מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5253
- שם מלא: clubnet
תקציר הסרט:
ג'ו וכריסי הם אחים שהם גם שוטרים וגם בנים לשוטר מעוטר בדימוס. השנים מקבלים תיק רצח של נערה שמזעזע את הקהילה הקטנה בה הם חיים. הרצון העז להוכיח את עצמם מול אביהם והאופי הקשה של החקירה גורמים להם לנקוט בטקטיקה אימפולסיבית ובלתי מוסרית שבורחת מהר מאוד משליטה.
דרמת פשע שמראה לנו מה קורה עם ההשלכות שלנו שאנו עושים.
סרט טוב בסה"כ עלילה מותחת.
זהו הסרט למי שמעוניין לדעת:
http://www.imdb.com/title/tt2078552/
ציון שלי לסרט 6
ג'ו וכריסי הם אחים שהם גם שוטרים וגם בנים לשוטר מעוטר בדימוס. השנים מקבלים תיק רצח של נערה שמזעזע את הקהילה הקטנה בה הם חיים. הרצון העז להוכיח את עצמם מול אביהם והאופי הקשה של החקירה גורמים להם לנקוט בטקטיקה אימפולסיבית ובלתי מוסרית שבורחת מהר מאוד משליטה.
דרמת פשע שמראה לנו מה קורה עם ההשלכות שלנו שאנו עושים.
סרט טוב בסה"כ עלילה מותחת.
זהו הסרט למי שמעוניין לדעת:
http://www.imdb.com/title/tt2078552/
ציון שלי לסרט 6
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
The Iceman
דרמה אשר מתרחשת בשנות ה- 80'. אדם מגוייס לשורותיו של ארגון פשע כגובה חובות ורוצח שכיר. עם הזמן, רשויות החוק נצמדות אליו עד לסוף הבלתי נמנע.
זה היה אמור להיות מותחן טוב, אבל כל הזמן חיכיתי שיקרה בסרט משהו. אין כאן התמקדות במעשים שבגללם הסרט קיבל את שמו, האמת שבקושי רואים את הדמות הראשית מבצעת איזה שהוא רצח, רוב הזמן הסרט נע בין סצנות בינוניות שלא מצליחות להתחבר לכדי סרט משמעותי כפי שהיה צריך להיות.
פסקול Dolby TrueHD וסוף סוף סרט ביחס מסך של 16:9
6/10
דרמה אשר מתרחשת בשנות ה- 80'. אדם מגוייס לשורותיו של ארגון פשע כגובה חובות ורוצח שכיר. עם הזמן, רשויות החוק נצמדות אליו עד לסוף הבלתי נמנע.
זה היה אמור להיות מותחן טוב, אבל כל הזמן חיכיתי שיקרה בסרט משהו. אין כאן התמקדות במעשים שבגללם הסרט קיבל את שמו, האמת שבקושי רואים את הדמות הראשית מבצעת איזה שהוא רצח, רוב הזמן הסרט נע בין סצנות בינוניות שלא מצליחות להתחבר לכדי סרט משמעותי כפי שהיה צריך להיות.
פסקול Dolby TrueHD וסוף סוף סרט ביחס מסך של 16:9
6/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
Clear history
מכירים את לארי דיוויד? זה היוצר שותף של סיינפלד שהוא המודל של ג׳ורג׳.
מאז יש ללארי דיוויד תוכנית ב hbo קומדיה מבריקה בשם curb your enthusiasm.
עכשיו hbo הפיקה סרט זה בשביל דיוויד עם אין ספור כוכבים הוליוודים.
הסרט עצמו דומה לקונספט של curb. העלילה מופרכת במכוון. דיוויד הפסיד מיליארד דולר כשפרש מחברה דקה לפני השקה של רכב חשמלי מהפכני. 10 שנים מאוחר יותר, הוא רוצה להתנקם בזה שהרוויח את כל הכסף שהפסיד.
