מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Phantom

יש לי בעיה עם סרטי צוללות מהסיבה שבד"כ קשה להבין מי נגד מי. לא זה העיניין בסרט הזה. עדיין, לא מדובר בסרט משובח

אני לא נוהג לעשות כך אבל במקרה הזה באמת שלא היה לי מה לתקצר:

מתוך אתר http://www.subtitle.co.il/:
"אד האריס הוא הקפטן של צוללת טילים סובייטית הסובל מהתקפי חרדה. הוא נאלץ לעזוב את משפחתו כאשר נבחר למשימה מסווגת. קבוצת נוכלים מה-KGB (בראשותו של דיוויד דוכובני) הרודפת אותו מעברו נחושה להשתלט על הטילים גרעיניים בספינה. בעוד גורל האנושות מוטל על כתפיו, הקפטן מגלה שהוא נבחר למשימה הזאת באמונה שהוא ייכשל."

6\10 בעיקר בגלל הסאונד הטוב.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

42
בעל קבוצת בייסבול (האריסון פורד) בשנות ה- 40' מגייס לשוורותיו שחקן שחור. במדינה הגזענות בשיאה והצעד מעורר הדים רבים.

דרמת ספורט אשר עוסקת בנושא הנדוש של גזענות וספורט. אינספור סרטים כבר עשו על הנושא והנה עוד אחד כזה. מילא הוא היה מאוד מרגש והוא באמת כזה במספר סצנות טובות בו, אך שאר הסרט מדשדש ולא ממש מתקדם לשום מקום. עם זמן של קצת מעל לשעתיים, ניתן היה לצפות לקצת תפניות בסיפור או בניית דמות ראשית חזקה יותר, אבל יש כאן סתם בינונניות.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

Olympus has fallen

אם מתעלמים מהקיטש האמריקני הטיפוסי אז יש פה סרט אקשן לא רע

7/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

toxin כתב:הובר, תודה על ההמלצה על הקוריאני. ננסה אותו (Y)
...
אם תאהב יש כמה המלצות נוספות, הנה דוגמא נוספת:

http://www.imdb.com/title/tt1216496/

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Cowboys and Aliens

אוסף קלישאות כזה לא ראיתי מזמן.

3/10

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

Lincoln

בזמן מלחמת האזרחים בארה"ב הנשיא נאבק בין הרצון לסיים את המלחמה ובו זמנית להעביר תיקון בחוקה שישחרר את העבדים במדינה.

8/10
אלעד

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594

שליחה

Olympus has fallen
אחד הסרטים הכי אלימים ומשעממים ללא שום תוכן ,הסוף ידוע מראש.
3/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Dispicable me 2

מאוד אהבתי את הראשון והיום לקחנו את החמות לקולנוע לראות את השני. החצי הראשון מבריק - הומור קליל אבל עם הברקות שגרמו לי לא פעם ולא פעמיים למחוק בקול רם. היו שם דברים שפשוט אי אפשר לתרגם (el pollo loco). החצי השני איטי יותר אבל גם מצחיק.

סה״כ סרט מהנה למבוגרים וכמובן לילדים.

9/10

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17943

שליחה

oferlaor כתב:tropa de elite

הסרט ישב לי כבר הרבה זמן וממתין (יחד עם עוד כמה) ליום שבו יהיה לי סבלנות לסרט עם תרגום. היום הזה הגיע.

סרט די מאלף ומרגיש די יצוגי - על המצב הנפיץ בסלאמס של ריו דה ז'נרו ומאזן המוות בין שוטרים מושחתים, גאנסגטרים, וסתם אנשים שמעלימים עין. מפקד על יחידת עילית שלא עושה חשבון לאף אחד, מקבל משימה לנקות את הסלאמס לקראת ביקור האפיפיור באיזור. במקביל הוא צריך בזריזות למצוא לעצמו מחליף לפני שהוא עצמו יחטוף התמוטטות עצבים ולפני שהמשפחה שלו תעזוב אותו.

חזק

8/10
...
את השני מ 2010 ראית ?
http://www.blu-ray.com/movies/Elite-Squ ... ray/31867/

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Istarmini

טרם הספיקותי לעיין. אבל זה ממתין לי על המדף הוירטואלי.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

Shrink

קווין ספייסי הוא פסיכולוג בהוליווד. אחרי התאבדות אשתו הוא רק רוצה לעשן גראס אבל הלקוחות ממשיכים להגיע. דרך הסיפורים שלהם נחשפת התעשייה וחוסר האיכפתיות שבה. אבל הסיפורים לא מעוררים איכפתיות או הרבה עניין. בסופו של דבר משעמם.

5
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

Trance

קבוצת שודדים גונבת ציור יקר במהלך מכירה פומבית. אחד מהם מחביא אותו אבל נפגע בראשו ושוכח היכן הציור... החבורה פונה לפסיכולוגית שתהפנט את הבחור כדי שייזכר.

