מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Phantom
יש לי בעיה עם סרטי צוללות מהסיבה שבד"כ קשה להבין מי נגד מי. לא זה העיניין בסרט הזה. עדיין, לא מדובר בסרט משובח
אני לא נוהג לעשות כך אבל במקרה הזה באמת שלא היה לי מה לתקצר:
מתוך אתר http://www.subtitle.co.il/:
"אד האריס הוא הקפטן של צוללת טילים סובייטית הסובל מהתקפי חרדה. הוא נאלץ לעזוב את משפחתו כאשר נבחר למשימה מסווגת. קבוצת נוכלים מה-KGB (בראשותו של דיוויד דוכובני) הרודפת אותו מעברו נחושה להשתלט על הטילים גרעיניים בספינה. בעוד גורל האנושות מוטל על כתפיו, הקפטן מגלה שהוא נבחר למשימה הזאת באמונה שהוא ייכשל."
6\10 בעיקר בגלל הסאונד הטוב.
יש לי בעיה עם סרטי צוללות מהסיבה שבד"כ קשה להבין מי נגד מי. לא זה העיניין בסרט הזה. עדיין, לא מדובר בסרט משובח
אני לא נוהג לעשות כך אבל במקרה הזה באמת שלא היה לי מה לתקצר:
מתוך אתר http://www.subtitle.co.il/:
"אד האריס הוא הקפטן של צוללת טילים סובייטית הסובל מהתקפי חרדה. הוא נאלץ לעזוב את משפחתו כאשר נבחר למשימה מסווגת. קבוצת נוכלים מה-KGB (בראשותו של דיוויד דוכובני) הרודפת אותו מעברו נחושה להשתלט על הטילים גרעיניים בספינה. בעוד גורל האנושות מוטל על כתפיו, הקפטן מגלה שהוא נבחר למשימה הזאת באמונה שהוא ייכשל."
6\10 בעיקר בגלל הסאונד הטוב.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
42
בעל קבוצת בייסבול (האריסון פורד) בשנות ה- 40' מגייס לשוורותיו שחקן שחור. במדינה הגזענות בשיאה והצעד מעורר הדים רבים.
דרמת ספורט אשר עוסקת בנושא הנדוש של גזענות וספורט. אינספור סרטים כבר עשו על הנושא והנה עוד אחד כזה. מילא הוא היה מאוד מרגש והוא באמת כזה במספר סצנות טובות בו, אך שאר הסרט מדשדש ולא ממש מתקדם לשום מקום. עם זמן של קצת מעל לשעתיים, ניתן היה לצפות לקצת תפניות בסיפור או בניית דמות ראשית חזקה יותר, אבל יש כאן סתם בינונניות.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
6/10
בעל קבוצת בייסבול (האריסון פורד) בשנות ה- 40' מגייס לשוורותיו שחקן שחור. במדינה הגזענות בשיאה והצעד מעורר הדים רבים.
דרמת ספורט אשר עוסקת בנושא הנדוש של גזענות וספורט. אינספור סרטים כבר עשו על הנושא והנה עוד אחד כזה. מילא הוא היה מאוד מרגש והוא באמת כזה במספר סצנות טובות בו, אך שאר הסרט מדשדש ולא ממש מתקדם לשום מקום. עם זמן של קצת מעל לשעתיים, ניתן היה לצפות לקצת תפניות בסיפור או בניית דמות ראשית חזקה יותר, אבל יש כאן סתם בינונניות.
6/10
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
Olympus has fallen
אם מתעלמים מהקיטש האמריקני הטיפוסי אז יש פה סרט אקשן לא רע
7/10
אם מתעלמים מהקיטש האמריקני הטיפוסי אז יש פה סרט אקשן לא רע
7/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
אם תאהב יש כמה המלצות נוספות, הנה דוגמא נוספת:toxin כתב:הובר, תודה על ההמלצה על הקוריאני. ננסה אותו...
http://www.imdb.com/title/tt1216496/
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
Lincoln
בזמן מלחמת האזרחים בארה"ב הנשיא נאבק בין הרצון לסיים את המלחמה ובו זמנית להעביר תיקון בחוקה שישחרר את העבדים במדינה.
8/10
בזמן מלחמת האזרחים בארה"ב הנשיא נאבק בין הרצון לסיים את המלחמה ובו זמנית להעביר תיקון בחוקה שישחרר את העבדים במדינה.
8/10
אלעד
- sagi1261
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 594
Olympus has fallen
אחד הסרטים הכי אלימים ומשעממים ללא שום תוכן ,הסוף ידוע מראש.
3/10
אחד הסרטים הכי אלימים ומשעממים ללא שום תוכן ,הסוף ידוע מראש.
3/10
- oferlaor
-
- מנהל

Dispicable me 2
מאוד אהבתי את הראשון והיום לקחנו את החמות לקולנוע לראות את השני. החצי הראשון מבריק - הומור קליל אבל עם הברקות שגרמו לי לא פעם ולא פעמיים למחוק בקול רם. היו שם דברים שפשוט אי אפשר לתרגם (el pollo loco). החצי השני איטי יותר אבל גם מצחיק.