המודל הוא של פרק של curb. יש עלילות סיבוביות, תקיעות פסיכולוגיות ושריטות פסיכולוגיות עמוקות של דיוויד.
אישית הרג אותי מצחוק אבל זה בעיקר למי שחושב שדיוויד מצחיק...
8.5/10
מכירים את לארי דיוויד? זה היוצר שותף של סיינפלד שהוא המודל של ג׳ורג׳.
מאז יש ללארי דיוויד תוכנית ב hbo קומדיה מבריקה בשם curb your enthusiasm.
עכשיו hbo הפיקה סרט זה בשביל דיוויד עם אין ספור כוכבים הוליוודים.
הסרט עצמו דומה לקונספט של curb. העלילה מופרכת במכוון. דיוויד הפסיד מיליארד דולר כשפרש מחברה דקה לפני השקה של רכב חשמלי מהפכני. 10 שנים מאוחר יותר, הוא רוצה להתנקם בזה שהרוויח את כל הכסף שהפסיד.
המודל הוא של פרק של curb. יש עלילות סיבוביות, תקיעות פסיכולוגיות ושריטות פסיכולוגיות עמוקות של דיוויד.
אישית הרג אותי מצחוק אבל זה בעיקר למי שחושב שדיוויד מצחיק...
8.5/10
- mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
THE ICEMAN הגרסה המקורית.
בשנת 1992 הפיקה רשת HBO סרט DOCU
בשם THE ICEMAN TAPES שזכה בהרבה
פרסים. הסרט מבוסס על הקלטות של ראיונות
שנערכו עם המחסל עצמו ריצ"רד קולינסקי בבית
הסוהר בו הוא מרצה את עונשו [כמובן באישור ה DOJ]
בו הוא מספר את סיפורו בלי להסתיר כלום ובלי להביע
חרטה על מעשיו. מי שרוצה את הסיפור האמיתי כדאי
לצפות .
בשנת 1992 הפיקה רשת HBO סרט DOCU
בשם THE ICEMAN TAPES שזכה בהרבה
פרסים. הסרט מבוסס על הקלטות של ראיונות
שנערכו עם המחסל עצמו ריצ"רד קולינסקי בבית
הסוהר בו הוא מרצה את עונשו [כמובן באישור ה DOJ]
בו הוא מספר את סיפורו בלי להסתיר כלום ובלי להביע
חרטה על מעשיו. מי שרוצה את הסיפור האמיתי כדאי
לצפות .
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
The Numbers Station
איש שטח של אירגון ביון כל שהוא שמקבל הודעות חיסול מוצפנים בצורת סדרה של מספרים, נשלח לשמור על הבונקר ממנו מוציאה היפיופה התורנית את ההודעות היוצאות עם ההוראות המוצפנות.
כמובן שאיך שהוא מגיע לשם הבונקר מותקף עם נסיון השתלטות על הבונקר של ארגון מסתורי אחר.
ואז מתחיל הסיפור החוזר של הרעים נגד הטובים רק שהפעם לא כל כך מובן מי הם הרעים ומי הם הטובים.
ובסוף כמו כל סרט הוליוודי "הם חיו באושר עד עצם היום הזה"
בתכלס הסרט לא משהו למרות שהוא שומר על מתח ועניין ברוב חלקיו הסיפור מאוד לא אמין והסרט לא ממש ממריא.
לא סבלנו
6/10
איש שטח של אירגון ביון כל שהוא שמקבל הודעות חיסול מוצפנים בצורת סדרה של מספרים, נשלח לשמור על הבונקר ממנו מוציאה היפיופה התורנית את ההודעות היוצאות עם ההוראות המוצפנות.
כמובן שאיך שהוא מגיע לשם הבונקר מותקף עם נסיון השתלטות על הבונקר של ארגון מסתורי אחר.
ואז מתחיל הסיפור החוזר של הרעים נגד הטובים רק שהפעם לא כל כך מובן מי הם הרעים ומי הם הטובים.
