שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבל משה משתמש בטיעונים הגיוניים והוא ממש לא אחד שמקלל, משמיץ ומלכלך!!!theAman כתב:אריה אם תרצה, נוכל לצרף אליך את משה כדי שיהיה לך עם מי לריב...
(הוא סה"כ אחד שטועה הרבה
ולכן הרייטינג שלנו יהיה נמוך מאוד
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אריה,
אפשר לעסוק עסקה: אתה תתרכז במה שאתה יותר בקיא בו, כמו ספורט, ואני אהיה מוכן לקלל
אפשר לעסוק עסקה: אתה תתרכז במה שאתה יותר בקיא בו, כמו ספורט, ואני אהיה מוכן לקלל
משה
-
osherov
-
- גורו Android

משה,moco כתב:אריה,
אפשר לעסוק עסקה: אתה תתרכז במה שאתה יותר בקיא בו, כמו ספורט, ואני אהיה מוכן לקלל...
הביטוי הכי "קללתי" שכתבת היה משהו בסגנון:
"זה פשוט לא נכון!" או "זו דמגוגיה סוג ז!"
אבל, כדי להביא רייטינג זה לא יספיק
- moco
-
- גורו

אני פשוט נותן כבוד לאתר ולך, אבל אני יכול גם להגיד %^*)%&^$ &$&*$ 
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
moco כתב:אני פשוט נותן כבוד לאתר ולך, אבל אני יכול גם להגיד %^*)%&^$ &$&*$...
אם תרצה, אני אוכל לתת לך שיעור בקללות, משהו שישבור את שיאי הרייטינג.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
ונזכיר שה US OPEN בשידור הי דף יפה ביורוספורט HD
מאז שיש את הערוץ הזה, האמת, הפסקתי לקלל את יס והכסף שזרקתי על ה HD שלהם. נשבע לכם.
מאז שיש את הערוץ הזה, האמת, הפסקתי לקלל את יס והכסף שזרקתי על ה HD שלהם. נשבע לכם.
-
osherov
-
- גורו Android

טוב,שח_מט כתב:ונזכיר שה US OPEN בשידור הי דף יפה ביורוספורט HD
מאז שיש את הערוץ הזה, האמת, הפסקתי לקלל את יס והכסף שזרקתי על ה HD שלהם. נשבע לכם....
אני רואה שאין לי ברירה ואני חייב לחזור ולרכוש את ערוץ הספורט HD
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ואללה?שח_מט כתב:ונזכיר שה US OPEN בשידור הי דף יפה ביורוספורט HD
מאז שיש את הערוץ הזה, האמת, הפסקתי לקלל את יס והכסף שזרקתי על ה HD שלהם. נשבע לכם....
בדיוק באתי לסגור את הערוץ
לא נורא 5 ש"ח אולי אשאיר בכל זאת...
- moco
-
- גורו

תמונה חמודה.
תראו איך אוהדי יונייטד לועגים לוונגר המורחק:-) .
מילא מורחק, אך זה נראה כמו עונש של השפלה.
תראו איך אוהדי יונייטד לועגים לוונגר המורחק:-) .
מילא מורחק, אך זה נראה כמו עונש של השפלה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
משה
-
osherov
-
- גורו Android

משה,
האם אתה יכול לדמיין תמונה דומה בטדי בה המאמן האורח מקבל "רק" תנועות ידיים מגונות מאוהדי ביתר?!
האם אתה יכול לדמיין תמונה דומה בטדי בה המאמן האורח מקבל "רק" תנועות ידיים מגונות מאוהדי ביתר?!
-
osherov
-
- גורו Android

- moco
-
- גורו

לצערי הרב, ממש לאosherov כתב:משה,
האם אתה יכול לדמיין תמונה דומה בטדי בה המאמן האורח מקבל "רק" תנועות ידיים מגונות מאוהדי ביתר?!...
שים לב שאין שם אפילו תנועות מגונות, אלא רק חיקוי משועשע.
הסממן הבולט זה החיוך על גבי הפנים של כולם (רק וונגר רציני). בטדי בטח היית רואה פנים מלאי זעם ואף שנאה
משה
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

