שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשיר נוקייה מסוג N97 ו 5800

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
corlenius
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

osherov כתב:corlenius,
התקנתי את ה MIDOMI וזה באמת אפליקצייה ממש קולית (Y)
הקטע שהכי הופתעתי ממנו הוא שהוא גם מצליח לזהות שירים שאני סתאם זימזתי לו ב-דיוק מאוד גדול (גם אם לא בדיוק זוכרים את כל המילים :) )

...

a
שמח שאהבת :lol: (Y)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:יש Shazam ל-N97?
זה כמו ה-MIDOMI.
...
יש Shazam ל N97 אבל מאיזה שהיא סיבה האפליקצייה תמיד מודיעה שהשירות כרגע לא פעיל :עצוב:

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

שליחה

הדפדפן skyfire יצא בגרסה חדשה המתאימה גם למכשירי סימביאן מגע.
http://get.skyfire.com/

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

דפדפן SkyFile 1.5 ביטא ל N97

שליחה

creed כתב:הדפדפן skyfire יצא בגרסה חדשה המתאימה גם למכשירי סימביאן מגע.
http://get.skyfire.com/
...
(Y) (Y) (Y)
אני מחכה לדפדפן הזה כמעט חודש!

לפני קצת יותר מחודש הם הוציאו גירסת אלפא אבל מיכסת המשתתפים התמאתה ברגע ולכן לא ניתן היה להתחבר לשרתים שלהם ומשכך לא ניתן היה לגלוש עם הגירסה הזאת!
עכשיו זה מתחבר ועובד טוב. ציפיתי כל כך לדפדן הזה מכיוון שעל הנייר זה אמור להיות הדפדן בעל התכונות המתקדמות ביותר למכשירי מגע של נוקיה: הוא תומך ב פלאש 10, Ajax, JavaScript, Silverlight 3 ו WMV!!!
אחרי ששיחקתי איתו קצת
אני יכול לומר שהפוטנציאל שלו הוא עצום. הוא ללא ספק מציג את הדפים בצורה הכי יפה שיש מכל הדפדפנים הקיימים (Opera Mobile, Opera Mini, דפדפן הפנימי שמגיע עם המכשיר). הוא באמת מציג פלאש בצורה יפה מאוד ובאמת חווית הניוט איתו באתרים הוא מרשים מאוד, כולל יכולות הזום שלו.
למרות זאת עדיין נתקלתי בכמה בעיות איתו:
-אין תמיכה בכתיבה בעברית (למרות שניתן בשדות להקליד עברית, ברגע שזה נשלח לשרתים זה מתורגם לג'יבריש)
-כשמתחברים לדף "כבד" (נניח אתר One) לוקח לו לא מעט זמן להוריד את הדף ויתרה מכך הוא לא מוריד את כל התוכן, ברגע שמגלגלים לנקודה שמעניינת אותנו, צריך לחכות מספר שניות עד שהוא יוריד את כל התוכן (מרגיש כאילו הוא עושה פוקוס). צריך להתרגל לצורת עבודה כזאת. עדיין אני חייב להגיד שהוא מציג את אתרים "מתוסבכים" בצורה באמת יפה (One בשבילי הוא את מאוד מתוסבך). עידכון: בבדיקה עם אתרים נוספים, עושה רושם שהבעייה היא בחלק קטן מהאתרים הישראלים. ברוב האתרים הדפדפן מציג את הדפים בצורה מאוד מהירה ומושלמת!
-בחלק מהדפים שהוא לא מוריד את כל התוכן ולעיתים דפים ארוכים נחתכים באמצע (נראה לי כמו באג)

הנה רשימת התכונות של הגירסה הזאת:
[left]
What’s new with Skyfire 1.5 for Symbian S60 5th edition (Beta)?

•Available for the first time on Symbian S60 5th edition
•Finger friendly UI: A new, intuitive, and finger friendly UI for high resolution touchscreen devices provides an easier browsing experience
•Smooth Scrolling: Kinetic scrolling has been enabled to Skyfire. Pan or flick the screen to move in any direction smoothly on touchscreen
•Full screen mode: For touchscreen, browse in full screen mode with no UI elements on the screen for maximum page visibility
•Auto-Rotate: Browse in portrait or landscape mode with a simple change of the device orientation

Skyfire on Symbian S60 inherits all the unique Skyfire benefits that make it the best mobile browsing experience available:

