היתה קריצה אחת רצינית, אבל זה קצת לעשות ספוילר.. תסתכל שוב בסצינת השיא בסוף הסרט.ORAGPU כתב:לא ארחיב בנושא העלילה.
האקשן משובח ביותר , לדעתי הסצינה הטובה ביותר בסרט הוא המרדף בהתחלה.
אבל היה חסר לי מאוד הטאץ של סדרת סרטי מת לחיות וכמובן ג'ון מקליין.
זה יותר דמה לסרט פעולה רגיל ולא סרט מסדרת מת לחיות.
איפה התלונות של ג'ון מקליין ( בסגנון ...מה אני עושה כאן איך אותו שיט קורה לי שוב וכו'....)
היה חסר לי שותף שאינו בקיא בלחימה...כמו שהיה בסרטים הקודמים...סמואל ג'קסון בסרט השלישי היה גדול.
אפילו בדברים הקטנים הבמאי יכול היה לתת קריצה לסרטים הקודמים...למשל בהתחלה כאשר ג'ון מקליין טס למוסקבה
הבמאי יכול היה להראות את ג'ון מקליין יושב במטוס רק עם גרביים ומאגרף את אצבעות כפות רגליו...
זאת הייתה יכולה להיות קריצה יפה לסרט הראשון שהתחיל את הסדרה הנפלאה הזאת.
בקיצור זה סרט פעולה ...לא מת לחיות.
רק אל תטעו הוא משובח מאוד.
ומי שלא שם לב ...אז וארוו מספרטקוס משחק את גו'ן מקליין ג'ונייר.
פעולה 8 מתוך 10
סדרת מת לחיות 5 מתוך 10....
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Hansel & Gretel Witch Hunters
סאונד טוב מאוד. עלילה של סרט ילדים.
הנזל וגרטל הם צמד אחים שנלחמים במכשפות. ראש עיר של עיירה בה נחטפו הרבה ילדים מזמן אותם כדי למצוא את הילדים.
6.5\10
סאונד טוב מאוד. עלילה של סרט ילדים.
הנזל וגרטל הם צמד אחים שנלחמים במכשפות. ראש עיר של עיירה בה נחטפו הרבה ילדים מזמן אותם כדי למצוא את הילדים.
6.5\10
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
Re: A Good Day To Die Hard / מת לחיות ביום טוב
אכן קריצה לסרט הראשון.mulder כתב:היתה קריצה אחת רצינית, אבל זה קצת לעשות ספוילר.. תסתכל שוב בסצינת השיא בסוף הסרט.ORAGPU כתב:לא ארחיב בנושא העלילה.
האקשן משובח ביותר , לדעתי הסצינה הטובה ביותר בסרט הוא המרדף בהתחלה.
אבל היה חסר לי מאוד הטאץ של סדרת סרטי מת לחיות וכמובן ג'ון מקליין.
זה יותר דמה לסרט פעולה רגיל ולא סרט מסדרת מת לחיות.
איפה התלונות של ג'ון מקליין ( בסגנון ...מה אני עושה כאן איך אותו שיט קורה לי שוב וכו'....)
היה חסר לי שותף שאינו בקיא בלחימה...כמו שהיה בסרטים הקודמים...סמואל ג'קסון בסרט השלישי היה גדול.
אפילו בדברים הקטנים הבמאי יכול היה לתת קריצה לסרטים הקודמים...למשל בהתחלה כאשר ג'ון מקליין טס למוסקבה
הבמאי יכול היה להראות את ג'ון מקליין יושב במטוס רק עם גרביים ומאגרף את אצבעות כפות רגליו...
זאת הייתה יכולה להיות קריצה יפה לסרט הראשון שהתחיל את הסדרה הנפלאה הזאת.
בקיצור זה סרט פעולה ...לא מת לחיות.
רק אל תטעו הוא משובח מאוד.
ומי שלא שם לב ...אז וארוו מספרטקוס משחק את גו'ן מקליין ג'ונייר.
פעולה 8 מתוך 10
סדרת מת לחיות 5 מתוך 10.......
ומעבר לזה, שום קשר לסדרה בעיניי, ומופרכות מוגזמת.
