osherov כתב:corlenius,
התקנתי את ה MIDOMI וזה באמת אפליקצייה ממש קולית![]()
הקטע שהכי הופתעתי ממנו הוא שהוא גם מצליח לזהות שירים שאני סתאם זימזתי לו ב-דיוק מאוד גדול (גם אם לא בדיוק זוכרים את כל המילים)
...
a
שמח שאהבת

osherov כתב:corlenius,
התקנתי את ה MIDOMI וזה באמת אפליקצייה ממש קולית![]()
הקטע שהכי הופתעתי ממנו הוא שהוא גם מצליח לזהות שירים שאני סתאם זימזתי לו ב-דיוק מאוד גדול (גם אם לא בדיוק זוכרים את כל המילים)
...

יש Shazam ל N97 אבל מאיזה שהיא סיבה האפליקצייה תמיד מודיעה שהשירות כרגע לא פעילtheAman כתב:יש Shazam ל-N97?
זה כמו ה-MIDOMI....

creed כתב:הדפדפן skyfire יצא בגרסה חדשה המתאימה גם למכשירי סימביאן מגע.
http://get.skyfire.com/...

הskyfire החדש לסימביאן טאצ' הוא ממש מהיר לעומת OPERA MINI ולעומת הדפדפן הפנימי של המכשיר ,בנוסף לכך יש לו יכולת להציג FLASH על גבי האתרים שגולשים בהם וזאת בניגוד ל2 מתחריו בשורה שמעל.osherov כתב:תשמעו בבדיקות נוספות עם SkyFire על אתרים בחו"ל, מתברר שהדפים מוצגים באופן מאוד מהיר ובאופן כמעט מושלם!
אתר CNN ואתר NBA עם כל קטעי הוידאו והסקריפטים שם רצים פשוט מושלם. אני באמת לא מבין האם הבעייה היא בצורה בה חלק מהאתרים הישראלים נכתבים או שזה קשור לשפה העברית!
ת'אמת בבדיקה עם אתרים נוספים כגון: NRG ,Sport5, וואלה, Mako (שמפוצץ במולטימדייה ותמונות) וכלכליסט מוצגים בצורה טובה מאוד על הדפדפן
אבל אתרים אחרים כמו: גלובס, TheMarker, YNET, One נחתכים באמצע...

ב N97 זה מאוד פשוט (אני לא יודע האם גם ב 5800 התהליך הוא זהה?!):eladh7 כתב:שלום יש לי שאלה בנוגע לתוכנת המייל Nokia Messaging שפורסמה כאן.
הורדתי את התוכנה ל nokia 5800 שלי והיא בהחלט מציגה מיילים בצורה נוחה וטובה.
הגדרתי את הסינכרון של המיילים לאפשרות soonset, כלומר אחרי שהמייל הגיע לתיבה הוא מוצג במהרה במכשיר.
כאשר מגיע מייל חדש אז המשיר רק נותן צליל קטן שכיביכול מתריע לי על הודעת מייל חדשה ב Nokia Messaging.
והבעיה היא שאני מקבל רק את הצליל הזה ואין לי שום טקסט על המסך שרשום שהתקבלה הודעת מייל חדשה.
כך שהתרעת הצליל הזה לא באמת מועיל, כי אם אני לא ליד הטלפון אז אני לא ישמע את ההתרעה ולא ידע שיש לי מייל חדש , ואם אני ישתמש בטלפון אני לא יראה שום סימן שמצביעה על הודעה חדשה.
השאלה היא האם אני יכול איכשהו להגדיר לתוכנה Nokia Messaging שגם תתריע לי על מסך הבית שהתקבלה הודעת מייל חדשה, זה יהפוך את התוכנה לעוד יותר מעוילה ויעילה.
האם הדבר אפשרי?
תודה...

ההתנהגות ב 5800 היא שונה מ-של ה N97, לכן אני לא יודע איך מאפשרים את זה שם.eladh7 כתב:ראשית, תודה על המענה המהיר.
ב 5800 כאשר אני מקבל מייל אני שמוע רק צליל ואין לי בכלל סמל המצביע על מייל חדש בשורת המשימות.
דבר שני שיש לציין הוא שב 5800 אם רוצים להגדיר דואר אלקטרוני כ Widget, אז עושים את זה מתוך התפריט של "הודעה על תיבת דואר".
הבעיה היא שאין לי כרגע בתפריט מסך הבית "הודעה על תיבת דואר", משום שאני משתמש ב"שורת קיצורי דרך" בתור ערכת הבית.
יש לצייין שהמכשיר בגירסה v4 החדשה, ואילו פעם, בגירסה הישנה יותר היה לי ת האפשרות "הודעה על תיבת דואר", למרות שערכת נושא של הבית הייתה "שורת קיצורי דרך".
מה עושים?
ושוב אם הייתי מקבל סמל של דואר על גבי המכשיר אז הייתי מסתפק בזה, אבל הבעיה היא שאני לא מקבל את זה.
עוד משהו חשוב, האם אני צריך גם לאפשר את אופציית המייל במכשיר עצמו, כלומר להכניס את תיבת המייל שלי ב"יצירת תיבת דואר חדש" שיש לי בתפריט של ההודעות?
או שזה בכלל לא קשור?, מה זה השירות הזה?...