http://www.imdb.com/title/tt1935179/Huber כתב:אפשר בבקשה לינק לסרט ב IMDB?dor8 כתב:MUD
עבריין נמלט מתיידד עם שני נערים שמחליטים לעזור לו בכל דרך אפשרית על מנת לשרוד ולהגיע למקום מבטחים.
מעולה !
8/10.......
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Johnny Got His Gun - 1971
צעיר מתנדב להתגייס במלחמת העולם ה 1 .
נפצע קשה ונהיה קטוע ידיים, קטוע רגליים, עיוור, חירש ואילם .
הסרט בנוי בעיקר מדיאלוג של הפצוע עם עצמו , ומצולם בשחור לבן , ובצבע כשהוא נזכר בעברו וילדותו הלא קלה.
יש בסרט משפטים חזקים שיכולים לגרום לך להרים גבה, ולהביע עניין.
מי שמכיר את הגרסה המיוחדת של השיר One של מטאליקה , יש שם קטעים מהסרט הזה , משם הגעתי אליו.
נחמד ,אפשר לראות אותו אם יש שעה וחצי פנויות .
6.5/10
נפצע קשה ונהיה קטוע ידיים, קטוע רגליים, עיוור, חירש ואילם .
הסרט בנוי בעיקר מדיאלוג של הפצוע עם עצמו , ומצולם בשחור לבן , ובצבע כשהוא נזכר בעברו וילדותו הלא קלה.
יש בסרט משפטים חזקים שיכולים לגרום לך להרים גבה, ולהביע עניין.
מי שמכיר את הגרסה המיוחדת של השיר One של מטאליקה , יש שם קטעים מהסרט הזה , משם הגעתי אליו.
נחמד ,אפשר לראות אותו אם יש שעה וחצי פנויות .
6.5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Sin city
הרבה זמן עבר מאז שראיתי את הסרט בשלמותו. מאז ראיתי שוב ושוב קטעים אבל לא את מלוא הסרט.
מהנה. מזוויע. מרתק.
9/10
Jurassic park 3d
הבן שלי לא הכיר את זה. החזיק דווקא טוב את כל השנים האלה. הרבה קריצות ובדיחות על חשבון העולם הקפיטליסטי והצורך שלו לייצר רווחים בכל מחיר.
8/10
Only god forgives
ראיין גוסלינג כמעט ולא מוציא מילה בסרט על תעשיית המין והסמים בתאילנד. סרט איטי ומחודד.
8.5/10
הרבה זמן עבר מאז שראיתי את הסרט בשלמותו. מאז ראיתי שוב ושוב קטעים אבל לא את מלוא הסרט.
מהנה. מזוויע. מרתק.
9/10
Jurassic park 3d
הבן שלי לא הכיר את זה. החזיק דווקא טוב את כל השנים האלה. הרבה קריצות ובדיחות על חשבון העולם הקפיטליסטי והצורך שלו לייצר רווחים בכל מחיר.
8/10
Only god forgives
ראיין גוסלינג כמעט ולא מוציא מילה בסרט על תעשיית המין והסמים בתאילנד. סרט איטי ומחודד.
8.5/10
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 28/07/2013 7:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
Mud / הסיפור של מאד
תקציר הסרט:
שני נערים המוצאים סירה שנתקעה על צמרת עץ, משוטטים להם יחדיו בסביבתה. מה שהם לא יודעים זה שהם לא נמצאים שם לבדם, איתם נמצא, מאד (מת'יו מקונוהי) - אסיר נמלט הנידון למאסר בגין רצח בחור אשר התעלל בחברתו. במהרה מאד מתחבב על שני הנערים אשר מחליטים לעזור לו לברוח עם אהובתו (ריס וויתרספון). הדבר הנוסף שהם לא יודעים הוא, שלא רק המשטרה מחפשת אחר מאד, אלא גם אחיו של הנרצח, וגם שהאהבה בין מאד לחברתו לא כל כך תמימה כפי שהם חושבים.
נשמע כסרט מצויין לפי התקציר. וגם הציון שלו באתר IMDB נפלא..
אך לא ככה זה באמת. סרט איטי מאוד ויבש לא חידש פה כלום.
וסתם ארוך מי ישמע סרט "דרמה" שצריך להימתח ככה כשעתיים? מיותר!
בקיצר לא אהבתי. סתם עוד סיפור על 2 ילדים שובבים חסרי מעש..
ציון שלי לסרט 2 .
