מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- bullman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
הסרטים האחרונים שלי:
Hancock
וויל סמית כגיבור על שיכור ושחוק שעומד להיכנס לכלא עד שמגיע ג'ייסון בייטמן בתור איש יחסי ציבור שהנקוק הציל ששם לו למטרה להחזיר להנקוק את הכבוד בחזרה.
שרליז ת'רון משחקת כאישתו של ג'ייסון ודמותה מתפתחת עם העלילה
סרט נחמד מאוד ושונה מז'אנר גיבורי העל הקומיקסיים.
ציון:8/10
Made Of Honor
פטריק דמפסי כחבר הכי טוב של בחורה שמוצא את עצמו מתאהב בה. בדיוק ברגע שהוא רוצה להגיד לה זאת היא מודיעה לו שהיא מתחתנת והוא יהיה השושבין הראשי.
מכאן הוא מנסה להפריד בין השניים וגם למלא את חובותיו כשושבין.
צ'יק פליק טיפוסי עם רומנטיקה זולה ובדיחות עוד יותר זולות, מעלה חיוך פה ושם.
ציון 6/10
In The Valley Of Elah
טומי לי ג'ונס יוצא לחקור את מות בנו שחזר מעיראק ונעזר בשרליז ת'רון כשוטרת החוקרת את המוות. סרט איטי ושקט (כמעט ואין פסקול) אשר מפתח את העלילה בפרטים חדשים.
לא לצפות לאיזה טוויסט בעלילה או משהו פשוט לשבת ולראות איך הסרט מתפתח.
ציון:7/10
[/b]
Hancock
וויל סמית כגיבור על שיכור ושחוק שעומד להיכנס לכלא עד שמגיע ג'ייסון בייטמן בתור איש יחסי ציבור שהנקוק הציל ששם לו למטרה להחזיר להנקוק את הכבוד בחזרה.
שרליז ת'רון משחקת כאישתו של ג'ייסון ודמותה מתפתחת עם העלילה
סרט נחמד מאוד ושונה מז'אנר גיבורי העל הקומיקסיים.
ציון:8/10
Made Of Honor
פטריק דמפסי כחבר הכי טוב של בחורה שמוצא את עצמו מתאהב בה. בדיוק ברגע שהוא רוצה להגיד לה זאת היא מודיעה לו שהיא מתחתנת והוא יהיה השושבין הראשי.
מכאן הוא מנסה להפריד בין השניים וגם למלא את חובותיו כשושבין.
צ'יק פליק טיפוסי עם רומנטיקה זולה ובדיחות עוד יותר זולות, מעלה חיוך פה ושם.
ציון 6/10
In The Valley Of Elah
טומי לי ג'ונס יוצא לחקור את מות בנו שחזר מעיראק ונעזר בשרליז ת'רון כשוטרת החוקרת את המוות. סרט איטי ושקט (כמעט ואין פסקול) אשר מפתח את העלילה בפרטים חדשים.
לא לצפות לאיזה טוויסט בעלילה או משהו פשוט לשבת ולראות איך הסרט מתפתח.
ציון:7/10
[/b]
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
Pathology
קורותיהם של רופאים שעושים סטאז' במחלקת הפתולוגיה של בית חולים גדול. אחד מהם בולט והאחרים מקנאים, טיפה סמים והעסק מתחיל להסתבך עם תחרות בין כולם שכבר אי אפשר לעצור.
סה"כ העלילה מבטיחה וגם השחקן הראשי (פיטר פטרלי מגיבורים), שחקנית המשנה (אליסה - מ "מי הבוס") ושחקן המשנה (שמשחק כבלש פרטי של האוס מדי פעם) הם לא רעים. העלילה סובלת ממחלת ההעתקה ומזכירה לי מאוד את FLATLINE במידת מה.
הבימוי כאן הוא חוליה חלשה כי הסרט רץ בלי שיש הסברים מדוע רופא מתלמד ברמה של הגיבור הראשי יכול להישאב לדבר כה טיפשי בקלות רבה כל כך. גם רגעי המתח לא ממש מותחים והסרט גם לא מגעיל מספיק בכדי לספק את הלחץ הדרוש.