אקשן משובח ,בעיקר בפתיח, אבל בסה"כ ,סרט מאכזב בעיני בשל מופרכות עלילתית מוגזמת.
6/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46469
The Incredible Burt Wonderstone
החברות של זוג קוסמים עולה על שרטון בשל שחיקה שהם מראים לאחר העלאת אותו מופע בוגאס כבר 10 שנים. הם נזרקים למציאות החדשה בה הם נחשבים למיושנים ואילו קוסמי רחוב מקבלים את רוב תשומת הלב. כאשר הם מגלים בבית אבות קוסם עבר אשר הפריח בהם את האהבה לקסמים, הם משנסים מותנים ומנסים לחזור חזרה לאור הזרקורים עם מופע חדש.
סרט מעולה לכל המשפחה. אין כאן יותר מידי בבל"ת של קוסמים, אלא באמת סיפור טוב של חברות והתפכחות אשר מתובלים בהרבה הלצות. משחק מעולה של ג'ים קרי כקוסם הרחוב אשר לוקח את התפקיד צעד אחד קדימה עם חיקוי מעולה של קוסמי הרחוב הנפוצים כיום.
פסקול DTS-HD Master Audio.
מומלץ.
8/10
החברות של זוג קוסמים עולה על שרטון בשל שחיקה שהם מראים לאחר העלאת אותו מופע בוגאס כבר 10 שנים. הם נזרקים למציאות החדשה בה הם נחשבים למיושנים ואילו קוסמי רחוב מקבלים את רוב תשומת הלב. כאשר הם מגלים בבית אבות קוסם עבר אשר הפריח בהם את האהבה לקסמים, הם משנסים מותנים ומנסים לחזור חזרה לאור הזרקורים עם מופע חדש.
סרט מעולה לכל המשפחה. אין כאן יותר מידי בבל"ת של קוסמים, אלא באמת סיפור טוב של חברות והתפכחות אשר מתובלים בהרבה הלצות. משחק מעולה של ג'ים קרי כקוסם הרחוב אשר לוקח את התפקיד צעד אחד קדימה עם חיקוי מעולה של קוסמי הרחוב הנפוצים כיום.
מומלץ.
8/10
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
צפיתי בעקבות המלצתו של זיו ונהנתי מאוד !
תוספת: יש לציין שהסרט הוא רפרנס מבחינת איכות התמונה. פשוט תענוג לעיניים....
צפיתי בעקבות המלצתו של זיו ונהנתי מאוד !
תוספת: יש לציין שהסרט הוא רפרנס מבחינת איכות התמונה. פשוט תענוג לעיניים....
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 12/06/2013 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

The Place Beyond the Pines
רוכב אופנוע מתהולל (ראיין גוסלינג) אשר מבלה את ימיו כאיש פעלולים בקרנבל, מגלה כי יש לו ילד קטן בשל רומן אשר ניהל לפני שנה. הוא פורש מהקרנבל על מנת להתקרב לבנו ולקיים את משפחתו, אך המציאות הכלכלית הקשה גורמת לו לפנות לכיוון של שוד בנקים, ככל שהוא עוסק יותר בשודים, הוא הופך לפחות זהיר, דבר אשר מקרב אותו במהירות לכיוון מסלול התנגשות עם שוטר צעיר.
סרט סרט גדול ומקיף אשר עוסק בסופו של דבר בקשר בין האבות לבנים שלהם. הסיפור הראשון הוא כאמור על רוכב האופנוע אשר מגלה אחריות כלפי משפחתו ומנסה בכל דרך לפרנס אותם. הסיפור השני הינו על השוטר אשר שם פעמיו אחר השודד בנקים. הסיפור השלישי, מראה כיצד ההחלטות של האבות והמפגש בינהם, ישפיע בעתיד על הבנים שלהם. לא להיבהל מהאורך של הסרט אשר נמשך כמעט 130 דקות, האורך והפירוט דרושים בשל הסיפורים השונים בסרט ולמרות אורכו, הוא מצליח לשמור על עניין.
מספר סצנות טובות בסרט אשר צולמו ברצף, כמו הסצנה ההתחלתית בכלוב הפעלולים בקרנבל, שוד הבנק או המרדף של השוטרים.
דרמה איטית וטובה.