ממש לא משקף את הציון באתר: IMDB
שני נערים המוצאים סירה שנתקעה על צמרת עץ, משוטטים להם יחדיו בסביבתה. מה שהם לא יודעים זה שהם לא נמצאים שם לבדם, איתם נמצא, מאד (מת'יו מקונוהי) - אסיר נמלט הנידון למאסר בגין רצח בחור אשר התעלל בחברתו. במהרה מאד מתחבב על שני הנערים אשר מחליטים לעזור לו לברוח עם אהובתו (ריס וויתרספון). הדבר הנוסף שהם לא יודעים הוא, שלא רק המשטרה מחפשת אחר מאד, אלא גם אחיו של הנרצח, וגם שהאהבה בין מאד לחברתו לא כל כך תמימה כפי שהם חושבים.
ציון שלי לסרט 2 .
ממש לא משקף את הציון באתר: IMDB
המושבה
THE COLONY - המושבה
בעתיד פוסט אפוקליפטי בו עידן הקרח החדש שולט, קיימות מושבה של שורדים מתחת לאדמה. הסכנות העיקריות הם רעב ומחלות ולכן כל אדם חולה מנודה מהמושבה. יום אחד מתקבלת קריאת SOS ממושבה שכנה ויוצאת משלחת לבדוק את פשר העניין, כשהם מגיעים לשם, להפתעתם הם מגלים שהסכנה האמיתית להישרדותם היא לא הטבע. שחקנים מוכרים - לורנס פישבורן
10 \ 5 - סרט טיפה חסר פואנטה, ציפיתי ליותר. קטעים מופרכים לחלוטין שיגרמו לכם לתפוס את הראש ולשאול "למה לעזאזאל הוא לא עשה X במקום Y"
מומלץ רק לחובבי סרטים פוסט אפוקליפטים וגם זה בתנאי שמשעמם לכם ואין משהו אחר לראות.
בעתיד פוסט אפוקליפטי בו עידן הקרח החדש שולט, קיימות מושבה של שורדים מתחת לאדמה. הסכנות העיקריות הם רעב ומחלות ולכן כל אדם חולה מנודה מהמושבה. יום אחד מתקבלת קריאת SOS ממושבה שכנה ויוצאת משלחת לבדוק את פשר העניין, כשהם מגיעים לשם, להפתעתם הם מגלים שהסכנה האמיתית להישרדותם היא לא הטבע. שחקנים מוכרים - לורנס פישבורן
10 \ 5 - סרט טיפה חסר פואנטה, ציפיתי ליותר. קטעים מופרכים לחלוטין שיגרמו לכם לתפוס את הראש ולשאול "למה לעזאזאל הוא לא עשה X במקום Y"
מומלץ רק לחובבי סרטים פוסט אפוקליפטים וגם זה בתנאי שמשעמם לכם ואין משהו אחר לראות.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
oferlaor כתב: Only god forgives
8.5/10...
אחרי כל הביקורות שקטלו את הסרט והציון הממוצע היה בערך 0.33 בא עופר ומקלקל את כל התיאוריה..... לך תדע, סרט נפילה? או סרט פיצוץ?
הדילמות הגדולות של החיים הקטנים
Re: Mud / הסיפור של מאד
גם אנחנו נכווינו קשה מהסרט.clubnet כתב:תקציר הסרט:
ציון שלי לסרט 2 .
ממש לא משקף את הציון באתר: IMDB...
די הסתנוורתי מהציונים שנתנו פה וב IMDB.
אחרי שעה עשינו סטופ.
קשה למצוא סרטים טובים, גם ביום שישי נכוונו קשות עם STOKER.
לא מבין איך עושים סרטים כאלו - פשוט פרווה וזה אפילו מעליב את הפרווה.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ONLY GOD FORGIVES
אני יודע שרובו המכריע של חברי הפורום (למעט עופר כמדומני) לא ידע איך לאכול את הסרט אבל לאחר שצפיתי בו אתמול אני חייב לציין שבסיומו הרגשתי כמי שזכה לראות יצירת אמנות אמיתית.
כמובן שעל טעם ועל ריח לא מתווכחים אבל לטעמי מדובר באחד מהסרטים הטובים שיצאו השנה.
חבר קרוב כתב ביקורת מהפנטת ומדויקת על הסרט השנוי במחלוקת הזה...
http://rozbud.co.il/wordpress/%D7%90%D7 ... more-20618
9/10
כמובן שעל טעם ועל ריח לא מתווכחים אבל לטעמי מדובר באחד מהסרטים הטובים שיצאו השנה.
