מה אני אעשה,Itay_Pollak כתב:גילי - נראה לי קצת הגזמת עם החתימה שלך... מילא אנחנו יושבי השרשור הזה צריכים לסבול את השטויות שלך - אבל למה כל הפורום?...
לא מצאתי פונט יותר גדול..

מה אני אעשה,Itay_Pollak כתב:גילי - נראה לי קצת הגזמת עם החתימה שלך... מילא אנחנו יושבי השרשור הזה צריכים לסבול את השטויות שלך - אבל למה כל הפורום?...

משהmoco כתב:באמת מוזר.
ללא כמה הצלות נפלאות של שטאובר , של שחקן אחר מקו השער ושל המשקוף , התוצאה הייתה גדולה בהרבה.
גם למכבי היו כמה מצבים לא רעים לטובתם, שזה גם מוכיח שהם לא שיחקו נגד קבוצה מסתגרת.
בנוסף, איזה מין תירוץ זה שהיריבה הסתגרה (נניח וזה היה נכון). זכותה של כל קבוצה להסתגר....

יודע מה, אני הולך איתך..moco כתב:אני זוכר עוד כמה, לא מסוכנים כמו זה שאתה מתאר, אבל עדיין כאלה שלא מגיעים אליהם מול קבוצה שמסתגרת...

אין יותר כיף מלחזור אחרי ניצחון בדרבי, ולראות אותו בהקלטה, רגוע ומחוייך.kingikra כתב:שאפו להפועל על הניצחון אבל לראות הקלטה של משחק בליגת העל? לא מספיק לראות את האין כדורגל הזה פעם אחת?...

חולה בראש.Giliboy כתב:אין יותר כיף מלחזור אחרי ניצחון בדרבי, ולראות אותו בהקלטה, רגוע ומחוייך.kingikra כתב:שאפו להפועל על הניצחון אבל לראות הקלטה של משחק בליגת העל? לא מספיק לראות את האין כדורגל הזה פעם אחת?...
מרוב אדרנלין, לא יכולתי לישון הלילה דקה. ראיתי את השידור, כולל הפתיח, כולל שער השבת, עד איזה 5 בבוקר.
משם הלכתי לקנות עיתונים, וב- 07:30 בבוקר כבר הגעתי לעבודה בהקדמה, כדי לתלות דגלים ושלטים של A3 בקומה.
יום של חג.....

בזה אתה צודק, מכבי שווים גל בכל משחק, גם אתמול, כשנראו כמו הנבחרת של מקום העבודה שלי.moco כתב:טוב, אני באמת לא זוכר את המשחק לפרטי פרטים. זה הרושם שקיבלתי במחצית הראשונה, ש"מכבי שווים גול". במחצית השנייה, זה כבר היה רק הפועל....

נראה לי שבזמן המשחק היית עם יואב זיו, ורק אלוהים יודע איפה זה היהufffnick כתב:צפיתי במשחק,
וכן, האדומים הסתגרו.
אולי רק חדי העין שמו לב שהמערך היה סופר סגור וסופר אחורי, וכן - סגור.
לראייה - תשימו לב שכל המצבים של האדומים (והיו המון כאלה) היו ממתפרצות.
זה לא מסיר אחריות על רשלנות במרכז המגרש ובחלק האחורי של הצהובים,
וכן חוסר יכולת להניע כדורים באופן רציף ומדוייק.
הצהובים שיחקו כל כך גרוע, עם החזקת כדור ומסירות כל כך רשלניות,
שלא הצליחו להעביר כדור אחד נורמלי מהקישור להתקפה,
ומנגד האדומים שיחקו מאוד סגור במרכז המגרש ובקו האחורי (מלבד שכטר מקדימה),
ורואים את זה היטב במספר זעום של התקפות בצהוב שהתקרבו לרחבה
בהן כמות האדומים ברחבה נראתה כאילו הצטרפו כמה אוהדים להגנה.
מספר ההזדמנויות הגדול של האדומים זה בעיקר בזכות ריבוי מתפרצות שנבע משיטה שבלונית ולא מוצלחת בניהול המשחק של הצהובים (אם היתה כזו),
טוב נו... גם כמה כישרונות מפוקפקים שנעלמו לחלוטין מהמגרש (בוזגלו? מי זה?)....

ילדיעפים כתב:המישחקים בליגה נראים כמו התוכנית על העצלן בנשיונל גיאוגרפיק...

kingikra כתב:ילדיעפים כתב:המישחקים בליגה נראים כמו התוכנית על העצלן בנשיונל גיאוגרפיק......

מזל באמת שהיה משחק של בארסה,theAman כתב:כמה טוב שהיה משחק של בארסה באותו זמן, עוד בטעות הייתי נתקע בשיעמומון הזה....