מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #14561 

mulder כתב:the seasoning house

במזרח אירופה של אמצע שנות ה 90 על רקע המלחמה הקשה בסרביה, נערות נחטפות ונכלאות בבית מבודד ביער כשפחות מין, ללא כל סיכוי לברוח משם. נערה חרשת-אילמת שנחטפה גם היא מקבלת את רחמי האחראי שם והוא לא נותן שיגעו בה, והיא אחראית לטיפול בנערות אבל היא נחשפת להתעללות הקבועה ורוצה לעזור להן.. ביקור מקרי של חברי מיליציה אכזריים במקום מתחיל שרשרת אירועים לא צפויה.

מאוד אלים, לפעמים קשה לצפיה. לדעתי היה אפקטיבי יותר אם היו מדברים בשפה המקורית של האיזור ולא באנגלית. היתרון הוא שיצרו דמות ראשית שמצליחה ליצור אמפתטיה גדולה ואתה ממש רוצה לראות שהיא תצליח לצאת משם.

7.5/10
...
(Y)
בהחלט!

סצינות לא קלות לצפייה, ומוסיף לאי נוחות ילדה שגם רואה/שותפה להם

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #14562 

R.I.P.D
סוג של גברים בשחור רק במקום חייזרים שעושים בעיות מתים שמסרבים לעבור הלאה.

בינוני מאוד.
עם ג'ף ברידג'ס שעשה לי כאב ראש עם המבטע קאובוי שלו, ראיין ריינולדס האנמי וקווין בייקון בתור רשע.

5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #14563 

Passion

שתי נשים נאבקות זו בזו בנבזיות הולכת וגוברת בחברת פרסום צרפתית.

מראש לא משהו ורק מדרדר לקראת האמצע.

6.5/10

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

Fast & Furious 6

שליחה #14564 

מעולם לא התחברתי לסידרה הזו אבל הסרט הזה כבר שיא השיאים ,מבחינת ההגזמות שבו
עד שהתחיל המרדף על הגשר עם הטנק עוד אפשר היה לסבול אבל ברגע שהתחיל הקטע על הגשר הרגשתי שמנסים לעשות ממני צחוק.
הקטע בסוף עם המטוס תובלה, בכלל היה מטורף. כאילו המטוס בתאוצה מטורפת לקראת המראה והמסלול? עושה רושם שסללו שם מסלול באורך בלתי מוגבל. :roll: :roll: :roll:

אז מבחינתי אפשר לוותר.

תמונה 8/10
סאונד 8/10 (חוץ מקטעי המכות שניתן היה להרגיש בבטן :lol: כל היתר לאוזני נשמע סביר+)
אפקטים מציאותיים 0/10 (הזוי לחלוטין )

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #14565 

Huber כתב:My Sassy Girl

בחור פוגש נערה שתויה על רציף הרכבת ומציל אותה מנפילה לפסים. מכאן ואילך נרקם לו סיפור אהבה לא שיגרתי.

קומדיה רומנטית קוריאנית המבוססת על סיפור אמיתי שנכתב בבלוג אינטרנט כלשהו שלאחר מכן עובד לספר. הסרט הינו קומדיה על גבול הפארודיה ולעיתים מרגיש טיפה הזוי - אך זהו בעצם סוד הקסם שלו. צחקתי לא מעט בסרט, ואפילו הצלחתי להתרגש פה ושם.

בהחלט מתווסף לסידרת הסרטים הקוריאניים המוצלחים שיוצא לי לראות בשנים האחרונות.

מומלץ בחם.

8/10
...
ערן,
להבנתי, צפית בגרסה המקורית הקוריאנית, לכן אולי כדאי רק שתעדכן בכותרת, שמדובר בסרט משנת 2001

אני העדפתי את ההפקה ההוליוודית של 2008, וגם כתבתי על כך כמה מילים (הודעה #14520 ):

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tart=14505

אגב, מעניין שהציון שלך זהה בדיוק לציון שאני נתתי, למרות שמדובר בשני סרטים שונים לגמרי, המבוססים על אותו סיפור... :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #14566 

"בהחלט מתווסף לסידרת הסרטים הקוריאניים המוצלחים שיוצא לי לראות בשנים האחרונות."

bariko - זה לא אומר בדיוק מה שאתה רוצה שאני אציין?! 8O

Tremors 4: The Legend Begins

מפלצות במערב הפרוע.

הסרט הינו בבדיוק מה שהתקציר הקצרצר מפרט - וכמה שזה נשמע הזוי, כך זה באמת. אפקטים ברמה נמוכה, משחק בינוני - התייאשתי מהסרט די מהר וחסכתי לעצמי עוד שעה ומשהו של השטות הזו.

מומלץ לוותר.

4/10

guyezra - יש לי תחושה שאתה דווקא תהנה מהסרט הנ"ל :wink:
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/09/2013 3:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #14567 

Huber
סך הכול הצעתי שאת הכותרת תערוך בצורה הבאה:

My Sassy Girl 2001

(אני אגב מציין תמיד את שנת ההפקה של הסרטים, עליהם כתבתי ביקורת)

אבל זה כמובן הודעה שלך, תעשה בה כרצונך :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14568 

Huber

מכיוון שאתה צופה גם בסרטים ישנים למדי וגם חדשים ומחודשים, נראה לי שבאמת כדאי לעבור לזה, אני גם פספסתי שאתה מדבר על הסרט המקורי.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #14569 

Huber כתב:"
Tremors 4: The Legend Begins

מפלצות במערב הפרוע.

הסרט הינו בבדיוק מה שהתקציר הקצרצר מפרט - וכמה שזה נשמע הזוי, כך זה באמת. אפקטים ברמה נמוכה, משחק בינוני - התייאשתי מהסרט די מהר וחסכתי לעצמי עוד שעה ומשהו של השטות הזו.

מומלץ לוותר.

4/10

guyezra - יש לי תחושה שאתה דווקא תהנה מהסרט הנ"ל :wink:
...
(Y)
לא רואים דברים כאלה בשביל איכות משחק...

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #14570 

magic magic

בחורה מופנמת מגיעה לדרום אמריקה לפגוש את בת דודתה ואת החברים שלה שאותם היא פוגשת פעם ראשונה.
הבדלי האישיות בינה לביניהם יוצרים חיכוכים שמערערים את שפיותה.

נקודה טובה לציון היא מייקל סרה (מי שלא מזהה בשם - הוא ג'ורג' מייקל החננה המקסים מ"משפחה בהפרעה") שמשחק שם בחור די מוזר וקריפי, 180 מעלות ההפך מדימוי הסופר גיק שלו.
בטעות הסרט משווק כסוג של מתח אימה, ולמעשה הוא דרמת מתח פסיכולוגית שבה הדמות הראשית חוטפת התמוטטות עצבים ונשאר לצופה להחליט אם זה בגללה או בגלל האנשים סביבה.

6.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14571 

Huber כתב:The.Girl.Next.Door.2007

http://www.imdb.com/title/tt0830558/

סיפורן של שני נערות יתומות שמאבדות את הוריהן בתאונת דרכים ומועברות לחזקתן של דודתן. הדודה מחליטה שהבת בכורה היא מקור לצרות ומחליטה "לחנכה" בדרכים לא אנושיות.

סרט שמבוסס על נובלה המבוססת על סיפור אמיתי. אני יודע שאולי שמעתן את זה בעבר, אבל זה בהחלט לא סרט לבעלי קיבה רגישה או לב חלש ובהחלט לא סרט לילדים. למרות שראיתי סרטים עם הרבה הרבה יותר GORE, רובם לא ממש השאירו עלי חותם לעומת הסרט הזה שישאר חרוט לי בתודעה הרבה מאוד זמן. זהו סרט שמראה כמה לא "אנושיים" בני האדם יכולים להיות וכמה דק הקו בין להיגרר אחרי העדר ולאבד את המוסר ולבין עשיית הדבר הנכון. הסרט הזה הוא עדות חיה לנכנותו של הביטוי "המציאות עולה על כל דימיון". העובדה שמכלתחילה ידוע לצופה שמדובר על מקרה אמיתי מחזקת את התחושות הקשות שהסרט משאיר בצופה. למרות שהסרט עצמו עשוי נפלא, השחקנים ברובם המכריע נותנים הופעה משובחת והעלילה נפרסת היטב, קשה לי לשייך את הביטוי "נהניתי" לסרט הנ"ל ומי שיחליט לצפות בו יבין למה.

אני חושב שהסרט היחיד שבו הרגשתי תחושות כאלו היה "התפוז המכני" בזמנו - מאז ועד הסרט הנוכחי אני לא חושב שהיה סרט שהצליח לזעזע אותי כ"כ.
...

An American Crime

עיבוד נוסף לאותו הסיפור המתואר למעלה, בכיכובו של אלן פייג', רק שהפעם משולבים בסרט עדויות של המשתתפים במעשה בבית המשפט. הסרט מעט פחות גרפי ולמרות היותו די מחריד, אותי הוא אישית פחות זעזע מהסרט המקביל.

עדיין בהחלט שווה צפיה.

HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

Re: Fast & Furious 6

שליחה #14572 

istarmini כתב:מעולם לא התחברתי לסידרה הזו אבל הסרט הזה כבר שיא השיאים ,מבחינת ההגזמות שבו
עד שהתחיל המרדף על הגשר עם הטנק עוד אפשר היה לסבול אבל ברגע שהתחיל הקטע על הגשר הרגשתי שמנסים לעשות ממני צחוק.
הקטע בסוף עם המטוס תובלה, בכלל היה מטורף. כאילו המטוס בתאוצה מטורפת לקראת המראה והמסלול? עושה רושם שסללו שם מסלול באורך בלתי מוגבל. :roll: :roll: :roll:

אז מבחינתי אפשר לוותר.

תמונה 8/10
סאונד 8/10 (חוץ מקטעי המכות שניתן היה להרגיש בבטן :lol: כל היתר לאוזני נשמע סביר+)
...
חובה לכבות את המוח
הסרט איזה פותח סקלה חדשה ברמות של קיטש :כן:
הג'ינג'י
:silly:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14573 

Mama

אלוהים ישמור... גווילרמו דל טורו יודע גם פאקינג להפחיד.

9/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14574 

Riddick

כשהוא ננטש למוות על כוכב לכת שומם עמוס ביצורים קטלניים, רידיק מוצא את עצמו במירוץ הישרדות נגדם ונגד ציידי ראשים שבאו לגבות את הפרס שעל ראשו.

זהו הסרט השלישי וסרט ההמשך ל Pitch Black משנת 2000 ול The Chronicles of Riddick משנת 2004, ובאופן די לא טיפוסי - הסרט הזה הוא דווקא הטוב יותר מבין השלושה. וין דיזל עושה מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, משחק דמות אימתנית כשלצידו כמה שחקני משנה לא רעים בכלל (מי שראה Battlestar Galactica יזהה דמות מאוד מוכרת, וגם בונז ממסע בין כוכבים החדש נמצא פה). אקשן משובח, מפלצות מפחידות ו CGI איכותי, תסריט סביר ותו לא ואפילו כמה סצנות קומיות פה ושם.

בסה"כ סרט מהנה, אם מכבים את המח.

7.5/10

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

Re: Fast & Furious 6

שליחה #14575 

HaGingi כתב:
istarmini כתב:מעולם לא התחברתי לסידרה הזו אבל הסרט הזה כבר שיא השיאים ,מבחינת ההגזמות שבו

אז מבחינתי אפשר לוותר.

תמונה 8/10
...
חובה לכבות את המוח
הסרט איזה פותח סקלה חדשה ברמות של קיטש :כן:
...
עכשיו סוף סוף ראינו אותו....קיטש? לא...קומדיה?....כן....נחנקנו מצחוק כל הסרט...הזוי לחלוטין...זה ממש הפך לפרודיה על סרטי אקשן....והקטע אחרי הכתוביות OMG :roll:....אחלה קומדיה (Y) מזמן לא צחקנו ככה :lol:

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #14576 

Disconnect

אחרי הרבה מאוד זמן שלא צפיתי בסרטים, ולאחר שסיימתי מטלה אחרונה לסמסטר הנוכחי הרשתי לעצמי לראות סרט והבחירה הייתה מצויינת!

הסרט עוסק על ההשפעה של עולם הרשתות החברתיות והשפעותיהן על החיים האמיתיים.

סרט דרמה איכותי מאוד לדעתי, ואני בהחלט מרוצה מהבחירה שלי לסרט ללילה זה.

8/10

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #14577 

מפגשים.

אמממממממממ. מוזר.
בעידן חיסוני הפוליו הסרט מקבל משמעות נוספת.
הלן האנט בכל הזדמנות מתפשטת לחלוטין.

סרט סביר.

6/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #14578 

מה השם באנגלית?

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #14579 

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #14580 

Sexy.Beast

פושע לשעבר פורש לספרד ועסוק בלהשתזף ולאהוב את אישתו הסקסית. כאשר דמות מהעבר מופיעה ומנסה לגייס אותו חזרה למבצע נוסף וחד פעמי.

הסרט אנגלי לחלוטין כולל הקצב המבטא והסגנון מאוד לא הוליוודי ודי מוזר לצפייה בתחילה אבל ככול שהסרט מתפתח (לאט לאט) אנו נשאבים לתוכו ומעבירים שעה וחצי של הנאה מהתסריט ומהמשחק.

מומלץ 7.2/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”