בקיצור, אם היו מהדקים את הקצוות זה היה עובד טוב בהרבה.
8/10
קורותיהם של רופאים שעושים סטאז' במחלקת הפתולוגיה של בית חולים גדול. אחד מהם בולט והאחרים מקנאים, טיפה סמים והעסק מתחיל להסתבך עם תחרות בין כולם שכבר אי אפשר לעצור.
סה"כ העלילה מבטיחה וגם השחקן הראשי (פיטר פטרלי מגיבורים), שחקנית המשנה (אליסה - מ "מי הבוס") ושחקן המשנה (שמשחק כבלש פרטי של האוס מדי פעם) הם לא רעים. העלילה סובלת ממחלת ההעתקה ומזכירה לי מאוד את FLATLINE במידת מה.
הבימוי כאן הוא חוליה חלשה כי הסרט רץ בלי שיש הסברים מדוע רופא מתלמד ברמה של הגיבור הראשי יכול להישאב לדבר כה טיפשי בקלות רבה כל כך. גם רגעי המתח לא ממש מותחים והסרט גם לא מגעיל מספיק בכדי לספק את הלחץ הדרוש.
בקיצור, אם היו מהדקים את הקצוות זה היה עובד טוב בהרבה.
8/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
זה גם מה שאני טענתיoferlaor כתב:והסרט גם לא מגעיל מספיק בכדי לספק את הלחץ הדרוש....
- saarb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
אני חייב להוסיף על Tropic Thunder - ישבתי אתמול מול הפלזמה, ונסיתי להבין מתי אני אמור לצחוק...כבר עדיף מיסטר בין...
טוב, זה כנראה לא רק אני
שחקנים נחמדים עם בדיחות קרש. חבל...
טוב, זה כנראה לא רק אני
שחקנים נחמדים עם בדיחות קרש. חבל...
- amirbd
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1622
school of rock
http://www.imdb.com/title/tt0332379/
ראיתי את הסרט עם הילדות (פעם שניה, כבר ראינו את זה לפני כמה שנים)
מוזיקאי מתחזה למורה מחליף לכיתה ד' בבית ספר יוקרתי ושמרן, ומנצל את הזמן כדי להקים בעזרתם להקת רוק שתזכה בתחרות קרבה.
ז'ק בלק בתפקיד הראשי משחק מצויין לדעתי, פס הקול (מוזיקה) טוב מאד - בקיצר סרט חמוד למשפחה (אנחנו כולנו מאד נהנו) - לשים ווליום חזק ולהנות.
8/10
http://www.imdb.com/title/tt0332379/
ראיתי את הסרט עם הילדות (פעם שניה, כבר ראינו את זה לפני כמה שנים)
מוזיקאי מתחזה למורה מחליף לכיתה ד' בבית ספר יוקרתי ושמרן, ומנצל את הזמן כדי להקים בעזרתם להקת רוק שתזכה בתחרות קרבה.
ז'ק בלק בתפקיד הראשי משחק מצויין לדעתי, פס הקול (מוזיקה) טוב מאד - בקיצר סרט חמוד למשפחה (אנחנו כולנו מאד נהנו) - לשים ווליום חזק ולהנות.
8/10
אמיר.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
Die Hard 4
כן, נכון, סרט ישן (יחסית), אבל לא יצא לי לראות עד אתמול.
מה יש לומר, ג'ון מקליין חוזר לטפל בכל האנשים הרעים בעולם, הפעם הם קצת יותר מעודכנים ומשתמשים במתקפה על כל המחשבים באמריקה.
כמו תמיד, אי אפשר להרוג את ברוס וויליס והוא מצליח להרוג את כולם.
סרט פעולה לא רע בכלל שממשיך את הסדרה.
8/10.
Wanted
מצטרף לכל ההמלצות לסרט הזה, סרט פעולה עם אפקטים חדשניים, אנג'לינה ג'ולי (קצת שדופה, אבל עדיין אנג'לינה) וקצב טוב.