חבר קרוב כתב ביקורת מהפנטת ומדויקת על הסרט השנוי במחלוקת הזה...
http://rozbud.co.il/wordpress/%D7%90%D7 ... more-20618
9/10
מהיר ועצבני 6 (או בשמו הלא רשמי - מוגזם מוגזם מוגזם 6)
שוב חזרים למירוצים, למכות ליריות. אין הרבה מה לכתוב על הסרט הזה חוץ מזה שהוא מלא באקשן (בחלקו טוב) ובהרבה גוזמא (בחלקו הטוב יותר).
לזכותם ניתן לומר שהליהוק של גל גדות עושה טוב (אין הרבה נשים בסרט הזה חוץ מאיזה 2 דקות לפני המירוץ - וכן בכל מקום בעולם בחורות באות לרקוד חצי ערומות באמצע הרחוב
) ושהפעם יש יותר קטעי נהיגה מאשר בסרט החמישי.
אז זהו.
מקבל אצלי 8 בגלל האקשן, 10 על ההגזמות.
שוב חזרים למירוצים, למכות ליריות. אין הרבה מה לכתוב על הסרט הזה חוץ מזה שהוא מלא באקשן (בחלקו טוב) ובהרבה גוזמא (בחלקו הטוב יותר).
לזכותם ניתן לומר שהליהוק של גל גדות עושה טוב (אין הרבה נשים בסרט הזה חוץ מאיזה 2 דקות לפני המירוץ - וכן בכל מקום בעולם בחורות באות לרקוד חצי ערומות באמצע הרחוב
אז זהו.
מקבל אצלי 8 בגלל האקשן, 10 על ההגזמות.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
The Power Of Few / כוחם של מעטים
תקציר הסרט:
כריסטיאן סלייטר וכריסטופר ווקן בסרט דרמה - מתח עם שלל דמויות. מספר סיפורים מתנגשים ומתחברים אחד לשני בעיירה קטנה בארה"ב, בחור צעיר הבורח מהמאפיה ופוגש באישה קלילה וחסרת מעצורים המעבירה משלוח לטובת המאפיה (ללא ידיעתה), 2 הומלסים המחפשים דרכים להשיג כסף, שוטר מוזר ועוד.
ישנם סרטים שבהם יש מס' סיפורים אשר שזורים אחד בשני, ולאט לאט כולם מתחברים לאחד..
נשמע כמו סרט מגניב..יש כאלו מסתבר.
ישבתי לראות את הסרט "כוחם של מעטים". אך מסתבר שהסרט הזה הוא ההפיך..
פשוט זוועת עולם עלילת 3 הסיפורים כזאתי מפגרת ברמה של ילד בן 4..
מאיפה הגריל הבמאי את הסיפורים הללו..כריסטיאן סלייטר פשוט משחק תפקיד זוועתי
תאמת הוא ירד ברמה. כל סרט שלו סוג ג' ישירות ל-DVD אפשר להגיד.
תעשו לעצמכם טובה לא לראות את הדבר הזה.. ועוד קוראים לזה סרט..בושה לדבר שכזה!
ציון 0 מאופס!
כריסטיאן סלייטר וכריסטופר ווקן בסרט דרמה - מתח עם שלל דמויות. מספר סיפורים מתנגשים ומתחברים אחד לשני בעיירה קטנה בארה"ב, בחור צעיר הבורח מהמאפיה ופוגש באישה קלילה וחסרת מעצורים המעבירה משלוח לטובת המאפיה (ללא ידיעתה), 2 הומלסים המחפשים דרכים להשיג כסף, שוטר מוזר ועוד.
ישנם סרטים שבהם יש מס' סיפורים אשר שזורים אחד בשני, ולאט לאט כולם מתחברים לאחד..
נשמע כמו סרט מגניב..יש כאלו מסתבר.
ישבתי לראות את הסרט "כוחם של מעטים". אך מסתבר שהסרט הזה הוא ההפיך..
פשוט זוועת עולם עלילת 3 הסיפורים כזאתי מפגרת ברמה של ילד בן 4..
מאיפה הגריל הבמאי את הסיפורים הללו..כריסטיאן סלייטר פשוט משחק תפקיד זוועתי
תאמת הוא ירד ברמה. כל סרט שלו סוג ג' ישירות ל-DVD אפשר להגיד.