•Free mobile browser: The only mobile web browser to support all the rich media on the web for PC like web browsing experience
•Browse any page: Browse your favorite websites on Skyfire exactly like you do on your PC. No compromises! We're the only mobile browser to support all major Web 2.0 standards - Ajax, JavaScript, Flash 10 - it just works
•Watch any video: Skyfire is the only mobile browser that gives access to the full media experience on the internet by supporting Flash 10, Silverlight 3.0 and Windows Media. Catch up on the freshest Sports commentary, celebrity gossip or TV on your phone!
•Share instantly: Easily share what you find on the web or what you are up to. Post web pages and status updates to Facebook and Twitter, with one click!
•Stay connected: Check your Gmail, follow your friends' Facebook and Twitter updates, and keep track of news, sports, video and other content in your own customizable activity feed
•Blazing fast: Skyfire fires up fast and web pages load quickly. Skyfire is the fastest mobile browser available in market[/left]

נערך לאחרונה על ידי osherov ב 21/01/2010 9:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הנה הסבר נוסף על ה SkyFire למכשירי נוקייה בעלי מסך מגע:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

תשמעו בבדיקות נוספות עם SkyFire על אתרים בחו"ל, מתברר שהדפים מוצגים באופן מאוד מהיר ובאופן כמעט מושלם!
אתר CNN ואתר NBA עם כל קטעי הוידאו והסקריפטים שם רצים פשוט מושלם. אני באמת לא מבין האם הבעייה היא בצורה בה חלק מהאתרים הישראלים נכתבים או שזה קשור לשפה העברית!
ת'אמת בבדיקה עם אתרים נוספים כגון: NRG ,Sport5, וואלה, Mako (שמפוצץ במולטימדייה ותמונות) וכלכליסט מוצגים בצורה טובה מאוד על הדפדפן
אבל אתרים אחרים כמו: גלובס, TheMarker, YNET, One נחתכים באמצע

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

שליחה

אחרי התנסות קצרה עם הדפדפן, אני די מאוכזב.
כמו שרשמת, ynet ו -one לא מוצגים בצורה טובה, בחלק מהדפים עם הוידאו, החלק הזה בכלל לא נטען.
הוא גם מרגיש לי יותר איטי וכבד מהאופרה מובייל.

היתרון היחיד שמצאתי לו כרגע הוא שסופסוף אני יכול לגשת לחשבון בנק הפועלים שלי מהסלולרי שוב.

עד לפני כמה חודשים יכולתי לגשת לחשבון עם כל דפדפן מהמכשיר. זה עד שיצאה אפליקצית האייפון לבנק. זו בעצם לא אפליקציה (כמו שבנקים אחרים השיקו לאייפון) אלא פשוט גלישה רגילה לדף החשבון.
מאז שיצאה אפליקציה זו, נחסמה הגישה למכשירי נוקיה - מקבלים הודעה שהמכשיר שלי לא נתמך. מרגיז.

בכל אופן, זהו הדפדפן היחיד שניתן לגשת איתו לחשבון ממכשיר הנוקיה.
מצד שני, קראתי שהאתרים שניגשתי אליהם נשמרים בזיכרון של שרתי skyfire, ככה שאני לא בטוח כמה זה חכם לגשת לדפים פרטיים כאלו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

דווקא לבנק פועלים אפשר להתחבר עם ה N97 גם עם הדפדן הפנימי של נוקייה (מקבלים את ממשק ה WAP באתר) באמת ב Skyfire זאת גלישה רגילה לגמרי!!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אגב, בחיבור בשעות הבוקר המוקדמות אצלנו, הגלישה ב Skyfire היא סופר מהירה :)
כנראה שאתמול עם ההשקה של גירסת הסימיבאן למסכי מגע היה עומס גדול מאוד על השרתים שלהם שהאט את המהירות.
נראה מה תהיה המהירות בערבים הקרובים?!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

תוכנת לשליחת SMS אוט' על פי מרחק שלכם מהיעד בשם GoHome

שליחה

הנה תוכנה חמודה שנקראת GoHome. התוכנה בעצם מאפשרת לכם לשלוח SMS בצורה אוטו' למספר טלפון נבחר ברגע שאתם נמצאים מרחק מסויים מהיעד. התוכנה משתמשת בנתוני ה GPS של המכשיר על מנת לחשב את זמן ההגעה. לדוגמה, אתם יכולים להגדיר שליחת SMS בנסיעה שלכם מהעבודה הביתה ברגע שתעברו, נניח 60% מהדרך. דוגמא ל SMS שישלח הוא: "אני אגיע הביתה עוד 15 דקות" (כאשר התוכנה תוסיף לבד את מספר הדקות אל היעד בהודעה). אגב, תינן להגדיר שמה שישלח זה שעת ההגעה
קישור להורדה:
http://www.smartphone.net/en/usd/241132 ... oHome.html
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