9/10.
The Incredible Hulk
הרבה יותר טוב מהסרט הקודם, חוץ מזה שאדוארד נורטון משחק בו, ולמרות שלא מדובר במחזה שייקספירי, תמיד כיף לראות את השחקן הנהדר הזה.
ושלא נדבר על ליב טיילר...
8/10.
Wall E.
פיקסר תמיד ידעו לעשות סרטי אנימציה מדהימים, הפעם סרט עם מסר חינוכי.
הסיפור הוא על רובוט ניקיון בכדור הארץ, שמתאהב ברובוטית שנשלחת לבדוק אם יש אפשרות לחיות בכדור הארץ.
איכות תמונה וסאונד 9/10.
עלילה 8/10.
כן, נכון, סרט ישן (יחסית), אבל לא יצא לי לראות עד אתמול.
מה יש לומר, ג'ון מקליין חוזר לטפל בכל האנשים הרעים בעולם, הפעם הם קצת יותר מעודכנים ומשתמשים במתקפה על כל המחשבים באמריקה.
כמו תמיד, אי אפשר להרוג את ברוס וויליס והוא מצליח להרוג את כולם.
סרט פעולה לא רע בכלל שממשיך את הסדרה.
8/10.
Wanted
מצטרף לכל ההמלצות לסרט הזה, סרט פעולה עם אפקטים חדשניים, אנג'לינה ג'ולי (קצת שדופה, אבל עדיין אנג'לינה) וקצב טוב.
9/10.
The Incredible Hulk
הרבה יותר טוב מהסרט הקודם, חוץ מזה שאדוארד נורטון משחק בו, ולמרות שלא מדובר במחזה שייקספירי, תמיד כיף לראות את השחקן הנהדר הזה.
ושלא נדבר על ליב טיילר...
8/10.
Wall E.
פיקסר תמיד ידעו לעשות סרטי אנימציה מדהימים, הפעם סרט עם מסר חינוכי.
הסיפור הוא על רובוט ניקיון בכדור הארץ, שמתאהב ברובוטית שנשלחת לבדוק אם יש אפשרות לחיות בכדור הארץ.
איכות תמונה וסאונד 9/10.
עלילה 8/10.
- tnt424
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
לקרוא ולשרוף - - - - - - - burn after reading
אני אתחיל בלהסביר שהרכב הסרט מורכב מבימוי של האחים כהן, עם ג'ון מלקוביץ ג'ורג' קלוני ובראד פיט (נשמע מבטיח),
קומדיית פשע המספרת על אנאליסט סי איי איי (מלקוביץ) שמחליט להתפטר ולכתוב סיפור על חייו כאשר סיפור זה בגלל קומדיית טעויות נוחת לידיים הלא נכונות והאלה חושבים שמדובר בסודות מדינה ומחליטים לסחוט אותו עם איום ללכת ולמכור את הסודות לרוסים.
קומדיה איטית ומוזרה, עלילה מסובכת וחסרת תכלית (כמו תמיד האחים כהן), אני אישית התאכזבתי מאוד בקושי מספר חיוכים עלו על פני ואם זאת לא קומדיה אז גם כסרט עלילתי הוא מורכב וחסר טעם...
לשרוף ולא לראות...
10 \ 4
ואם אתה אוהד של האחים כהן אז ייתכן שתרצה להוסיף לזה 3.5 נק'...
אני אתחיל בלהסביר שהרכב הסרט מורכב מבימוי של האחים כהן, עם ג'ון מלקוביץ ג'ורג' קלוני ובראד פיט (נשמע מבטיח),
קומדיית פשע המספרת על אנאליסט סי איי איי (מלקוביץ) שמחליט להתפטר ולכתוב סיפור על חייו כאשר סיפור זה בגלל קומדיית טעויות נוחת לידיים הלא נכונות והאלה חושבים שמדובר בסודות מדינה ומחליטים לסחוט אותו עם איום ללכת ולמכור את הסודות לרוסים.