באנגליה מעריכים את המאמן היריב ועוד אחד שכבר יותר מ 10 הוא היריב... לא שונאים ולא שורפים ושורטים לו את האוטוmoco כתב:לצערי הרב, ממש לאosherov כתב:משה,
האם אתה יכול לדמיין תמונה דומה בטדי בה המאמן האורח מקבל "רק" תנועות ידיים מגונות מאוהדי ביתר?!...
הסממן הבולט זה החיוך על גבי הפנים של כולם (רק וונגר רציני). בטדי בטח היית רואה פנים מלאי זעם ואף שנאה...
הם בדר"כ יודעים את הגבולות של הספורט
מצד שני יש שם חוליגנים ושני מקרי המוות הגדולים של הכדורגל היו קשורים לאנגלים, בקריסטל פאלאס ובהייזל
- moco
-
- גורו

כמה הערות ותיקוניםשח_מט כתב:באנגליה מעריכים את המאמן היריב ועוד אחד שכבר יותר מ 10 הוא היריב... לא שונאים ולא שורפים ושורטים לו את האוטוmoco כתב:לצערי הרב, ממש לאosherov כתב:משה,
הסממן הבולט זה החיוך על גבי הפנים של כולם (רק וונגר רציני). בטדי בטח היית רואה פנים מלאי זעם ואף שנאה...
מצד שני יש שם חוליגנים ושני מקרי המוות הגדולים של הכדורגל היו קשורים לאנגלים, בקריסטל פאלאס ובהייזל...
1) החוליגניות בכדורגל פרחה בבריטניה של תאטצ'ר בשנות ה80. היום, וכבר הרבה זמן, זה עולם אחר בתכלית ובוודאי שמשחקים העיקריים בEPL . החוליגנים שנשארו, כנראה כבר לא יכולים לקנות כרטיסים לEPL בגלל המחיר.
2) מקרה המוות הגדול בכדורגל שקשור לאנגלים היה כמובן 94 ההרוגים בהילסבורו אבל זה דווקא לא היה קשור לחוליגניות.
3) לא יודע על סמך מה הטענה ש"מקרי המוות הגדולים של הכדורגל היו קשורים לאנגלים", גם אם תצטמצם רק למקרים מבוססי חוליגניות. אתה יודע מה קורה בדר' אמריקה ואפריקה?
גם אם תצטמצם לאירופה לא ברור אם זה נכון.
לחוליגניות האנגלית פשוט היו "יחסי ציבור" חזקים, בגלל שבריטניה היא אחת המדינות שמהוות מרכז עיניין לשאר העולם ובוודאי לישראלים.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
ד"א,
דווקא אנגליה יודעת לטפל טוב מאד בחוליגנים, עם רשימות שחורות ואיסור כניסה למשחקים.
רוב הבעיה היום היא מחוץ למגרשים.
החוליגנים באירופה (לא רק אנגלים), מנועים מלהיכנס למדינות שבהן מתנהלים טורנירי כדורגל, כך גם מחוץ למגרשים הסדר נשמר (פחות או יותר, יש יוצאי דופן).
ועוד משהו מקומי,
בגלל האבוקות שהדליקו אוהדי חיפה במשחק של ליגת האלופות, הקבוצה תעמוד לדין וכנראה שתיקנס בסכום לא קטן.
האוהד הישראלי עוד לא הפנים שלא מדובר בליגת העל שלנו (ליגת על הפנים שלנו), ושכאן אין ויתורים.
דווקא אנגליה יודעת לטפל טוב מאד בחוליגנים, עם רשימות שחורות ואיסור כניסה למשחקים.
רוב הבעיה היום היא מחוץ למגרשים.
החוליגנים באירופה (לא רק אנגלים), מנועים מלהיכנס למדינות שבהן מתנהלים טורנירי כדורגל, כך גם מחוץ למגרשים הסדר נשמר (פחות או יותר, יש יוצאי דופן).
ועוד משהו מקומי,
בגלל האבוקות שהדליקו אוהדי חיפה במשחק של ליגת האלופות, הקבוצה תעמוד לדין וכנראה שתיקנס בסכום לא קטן.
האוהד הישראלי עוד לא הפנים שלא מדובר בליגת העל שלנו (ליגת על הפנים שלנו), ושכאן אין ויתורים.
- moco
-
- גורו