corlenius
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

osherov כתב:תשמעו בבדיקות נוספות עם SkyFire על אתרים בחו"ל, מתברר שהדפים מוצגים באופן מאוד מהיר ובאופן כמעט מושלם!
אתר CNN ואתר NBA עם כל קטעי הוידאו והסקריפטים שם רצים פשוט מושלם. אני באמת לא מבין האם הבעייה היא בצורה בה חלק מהאתרים הישראלים נכתבים או שזה קשור לשפה העברית!
ת'אמת בבדיקה עם אתרים נוספים כגון: NRG ,Sport5, וואלה, Mako (שמפוצץ במולטימדייה ותמונות) וכלכליסט מוצגים בצורה טובה מאוד על הדפדפן
אבל אתרים אחרים כמו: גלובס, TheMarker, YNET, One נחתכים באמצע
...
הskyfire החדש לסימביאן טאצ' הוא ממש מהיר לעומת OPERA MINI ולעומת הדפדפן הפנימי של המכשיר ,בנוסף לכך יש לו יכולת להציג FLASH על גבי האתרים שגולשים בהם וזאת בניגוד ל2 מתחריו בשורה שמעל.
השימוש בתוכנה נותנת לך ממש הרגשה שאתה גולש בדפדפן שבמחשב הביתי,אך עם היתרונות כה רבים חייב להיות גם חסרון :lol: והוא אי יכולת כתיבה בעברית ,נניח אתם נכנסים לגוגל ורוצים לחפש משהו בעברית,אתם אומנם תצליחו לכתוב בעברית ,אך כאשר תעשו "חיפוש", הערכים שהכנסתם בעברית ,יהפכו להיות באנגלית ,לכן לא יציג את התוצאות בעברית
מסתבר שאותה בעיה ממש קיימת גם בגרסת WM ,כך שאנו לא לבד :wink:
מקווה שבגרסאות הבאות התקלה זאת תתוקן

לגבי האתרים הישראלים שציינת ,קיימת בעיה מסויימת איתם ,האתרים שאלה הם לא רק כבדים ,אלא הם גם לא מותאמים לגלישה בסמרטפונים וזאת בניגוד לאתרים כמו CNN וBBC,
בחנות OVI קיימות מספר אפליקציות של אתרים ישראלים ,הם ניתנים להורדה בחינם ,אני התקנתי את כולם ,אחרי כעבור מס' דקות ,הסרתי אותם ,ממש מאכזב .
עדיף בהרבה להשתמש בSKYFIRE
זאת המלצתי (Y)

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

דיון מעולה, הנה כמה תוכנות שלא ראיתי אותן מוזכרות פה:
Youtube (אפליקציה לצפייה באתהצינור דרך הסלולר, למקרה שאתם לא מצליחים לעשות את זה דרך הדפדפן)
AccuWeather (אפליקציית מזג האוויר המועדפת עלי)
Free UnRAR (לפריסת ארכיוני RAR)
SmartMovie (נגן וידאו מתקדם)
Nokia Java Runtime 2.0 (גירסה חדשה שעדיין נמצאת בשלב הבטא אבל כדאי להתקין)

והנה גם כמה משחקים כי לא ראיתי כאן אפילו משחק אחד:
Tower Bloxx NY
Snake Revolution
BejeweledTwist
Anno
Farm Frenzy

ושאלה קטנה:
למישהו כאן יש ניסיון עם מימוש אחריות/ביטוח אחרי צריבת שפה? אורנג' עדיין לא שיחררו את העידכון ל5800 ולא בא לי לחכות בלי לדעת מתי ואם בכלל זה יקרה.