8/10
רוכב אופנוע מתהולל (ראיין גוסלינג) אשר מבלה את ימיו כאיש פעלולים בקרנבל, מגלה כי יש לו ילד קטן בשל רומן אשר ניהל לפני שנה. הוא פורש מהקרנבל על מנת להתקרב לבנו ולקיים את משפחתו, אך המציאות הכלכלית הקשה גורמת לו לפנות לכיוון של שוד בנקים, ככל שהוא עוסק יותר בשודים, הוא הופך לפחות זהיר, דבר אשר מקרב אותו במהירות לכיוון מסלול התנגשות עם שוטר צעיר.
סרט סרט גדול ומקיף אשר עוסק בסופו של דבר בקשר בין האבות לבנים שלהם. הסיפור הראשון הוא כאמור על רוכב האופנוע אשר מגלה אחריות כלפי משפחתו ומנסה בכל דרך לפרנס אותם. הסיפור השני הינו על השוטר אשר שם פעמיו אחר השודד בנקים. הסיפור השלישי, מראה כיצד ההחלטות של האבות והמפגש בינהם, ישפיע בעתיד על הבנים שלהם. לא להיבהל מהאורך של הסרט אשר נמשך כמעט 130 דקות, האורך והפירוט דרושים בשל הסיפורים השונים בסרט ולמרות אורכו, הוא מצליח לשמור על עניין.
מספר סצנות טובות בסרט אשר צולמו ברצף, כמו הסצנה ההתחלתית בכלוב הפעלולים בקרנבל, שוד הבנק או המרדף של השוטרים.
דרמה איטית וטובה.
8/10
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
A Haunted House
פארודיה בסגנון סדרת "מת לצחוק" (עם שחקנים ששיחקו גם שם) על סדרת סרטי פעילות על טבעית.
זוג שחור שעובר לבית חדש מתחיל לחוות סדרת פעולות על טבעיות שלא ניתנות להסבר להם ולשלל האורחים המוזרים שמגיעים לבית.
אז קודם כל הסרט מטומטם ביותר, ברמה נמוכה מאוד, אבל יש כמה בדיחות לא רעות בכלל. בסה"כ, למי שראה את סרטי פעילות על טבעית, יכול לזהות סצינות רבות זהות שכמובן מוצגות בצורה מגוכחת והאמת שהקטעים המפחידים עובדים מעט גם כאן... אבל בסה"כ הסרט די חלש עם מעט בדיחות טובות, כנראה שצפיה עם בירות טובות יאפשרו לראות אותו בצורה מתאימה.
5/10
פארודיה בסגנון סדרת "מת לצחוק" (עם שחקנים ששיחקו גם שם) על סדרת סרטי פעילות על טבעית.
זוג שחור שעובר לבית חדש מתחיל לחוות סדרת פעולות על טבעיות שלא ניתנות להסבר להם ולשלל האורחים המוזרים שמגיעים לבית.
אז קודם כל הסרט מטומטם ביותר, ברמה נמוכה מאוד, אבל יש כמה בדיחות לא רעות בכלל. בסה"כ, למי שראה את סרטי פעילות על טבעית, יכול לזהות סצינות רבות זהות שכמובן מוצגות בצורה מגוכחת והאמת שהקטעים המפחידים עובדים מעט גם כאן... אבל בסה"כ הסרט די חלש עם מעט בדיחות טובות, כנראה שצפיה עם בירות טובות יאפשרו לראות אותו בצורה מתאימה.
5/10
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
סרט חזק מאוד,ziv_r כתב:The Place Beyond the Pines
דרמה איטית וטובה.
8/10...
בעצם שלושה סרטים ברצף.
בגרסת הBD שאני ראיתי, איכות התמונה היתה נוראית. כאילו התמונה נמצאת ברוויה.
לא ברור לי אם הסרט צולם כך או שהגרסה הספציפית בעיתית.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כנראה מאפיין אומנותי לציין את התקופה בה ההתרחשויות מתקיימות, בסוף שנות ה- 90'.
עריכה, הסרט נערך ב- Techniscope, תהליך אשר מוריד את איכות התמונה על מנת לחסוך בפילם ותשלום תמלוגים. בנוסף התהליך גם מוסיף Film grain, דבר אשר נחשב למוסיף נופך אומנותי ותקופתי למצולם.
