), הוא פשוט חלק מהקבוצה והביצועים שלו אתמול זה חלק ממה שיש להפועל לתת (לפחות במשחק אתמול). מה"אבל" הזה משתמע כאילו יש איזה תוצאה "נכונה" או " משקפת" שהיא לא התממשה בגלל איזה אירוע חריג שלא מתחום הכדורגל הרגיל. זה פשוט לא נכון.

אני חושב שאתה גם טועה עם "מספר בודד של פעמים בכל הקריירה". למרות שכעובדה סתמית אולי היא נכונה, צריך לזכור שבשביל ששוער ייתן הופעה שכזו, יש תנאי הכרחי שהקבוצה שלו תהיה במגננה שכזו. אם לא יהיו הרבה בעיטות מסוכנות לשער, שום שוער לא ייתן הופעה. כך, שהדברים הללו נמדדים לא ביחס לכל המשחקים ששוער משחק אלא רק לאותם משחקים שבהם יש לו הזדמנות להיות הגיבור בכלל .
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

Giliboy כתב:
osherov כתב:
...
...
מייצגים רק את עצמנו!!!!
...
למה גילי? למה?
אני מתאפק כבר כמה עמודים ואתה מנסה לסחוב אותי בכח לשטויות שלך?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

Giliboy
דבר ראשון, האשמתי את חיפה בדיוק באותה מידה של הכנת תירוצים.
עובדה שבגלל ההפסד חיפה שלפה מיד את קלפי התירוצים. במקרה שהפועל היתה מפסידה זה היה בדיוק אותו הדבר.
דבר שני, אני מסכים איתך לגמרי שההתבטאויות של השחקנים פשוט בכיינות לשמה - גם אם נגזל שער, היו להם 85 דקות לתקן, העובדה שהם כשלו בזה זה לא בגלל השופט.
דבר שלישי, את המחמאות להפועל כבר נתתי, והוכיחו את שיטת המשחק הטיפוסית של גוטמן בצורה ברורה (שאמנם קיבלה ביטוי בוטה יותר בגלל שהורחק שחקן). בשיטה הזו גם רהגל לקח עם יוון את אליפות אירופה, אני לא חושב שההבדל בין חומר השחקנים של הפועל לבין חיפה הוא כמו בין יוון לצרפת/ספרד/גרמניה/וכו', אבל לפי שיטת המשחק של גוטמן (שכתבתי עליה מספיק) הוא מאמין שכן.
דבר רביעי, חיפה לא מתקדמת או משתנה ביכולות ההתקפיות שלה עוד מאז שלב הבתים בשנה שעברה. נראה שההתקפה החיפאית לא יודעת לנצל את שלל ההזדמנויות שישלה (ונתון סטטיסטי שעלה בדקה ה- 70 המכונה נוכחות ברחבה 51:11 לטובת חיפה ו- 14:4 איומים לשער לטובת חיפה) אומר הכול.

ההבדל ביננו, שאני יודע לפרגן ליריבות, בלי שום צורך ב"יריבות" מסורתית עם תסמינים של שנאה.
ואני גם יודע מתי לומר שהשחקנים והמאמן בקבוצה פשוט עושים מעצמם צחוק. כמו גם במקרה הזה שתולים את ההפסד הנ"ל ביכולת של אניימה ובטעויות של השופט/קוון. לדעתי יש מעט מאוד משחקים שתוצאותיהם נקבעים מטעות שופט או קוון, זה לא אחד מהם, ועל כן הבכיינות שמגיעה מחיפה לא מוסיפה הרבה כבוד לקבוצה.

בסך הכל היה משחק חד צדדי,
הבונקר של גוטמן ושתי עקיצות הם שקבעו את התוצאה,
החוסר ברק, האיטיות והשבלוניות בהתקפה מחיפה הם אלה שגרמו ל-0 כדורים בשער של אניימה,
ולא היכולת הפנומנלית של השוער (עם כל הכבוד שהוא ראוי לו).

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ufffnick כתב:Giliboy
ההבדל ביננו, שאני יודע לפרגן ליריבות, בלי שום צורך ב"יריבות" מסורתית עם תסמינים של שנאה.
...
נכון, עכשיו אני נזכר שבעברת את אותה הביקורת, לפני המשחק, גם על חיפה.
בכל מקרה, תקרא אחורה ותראה שפרגנתי לחיפה, כשאמרתי שהם טובים, ולא אמרו את המילה האחרונה.
אני בהחלט חושב כך, וראו את זה ב- 20 דקות הראשונות. חיפה היתה עדיפה, לפני שעוד בונדר הורחק.
ואם יש קבוצה גדולה שאין לי ממש שנאה אליה, למרות שבשנים האחרונות יענקלה שחר נהיה בלתי נסבל, כנ"ל הקהל שם, זו מכבי חיפה.
...

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

אפרופו קיזוז - נכון להיום - אחרי 9 משחקים:
- 4 קבוצות במרחק נקודה לפני קיזוז בצמרת (אותו מספר אחרי קיזוז)
- 7 קבוצות "מרכז" עם 3 נקודות (לפני קיזוז) בין מקום 5 ל 11
- 4 נקודות בין מקום ראשון למקום 12 אחרי קיזוז (שכולם כבר הבינו בדיוק את המשמעות שלו, ולכן שום תירוץ מאף אחד לא מתקבל)
ערן

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני יוצא לMMA
שיהיו הרבה מכות אמן

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

theAman כתב:
Giliboy כתב:
osherov כתב:
...
...
מייצגים רק את עצמנו!!!!
...
למה גילי? למה?
אני מתאפק כבר כמה עמודים ואתה מנסה לסחוב אותי בכח לשטויות שלך?
...
מה רע באריה ? 8O
חוץ מזה, עוד שבועיים בטח נצפה יחד בסופר קלסיקו,
ככה גם יהיה לך עם מי להיות..
:P
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אין לי בעיה עם אריה, אל תכניס לי מילים לפה...
הבעיה שלי היא שאני מתאמץ כבר כמה עמודים שלא להגיב למסת השטויות שאתה כותב, והנה אתה דוחף את השם שלי בכח.
הלוואי שבית"ר (קבוצת התחתית) תיתן לכם בראש בשבוע הבא, ואז תהיה בשקט לכמה ימים. :P

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

theAman כתב:אין לי בעיה עם אריה, אל תכניס לי מילים לפה...
הבעיה שלי היא שאני מתאמץ כבר כמה עמודים שלא להגיב למסת השטויות שאתה כותב, והנה אתה דוחף את השם שלי בכח.
הלוואי שבית"ר (קבוצת התחתית) תיתן לכם בראש בשבוע הבא, ואז תהיה בשקט לכמה ימים. :P
...
מסת שטויות..?
דווקא אלו היומיים הכי רציניים שלי בפורום..
ואם לא מתאים לך את אריה לצדך, אל תפיל את זה עליי..
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

Giliboy כתב: ואם לא מתאים לך את אריה לצדך, אל תפיל את זה עליי..
...
תאמין לי, אתה יכול לסכסך בין מתים.

חזור אל “ספורט”