מעניין אם מכבי חיפה יכולה לתבוע אישית את מדליקי האבוקות , ואם כן האם יכולה לעשות זאת בבית משפט ישראלי או רק באוסטרי.
אני מניח שגם אם אפשרי משפטית, זה לא מעשי, אבל הייתי שמח מאוד אם מועדון היה תובע כך כמה נציגים של החוליגנים הללו.
אני מניח שגם אם אפשרי משפטית, זה לא מעשי, אבל הייתי שמח מאוד אם מועדון היה תובע כך כמה נציגים של החוליגנים הללו.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

כשראיתי את המשחק אמרתי, מה זה המדורות האלה באירופה?
כשאמרו שאלו אוהדי חיפה הבנתי.
בבונים במלוא מובן המילה.
כשאמרו שאלו אוהדי חיפה הבנתי.
בבונים במלוא מובן המילה.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

רשמתי פאלאס כמובן שהתכוונתי שפילד (זה קרה במגרש של שפילד במשחק חצי גמר http://en.wikipedia.org/wiki/Hillsborough_Disaster )moco כתב:כמה הערות ותיקוניםשח_מט כתב:באנגליה מעריכים את המאמן היריב ועוד אחד שכבר יותר מ 10 הוא היריב... לא שונאים ולא שורפים ושורטים לו את האוטוmoco כתב:לצערי הרב, ממש לאosherov כתב:משה,
מצד שני יש שם חוליגנים ושני מקרי המוות הגדולים של הכדורגל היו קשורים לאנגלים, בקריסטל פאלאס ובהייזל...
1) החוליגניות בכדורגל פרחה בבריטניה של תאטצ'ר בשנות ה80. היום, וכבר הרבה זמן, זה עולם אחר בתכלית ובוודאי שמשחקים העיקריים בEPL . החוליגנים שנשארו, כנראה כבר לא יכולים לקנות כרטיסים לEPL בגלל המחיר.
2) מקרה המוות הגדול בכדורגל שקשור לאנגלים היה כמובן 94 ההרוגים בהילסבורו אבל זה דווקא לא היה קשור לחוליגניות.
3) לא יודע על סמך מה הטענה ש"מקרי המוות הגדולים של הכדורגל היו קשורים לאנגלים", גם אם תצטמצם רק למקרים מבוססי חוליגניות. אתה יודע מה קורה בדר' אמריקה ואפריקה?
גם אם תצטמצם לאירופה לא ברור אם זה נכון.
לחוליגניות האנגלית פשוט היו "יחסי ציבור" חזקים, בגלל שבריטניה היא אחת המדינות שמהוות מרכז עיניין לשאר העולם ובוודאי לישראלים....
מאז המקרים האלה החוליגנים לא נכנסים לא רק בגלל המחיר אלא גם בגלל עבודת מודיעין ועובדת שטח ללא סובלנות.
הייתי בחיי בכמה וכמה משחקי פרמיירליג, חברת האבטחה עומדת עם הפנים לקהל ולא למגרש כמו אצלנו, אמנם שותים שם בירות במסעדות אבל רק מישהו קצת צועק ולא נרגע, באים אליו שני בריונים ומוציאים אותו מהמקום.
אפשר כנראה לסייג שאלו האסונות הגדולים באירופה למרות שלא זכור לי משהו בקנה מידה של 50-100 הרוגים בארוע בודד בעולם.
כתבה על הייזל: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 400953.stm
בכל מקרה הספורטיביות על המגרש ומסביב באנגליה היא משהו מעניין. אוהדים שרים רוב המשחק, כמעט ולא מקללים ובזים לקבוצה השנייה. לפחות לפי עדות אישית שלי מוויט הארט ליין, סטמפורד ברידג' והייבורי ז"ל. כמובן שככל שעובר הזמן החתך הסוציו אקונומי משתנה.
התמונה למעלה של האוהדים שמחים לאידו של ונגר היא דוגמא טובה.
- moco
-
- גורו