עריכה, הסרט נערך ב- Techniscope, תהליך אשר מוריד את איכות התמונה על מנת לחסוך בפילם ותשלום תמלוגים. בנוסף התהליך גם מוסיף Film grain, דבר אשר נחשב למוסיף נופך אומנותי ותקופתי למצולם.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
האמת היא שזו תופעה שאנחנו לא מדברים עליה מספיק.ziv_r כתב:כנראה מאפיין אומנותי לציין את התקופה בה ההתרחשויות מתקיימות, בסוף שנות ה- 90'.
עריכה, הסרט נערך ב- Techniscope , תהליך אשר מוריד את איכות התמונה על מנת לחסוך בפילם ותשלום תמלוגים....
מבין כל 10 סרטים שאני רואה (כולם בBD כמובן), אולי 5 מצדיקים את השימוש בפורמט.
כל השאר גורמים לי לתהות למה המערכת שלי צריכה לסבול כזאת איכות תמונה מעליבה.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
The Place Beyond The Pines
סרט בכיכובם של ריאן גוסלינג, אווה מנדז, ברדלי קופר וריי ליוטה. אז קאסט טוב יש לנו למרות שדעתי על גוסלינג חלוקה. סרט מתחיל לאט בסגנון "Driver" עם גוזלינג שבוהה באויר ומשפטים איטיים. אבל אט אט הוא נפתח. לא אספיילר יותר מדי. סרט שמתפרס על תקופות זמנים ומעגלי חיים.
אם אשתי שרדה סרט של שעתיים + שהתחלנו לראות ב23:30 בלילה אז מבחינתי יש הצלחה(ציפיתי שתרדם אחרי חצי שעה ואתפנה לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס אבל הסרט סחף גם אותי).
7/10
בגלל כמה פאשלות של הפקה (דמות חוטפת מכה רצינית באיזור הפנים אבל לאחר כמה ימים אין זכר למכה. בהתקדמות עלילה ב15 שנה "ביגרו" את אווה מנדז בעזרת איפור אבל שאר הדמויות נותרו כמו שהן וכו')
סרט בכיכובם של ריאן גוסלינג, אווה מנדז, ברדלי קופר וריי ליוטה. אז קאסט טוב יש לנו למרות שדעתי על גוסלינג חלוקה. סרט מתחיל לאט בסגנון "Driver" עם גוזלינג שבוהה באויר ומשפטים איטיים. אבל אט אט הוא נפתח. לא אספיילר יותר מדי. סרט שמתפרס על תקופות זמנים ומעגלי חיים.
אם אשתי שרדה סרט של שעתיים + שהתחלנו לראות ב23:30 בלילה אז מבחינתי יש הצלחה(ציפיתי שתרדם אחרי חצי שעה ואתפנה לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס אבל הסרט סחף גם אותי).
7/10
בגלל כמה פאשלות של הפקה (דמות חוטפת מכה רצינית באיזור הפנים אבל לאחר כמה ימים אין זכר למכה. בהתקדמות עלילה ב15 שנה "ביגרו" את אווה מנדז בעזרת איפור אבל שאר הדמויות נותרו כמו שהן וכו')
"על החתום...."
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Jeff Dunham: Minding the Monsters
הבדרן המוכר אשר מדבר מהבטן ומפעיל בובות, יוצא במופע חדש עם Theme של מפלצות.
במופע סטנד-אפ, מצפים לצחוק, כמו שקורה לנו עם אומנים דומים מהארץ, אך עם Jeff Dunham, זה הרבה יותר מידי מעודן. הסיפורים ארוכים מידי ובסוף הפואנטה בקושי מעלה חיוך. אני לא חושב שזה קשור להומור אמריקאי מול ישראלי, אלא פשוט לסוג אחר של בידור שלא אהבתי.
4/10
הבדרן המוכר אשר מדבר מהבטן ומפעיל בובות, יוצא במופע חדש עם Theme של מפלצות.
במופע סטנד-אפ, מצפים לצחוק, כמו שקורה לנו עם אומנים דומים מהארץ, אך עם Jeff Dunham, זה הרבה יותר מידי מעודן. הסיפורים ארוכים מידי ובסוף הפואנטה בקושי מעלה חיוך. אני לא חושב שזה קשור להומור אמריקאי מול ישראלי, אלא פשוט לסוג אחר של בידור שלא אהבתי.