ובסוף כמו כל סרט הוליוודי "הם חיו באושר עד עצם היום הזה"
בתכלס הסרט לא משהו למרות שהוא שומר על מתח ועניין ברוב חלקיו הסיפור מאוד לא אמין והסרט לא ממש ממריא.
לא סבלנו
6/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Justice League: The Flashpoint Paradox
פלאש יוצר קרעים שמשנים את היקום באופן הרה-אסון, וכעת הוא חייב לתקן את רצף הזמן ביחד עם עוד גיבורים בזמן שבכדור-הארץ מתנהלת מלחמה בין האמזונות בנות עמה של וונדר-וומן לבין האטלנטים של אקוה-מן.
אוהבים סרטי גיבורי על מצויירים? אם כן - די בטווח שתהנו מהסרט הנ"ל.
7.5/10
פלאש יוצר קרעים שמשנים את היקום באופן הרה-אסון, וכעת הוא חייב לתקן את רצף הזמן ביחד עם עוד גיבורים בזמן שבכדור-הארץ מתנהלת מלחמה בין האמזונות בנות עמה של וונדר-וומן לבין האטלנטים של אקוה-מן.
אוהבים סרטי גיבורי על מצויירים? אם כן - די בטווח שתהנו מהסרט הנ"ל.
7.5/10
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Emperor
ניסיון דרמטי להציג את הסיפור שמאחורי ההחלטה שלא להעמיד לדין על פשעי מלחמה את הקיסר הירוהיטו בסוף מלחמת העולם השניה. הגנרל מקארתור (טומי לי ג'ונס) ממנה את הגנרל פלרס (מתיו פוקס) לחקור את מעורבות הקיסר בהחלטות לצאת למלחמה. התוצאה כתובה בספרי ההיסטוריה.
משחק פושר של ג'ונס שנראה כאילו הכריחו אותו להשתתף. פוקס מגזים בדרמטיות כמו באבודים. הסיפור לא עקבי ומזגזג בין האינטריגות המלוכלכות בפוליטיקה היפנית לבין העליונות המוסרית שחשו היפנים על המערב. לא ברור למה. ויש גם סיפור אהבה טרגי בין פוקס למורה יפנית.
6.5
ניסיון דרמטי להציג את הסיפור שמאחורי ההחלטה שלא להעמיד לדין על פשעי מלחמה את הקיסר הירוהיטו בסוף מלחמת העולם השניה. הגנרל מקארתור (טומי לי ג'ונס) ממנה את הגנרל פלרס (מתיו פוקס) לחקור את מעורבות הקיסר בהחלטות לצאת למלחמה. התוצאה כתובה בספרי ההיסטוריה.
משחק פושר של ג'ונס שנראה כאילו הכריחו אותו להשתתף. פוקס מגזים בדרמטיות כמו באבודים. הסיפור לא עקבי ומזגזג בין האינטריגות המלוכלכות בפוליטיקה היפנית לבין העליונות המוסרית שחשו היפנים על המערב. לא ברור למה. ויש גם סיפור אהבה טרגי בין פוקס למורה יפנית.
6.5
Enjoy the Silence
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Oblivion
ג'ק הארפר הוא טכנאי על כדור הארץ הנכחד ביחד עם מוקדנית שמגנים על מכונות ענק ששואבות את מי האוקיינוסים בשביל לסנן מתוכן חומר שנדרש לבני האדם שחיים על אחד הירחים של שבתאי. אוייבי בני האדם, אוכלי הנבלות, שחיים על כדור הארץ ומנסים לחבל במזימה.
6\10
ג'ק הארפר הוא טכנאי על כדור הארץ הנכחד ביחד עם מוקדנית שמגנים על מכונות ענק ששואבות את מי האוקיינוסים בשביל לסנן מתוכן חומר שנדרש לבני האדם שחיים על אחד הירחים של שבתאי. אוייבי בני האדם, אוכלי הנבלות, שחיים על כדור הארץ ומנסים לחבל במזימה.