אסון הילסבורו הוא בפירוש לא קשור לחוליגניות.
עד היום יש מחאה בליוורפול שהמשטרה לא לקחה אחריות, אבל גם הטענות ששמות חלק מהאשמה עם האוהדים לא קשורות לחוליגניות.
מדובר בכשל כללי של ניהול קהל גדול שכנראה גם דחף.
בעקבות האסון חל איסור על מקומות עמידה באיצטדיונים בבריטניה.
כל אמצעי האבטחה והשיטור תרמו כמובן לצמצום החוליגניות באופן מיידי, וכמובן מונעות אותו גם גם כיום, אבל השינוי המהותי הוא ברמה חברתית יותר עמוקה, ומן הסתם, קשור לשגשוג באנגליה בעשורים האחרונים.
כל האמצעים הנ"ל קשורים ישירות למשחקי כדורגל, אך התופעה לא הייתה תופעה של כדורגל. הכדורגל פשוט היה האוביקט שעליו התלבשו הגורמים החוליגניים.
בעיניין ספורטיביות במגרש, אחד התופעות שמאוד מוזרות לישראלים זה הקהל באירועי ספורט בארה"ב.
במיוחד בולט הדבר במשחקי פוטבול, שם יש קונטרסט גדול בין האלימות על המגרש לבין האוירה המשפחתית ביציעים.
אחת הקבוצות הבודדות היום באנגליה שעדיין מזוהות עם חוליגניות זו Milwall .
בקבוצות העלית שמגיעות לליגת האלופות התופעה כבר לא ממש קיימת, אפילו לא בצ'לסי .
עד היום יש מחאה בליוורפול שהמשטרה לא לקחה אחריות, אבל גם הטענות ששמות חלק מהאשמה עם האוהדים לא קשורות לחוליגניות.
מדובר בכשל כללי של ניהול קהל גדול שכנראה גם דחף.
בעקבות האסון חל איסור על מקומות עמידה באיצטדיונים בבריטניה.
כל אמצעי האבטחה והשיטור תרמו כמובן לצמצום החוליגניות באופן מיידי, וכמובן מונעות אותו גם גם כיום, אבל השינוי המהותי הוא ברמה חברתית יותר עמוקה, ומן הסתם, קשור לשגשוג באנגליה בעשורים האחרונים.
כל האמצעים הנ"ל קשורים ישירות למשחקי כדורגל, אך התופעה לא הייתה תופעה של כדורגל. הכדורגל פשוט היה האוביקט שעליו התלבשו הגורמים החוליגניים.
בעיניין ספורטיביות במגרש, אחד התופעות שמאוד מוזרות לישראלים זה הקהל באירועי ספורט בארה"ב.
במיוחד בולט הדבר במשחקי פוטבול, שם יש קונטרסט גדול בין האלימות על המגרש לבין האוירה המשפחתית ביציעים.
אחת הקבוצות הבודדות היום באנגליה שעדיין מזוהות עם חוליגניות זו Milwall .
בקבוצות העלית שמגיעות לליגת האלופות התופעה כבר לא ממש קיימת, אפילו לא בצ'לסי .
משה