קומדיה איטית ומוזרה, עלילה מסובכת וחסרת תכלית (כמו תמיד האחים כהן), אני אישית התאכזבתי מאוד בקושי מספר חיוכים עלו על פני ואם זאת לא קומדיה אז גם כסרט עלילתי הוא מורכב וחסר טעם...
לשרוף ולא לראות...
10 \ 4
ואם אתה אוהד של האחים כהן אז ייתכן שתרצה להוסיף לזה 3.5 נק'...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
אני היחיד שחושב שWanted הוא לכל היותר בינוני-?
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אתה לא היחיד, לטעמי בינוני +
- RBA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
4 סרטים שצפיתי לאחרונה
בקולנוע
MILK - מ-ע-ו-ל-ה, שון פן מדהים.
9/10
מדקסר 2 - לא נופל מהראשון
8/10
בסלון ביתי
SHOOTER - אקשן סביר
5/10
Idiocracy - אחרי הבובלילים וציון המתמטיקה שקיבלו תלמידי ישראל - סרט אקטואלי.
8/10
MILK - מ-ע-ו-ל-ה, שון פן מדהים.
9/10
מדקסר 2 - לא נופל מהראשון
8/10
בסלון ביתי
SHOOTER - אקשן סביר
5/10
Idiocracy - אחרי הבובלילים וציון המתמטיקה שקיבלו תלמידי ישראל - סרט אקטואלי.
8/10
- magic1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
אתמול ראיתי סרט שלא ראיתי הרבה מאוד שנים , מאז שהיתי ילד.
סרט שגדלתי עליו.
ANIMAL HOUSE
אחווה מטורפת בקולג' , עדיין מצחיק למרות שהסרט בן 30 שנה בערך.
מומלץ בחום.
קיים אגב ב 1080P
סרט שגדלתי עליו.
ANIMAL HOUSE
אחווה מטורפת בקולג' , עדיין מצחיק למרות שהסרט בן 30 שנה בערך.
מומלץ בחום.
קיים אגב ב 1080P
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
מאמה מיה
סרט על בסיס ההצגה הידועה (שאגב, ראיתי בוושינגטון הקייץ).
מחזמר קליל המבוסס על שיבוץ שיריה הידועים של להקת אבבא.
סיפור בבת לפני נישואיה הקרבים המתגוררת עם אמה על אי יווני שמלון בו מנוהל על ידי אמה.
הבת מזמינה שלושה חברים לשעבר של אמה אשר אחד מהם עשוי להיות אביה.
משם דברים מתחילים להסתבך...
קומדיה קלילה, עם מריל סטריפ (המפליאה לשיר !!), פירס ברוסנן (שגם הוא שר חח), קולין פירת ועוד שחקנים ידועים.
ראיתי את הגרסא ב-720P וסאונד DTS. פשוט יפיפייה. צילומי נוף מדהימים!!!
לדעתי סרט ה-WAF הקלאסי. שלוש בנותי חגגו!! מי שרוצה לשכנע את האישה מדוע בנה קולנוע בייתי, זהו הסרט
לגברים 6/10
WAF 9.5/10
סרט על בסיס ההצגה הידועה (שאגב, ראיתי בוושינגטון הקייץ).
מחזמר קליל המבוסס על שיבוץ שיריה הידועים של להקת אבבא.
סיפור בבת לפני נישואיה הקרבים המתגוררת עם אמה על אי יווני שמלון בו מנוהל על ידי אמה.
הבת מזמינה שלושה חברים לשעבר של אמה אשר אחד מהם עשוי להיות אביה.
משם דברים מתחילים להסתבך...
קומדיה קלילה, עם מריל סטריפ (המפליאה לשיר !!), פירס ברוסנן (שגם הוא שר חח), קולין פירת ועוד שחקנים ידועים.
ראיתי את הגרסא ב-720P וסאונד DTS. פשוט יפיפייה. צילומי נוף מדהימים!!!