סה״כ סרט מהנה למבוגרים וכמובן לילדים.
9/10
מאוד אהבתי את הראשון והיום לקחנו את החמות לקולנוע לראות את השני. החצי הראשון מבריק - הומור קליל אבל עם הברקות שגרמו לי לא פעם ולא פעמיים למחוק בקול רם. היו שם דברים שפשוט אי אפשר לתרגם (el pollo loco). החצי השני איטי יותר אבל גם מצחיק.
9/10
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
את השני מ 2010 ראית ?oferlaor כתב:tropa de elite
הסרט ישב לי כבר הרבה זמן וממתין (יחד עם עוד כמה) ליום שבו יהיה לי סבלנות לסרט עם תרגום. היום הזה הגיע.
סרט די מאלף ומרגיש די יצוגי - על המצב הנפיץ בסלאמס של ריו דה ז'נרו ומאזן המוות בין שוטרים מושחתים, גאנסגטרים, וסתם אנשים שמעלימים עין. מפקד על יחידת עילית שלא עושה חשבון לאף אחד, מקבל משימה לנקות את הסלאמס לקראת ביקור האפיפיור באיזור. במקביל הוא צריך בזריזות למצוא לעצמו מחליף לפני שהוא עצמו יחטוף התמוטטות עצבים ולפני שהמשפחה שלו תעזוב אותו.
חזק
8/10...
http://www.blu-ray.com/movies/Elite-Squ ... ray/31867/
- oferlaor
-
- מנהל

- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Shrink
קווין ספייסי הוא פסיכולוג בהוליווד. אחרי התאבדות אשתו הוא רק רוצה לעשן גראס אבל הלקוחות ממשיכים להגיע. דרך הסיפורים שלהם נחשפת התעשייה וחוסר האיכפתיות שבה. אבל הסיפורים לא מעוררים איכפתיות או הרבה עניין. בסופו של דבר משעמם.
5
קווין ספייסי הוא פסיכולוג בהוליווד. אחרי התאבדות אשתו הוא רק רוצה לעשן גראס אבל הלקוחות ממשיכים להגיע. דרך הסיפורים שלהם נחשפת התעשייה וחוסר האיכפתיות שבה. אבל הסיפורים לא מעוררים איכפתיות או הרבה עניין. בסופו של דבר משעמם.
5
Enjoy the Silence
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Trance
קבוצת שודדים גונבת ציור יקר במהלך מכירה פומבית. אחד מהם מחביא אותו אבל נפגע בראשו ושוכח היכן הציור... החבורה פונה לפסיכולוגית שתהפנט את הבחור כדי שייזכר.
אחד השודדים אומר לשוכח ברגע של עצבים "כולם יודעים שאמנזיה זה בולשיט" וזה הביטוי שמסכם את הסרט: בולשיט.
טוויסטים על טוויסטים. העלילה משנה כיוון כל 15 דקות. עד שמה שנשאר לצופה זה לעסוק בניחושים. די מהר אפשר להבין לאן זה הולך אבל לא אקלקל למי שיראה. הסיפור מופרך וההתנהגות של הדמויות לא הגיונית
5
קבוצת שודדים גונבת ציור יקר במהלך מכירה פומבית. אחד מהם מחביא אותו אבל נפגע בראשו ושוכח היכן הציור... החבורה פונה לפסיכולוגית שתהפנט את הבחור כדי שייזכר.
אחד השודדים אומר לשוכח ברגע של עצבים "כולם יודעים שאמנזיה זה בולשיט" וזה הביטוי שמסכם את הסרט: בולשיט.
טוויסטים על טוויסטים. העלילה משנה כיוון כל 15 דקות. עד שמה שנשאר לצופה זה לעסוק בניחושים. די מהר אפשר להבין לאן זה הולך אבל לא אקלקל למי שיראה. הסיפור מופרך וההתנהגות של הדמויות לא הגיונית
5
Enjoy the Silence
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
The Fisher King
ג'ק שדרן רדיו מצליח חושב שהוא על גג העולם מגיש תכנית של ששאלות ותשובות בתחנת רדיו. לאחר תשובה לא כל כך חכמה לאחד המאזינים שלו המאזין לוקח רובה וטובח כמה אנשים במסעדה של יאפים.
לאחר שלוש שנים ג'ק שחייו השתנו הופך להיות שיכור תמידי וחבר של בעלת ספריית וידאו. הוא פוגש את פרי, הומלס מוזר בנסיבות מוזרות עוד יותר ומתברר לו שאישתו של פרי נהרגה בטבח.
ג'ק הופך את "הצלתו" של פרי למשימה של חייו והם עוברים יחד הרפתקאות מרגשות מצחיקות מפחידות ומטורפות.
סרט משנת 1991 עם גף בריג'ס ורובין וויליאמס.
תענוג של סרט מצחיק מרגש וגורם למחשבה
מאוד מומלץ
8.3/10
ג'ק שדרן רדיו מצליח חושב שהוא על גג העולם מגיש תכנית של ששאלות ותשובות בתחנת רדיו. לאחר תשובה לא כל כך חכמה לאחד המאזינים שלו המאזין לוקח רובה וטובח כמה אנשים במסעדה של יאפים.
