בלאט מאמן כדורסל ברמה גבוהה, ואדם מאוד נחמד .ufffnick כתב:יאללה, תפרגן קצת.
עבודה נפלאה של בלאט.
עד כה, החתימה שלו מורגשת מאוד לחיוב....
אישית אני מאוד מחבב אותו,
אבל כל זה בטל בשישים כשהוא עומד על הקווים בשביל מכבי, וליד שמעון..

בלאט מאמן כדורסל ברמה גבוהה, ואדם מאוד נחמד .ufffnick כתב:יאללה, תפרגן קצת.
עבודה נפלאה של בלאט.
עד כה, החתימה שלו מורגשת מאוד לחיוב....

אריה,osherov כתב:משה,
הנסיון שלך לשים את גילי כאוהד מיינסטרים ודווקא אותי לשים כאוהד החריג מצחיקה קצת, לא?!
גילי, לא מפרגן לשום דבר למעט הקבוצה האדומה שלו (על מכבי אני בכלל לא מדבר כי שם זה בכלל עניין של שנאה)...

עוד לא למדת שאריה יודע עלינו דברים שאנחנו עוד לא גילינו על עצמנו..?אריה,
למה אני תמיד צריך להתמודד מולך על דברים שלא כתבתי בכלל ובוודאי שלא התכוונתי?...
אריהosherov כתב:משה,
הנסיון שלך לשים את גילי כאוהד מיינסטרים ודווקא אותי לשים כאוהד החריג מצחיקה קצת, לא?!
גילי, לא מפרגן לשום דבר למעט הקבוצה האדומה שלו (על מכבי אני בכלל לא מדבר כי שם זה בכלל עניין של שנאה)...

תגיד לי, אתה אמיתי..?ufffnick כתב:נו מה...?
בונים אליבי? מכינים תירוצים?
מה יהיה?...

תגיד לי, אנחנו מסתכלים על אותו לינק?ufffnick כתב:בשבילך היא אינפורמטיבית,
בשבילי היא סלילת הדרך לאמירה "אילו שחקני מפתח היו כשירים היו פחות טעויות ואף היינו מנצחים".
עכשיו המשחק כבר לא מעניין, ומצידי שחיפה תפסיד -
הרי כל תוצאה אחרת מניצחון של הפועל, תגיע עם תיק מסודר של תירוצים שכבר עכשיו מכינים אותו (שחיפה השתמשה בחלקן בשנה שעברה, ולא חסכו ממנה ביקורת - ובצדק, נראה אם זה יקרה גם פה):
השחקנים מותשים ממספר גדול של מפעלים ומשחקים, שחקני מפתח לא היו כשירים למשחק, אנחנו עדיין יכולים לתקן ועל כן משקיעים את רוב מאמצינו באליפות אירופה, הקבוצה צריכה חיזוק (ית של הדס), נפילת מתח מהמשחק המוצלח בשבוע שעבר וכו'...
כל שנשאר לומר זה עזבו אתכם, זה לא כיף לשחקן עם בכיינים.
וכן, היה צפוי שתתמם......

אני לא מבין על מה אתה מדבר...ufffnick כתב:אל תתמם.
אין שום פיסת מידע שיוצאת ממועדון, פרסונה, סלב או סתם אדם מן הישוב -
שלא נעשה בידיעתו. זה פשוט לא חוקי.
כשמדובר על בידור ועל ספורט - לרוב (אפשר לומר תמיד עם סייג למקרים זניחים) זה נעשה ביוזמת מושא הפרסום.
נכון - לא מצוטט שום גורם מהפעול (וזה לא נקודתי לקבוצה שלך, זה משהו שאופייני לכדורגל בכלל),
אבל אל תתבלבל, זה בא מהקבוצה עצמה.
וכן, זה נעשה כדי להכין את הקרקע לתירוצים אח"כ.
ושוב לא בגלל שזו הקבוצה שלך, זו מנטליות כזו בספורט הקבוצתי.
רק תשים לב שמי שעושה הכנות לכך - זו גם הפועל.
(חיפה עשתה זאת כבר בתחילת השבוע עם הכרזה על חוסר כשירותם של ורד וגאדיר כתירוץ מוכן לכך שיהיה 0:0 משמים, מה שכבר לא רלוונטי להיום)....

אתה אולי יכול להמתין לבוקר המשחק, אותי זה מעסיק מיום שלישי, ואני רוצה לדעת.ufffnick כתב:"הציבור" יכול להתדכן בהרכבים גם בבוקר המשחק (למהמרים שביננו),
או בפתיחת המשחק (לנותרים).
זה לא באמת משנה לאף אחד "בציבור" אם שחקן פלוני נפצע 4-5 ימים לפני משחק חשוב ובאימון שלוש ימים לפני כן הפסיק כי כאב לו,
ופתאום בבוקר המשחק הוא חש בטוב (או שעדיין פצוע).
אם היו אומרים פצוע ויושבת למשך X שבועות - סבבה, פציעה מספיק חמורה כדי שציבור האוהדים יתעדכן על היעדרות ממושכת הצפויה לשחקן.
אבל מתח שריר של פין תותבת האשך ובגלל זה הוא מוגבל בסיפוק אישתו שבשני לילות הקרובים שבין המשחקים,
ומשתמש בזה בעיקר כדי לנצנץ באימונים,
באמת שלא מעניין, וזה בגדר תעשייה של צהובונים ותו לא.
זה ממש לא בגדר "זכות הציבור לדעת".
כן זכותו לדעת, לא זה לא רלוונטי עד בוקר המשחק (ולטעמי עד דקות לפני שריקת הפתיחה).
אם תשים לב, אחוז ניכר מהמקרים של "מתיחה" כזו או אחרת נגמרת ב-"כשיר למשחק" ונופל בתחום האפור שבין
עצלות של שחקן לבין עומס משחקים של קבוצה....