לדעתי סרט ה-WAF הקלאסי. שלוש בנותי חגגו!! מי שרוצה לשכנע את האישה מדוע בנה קולנוע בייתי, זהו הסרט
לגברים 6/10
WAF 9.5/10
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
גם אני בדעה שהסרט מאוד מאכזב, עם שני ענקים כאלו ציפיתי להרבה יותר.gizzz כתב:Righteous.Kill.
סרט עם אל פצינו ורוברט דה נירו .
סרט גרוע, צפוי וחסר מעוף עם שני שחקנים שחוקים ועייפים(הם לא נראים כמו שוטרים אלה פנסיונרים בתחפושת) שאין לי מושג למה עשו את הסרט הזה. כנראה בגלל הכסף ,או בגלל הכיף שלהם לעשות סוספסוף סרט ביחד עם יותר משני משפטים ביחד באותה סצינה(היט היה האחרון)
אני נותן לו 10\3 וגם אני נדיב בגלל שאני עושה כבוד לשני השחקנים שעשו כמה סרטים טובים יותר בלשון המעטה.
האמת ששני המפיקים הישראלים שהפיקו את הסרט (הדליה השחורה היה גם אחד מהסרטים שהפיקו) ממש מאכזבים אותי כל פעם מחדש ואני באמת רוצה לפרגן להם, אבל זה לא ממש אפשרי....
Taken
היום ראיתי, סרט פעולה סוחף ומצויין, בווליום גבוה גם השכנים "נהנו" מה DTS.
9/10
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
WALL-E
מהנה, מרגש, לכל גיל, כן ירבו !
אהבתי מאוד
9/10
מהנה, מרגש, לכל גיל, כן ירבו !
אהבתי מאוד
9/10
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
The.Deer.Hunter.1978
סיפורה של חבורת גברים מעיירה קטנה בפנסילבניה, העובדים בבית חרושת ועוסקים בשעות הפנאי במסעות צייד בהרים. מיד לאחר מסיבת החתונה של אחד מהם (סאבאג') הם מגוייסים לצבא ונשלחים לתופת הויטנאמית. טירופה של המלחמה בניגוד לחיי העיירה הפסטורליים מוצגת בשיאה, כשהחברים נופלים בשבי ונאלצים להתמודד במשחק רולטה רוסית אכזרי על חייהם........
ראיתי בגירסת בלו-ריפ של ESIR, איכות לא רעה אבל ראיתי גירסאות טובות יותר. אין פול פריים הפעם
דנירו וכריסטופר ווקן נתנו פה משחק אדיר
סרט של 3 שעות, מאוד חודר ומעביר אלינו מצויין את סיפור הדמויות והשלכות המלחמה.
לטעמי הסצינות השוליות יותר היו ארוכות מדיי, אבל בסה"כ למי שעדיין לא ראה אז כדאי לסמן עליו V
8/10
Cars -2006
אנימציה מאת הבמאי ג'ון לאסטר ("צעצוע של סיפור 1+2"), שהוא גם הבוס הגדול של אולפני פיקסאר. בין המדבבים: אוון ווילסון ("זולנדר"), פול ניומן הגדול ומייקל קיטון ("באטמן"). הסרט היה מועמד לאוסקר לסרט האנימציה הטוב ביותר של 2006.
מתחיל חובבני אבל בהמשך משתפר. אחלה סרט, מצחיק, מרגש, עשוי הייטב
8.5/10
The.Princess.Bride.1987-הנסיכה הקסומה
ראיתי בגירסת 720P Funner, הסאונד על הפנים משום מה אבל התמונה נהדרת.
קומדיה קלאסית, סרט מהנה וכיף לחזור לנוסטלגיה
7.5/10
Slither
Slither.HD.DVDRip.DTS.5.1.720p.OAR
אימה/קומדיה
הבמאי ג'יימס גאן (שחר המתים, 2004) יוצר מחווה לסרט הטפילים החכם של דיוויד קרוננברג "shivers". סרטו מבטיח חגיגת אימה מהסוג שזוכה בארצות הברית לדירוג למבוגרים. למרות ההומור הציני והאימה, "חלקלק" מפגין ממד מפתיע של אנושיות, ולא סתם מאביס אותנו במפלצות.