6\10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7663
killing season
חייל ותיק שפרש וחי לבד ביער נתקל בצייד סרבי שמטייל באיזור שלו. מתפתחת ביניהם ידידות אבל מתברר שהאורח שלו הוא חייל סרבי לשעבר שחיפש אותו לשם נקמה אישית.
לא סרט רע אבל גם לא טוב כמו שהייתי מצפה מסרט משותף של דה נירו/טרבולטה.
6/10
חייל ותיק שפרש וחי לבד ביער נתקל בצייד סרבי שמטייל באיזור שלו. מתפתחת ביניהם ידידות אבל מתברר שהאורח שלו הוא חייל סרבי לשעבר שחיפש אותו לשם נקמה אישית.
לא סרט רע אבל גם לא טוב כמו שהייתי מצפה מסרט משותף של דה נירו/טרבולטה.
6/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
kingikra כתב:Oblivion
6\10...
בהחלט
מבחינה עלילתית לא ממש מפתיע
קיוויתי ליותר אקשן
אחלה סאונד
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Iron Man 3
לטעמי אין ממש עלילה הסיפור מופרך מלווה בהתקפי חרדה מאוד לא אמינים של הגיבור.
משחק לא ממש טוב אבל סביר
אקשן מהנה הסאב עובד שעות נוספות והפיצוצים מככבים
סה"כ סרט לא רע אבל כלל לא מלהיב
6.8/10
לטעמי אין ממש עלילה הסיפור מופרך מלווה בהתקפי חרדה מאוד לא אמינים של הגיבור.
משחק לא ממש טוב אבל סביר
אקשן מהנה הסאב עובד שעות נוספות והפיצוצים מככבים
סה"כ סרט לא רע אבל כלל לא מלהיב
6.8/10
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
מי מפחד מהזאב הרע
רבות דובר כבר על הסרט הזה בכל מדיה אפשרית והסופרלטיבים בהתאם (ראו שרשור שפתחתי בעניין).
סרט פשוט טוב! מותח, מצחיק, מלא באווירה והכל באמצעות צילום וירטואוזי וסאונד שהוא מופת.
אני לא מתחבר לקולנוע הישראלי, אך כשמדובר בסרט מתח / אימה / קומדיה שחורה אני בהחלט שם. העובדה שהסרט עשוי כהלכה רק עוזר להסיר את הספק.
אני לא מתייחס לעובדה שמדובר בסרט ישראלי, כי הסרט הוא הכי לא ישראלי שיש.
מבחינתי, אחד הסרטים הטובים של השנה ובהיבט הישראלי - הסרט הישראלי האמיץ ביותר ששוחרר לאקרנים, כי בישראל פשוט לא עושים סרטים כאלה.
אגב, משחק אדיר של צחי גראד.
מומלץ לראות בקולנוע - לאחר פתיחת השרשור לגבי הסרט, עלה החשק לצפות בו בשנית אז, אותרה הבייביסיטר ובאופן ספונטני מצאנו, אשתי ואני, את עצמינו באולם 1 ביס פלאנט בראשון. אולם מלא עד אפס מקום וקהל ישראלי שפשוט יצא מהסרט עם חיוך גדול.
מומלץ!
8.5/10
רבות דובר כבר על הסרט הזה בכל מדיה אפשרית והסופרלטיבים בהתאם (ראו שרשור שפתחתי בעניין).
סרט פשוט טוב! מותח, מצחיק, מלא באווירה והכל באמצעות צילום וירטואוזי וסאונד שהוא מופת.
אני לא מתחבר לקולנוע הישראלי, אך כשמדובר בסרט מתח / אימה / קומדיה שחורה אני בהחלט שם. העובדה שהסרט עשוי כהלכה רק עוזר להסיר את הספק.
אני לא מתייחס לעובדה שמדובר בסרט ישראלי, כי הסרט הוא הכי לא ישראלי שיש.