תעשו לעצמכם טובה לא לראות את הדבר הזה.. ועוד קוראים לזה סרט..בושה לדבר שכזה!
ציון 0 מאופס!
World War Z
בראד פיט חוזר אלינו בסרט זומבים הנראה לפי הפרומו כסרט פעולה
אך מדובר בסרט אימה לכל דבר ועניין . עם סאונד משובח ומקפיץ
ואפקטים מרשימים מאוד , של הזומבים בעיקר .
כמובן שסרטי זומבים לא חסר.. אבל במקרה הזה הסרט נכנס מיד
לקצב מהיר , ולא יורד ממנו , סוחף ומותח עם המון קטעי פעולה ללא הפסקה.
כמו כן הזומבים זכו לאינטילגנציה בסיסית המאפשרת להם לתקוף בקבוצות
ובזריזות כמו שלא ראינו בשום מקום אחר
10\8
בראד פיט חוזר אלינו בסרט זומבים הנראה לפי הפרומו כסרט פעולה
אך מדובר בסרט אימה לכל דבר ועניין . עם סאונד משובח ומקפיץ
ואפקטים מרשימים מאוד , של הזומבים בעיקר .
כמובן שסרטי זומבים לא חסר.. אבל במקרה הזה הסרט נכנס מיד
לקצב מהיר , ולא יורד ממנו , סוחף ומותח עם המון קטעי פעולה ללא הפסקה.
כמו כן הזומבים זכו לאינטילגנציה בסיסית המאפשרת להם לתקוף בקבוצות
ובזריזות כמו שלא ראינו בשום מקום אחר
10\8
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
pessik - אני מבין שגם אתה היית באירוע... חיפשתי מישהו צהוב עם אוזניות ולא מצאתי... בפעם הבאה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
Papillon - 1973
"הפרפר" בעברית
תקציר מאתר סרטים:
זהו סיפורו של הנרי שרייר (סטיב מקווין, "הבורח הגדול מכולם") שכינויו הפרפר (פפילון) מבוסס על הקעקוע בצורת פרפר שעל חזהו. פפילון נשלח למושבת עונשין צרפתית באפריקה לרצות עונש עבודת פרך על רצח סרסור שהרג מתוך הגנה עצמית. באוניה הוא פוגש את לואיס דגה (דסטין הופמן) הנאשם בזיוף איגרות חוב ומשכנע אותו לסייע לו בתוכניות הבריחה. גם לאחר שנתפס וחוזר ונתפס, לא איש כפפילון יוותר על חלום החופש.
חוות דעת שלי:
הסרט חוגג 40 שנים, ואני לא מתבייש להגיד שהוא סרט מדהים, מעולה, מגדולי סרטי הבריחה מהכלא!
דסטין הופמן באחד מסרטיו הראשונים (שאפו למי שהיה מזהה אותו אילולא היה כתוב),
עלילה סוחפת, סרט ארוך, אך שווה צפייה!
אל תוותרו לעצמכם, סרט מפעם שהוא פשוט MUST.
קשה לי לדרג סרטים בסולמות, כי שאני נותן לסרט ציון גבוה כמו 9 אני חושב לעצמי אם זה מהטובים שראיתי אי פעם, ולא תמיד זה נכון..
אבל אם חייב, אז בהתחשב ב-40 שנים,
9/10
"הפרפר" בעברית
תקציר מאתר סרטים:
זהו סיפורו של הנרי שרייר (סטיב מקווין, "הבורח הגדול מכולם") שכינויו הפרפר (פפילון) מבוסס על הקעקוע בצורת פרפר שעל חזהו. פפילון נשלח למושבת עונשין צרפתית באפריקה לרצות עונש עבודת פרך על רצח סרסור שהרג מתוך הגנה עצמית. באוניה הוא פוגש את לואיס דגה (דסטין הופמן) הנאשם בזיוף איגרות חוב ומשכנע אותו לסייע לו בתוכניות הבריחה. גם לאחר שנתפס וחוזר ונתפס, לא איש כפפילון יוותר על חלום החופש.
חוות דעת שלי:
הסרט חוגג 40 שנים, ואני לא מתבייש להגיד שהוא סרט מדהים, מעולה, מגדולי סרטי הבריחה מהכלא!
דסטין הופמן באחד מסרטיו הראשונים (שאפו למי שהיה מזהה אותו אילולא היה כתוב),
עלילה סוחפת, סרט ארוך, אך שווה צפייה!