לאחר שלוש שנים ג'ק שחייו השתנו הופך להיות שיכור תמידי וחבר של בעלת ספריית וידאו. הוא פוגש את פרי, הומלס מוזר בנסיבות מוזרות עוד יותר ומתברר לו שאישתו של פרי נהרגה בטבח.
ג'ק הופך את "הצלתו" של פרי למשימה של חייו והם עוברים יחד הרפתקאות מרגשות מצחיקות מפחידות ומטורפות.
סרט משנת 1991 עם גף בריג'ס ורובין וויליאמס.
תענוג של סרט מצחיק מרגש וגורם למחשבה
מאוד מומלץ
8.3/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
רובין ווילאמס אחד מהשחקנים היותר אהובים עלי, ואת הסרט הספציפי הזה ראיתי כמה פעים. בהחלט מצטרף להמלצה.
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
פישר קינג סרט קאלט. אחלה פסקול גם.
There's three things in this world that you need: Respect for all kinds of life, a nice bowel movement on a regular basis, and a navy blazer....
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
זה מבוסס על סיפור אמיתי אין יותר מידי מקום להמציא דברים וגם אין יותר מידי מקום לתפניות. במקרה אני מכיר את הסיפורziv_r כתב:42
6/10...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
shuali,
כולם קראו את הכתובית שאומרת שזה מבוסס על מקרה אמיתי. למרות האמור, זה לא תירוץ (שלך לפחות), להצדיק את הסרט כבינוני.
אני מבקש לא לפתוח דיון על הטעם שלי בסרטים.
כולם קראו את הכתובית שאומרת שזה מבוסס על מקרה אמיתי. למרות האמור, זה לא תירוץ (שלך לפחות), להצדיק את הסרט כבינוני.
אני מבקש לא לפתוח דיון על הטעם שלי בסרטים.
- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
גם אני ראיתי אותו אתמול עם בני הצעיר (10) ונהנתי מאד. למרות שראינו את הגרסא המדובבת, ההנאה נפגמה רק במעט מאד. ממתין כבר ליציאת הבלו-ריי כדי שיהפוך לסרט קאלט בביתנו, כפי שהיה (ועודנו) קודמו.oferlaor כתב:Dispicable me 2
9/10...
8.5/10
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
Phantom
אני אוהב סרטי צוללות בדר"כ, הפעם התעסקתי עם הטלפון יותא מאשר עם הסרט.
4/10
אני אוהב סרטי צוללות בדר"כ, הפעם התעסקתי עם הטלפון יותא מאשר עם הסרט.
4/10
אלעד
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
stoker
לאחר מות אב המשפחה בתאונה מגיע אחיו המסתורי צ'ארלי להלוויה ונשאר בינתיים לגור עם אשתו ובתו. הנוכחות שלו גורמת למתיחות גדולה מהרגיל בין האם לבת, ובנוסף נראה שצ'ארלי סוחב קופת שרצים משלו.
שואב השראה רצינית מ shadow of a doubt של היצ'קוק, בשני הסרטים מדובר בדמות מסתורית של דוד צ'ארלי שמפתח מערכת יחסים לא בריאה עם אחייניתו, אבל stoker הולך בכיוונים אחרים.
הסרט מאוד מסוגנן, כמעט מהפנט. אני אוהב את הסרטים שברור שהם מתרחשים בזמנים האלה אבל נראים ומרגישים כאילו הם קצת בשנות ה 60-70.
די חבל שעם הכישרונות הטובים שהיו שם לא עשו בסופו של דבר משהו קצת יותר מקורי עם העלילה, אבל סך הכל מדובר בסרט מעניין.
* פרט נחמד לדעת: הסרט הוא התסריט הראשון שכתב וונוורת' מילר - מייקל סקופילד מ prison break.
8.5/10
לאחר מות אב המשפחה בתאונה מגיע אחיו המסתורי צ'ארלי להלוויה ונשאר בינתיים לגור עם אשתו ובתו. הנוכחות שלו גורמת למתיחות גדולה מהרגיל בין האם לבת, ובנוסף נראה שצ'ארלי סוחב קופת שרצים משלו.
שואב השראה רצינית מ shadow of a doubt של היצ'קוק, בשני הסרטים מדובר בדמות מסתורית של דוד צ'ארלי שמפתח מערכת יחסים לא בריאה עם אחייניתו, אבל stoker הולך בכיוונים אחרים.
הסרט מאוד מסוגנן, כמעט מהפנט. אני אוהב את הסרטים שברור שהם מתרחשים בזמנים האלה אבל נראים ומרגישים כאילו הם קצת בשנות ה 60-70.
די חבל שעם הכישרונות הטובים שהיו שם לא עשו בסופו של דבר משהו קצת יותר מקורי עם העלילה, אבל סך הכל מדובר בסרט מעניין.
* פרט נחמד לדעת: הסרט הוא התסריט הראשון שכתב וונוורת' מילר - מייקל סקופילד מ prison break.
8.5/10