4/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
איום ונורא ה Film Grain !ziv_r כתב:כנראה מאפיין אומנותי לציין את התקופה בה ההתרחשויות מתקיימות, בסוף שנות ה- 90'.
עריכה, הסרט נערך ב- Techniscope, תהליך אשר מוריד את איכות התמונה על מנת לחסוך בפילם ותשלום תמלוגים. בנוסף התהליך גם מוסיף Film grain, דבר אשר נחשב למוסיף נופך אומנותי ותקופתי למצולם....
אני מקווה שלא מדובר בתופעת הגרעיניות שנתקלנו בסרט THE GREY ..
סרט טוב שהיה קשה מאוד להנות ממנו
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
Silver Linings Playbook
סרט בכיכובם של בראדלי קופר (עד החתונה..), ג'ניפר לורנס (אקס-מן, משחקי הרעב) וגם רוברט דה-נירו (מכירים?
..).
גיבור הסרט הוא בחור (קופר) שבעקבות אירוע טראומטי בחייו שגרם לו להיות אלים והעיר בו שדים נפשיים, נכנס לבית משוגעים לתקופה קצרה כהסדר טיעון בבית המשפט. הסרט מתחיל כאשר אימו לוקחת אותו חזרה הביתה אליה ואל אביו (דה-נירו) להשגחה פרטית. הסיפור מתרכז בהתמודדות שלו עם הסיפור מהעבר, עם אביו שלא חסרות לו בעיות נפשיות ולכל הבלאגן מצטרפת חברה יפה של המשפחה עם בעיות נפשיות משלה (לורנס). האינטרקציה בין כולם גורמת לבית משוגעים קטן משלהם.
סה"כ הסרט מהנה בעיקר בזכות השחקנים הנהדרים וכמה סצינות יפות במיוחד במספר אירועים לאורך הסרט (אובססיית הפוטבול בין האב לבנו, תחרות הריקודים, היחסים בין שני הצעירים). מצד שני, הכל מבולגן מאוד, הסיפורים נכנסים אחד לשני ויש תחושה של חוסר סדר לאורך כל הסרט עם הרגשת פספוס במיצוי כל סיפור, אבל אולי זאת גם הייתה מטרת הסרט, לתת תחושה של הבלאגן בראש הדמויות עם בעיותיהן הנפשיות.
7/10
סרט בכיכובם של בראדלי קופר (עד החתונה..), ג'ניפר לורנס (אקס-מן, משחקי הרעב) וגם רוברט דה-נירו (מכירים?
גיבור הסרט הוא בחור (קופר) שבעקבות אירוע טראומטי בחייו שגרם לו להיות אלים והעיר בו שדים נפשיים, נכנס לבית משוגעים לתקופה קצרה כהסדר טיעון בבית המשפט. הסרט מתחיל כאשר אימו לוקחת אותו חזרה הביתה אליה ואל אביו (דה-נירו) להשגחה פרטית. הסיפור מתרכז בהתמודדות שלו עם הסיפור מהעבר, עם אביו שלא חסרות לו בעיות נפשיות ולכל הבלאגן מצטרפת חברה יפה של המשפחה עם בעיות נפשיות משלה (לורנס). האינטרקציה בין כולם גורמת לבית משוגעים קטן משלהם.
סה"כ הסרט מהנה בעיקר בזכות השחקנים הנהדרים וכמה סצינות יפות במיוחד במספר אירועים לאורך הסרט (אובססיית הפוטבול בין האב לבנו, תחרות הריקודים, היחסים בין שני הצעירים). מצד שני, הכל מבולגן מאוד, הסיפורים נכנסים אחד לשני ויש תחושה של חוסר סדר לאורך כל הסרט עם הרגשת פספוס במיצוי כל סיפור, אבל אולי זאת גם הייתה מטרת הסרט, לתת תחושה של הבלאגן בראש הדמויות עם בעיותיהן הנפשיות.
7/10
- sbwolf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 138
Olympus Has Fallen או בעברית המטרה: הבית הלבן.