סרט קורע מצחוק, חצי זומבים חצי עבמים, אה ואת אליזבט בנקס בכותונת לילה תמיד כיף לראות
7.5/10
סיפורה של חבורת גברים מעיירה קטנה בפנסילבניה, העובדים בבית חרושת ועוסקים בשעות הפנאי במסעות צייד בהרים. מיד לאחר מסיבת החתונה של אחד מהם (סאבאג') הם מגוייסים לצבא ונשלחים לתופת הויטנאמית. טירופה של המלחמה בניגוד לחיי העיירה הפסטורליים מוצגת בשיאה, כשהחברים נופלים בשבי ונאלצים להתמודד במשחק רולטה רוסית אכזרי על חייהם........
ראיתי בגירסת בלו-ריפ של ESIR, איכות לא רעה אבל ראיתי גירסאות טובות יותר. אין פול פריים הפעם
דנירו וכריסטופר ווקן נתנו פה משחק אדיר
סרט של 3 שעות, מאוד חודר ומעביר אלינו מצויין את סיפור הדמויות והשלכות המלחמה.
לטעמי הסצינות השוליות יותר היו ארוכות מדיי, אבל בסה"כ למי שעדיין לא ראה אז כדאי לסמן עליו V
8/10
Cars -2006
אנימציה מאת הבמאי ג'ון לאסטר ("צעצוע של סיפור 1+2"), שהוא גם הבוס הגדול של אולפני פיקסאר. בין המדבבים: אוון ווילסון ("זולנדר"), פול ניומן הגדול ומייקל קיטון ("באטמן"). הסרט היה מועמד לאוסקר לסרט האנימציה הטוב ביותר של 2006.
מתחיל חובבני אבל בהמשך משתפר. אחלה סרט, מצחיק, מרגש, עשוי הייטב
8.5/10
The.Princess.Bride.1987-הנסיכה הקסומה
ראיתי בגירסת 720P Funner, הסאונד על הפנים משום מה אבל התמונה נהדרת.
קומדיה קלאסית, סרט מהנה וכיף לחזור לנוסטלגיה
7.5/10
Slither
Slither.HD.DVDRip.DTS.5.1.720p.OAR
אימה/קומדיה
הבמאי ג'יימס גאן (שחר המתים, 2004) יוצר מחווה לסרט הטפילים החכם של דיוויד קרוננברג "shivers". סרטו מבטיח חגיגת אימה מהסוג שזוכה בארצות הברית לדירוג למבוגרים. למרות ההומור הציני והאימה, "חלקלק" מפגין ממד מפתיע של אנושיות, ולא סתם מאביס אותנו במפלצות.
סרט קורע מצחוק, חצי זומבים חצי עבמים, אה ואת אליזבט בנקס בכותונת לילה תמיד כיף לראות
7.5/10
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
Hellraiser
קלאסיקה של סירטי אימה-GORE משנת 87.
כל כך מוצלח שיצאו לו 7 המשכונים (נאמנים בדרך זו או אחרת למקור)
קופסת פזל, שמי שפותר אותה פותח את שערי הגהינום והיצורים שמגיעים משם לוקחים אותו.
פרנק נשאב לשם ומנסה להימלט בעזרת אשתו של אחיו המאוהבת בו ומוכנה לעשות הכל למענו.
9/10 --> בקרוב הרימייק!
קלאסיקה של סירטי אימה-GORE משנת 87.
כל כך מוצלח שיצאו לו 7 המשכונים (נאמנים בדרך זו או אחרת למקור)
קופסת פזל, שמי שפותר אותה פותח את שערי הגהינום והיצורים שמגיעים משם לוקחים אותו.
פרנק נשאב לשם ומנסה להימלט בעזרת אשתו של אחיו המאוהבת בו ומוכנה לעשות הכל למענו.