מבחינתי, אחד הסרטים הטובים של השנה ובהיבט הישראלי - הסרט הישראלי האמיץ ביותר ששוחרר לאקרנים, כי בישראל פשוט לא עושים סרטים כאלה.
אגב, משחק אדיר של צחי גראד.
מומלץ לראות בקולנוע - לאחר פתיחת השרשור לגבי הסרט, עלה החשק לצפות בו בשנית אז, אותרה הבייביסיטר ובאופן ספונטני מצאנו, אשתי ואני, את עצמינו באולם 1 ביס פלאנט בראשון. אולם מלא עד אפס מקום וקהל ישראלי שפשוט יצא מהסרט עם חיוך גדול.
מומלץ!
8.5/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
Pain & Gain
3 בילדרים אשר מעשו בעבודה הקטנה בחדר כושר, מחליטים לחטוף את אחד הלקוחות העשירים ולגזול ממנו את כל שברשותו. כמובן שהכל משתבש.
הטריילר לסרט פורסם בדצמבר האחרון וגרר המון ציפייה, כי הוא נראה סרט הוליוודי ראוי עם סיפור פשע קליל אשר מתובל בהמון בדיחות פנימיות של חדרי כושר. הסרט באמת מתחיל כך, אבל במהרה הוא הופך למוזר, עם החלטות לא מובנות על תהליך החטיפה ומידי פעם בדיחות באמת טובות (ונדושות) על המתרחש בין כתלי חדר הכושר. לא ממש ברור מה כוונת הסרט, מצד אחד יש לנו מקבץ בדיחות, מצד שני, סרט פשע אלים - המפגש בין שני הצדדים המנוגדים הללו, לא נראה טוב ופשוט הרגשתי חוסר נוחות. יש כאן התבססות על סיפור אמיתי משנות ה- 90' ואני מאמין שאם הסרט היה הרבה יותר אפל ומציג פחות את הצד הקומי, הוא היה יכול להיות מוצלח יותר.
פסקול Dolby TrueHD.
5/10
3 בילדרים אשר מעשו בעבודה הקטנה בחדר כושר, מחליטים לחטוף את אחד הלקוחות העשירים ולגזול ממנו את כל שברשותו. כמובן שהכל משתבש.
הטריילר לסרט פורסם בדצמבר האחרון וגרר המון ציפייה, כי הוא נראה סרט הוליוודי ראוי עם סיפור פשע קליל אשר מתובל בהמון בדיחות פנימיות של חדרי כושר. הסרט באמת מתחיל כך, אבל במהרה הוא הופך למוזר, עם החלטות לא מובנות על תהליך החטיפה ומידי פעם בדיחות באמת טובות (ונדושות) על המתרחש בין כתלי חדר הכושר. לא ממש ברור מה כוונת הסרט, מצד אחד יש לנו מקבץ בדיחות, מצד שני, סרט פשע אלים - המפגש בין שני הצדדים המנוגדים הללו, לא נראה טוב ופשוט הרגשתי חוסר נוחות. יש כאן התבססות על סיפור אמיתי משנות ה- 90' ואני מאמין שאם הסרט היה הרבה יותר אפל ומציג פחות את הצד הקומי, הוא היה יכול להיות מוצלח יותר.
פסקול Dolby TrueHD.
5/10
- noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
A Common Man
A Common Man
בן קינגסלי משחק אדם עלום שם, אזרח רגיל לכאורה המתגורר בעיר קולומבו שבסרי-לנקה, שמטמין 5 פצצות עוצמתיות ברחבי העיר, ומאיים להפעילן אם הממשלה המקומית לא תענה לדרישתו: שחרורם המיידי של ארבעת הטרוריסטים המסוכנים ביותר שמוחזקים כרגע בכלא. עם התקדמות הסרט והמתח הגובר, אנו נגלה כי לטרוריסט האלמוני יש מניעים נוספים...
על פניו נשמע תסריט מעניין. סרטי מתח/אקשן עם טוויסט בסוף תמיד מעיניינים.