טרוריסטים משתלטים על הבית הלבן.
במילה אחת - וואו!!!!!
בשתי מילים - מה לעזאזל?
הסרט הזה ככל הנראה הולך לקטוף המון פרסים... בטקס פרסי הראזי הקרוב!
שלא תבינו לא נכון, נהניתי מאוד מהסרט, האקשן והסאונד בהחלט משובחים.
פשוט קשה מאוד להתעלם מכמות הטמטום פר דקה בסרט הזה, וראיתי לא מעט סרטים מטומטמים במהלך השנים.
אני כל רגע - "מה???? אבל למה...? טוב, אל תחשוב תתרכז ביריות."
הרגשתי כאילו זה סרט שהתסריט שלו נכתב לפי 10-15 שנה ורק עכשיו יצא לאקרנים כי היו לאולפנים 70 מליון דולר מיותרים.
ציונים:
שם ישראלי: מי הגאון שחשב על זה? 5/10
אקשן: אחד המשובחים שיצא לי לראות 10/10
סאונדטרק: לא רע בכלל 8/10
עלילה: לא זה לא טעות במספרים. אם היה אפשר לשים מינוס, הייתי שם. 0.5/10
קחו בחשבון שיש לפחות עוד 2 סרטים על הבית הלבן שיצאו(עבר)/יצאו(עתיד) והם יותר טובים לפחות בעלילה:
1. כח המחץ 2 שאגב עלילה מאוד דומה לסרט הנ"ל אבל הרבה הרבה יותר הגיונית.
2. White House Down או בעברית: "וושיגטון על הכוונת" (וואו הם לא מפסיקים להפתיע, החברה האלו שנותנים את השמות בעברית)
טרוריסטים משתלטים על הבית הלבן.
במילה אחת - וואו!!!!!
בשתי מילים - מה לעזאזל?
הסרט הזה ככל הנראה הולך לקטוף המון פרסים... בטקס פרסי הראזי הקרוב!
שלא תבינו לא נכון, נהניתי מאוד מהסרט, האקשן והסאונד בהחלט משובחים.
פשוט קשה מאוד להתעלם מכמות הטמטום פר דקה בסרט הזה, וראיתי לא מעט סרטים מטומטמים במהלך השנים.
אני כל רגע - "מה???? אבל למה...? טוב, אל תחשוב תתרכז ביריות."
הרגשתי כאילו זה סרט שהתסריט שלו נכתב לפי 10-15 שנה ורק עכשיו יצא לאקרנים כי היו לאולפנים 70 מליון דולר מיותרים.
ציונים:
שם ישראלי: מי הגאון שחשב על זה? 5/10
אקשן: אחד המשובחים שיצא לי לראות 10/10
סאונדטרק: לא רע בכלל 8/10
עלילה: לא זה לא טעות במספרים. אם היה אפשר לשים מינוס, הייתי שם. 0.5/10
קחו בחשבון שיש לפחות עוד 2 סרטים על הבית הלבן שיצאו(עבר)/יצאו(עתיד) והם יותר טובים לפחות בעלילה:
1. כח המחץ 2 שאגב עלילה מאוד דומה לסרט הנ"ל אבל הרבה הרבה יותר הגיונית.
2. White House Down או בעברית: "וושיגטון על הכוונת" (וואו הם לא מפסיקים להפתיע, החברה האלו שנותנים את השמות בעברית)
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
Small Apartments
סיפורו של פרנקלין פרנקלין הגר בדירת חדר אחת בשכונת עוני.
אחד מהסרטים היותר הזויים (וזאת למרות שיצא לי לראות את הסרט Dogtooth לאחרונה) שראיתי בחיי, למרות שהפעם אני אומר זאת לאו דווקא על דרך השלילה. אני אישית מאוד מחבב את השחקן Matt Lucas עוד מהתקופה בה הוא כיכב בסידרה המשעשעת Little Britain. הבחור מצחיק אותי רק ע"י עמידה במקום ועשיית הפרצוף הבוהה המטומטם הכ"כ מוכר שלו. חלק מההחלטה שלי לצפות בסרט נבעה מהליהוק של השחקן הנ"ל וזאת למרות הציון הנמוך שהסרט מקבל ב IMDB. לצידו מככבים עוד לא מעט פרצופים מוכרים כגון James Caan, Juno Temple, Johnny Knoxville שמשחק כהרגלו תפקיד הזוי, Dolph Lundgren שעושה סרטים כנראה עבור תשלום בסנדוויצי'ם ושתיה ועוד.