9/10 --> בקרוב הרימייק!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
EAGLE EYE
ג'רי ורייצ'ל הם שני צעירים זרים המוצאים את עצמם במרכזה של קנוניה לחיסול פוליטי. בעזרת הטלפונים הניידים שלהם הם מודרכים על ידי קול של אשה מסתורית שיודעת כול צעד ופעולה שהם מבצעים. הם חייבים לעבוד יחדיו כדי לחשוף מי עומד מאחורי הקול המסתורי לפני שהם יחוסלו.
מאוד "1984" רק שפה האח הגדול הוא לא הממשלה אלא (לא אגלה בשביל לא להרוס לכם את הסרט). חוץ מהסוף ההוליוודי הדי צפוי - סרט מעולה.
9/10
ג'רי ורייצ'ל הם שני צעירים זרים המוצאים את עצמם במרכזה של קנוניה לחיסול פוליטי. בעזרת הטלפונים הניידים שלהם הם מודרכים על ידי קול של אשה מסתורית שיודעת כול צעד ופעולה שהם מבצעים. הם חייבים לעבוד יחדיו כדי לחשוף מי עומד מאחורי הקול המסתורי לפני שהם יחוסלו.
מאוד "1984" רק שפה האח הגדול הוא לא הממשלה אלא (לא אגלה בשביל לא להרוס לכם את הסרט). חוץ מהסוף ההוליוודי הדי צפוי - סרט מעולה.
9/10
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
HUBER- אחלה ביקורת כהרגלךHuber כתב:EAGLE EYE
9/10...
מצטער ידידי ...אבל...
למרות שראיתי אותו רק שיצא באולם קולנוע רק כמו שהאמריקאים יודעים לבנות בדאלאס- טקסס ...הייתי מלא ציפיות
הסרט פשוט בינוני ומטה,ו OVER הוליוודי לדעתי ,"סרט אקשן" מעושה.
אנשים שראו איתי את הסרט שקלו לפרוש באמצע.
בבית זה אולי מצדיק אם אתם במרתון עינויי עצמי מול המסך ובא לכם להציב רף חדש של מחדל קולנועי .
סליחה מראש לא יכולתי להתאפק.
5/10 ואני נדיב כי אחד מהחבר'ה אמר שהיה "אפקטים מגניבים".
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
על טעם וריח...
SAW V
הסרט החמישי בסדרה בה רוצח סדרתי מכריח את קורבנותיו לשחק במשחקי מוות. הוא איננו הורג אותם, אלא נותן להם אפשרות להינצל באמצעות משחק חולני ומעוות. כאשר גופתו של ג'ון נמצאת בבית חולים, השוטר ריג נפצע אנושות ועדין כלוא בבית הקטלני, הסוכן פרז מתאושש בבית חולים והסוכן סטראום לא נמצא. אחרי שהופמן שומע את החדשות שמשחקי המסור ממשיכים, הוא נעלם ומשחק חדש מתחיל.
אם אהבתם את הקודמים - בטוח תאהבו את זה. גם אם לא ואתם חובבי סירטי מתח/אימה/HORROR, סביר להניח שאהבו גם את זה.
8.5/10 אם אתם חובבי הסידרה
7.5/10 לשאר
SAW V
הסרט החמישי בסדרה בה רוצח סדרתי מכריח את קורבנותיו לשחק במשחקי מוות. הוא איננו הורג אותם, אלא נותן להם אפשרות להינצל באמצעות משחק חולני ומעוות. כאשר גופתו של ג'ון נמצאת בבית חולים, השוטר ריג נפצע אנושות ועדין כלוא בבית הקטלני, הסוכן פרז מתאושש בבית חולים והסוכן סטראום לא נמצא. אחרי שהופמן שומע את החדשות שמשחקי המסור ממשיכים, הוא נעלם ומשחק חדש מתחיל.
אם אהבתם את הקודמים - בטוח תאהבו את זה. גם אם לא ואתם חובבי סירטי מתח/אימה/HORROR, סביר להניח שאהבו גם את זה.
8.5/10 אם אתם חובבי הסידרה
7.5/10 לשאר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור