מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6646
Byzantium \ ביזנטיון
הרפתקאותיהן של 2 ערפדות צעירות אשר נודדות ממקום למקום ומנסות להסתיר את זהותן האמיתית.
בסה"כ מדובר בסרט דרמה בעיקר על חייהן והטיפוסים שנקלעים לדרכן ,
לצערי אין כאן קטעי מתח ואימה כמו שהייתי מצפה מסרט ערפדים.
פס-קול Dolby Digital שאינו מנוצל היות ובסרט אין ממש אפקטים ,
עם איכות תמונה מצויינת כיאה לגרסת WEB-DL .
( Byzantium 2012 720p WEB-DL DD5 1 H.264-ELiTE )
6/10
הרפתקאותיהן של 2 ערפדות צעירות אשר נודדות ממקום למקום ומנסות להסתיר את זהותן האמיתית.
בסה"כ מדובר בסרט דרמה בעיקר על חייהן והטיפוסים שנקלעים לדרכן ,
לצערי אין כאן קטעי מתח ואימה כמו שהייתי מצפה מסרט ערפדים.
פס-קול Dolby Digital שאינו מנוצל היות ובסרט אין ממש אפקטים ,
עם איכות תמונה מצויינת כיאה לגרסת WEB-DL .
( Byzantium 2012 720p WEB-DL DD5 1 H.264-ELiTE )
6/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
My Sassy Girl
בחור פוגש נערה שתויה על רציף הרכבת ומציל אותה מנפילה לפסים. מכאן ואילך נרקם לו סיפור אהבה לא שיגרתי.
קומדיה רומנטית קוריאנית המבוססת על סיפור אמיתי שנכתב בבלוג אינטרנט כלשהו שלאחר מכן עובד לספר. הסרט הינו קומדיה על גבול הפארודיה ולעיתים מרגיש טיפה הזוי - אך זהו בעצם סוד הקסם שלו. צחקתי לא מעט בסרט, ואפילו הצלחתי להתרגש פה ושם.
בהחלט מתווסף לסידרת הסרטים הקוריאניים המוצלחים שיוצא לי לראות בשנים האחרונות.
מומלץ בחם.
8/10
בחור פוגש נערה שתויה על רציף הרכבת ומציל אותה מנפילה לפסים. מכאן ואילך נרקם לו סיפור אהבה לא שיגרתי.
קומדיה רומנטית קוריאנית המבוססת על סיפור אמיתי שנכתב בבלוג אינטרנט כלשהו שלאחר מכן עובד לספר. הסרט הינו קומדיה על גבול הפארודיה ולעיתים מרגיש טיפה הזוי - אך זהו בעצם סוד הקסם שלו. צחקתי לא מעט בסרט, ואפילו הצלחתי להתרגש פה ושם.
בהחלט מתווסף לסידרת הסרטים הקוריאניים המוצלחים שיוצא לי לראות בשנים האחרונות.
מומלץ בחם.
8/10
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 01/09/2013 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
R I P D
ג'ף בריג'ס, ריאן ריינולדס וקווין בייקון
שוטר אשר נהרג בעת מילוי תפקידו מגלה לתדהמתו שיש חיים אחרי המוות. הוא מצטרף אל "משטרת האל-מתים", חבורת שוטרים מתים אשר מנסים לשמור על עולם החיים מפני רוחות/ מפלצות
מי שאוהב סרטים בסגנון של גברים בשחור יאהב גם את זה.
העיקרון די דומה, זוג שוטרים (ריאן ריינולדס וג', בריג'ס במקום וויל סמית וטומי לי ג'ונס), כמה מפלצות (רוחות \ אל מתים במקום חייזרים).
כמובן העלילה המוכרת של שוטר טירון שמצטרף אל שוטר וותיק, הרבה קומדיה, אקשן סבבה.
מתאים לשבת בצהריים להעביר את הזמן. כולל הופעות אורח של מספר שחקנים מוכרים
6\10
ג'ף בריג'ס, ריאן ריינולדס וקווין בייקון
שוטר אשר נהרג בעת מילוי תפקידו מגלה לתדהמתו שיש חיים אחרי המוות. הוא מצטרף אל "משטרת האל-מתים", חבורת שוטרים מתים אשר מנסים לשמור על עולם החיים מפני רוחות/ מפלצות
מי שאוהב סרטים בסגנון של גברים בשחור יאהב גם את זה.
העיקרון די דומה, זוג שוטרים (ריאן ריינולדס וג', בריג'ס במקום וויל סמית וטומי לי ג'ונס), כמה מפלצות (רוחות \ אל מתים במקום חייזרים).
כמובן העלילה המוכרת של שוטר טירון שמצטרף אל שוטר וותיק, הרבה קומדיה, אקשן סבבה.
מתאים לשבת בצהריים להעביר את הזמן. כולל הופעות אורח של מספר שחקנים מוכרים
6\10
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 01/09/2013 0:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
Adore / אמהות מושלמות
תקציר הסרט:
כשהתבגרו והפכו לאמהות, הן בחרו לגור אחת ליד השניה בעיירה אידילית המשקיפה על חוף ים. כמו האמהות שלהם, גם הבנים המתבגרים של רוז וליל הם החברים הכי טובים ונראה שדבר לא יוכל להפריד ביניהם. במשך קיץ אחד משותף, רגשות נסתרים צפים מעל פני השטח, והתשוקה מתפרצת בדרכים לא צפויות.
משולש רומנטי שהולך ומתפתח לו ..סרט דרמה טוב בסה"כ..
קצת ארוך למדי הייתי אומר. אבל אפשר לצפות בו.
ציון שלי לסרט 6
כשהתבגרו והפכו לאמהות, הן בחרו לגור אחת ליד השניה בעיירה אידילית המשקיפה על חוף ים. כמו האמהות שלהם, גם הבנים המתבגרים של רוז וליל הם החברים הכי טובים ונראה שדבר לא יוכל להפריד ביניהם. במשך קיץ אחד משותף, רגשות נסתרים צפים מעל פני השטח, והתשוקה מתפרצת בדרכים לא צפויות.
ציון שלי לסרט 6
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6646
Re: Adore / אמהות מושלמות
אחד הסרטים ההזויים שיצא לי לראות לאחרונה ,clubnet כתב:תקציר הסרט:
ציון שלי לסרט 6...
לא תיכננתי לכתוב עליו ביקורת אבל אם כבר הנושא נפתח אז :
במהלך הסרט יש קלוז-אפ של הפנים של נאומי וואטס
רואים בבירור שיש כבר בלאי גבוה שם
קצת מאכזב היות וביגללה התיישבתי לראות את הסרט.
ציון שלי :
10\5
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
Re: Adore / אמהות מושלמות
בקטע של הזיקנה אכן אתה צודק..! אני זוכר כאשר שחקני הוליוודpessik כתב:אחד הסרטים ההזויים שיצא לי לראות לאחרונה ,clubnet כתב:תקציר הסרט:
ציון שלי לסרט 6...
לא תיכננתי לכתוב עליו ביקורת אבל אם כבר הנושא נפתח אז :
במהלך הסרט יש קלוז-אפ של הפנים של נאומי וואטס
רואים בבירור שיש כבר בלאי גבוה שם![]()
קצת מאכזב היות וביגללה התיישבתי לראות את הסרט.
ציון שלי :
10\5...
התאריינו בקשר לצילום(הקרנה) שלהם פנים וכ'ו, באיכות HD הם קצת התבאסו.
כי אז יראו להם את הקמטים..
סרט קצת לא שיגרתי אבל בסדר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
Star Trek into darkness
פרק שני בריבוט של הסדרה לפי הטיימליין האלטרנטיבי. הפעם האוייב מוכר היטב לחובבי הסדרה והסרטים הראשונים.
סרט קיצי לא מתוכם במיוחד אבל עתיר הבזקי אור ועוד יותר עתיר אפקטים תלת מימדיים והמון קריצות לחובבי הסדרה.
סה״כ נהנתי, אם כי זה מאוד שונה מהסדרה המקורית כמובן.
8.5/10
פרק שני בריבוט של הסדרה לפי הטיימליין האלטרנטיבי. הפעם האוייב מוכר היטב לחובבי הסדרה והסרטים הראשונים.
סרט קיצי לא מתוכם במיוחד אבל עתיר הבזקי אור ועוד יותר עתיר אפקטים תלת מימדיים והמון קריצות לחובבי הסדרה.
8.5/10
- HaGingi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
למיטב ידיעתי היה אמור להיות "עירום מיותר" (אם יש דבר כזהoferlaor כתב:Star Trek into darkness
8.5/10...
לדברי הגרופים של הסדרה... ולא זכור לי שראיתי משהו בסגנון.
יש מצב שחתכו את הקטע ?
נערך לאחרונה על ידי HaGingi ב 01/09/2013 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
הג'ינג'י

- Huber
-
- חבר במועדון HT

- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
קיק אס 2
קיק אס הוא גיבור על נטול כוחות (מלבד העובדה שהוא שקוף לבחורות כפי שאמר בסרט הראשון). אחרי פעולותיו בסרט הראשון התחילה תנועה של אנשים רגילים שמנסים את כוחם כגיבורי על. בין אם זה להיות משמר שכונתי, לעזור לזקנות לעבור את הכביש או לטפל בסוחר נשים...בסרט החדש ג'ים קרי שהוא כנראה חסיד של הקומיקס/הסרט הראשון - מגלם את מנהיג "המשמר האזרחי" של גיבורי על.
נתחיל מזה שבעיניי הסרט הראשון היה סרט יוצא דופן לטובה בז'אנר סרטי הקומיקס.
סוף סוף סרט קומיקס שיוצא מהשבלונה. סרט שבו אף אחד לא בטוח ויש תחושה שבכל רגע גם ה"גיבור הראשי" יכול למצוא את מותו.
הסרט השני מבחינתי לא מאכזב (בקופות אגב מאוד אכזב וגם אני כמעט ולא הלכתי לראותו בגלל ביקורות שקראתי).
סרט שלא לוקח את עצמו ברצינות יותר מדי. הרבה קריצות (לגיבור יש פיג'מת I HATE REBOOTS) והומור (לא תמיד עדין).
המון אלימות, אבל בגלל ההומור היא טסה מתחת לראדאר ולא חושב שמפריעה למישהו יותר מדי.
הסרט מרגש, בועט, מצחיק, מלא פעולה וקצבי (הפס-קול לא שומר על הרמה של הסרט הקודם שהכיל הרבה קטעים מעולים שבכלל היו לקוחים מסרטים אחרים במקור).
למי שאהב את קיק-אס הראשון...מהר תלכו לראות את השני. ואם לא אהבתם את הראשון...אין מה לרוץ - חכו שיצא לבית.
8.5 מתוך 10.
נתחיל מזה שבעיניי הסרט הראשון היה סרט יוצא דופן לטובה בז'אנר סרטי הקומיקס.
סוף סוף סרט קומיקס שיוצא מהשבלונה. סרט שבו אף אחד לא בטוח ויש תחושה שבכל רגע גם ה"גיבור הראשי" יכול למצוא את מותו.
הסרט השני מבחינתי לא מאכזב (בקופות אגב מאוד אכזב וגם אני כמעט ולא הלכתי לראותו בגלל ביקורות שקראתי).
סרט שלא לוקח את עצמו ברצינות יותר מדי. הרבה קריצות (לגיבור יש פיג'מת I HATE REBOOTS) והומור (לא תמיד עדין).
המון אלימות, אבל בגלל ההומור היא טסה מתחת לראדאר ולא חושב שמפריעה למישהו יותר מדי.
הסרט מרגש, בועט, מצחיק, מלא פעולה וקצבי (הפס-קול לא שומר על הרמה של הסרט הקודם שהכיל הרבה קטעים מעולים שבכלל היו לקוחים מסרטים אחרים במקור).
למי שאהב את קיק-אס הראשון...מהר תלכו לראות את השני. ואם לא אהבתם את הראשון...אין מה לרוץ - חכו שיצא לבית.
8.5 מתוך 10.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- HaGingi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
אתה חשבת, אני קיוויתי
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- oferlaor
-
- מנהל

- Huber
-
- חבר במועדון HT

לא כ"כ מסובך למצוא עירום של הגברת, פשוט גגלו זאת. ועופר - על טעם וריח 
- oferlaor
-
- מנהל

That's what I am
סרט התבגרות של נער חצי פופולרי והחיבור הלא סביר עם נער ג׳ינג׳י מגודל.
חביב, מתאים לצפיה בדייט...
8/10
סרט התבגרות של נער חצי פופולרי והחיבור הלא סביר עם נער ג׳ינג׳י מגודל.
חביב, מתאים לצפיה בדייט...
8/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
Empire State
דרמה על שני חברי ילדות אשר לא מצליחים ממש בחיים. כאשר אחד מהם מקבל מכתב דחייה מגיוס למשטרה אשר מנפץ את חלום חייו, הוא מוצא עבודה כמאבטח של משאיות לתעבורת כסף. במהרה מתחילה להירקם תוכנית לשדוד את המקום, אך כל הנוכלים בשכונה שומעים על התוכנית ורוצים להיות גם כן בפנים.
הסרט מבוסס על מקרה אמיתי ומתרחש אי שם בשנות ה- 70-80. אומנם סיפור הסרט יחסית ותיק, אך ניתן היה לצפות שהסרט עצמו יעבור איזה שהוא עיבוד מודרני מהיר, אבל הוא מאוד איטי, מתמקד בביש המזל ובחוסר יוצלחיות של שני צעירים שלא מסתדר להם שום דבר בחיים. הסיפור עצמו גם כן לא מבריק, אין כאן תכנון פשע מתוחכם ברמה של סדרת Ocean's ודומיו, אלא סיפור דרמה שהיה מתאים להיות מסופר ומוקרן לפני 30 שנים.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה מטושטשת כראוי לתקופה.
6/10
דרמה על שני חברי ילדות אשר לא מצליחים ממש בחיים. כאשר אחד מהם מקבל מכתב דחייה מגיוס למשטרה אשר מנפץ את חלום חייו, הוא מוצא עבודה כמאבטח של משאיות לתעבורת כסף. במהרה מתחילה להירקם תוכנית לשדוד את המקום, אך כל הנוכלים בשכונה שומעים על התוכנית ורוצים להיות גם כן בפנים.
הסרט מבוסס על מקרה אמיתי ומתרחש אי שם בשנות ה- 70-80. אומנם סיפור הסרט יחסית ותיק, אך ניתן היה לצפות שהסרט עצמו יעבור איזה שהוא עיבוד מודרני מהיר, אבל הוא מאוד איטי, מתמקד בביש המזל ובחוסר יוצלחיות של שני צעירים שלא מסתדר להם שום דבר בחיים. הסיפור עצמו גם כן לא מבריק, אין כאן תכנון פשע מתוחכם ברמה של סדרת Ocean's ודומיו, אלא סיפור דרמה שהיה מתאים להיות מסופר ומוקרן לפני 30 שנים.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה מטושטשת כראוי לתקופה.
6/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
Re: המושבה
The Colony
עידן הקרח חזר, ובעולם הקפוא השורדים חיים תחת הקרקע בחוקים נוקשים במיוחד.
לאחת המושבות מגיעה קריאת מצוקה ממושבה אחרת, והם שולחים משלחת סיוע בראשותו של לורנס פישבורן ומגלים בדרך הקשה שזו הייתה טעות.
לא משהו מיוחד, סביבה כמו בסרט 300.
חצי סרט רגוע וחציו השני אלים עם קיטעי GORE.
נחמד לז'אנר אבל לא משאיר איזה חותם מיוחד.
6/10
עידן הקרח חזר, ובעולם הקפוא השורדים חיים תחת הקרקע בחוקים נוקשים במיוחד.
לאחת המושבות מגיעה קריאת מצוקה ממושבה אחרת, והם שולחים משלחת סיוע בראשותו של לורנס פישבורן ומגלים בדרך הקשה שזו הייתה טעות.
לא משהו מיוחד, סביבה כמו בסרט 300.
חצי סרט רגוע וחציו השני אלים עם קיטעי GORE.
נחמד לז'אנר אבל לא משאיר איזה חותם מיוחד.
6/10
- oferlaor
-
- מנהל

The factory
ביתו של שוטר נחטפת על ידי אותו החוטף שהוא מחפש. החוטף מתברר עם סדר יום מתוכנן...
לא נפלתי.
7.5/10
ביתו של שוטר נחטפת על ידי אותו החוטף שהוא מחפש. החוטף מתברר עם סדר יום מתוכנן...
לא נפלתי.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Willy Wonka & the Chocolate Factory
נער עני זוכה בכרטיס זהב שמקנה לו סיור במפעל השוקולד האגדי של ווילי וונקה.
לי אישית יש פינה חמה בלב לשחקן ג'ין ווילדר, כנראה עוד מהפעם הראשונה בה צפיתי בסרט הנ"ל בילדותי. אחרי כמה עשורים החלטתי לצפות שוב בסרט, למרות שלרב אינני נוהג לעשות זאת (מחשש שאפקט הנוסטלגיה יהרוס את הזיכרונות הטובים). למזלי אני שמח לדווח שגם בצפייה חוזרת אחרי כמה עשורים - הסרט עדיין עומד בכבוד במבחן הזמן ומהנה כנראה באותה המידה. הקסם של האומפה לומפה, המשחק הייחודי של השחקן הנ"ל, והסיפור שובה הלב פשוט מחזיקים מעמד למרות חלוף הזמן וההתבגרות של הצופה המדווח.
אז נכון שהחידוש עם ג'וני דפ שנעשה לפני כמה שנים הרבה יותר מהוקצע, לפחות מבחינה וויזואלית/אפקטים, אך גם הסרט המקורי עדיין עושה את העבודה היטב.
ד"א - בסרט תוכלו לראות משהו שחלק מכם יזהו וחלק לא ממש יבינו מה זה - טלוויזית CRT, בשחור לבן, ועוד כזו בגודל של כ 12 אינץ'!
מומלץ בחום, ניתן בהחלט לצפות עם הילדים.
8.5/10
נער עני זוכה בכרטיס זהב שמקנה לו סיור במפעל השוקולד האגדי של ווילי וונקה.
לי אישית יש פינה חמה בלב לשחקן ג'ין ווילדר, כנראה עוד מהפעם הראשונה בה צפיתי בסרט הנ"ל בילדותי. אחרי כמה עשורים החלטתי לצפות שוב בסרט, למרות שלרב אינני נוהג לעשות זאת (מחשש שאפקט הנוסטלגיה יהרוס את הזיכרונות הטובים). למזלי אני שמח לדווח שגם בצפייה חוזרת אחרי כמה עשורים - הסרט עדיין עומד בכבוד במבחן הזמן ומהנה כנראה באותה המידה. הקסם של האומפה לומפה, המשחק הייחודי של השחקן הנ"ל, והסיפור שובה הלב פשוט מחזיקים מעמד למרות חלוף הזמן וההתבגרות של הצופה המדווח.
אז נכון שהחידוש עם ג'וני דפ שנעשה לפני כמה שנים הרבה יותר מהוקצע, לפחות מבחינה וויזואלית/אפקטים, אך גם הסרט המקורי עדיין עושה את העבודה היטב.
ד"א - בסרט תוכלו לראות משהו שחלק מכם יזהו וחלק לא ממש יבינו מה זה - טלוויזית CRT, בשחור לבן, ועוד כזו בגודל של כ 12 אינץ'!
מומלץ בחום, ניתן בהחלט לצפות עם הילדים.
8.5/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
World War Z
בעולם מתפרצת מגיפה של וירוס אשר החולים בה, מתנהגים כאחוזי אמוק זומבים. זהו סיפורו של איש UN, אשר יוצא למצוא את המקור למגיפה.
מעל שנתיים של הפקה ותקציב של 190 מיליון דולרים, הביאו לנו את סרט הזומבים\וירוס הגדול ביותר שנוצר. סצנות גדולות מרובי משתתפים, תמונות שמעולם לא ראינו בסרטים אחרים של עדרי זומבים, קצת סצנות משפחתיות על מנת שנוכל להתקשר לדמות הראשית וגם סוף שכולנו ציפינו לו. נשמע כמו סרט טוב, והוא באמת כזה, אבל הבעיה שלי איתו הוא שהוא לא מבריק, כראוי לסרט כל כך מצופה, בתקציב כל כך גבוה ועם ליהוק כזה. מי שיצפה בסרט, לא יזכה לאיברים שנתלשים ומתעופפים לכל עבר או לזרנוקים של דם, יש לנו כאן סיפור בסיסי, עטוף במעטפת מעט מרתקת ועמוסת אקשן, אך כאמור, לא מבריק.
פסקול DTS-HD Master Audio שנדמה שמכיל רק באסים מרעידי קירות בתחום הנמוך ביותר.
7.5/10
בעולם מתפרצת מגיפה של וירוס אשר החולים בה, מתנהגים כאחוזי אמוק זומבים. זהו סיפורו של איש UN, אשר יוצא למצוא את המקור למגיפה.
מעל שנתיים של הפקה ותקציב של 190 מיליון דולרים, הביאו לנו את סרט הזומבים\וירוס הגדול ביותר שנוצר. סצנות גדולות מרובי משתתפים, תמונות שמעולם לא ראינו בסרטים אחרים של עדרי זומבים, קצת סצנות משפחתיות על מנת שנוכל להתקשר לדמות הראשית וגם סוף שכולנו ציפינו לו. נשמע כמו סרט טוב, והוא באמת כזה, אבל הבעיה שלי איתו הוא שהוא לא מבריק, כראוי לסרט כל כך מצופה, בתקציב כל כך גבוה ועם ליהוק כזה. מי שיצפה בסרט, לא יזכה לאיברים שנתלשים ומתעופפים לכל עבר או לזרנוקים של דם, יש לנו כאן סיפור בסיסי, עטוף במעטפת מעט מרתקת ועמוסת אקשן, אך כאמור, לא מבריק.
פסקול DTS-HD Master Audio שנדמה שמכיל רק באסים מרעידי קירות בתחום הנמוך ביותר.
7.5/10