הסרט לטעמי האישי משעשע, מבדר ואני אישית נהניתי ממנו מאוד - רק שוב, זהו סרט מוזר לחלוטין עם כל המשתמע מכך. אני די בטוח שהדיעות פה לגבי הסרט יתחלקו לשניים, אלו שיהנו ממנו ואלו שלא יבינו מה לעזאזל הסרט הזה רוצה מהם.
מאוד מומלץ לא לצפות בטריילר לפני הצפיה בסרט.
7.5/10
סיפורו של פרנקלין פרנקלין הגר בדירת חדר אחת בשכונת עוני.
אחד מהסרטים היותר הזויים (וזאת למרות שיצא לי לראות את הסרט Dogtooth לאחרונה) שראיתי בחיי, למרות שהפעם אני אומר זאת לאו דווקא על דרך השלילה. אני אישית מאוד מחבב את השחקן Matt Lucas עוד מהתקופה בה הוא כיכב בסידרה המשעשעת Little Britain. הבחור מצחיק אותי רק ע"י עמידה במקום ועשיית הפרצוף הבוהה המטומטם הכ"כ מוכר שלו. חלק מההחלטה שלי לצפות בסרט נבעה מהליהוק של השחקן הנ"ל וזאת למרות הציון הנמוך שהסרט מקבל ב IMDB. לצידו מככבים עוד לא מעט פרצופים מוכרים כגון James Caan, Juno Temple, Johnny Knoxville שמשחק כהרגלו תפקיד הזוי, Dolph Lundgren שעושה סרטים כנראה עבור תשלום בסנדוויצי'ם ושתיה ועוד.
הסרט לטעמי האישי משעשע, מבדר ואני אישית נהניתי ממנו מאוד - רק שוב, זהו סרט מוזר לחלוטין עם כל המשתמע מכך. אני די בטוח שהדיעות פה לגבי הסרט יתחלקו לשניים, אלו שיהנו ממנו ואלו שלא יבינו מה לעזאזל הסרט הזה רוצה מהם.
מאוד מומלץ לא לצפות בטריילר לפני הצפיה בסרט.
7.5/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
כשפעלוליו של קוסם רחוב גורמים למופע של בארט ואנטון להיראות מיושן, הם צריכים להוציא שפן חדש מהכובע על מנת להישאר אקטואליים.
הסיבה היחידה שהסרט הנ"ל מקבל ממני ציון עובר היא בגלל שהוא בכ"ז הצליח להוציא ממני 2-3 צחוקים בריאים במהלכו. מעבר לכך עוד סרט טיפוסי (ולא במובן החיובי של המילה) של סטיב קארל ו/או ג'ים קארי.
6/10
כשפעלוליו של קוסם רחוב גורמים למופע של בארט ואנטון להיראות מיושן, הם צריכים להוציא שפן חדש מהכובע על מנת להישאר אקטואליים.
הסיבה היחידה שהסרט הנ"ל מקבל ממני ציון עובר היא בגלל שהוא בכ"ז הצליח להוציא ממני 2-3 צחוקים בריאים במהלכו. מעבר לכך עוד סרט טיפוסי (ולא במובן החיובי של המילה) של סטיב קארל ו/או ג'ים קארי.
6/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

The Call
מוקדנית 911 (האלי ברי) מקבלת שיחה בה צעירה נמצאת בתא מטען של רכב. היא עושה ככל שביכולתה על מנת להציל אותה.
זה אמור להיות מתח הוליוודי שגרתי - והוא באמת כזה, עם סצנות מותחות במיוחד בהן הדם קופא, אבל יותר מידי דברים גרמו לי להרים גבה, אם זה החבר שוטר המקוף של המוקדנית שתמיד נמצא ראשון בכל זירת פשע, מנהל פשיטות על בתי חשודים, מריץ בדיקות לטביעות אצבעות ופשוט נראה שמנהל את כל המשטרה או היכולת של המוקדניות להקפיץ מסוקים ומשטרה כרצונן, כאשר השוטרים מדווחים ישירות למוקדנית, או החוש השישי של המוקדנית לאתר את מה שהמשטרה עם כל יכולותיה - לא יכולה. מעבר לזה, השיער של ברי בסרט צריך להיות באיזה קרקס על ליצן. שאני בכלל לא אתחיל לדבר על הסצנה האחרונה בסרט...