אחד השודדים אומר לשוכח ברגע של עצבים "כולם יודעים שאמנזיה זה בולשיט" וזה הביטוי שמסכם את הסרט: בולשיט.
טוויסטים על טוויסטים. העלילה משנה כיוון כל 15 דקות. עד שמה שנשאר לצופה זה לעסוק בניחושים. די מהר אפשר להבין לאן זה הולך אבל לא אקלקל למי שיראה. הסיפור מופרך וההתנהגות של הדמויות לא הגיונית

5
Enjoy the Silence

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

The Fisher King

ג'ק שדרן רדיו מצליח חושב שהוא על גג העולם מגיש תכנית של ששאלות ותשובות בתחנת רדיו. לאחר תשובה לא כל כך חכמה לאחד המאזינים שלו המאזין לוקח רובה וטובח כמה אנשים במסעדה של יאפים.

לאחר שלוש שנים ג'ק שחייו השתנו הופך להיות שיכור תמידי וחבר של בעלת ספריית וידאו. הוא פוגש את פרי, הומלס מוזר בנסיבות מוזרות עוד יותר ומתברר לו שאישתו של פרי נהרגה בטבח.

ג'ק הופך את "הצלתו" של פרי למשימה של חייו והם עוברים יחד הרפתקאות מרגשות מצחיקות מפחידות ומטורפות.

סרט משנת 1991 עם גף בריג'ס ורובין וויליאמס.

תענוג של סרט מצחיק מרגש וגורם למחשבה

מאוד מומלץ

8.3/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

רובין ווילאמס אחד מהשחקנים היותר אהובים עלי, ואת הסרט הספציפי הזה ראיתי כמה פעים. בהחלט מצטרף להמלצה.

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

פישר קינג סרט קאלט. אחלה פסקול גם.
There's three things in this world that you need: Respect for all kinds of life, a nice bowel movement on a regular basis, and a navy blazer.
...

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

ziv_r כתב:42
בעל קבוצת בייסבול (האריסון פורד) בשנות ה- 40' מגייס לשוורותיו שחקן שחור. במדינה הגזענות בשיאה והצעד מעורר הדים רבים.

דרמת ספורט אשר עוסקת בנושא הנדוש של גזענות וספורט. אינספור סרטים כבר עשו על הנושא והנה עוד אחד כזה. מילא הוא היה מאוד מרגש והוא באמת כזה במספר סצנות טובות בו, אך שאר הסרט מדשדש ולא ממש מתקדם לשום מקום. עם זמן של קצת מעל לשעתיים, ניתן היה לצפות לקצת תפניות בסיפור או בניית דמות ראשית חזקה יותר, אבל יש כאן סתם בינונניות.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6/10
...
זה מבוסס על סיפור אמיתי אין יותר מידי מקום להמציא דברים וגם אין יותר מידי מקום לתפניות. במקרה אני מכיר את הסיפור

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

shuali,
כולם קראו את הכתובית שאומרת שזה מבוסס על מקרה אמיתי. למרות האמור, זה לא תירוץ (שלך לפחות), להצדיק את הסרט כבינוני.
אני מבקש לא לפתוח דיון על הטעם שלי בסרטים.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909

שליחה

oferlaor כתב:Dispicable me 2

מאוד אהבתי את הראשון והיום לקחנו את החמות לקולנוע לראות את השני. החצי הראשון מבריק - הומור קליל אבל עם הברקות שגרמו לי לא פעם ולא פעמיים למחוק בקול רם. היו שם דברים שפשוט אי אפשר לתרגם (el pollo loco). החצי השני איטי יותר אבל גם מצחיק.

סה״כ סרט מהנה למבוגרים וכמובן לילדים.

9/10
...
גם אני ראיתי אותו אתמול עם בני הצעיר (10) ונהנתי מאד. למרות שראינו את הגרסא המדובבת, ההנאה נפגמה רק במעט מאד. ממתין כבר ליציאת הבלו-ריי כדי שיהפוך לסרט קאלט בביתנו, כפי שהיה (ועודנו) קודמו.
8.5/10

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

Phantom

אני אוהב סרטי צוללות בדר"כ, הפעם התעסקתי עם הטלפון יותא מאשר עם הסרט.

4/10
אלעד

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

stoker

לאחר מות אב המשפחה בתאונה מגיע אחיו המסתורי צ'ארלי להלוויה ונשאר בינתיים לגור עם אשתו ובתו. הנוכחות שלו גורמת למתיחות גדולה מהרגיל בין האם לבת, ובנוסף נראה שצ'ארלי סוחב קופת שרצים משלו.

שואב השראה רצינית מ shadow of a doubt של היצ'קוק, בשני הסרטים מדובר בדמות מסתורית של דוד צ'ארלי שמפתח מערכת יחסים לא בריאה עם אחייניתו, אבל stoker הולך בכיוונים אחרים.
הסרט מאוד מסוגנן, כמעט מהפנט. אני אוהב את הסרטים שברור שהם מתרחשים בזמנים האלה אבל נראים ומרגישים כאילו הם קצת בשנות ה 60-70.
די חבל שעם הכישרונות הטובים שהיו שם לא עשו בסופו של דבר משהו קצת יותר מקורי עם העלילה, אבל סך הכל מדובר בסרט מעניין.

* פרט נחמד לדעת: הסרט הוא התסריט הראשון שכתב וונוורת' מילר - מייקל סקופילד מ prison break.

8.5/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”