אל תוותרו לעצמכם, סרט מפעם שהוא פשוט MUST.
קשה לי לדרג סרטים בסולמות, כי שאני נותן לסרט ציון גבוה כמו 9 אני חושב לעצמי אם זה מהטובים שראיתי אי פעם, ולא תמיד זה נכון..
אבל אם חייב, אז בהתחשב ב-40 שנים,
9/10
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נון שלי - הייתי צריך לבוא להגיד שלוםMartinHSabag כתב:גם אני חיפשתי את קוזמו ולא מצאתי........
באירוע הבא... (אולי זה רעיון - במקום תגי שם לבוא עם תג של האווטר)
סליחה על הסטייה מהשירשור...
אגב - מאד נהניתי מהסרט - 8/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
RED 2
ההצלחה של הראשון חייבה סרט שני
גם הפעם ברוס וויליס הוא פרנק מוזס, מרגל בפנסיה שהשילטונות מחפשים והוא נעזר בקאסט מפואר הכולל את מלקוביץ, הלן מירן, זיטה ג׳ונס ומארי לואז פרקר וגם אתוני הופקינס
הסרט חביב למדי
הומוריסטי עם סיטואציות אבסורדיות למדי
שווה להעביר את הזמן
7/10
ההצלחה של הראשון חייבה סרט שני
גם הפעם ברוס וויליס הוא פרנק מוזס, מרגל בפנסיה שהשילטונות מחפשים והוא נעזר בקאסט מפואר הכולל את מלקוביץ, הלן מירן, זיטה ג׳ונס ומארי לואז פרקר וגם אתוני הופקינס
הסרט חביב למדי
הומוריסטי עם סיטואציות אבסורדיות למדי
שווה להעביר את הזמן
7/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Killing Season
שני יוצאי מלחמת בוסניה-סרביה, האחד אמריקאי והשני סרבי, מנהלים מצוד האחד אחרי השני לחיים ולמוות ביערות אמריקה.
הרעיון מאחורי הסרט חביב, הביצוע כושל כמעט בכל רמה אפשרית. הבולט שבנהן הוא הליהוק של ג'ון טרוולטה כסרבי. הבחור מוכיח שוב ששחקן אופי הוא בהחלט לא ושיכולות המשחק שלו באופן כללי מוגבלות ביותר. בין זה לבין המבטא המטופש וחסר האמינות שלו, טרוולטה יוצר דמות מגוכחת על גבול הקומית. גם רוברט דה נירו לטעמי האישית פשוט טעות ליהוק פטאלית והליהוק שלו כ"רמבו" מודרני מזדקן פשוט לא עובר טוב. מעבר לזה, ה"הלוך ושוב" בין הדמויות במהלך הסרט שוב ושוב (ושוב), ומי שיראה את הסרט יבין למה אני מתכוון - פשוט בשלב מסוים הופך למגוחך ופשוט נמאס. באזשהו שלב פשוט יחלתי לכך שאחד מהם סופסוף ירה בשני ויגאל אותי מיסוריי.
בהחלט אפשר לוותר.
5/10
שני יוצאי מלחמת בוסניה-סרביה, האחד אמריקאי והשני סרבי, מנהלים מצוד האחד אחרי השני לחיים ולמוות ביערות אמריקה.
הרעיון מאחורי הסרט חביב, הביצוע כושל כמעט בכל רמה אפשרית. הבולט שבנהן הוא הליהוק של ג'ון טרוולטה כסרבי. הבחור מוכיח שוב ששחקן אופי הוא בהחלט לא ושיכולות המשחק שלו באופן כללי מוגבלות ביותר. בין זה לבין המבטא המטופש וחסר האמינות שלו, טרוולטה יוצר דמות מגוכחת על גבול הקומית. גם רוברט דה נירו לטעמי האישית פשוט טעות ליהוק פטאלית והליהוק שלו כ"רמבו" מודרני מזדקן פשוט לא עובר טוב. מעבר לזה, ה"הלוך ושוב" בין הדמויות במהלך הסרט שוב ושוב (ושוב), ומי שיראה את הסרט יבין למה אני מתכוון - פשוט בשלב מסוים הופך למגוחך ופשוט נמאס. באזשהו שלב פשוט יחלתי לכך שאחד מהם סופסוף ירה בשני ויגאל אותי מיסוריי.
בהחלט אפשר לוותר.
5/10