עוד סרט שהיה יכול לקבל ציון טוב יותר אם איזה זומבי היה מראה את נוכחותו.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה 1.85:1 שכמעט ממלאת את כל המסך.
5/10
מוקדנית 911 (האלי ברי) מקבלת שיחה בה צעירה נמצאת בתא מטען של רכב. היא עושה ככל שביכולתה על מנת להציל אותה.
זה אמור להיות מתח הוליוודי שגרתי - והוא באמת כזה, עם סצנות מותחות במיוחד בהן הדם קופא, אבל יותר מידי דברים גרמו לי להרים גבה, אם זה החבר שוטר המקוף של המוקדנית שתמיד נמצא ראשון בכל זירת פשע, מנהל פשיטות על בתי חשודים, מריץ בדיקות לטביעות אצבעות ופשוט נראה שמנהל את כל המשטרה או היכולת של המוקדניות להקפיץ מסוקים ומשטרה כרצונן, כאשר השוטרים מדווחים ישירות למוקדנית, או החוש השישי של המוקדנית לאתר את מה שהמשטרה עם כל יכולותיה - לא יכולה. מעבר לזה, השיער של ברי בסרט צריך להיות באיזה קרקס על ליצן. שאני בכלל לא אתחיל לדבר על הסצנה האחרונה בסרט...
עוד סרט שהיה יכול לקבל ציון טוב יותר אם איזה זומבי היה מראה את נוכחותו.
פסקול DTS-HD Master Audio ותמונה 1.85:1 שכמעט ממלאת את כל המסך.
5/10
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 15/06/2013 8:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Oz.the.Great.and.Powerful
סרט ילדים מפגר עם סאונד משובח ביותר. בקיצור, למי שיש ילדים שיתן להם לצפות ולמי שיש מערכת טובה, שיצפה בעצמו
כמו כל סרט ילדים טוב הקוסם המושחת נהפך להיות מלך בעולם שכולו טוב אבל הוא צריך להלחם במכשפה הרעה.
8\10 בעיקר בגלל הסאונד
סרט ילדים מפגר עם סאונד משובח ביותר. בקיצור, למי שיש ילדים שיתן להם לצפות ולמי שיש מערכת טובה, שיצפה בעצמו
כמו כל סרט ילדים טוב הקוסם המושחת נהפך להיות מלך בעולם שכולו טוב אבל הוא צריך להלחם במכשפה הרעה.
8\10 בעיקר בגלל הסאונד
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
לא יודע אם זה בגלל שלא צפיתי בסרט חודשיים, או אולי הסאונד המעולה או שזה היה פשוט סרט מהנה.pessik כתב:תודה על ההמל3ה ,ראינו ונהנינו.ziv_r כתב:Gangster Squad
בשנות ה- 50' של המאה הקודמת, הגנגסטר מיקי כהן (שון פן) שלט ביד רמה ב- LA. הכל משתנה כאשר סמל משטרתי עם עבר מפואר בצבא מגיע למשטרה. נדמה שהוא לא מפחד מאף אחד והדבר מעורר את סקרנותו של מפקד המשטרה, אשר מטיל עליו משימה לגייס צוות ולעשות למיקי חיים קשים.
סרט עם המון קלאסה. תלבושות, תפאורה, מרדפי מכוניות ונשק ראויים לתקופה ההיא, מעל הכל הסיפור הטוב אשר איננו מתקדם כמו סיפור הוליוודי מצוי ולכן מעורר עניין גדול יותר מהצופה.
ליהוק מעולה עם המון פרצופים מוכרים ופסקול DTS-HD Master Audio עשיר.
8.5/10...
מותחן פעולה טוב , עם סאונד עשיר מאוד
עד כדי כך שהשכנים ביקשו שנוריד את הווליום![]()
10\8...
בכל מקרה 8/10