חשבנו שמדובר על סרט אמריקאי קלאסי עם מתח טוב ואפקטים יפים.
התחלנו לראות את הסרט וככל שהתקדמה העלילה שמנו לב למשהו מוזר... עם הזמן הסרט נהפך מסרט אקשן
לסרט קומדיה.
המשחק והצילום בסרט כאילו נעשו בשנות ה 70.
עד עכשיו לא מובן אם הסרט נעשה כך בכוונה כמין מחווה לג'נר או שמדובר בסרט גרוע.
1/10
לאוהבי הג'אנר 7/10
בן קינגסלי משחק אדם עלום שם, אזרח רגיל לכאורה המתגורר בעיר קולומבו שבסרי-לנקה, שמטמין 5 פצצות עוצמתיות ברחבי העיר, ומאיים להפעילן אם הממשלה המקומית לא תענה לדרישתו: שחרורם המיידי של ארבעת הטרוריסטים המסוכנים ביותר שמוחזקים כרגע בכלא. עם התקדמות הסרט והמתח הגובר, אנו נגלה כי לטרוריסט האלמוני יש מניעים נוספים...
על פניו נשמע תסריט מעניין. סרטי מתח/אקשן עם טוויסט בסוף תמיד מעיניינים.
חשבנו שמדובר על סרט אמריקאי קלאסי עם מתח טוב ואפקטים יפים.
התחלנו לראות את הסרט וככל שהתקדמה העלילה שמנו לב למשהו מוזר... עם הזמן הסרט נהפך מסרט אקשן
לסרט קומדיה.
המשחק והצילום בסרט כאילו נעשו בשנות ה 70.
עד עכשיו לא מובן אם הסרט נעשה כך בכוונה כמין מחווה לג'נר או שמדובר בסרט גרוע.
1/10
לאוהבי הג'אנר 7/10
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
וולברין. נצפה ביס פלאנט בקניון איילון.
הטוב: אפקטים טובים, סאונד טוב.
הרע: העלילה מרגישה כאילו נכנסת למסעדת בשרים אולטימטיבית, וקבילת המבורגר שהיית יכול לאכול בכל מקום אחר. מבוסס על קומיקס לא עושה את הסרט רב מכר. משהו בתסריט לא עבד. השחקנים לא התאמצו הרבה, נראה כאילו נטו סרט מעבר לאקס מן הבא.
הלא נורא: וגם הלא מובן - הקשר בין וולברין לדמות הבחורה. מה ולמה, לא הבנתי.
6/10
חוץ מאישתי ועוד ארבעה באולם, כולם יצאו בהקרנת הכתוביות ופיספסו את ה"בקרוב" של הסרט החדש.
הטוב: אפקטים טובים, סאונד טוב.
הרע: העלילה מרגישה כאילו נכנסת למסעדת בשרים אולטימטיבית, וקבילת המבורגר שהיית יכול לאכול בכל מקום אחר. מבוסס על קומיקס לא עושה את הסרט רב מכר. משהו בתסריט לא עבד. השחקנים לא התאמצו הרבה, נראה כאילו נטו סרט מעבר לאקס מן הבא.
הלא נורא: וגם הלא מובן - הקשר בין וולברין לדמות הבחורה. מה ולמה, לא הבנתי.
6/10
חוץ מאישתי ועוד ארבעה באולם, כולם יצאו בהקרנת הכתוביות ופיספסו את ה"בקרוב" של הסרט החדש.
Vocare Ad Regnum
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
מסכים,בינוני ומטה,בזבוז זמן משווע (על הכרטיסים אני לא מתלונן כי אני קונה עם הנחת "בהצדעה"Shayosef כתב:Elysium
אכזבה גדולה.
סרט אקשן בינוני וזהו.
6/10...
לדלג.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
The Host
ציון דיי נמוך ב IMDB אבל אני חושב שלא כל כך מוצדק. רעיון נחמד מאוד. ביצוע קצת פחות טוב אבל בסה"כ עורר עיניין לכל אורכו.
בעתיד, זן של חייזרים משתלט על כדור הארץ ומחליט שבני האדם לא טובים מספיק ושצריך להחליפם. את ההחלפה הם מבצעים בכך שהם משתלטים על גופי בני האדם. קבוצת בני אדם אשר נחשבים כמורדים ניצודה ע"י חייזרית רעה שמחפשת להכחידם.
6.5\10
ציון דיי נמוך ב IMDB אבל אני חושב שלא כל כך מוצדק. רעיון נחמד מאוד. ביצוע קצת פחות טוב אבל בסה"כ עורר עיניין לכל אורכו.
בעתיד, זן של חייזרים משתלט על כדור הארץ ומחליט שבני האדם לא טובים מספיק ושצריך להחליפם. את ההחלפה הם מבצעים בכך שהם משתלטים על גופי בני האדם. קבוצת בני אדם אשר נחשבים כמורדים ניצודה ע"י חייזרית רעה שמחפשת להכחידם.
6.5\10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
Fortress
התלבטתי קשות אם לשתף אתכם בחווית הצפיה בסרט פעולה משנת 1992 ( ! ) ובכן :
כריסטופר למברט (איש הנצח - מישו זוכר ???) בימיו הטובים. איפה הוא היום ? אין לי שמץ
נאסר ונכלא עם אישתו בבית כלא עתידני ומתוחכם , ומתכנן בריחה ממנו .
אפקטים של תחילת שנות ה 90 , אך לא עד כדי כך נחותים ,
אני זוכר שהסרט היה להיט בקולנוע בזמנו , ועכשיו ראיתי שוב - ונהנייתי !
(Fortress.1992.720p.BluRay.x264-PSYCHD)
שבוע טוב לכולם
התלבטתי קשות אם לשתף אתכם בחווית הצפיה בסרט פעולה משנת 1992 ( ! ) ובכן :
כריסטופר למברט (איש הנצח - מישו זוכר ???) בימיו הטובים. איפה הוא היום ? אין לי שמץ
נאסר ונכלא עם אישתו בבית כלא עתידני ומתוחכם , ומתכנן בריחה ממנו .
אפקטים של תחילת שנות ה 90 , אך לא עד כדי כך נחותים ,
אני זוכר שהסרט היה להיט בקולנוע בזמנו , ועכשיו ראיתי שוב - ונהנייתי !
(Fortress.1992.720p.BluRay.x264-PSYCHD)
שבוע טוב לכולם
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Sophie's Choice
סופי היא ניצול שואה פולניה מצאה חיים ונחמה בדמותו של נתן, יהודי אמריקאי מלא חיים ומעט לא יציב. יחד עם חברם החדש והטוב נתן, סופר צעיר מתחיל, הם נאבקים בשדי העבר.
אני מדוה שמריל סטריפ היא לא אחת מהשחקניות האהובות עלי, אך בסרט הזה הדמות שהיא יוצרת והחיים שהיא נוסכת לתוכם, האמינות והרגשות - פשוט ראויים לאוסקר. גם שני השחקנים הגברים שלצידה עושים את עובדתם נאמנה ויוצרים דרמת שואה מרתקת ומהנה.
מומלץ
8/10
סופי היא ניצול שואה פולניה מצאה חיים ונחמה בדמותו של נתן, יהודי אמריקאי מלא חיים ומעט לא יציב. יחד עם חברם החדש והטוב נתן, סופר צעיר מתחיל, הם נאבקים בשדי העבר.
אני מדוה שמריל סטריפ היא לא אחת מהשחקניות האהובות עלי, אך בסרט הזה הדמות שהיא יוצרת והחיים שהיא נוסכת לתוכם, האמינות והרגשות - פשוט ראויים לאוסקר. גם שני השחקנים הגברים שלצידה עושים את עובדתם נאמנה ויוצרים דרמת שואה מרתקת ומהנה.
מומלץ
8/10
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 19/08/2013 23:04, נערך פעם 1 בסך הכל.