eladh7
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: eladh7

שליחה

שלום יש לי שאלה בנוגע לתוכנת המייל Nokia Messaging שפורסמה כאן.
הורדתי את התוכנה ל nokia 5800 שלי והיא בהחלט מציגה מיילים בצורה נוחה וטובה.
הגדרתי את הסינכרון של המיילים לאפשרות soonset, כלומר אחרי שהמייל הגיע לתיבה הוא מוצג במהרה במכשיר.
כאשר מגיע מייל חדש אז המשיר רק נותן צליל קטן שכיביכול מתריע לי על הודעת מייל חדשה ב Nokia Messaging.
והבעיה היא שאני מקבל רק את הצליל הזה ואין לי שום טקסט על המסך שרשום שהתקבלה הודעת מייל חדשה.
כך שהתרעת הצליל הזה לא באמת מועיל, כי אם אני לא ליד הטלפון אז אני לא ישמע את ההתרעה ולא ידע שיש לי מייל חדש , ואם אני ישתמש בטלפון אני לא יראה שום סימן שמצביעה על הודעה חדשה.
השאלה היא האם אני יכול איכשהו להגדיר לתוכנה Nokia Messaging שגם תתריע לי על מסך הבית שהתקבלה הודעת מייל חדשה, זה יהפוך את התוכנה לעוד יותר מעוילה ויעילה.
האם הדבר אפשרי?
תודה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eladh7 כתב:שלום יש לי שאלה בנוגע לתוכנת המייל Nokia Messaging שפורסמה כאן.
הורדתי את התוכנה ל nokia 5800 שלי והיא בהחלט מציגה מיילים בצורה נוחה וטובה.
הגדרתי את הסינכרון של המיילים לאפשרות soonset, כלומר אחרי שהמייל הגיע לתיבה הוא מוצג במהרה במכשיר.
כאשר מגיע מייל חדש אז המשיר רק נותן צליל קטן שכיביכול מתריע לי על הודעת מייל חדשה ב Nokia Messaging.
והבעיה היא שאני מקבל רק את הצליל הזה ואין לי שום טקסט על המסך שרשום שהתקבלה הודעת מייל חדשה.
כך שהתרעת הצליל הזה לא באמת מועיל, כי אם אני לא ליד הטלפון אז אני לא ישמע את ההתרעה ולא ידע שיש לי מייל חדש , ואם אני ישתמש בטלפון אני לא יראה שום סימן שמצביעה על הודעה חדשה.
השאלה היא האם אני יכול איכשהו להגדיר לתוכנה Nokia Messaging שגם תתריע לי על מסך הבית שהתקבלה הודעת מייל חדשה, זה יהפוך את התוכנה לעוד יותר מעוילה ויעילה.
האם הדבר אפשרי?
תודה
...
ב N97 זה מאוד פשוט (אני לא יודע האם גם ב 5800 התהליך הוא זהה?!):
ברגע שקיבלת דואר אתה באמת מקבל ציפצוף וגם מקבל סימן @ בחלק העליון במכשיר.
בנוסף אתה יכול לשים יישמון דואר אלקטרוני כ Widget על המסך הראשי ואז בזמן שמגיע דואר חדש אתה מייד רואה את הכותרת של הדואר (ראה תמונה), בלחיצת אצבע אתה פותח וקורא את ההודעה החדשה שהגיע
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 796#932796

eladh7
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ראשית, תודה על המענה המהיר.
ב 5800 כאשר אני מקבל מייל אני שמוע רק צליל ואין לי בכלל סמל המצביע על מייל חדש בשורת המשימות.
דבר שני שיש לציין הוא שב 5800 אם רוצים להגדיר דואר אלקטרוני כ Widget, אז עושים את זה מתוך התפריט של "הודעה על תיבת דואר".
הבעיה היא שאין לי כרגע בתפריט מסך הבית "הודעה על תיבת דואר", משום שאני משתמש ב"שורת קיצורי דרך" בתור ערכת הבית.
יש לצייין שהמכשיר בגירסה v4 החדשה, ואילו פעם, בגירסה הישנה יותר היה לי ת האפשרות "הודעה על תיבת דואר", למרות שערכת נושא של הבית הייתה "שורת קיצורי דרך".
מה עושים?
ושוב אם הייתי מקבל סמל של דואר על גבי המכשיר אז הייתי מסתפק בזה, אבל הבעיה היא שאני לא מקבל את זה.
עוד משהו חשוב, האם אני צריך גם לאפשר את אופציית המייל במכשיר עצמו, כלומר להכניס את תיבת המייל שלי ב"יצירת תיבת דואר חדש" שיש לי בתפריט של ההודעות?
או שזה בכלל לא קשור?, מה זה השירות הזה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eladh7 כתב:ראשית, תודה על המענה המהיר.
ב 5800 כאשר אני מקבל מייל אני שמוע רק צליל ואין לי בכלל סמל המצביע על מייל חדש בשורת המשימות.
דבר שני שיש לציין הוא שב 5800 אם רוצים להגדיר דואר אלקטרוני כ Widget, אז עושים את זה מתוך התפריט של "הודעה על תיבת דואר".
הבעיה היא שאין לי כרגע בתפריט מסך הבית "הודעה על תיבת דואר", משום שאני משתמש ב"שורת קיצורי דרך" בתור ערכת הבית.
יש לצייין שהמכשיר בגירסה v4 החדשה, ואילו פעם, בגירסה הישנה יותר היה לי ת האפשרות "הודעה על תיבת דואר", למרות שערכת נושא של הבית הייתה "שורת קיצורי דרך".
מה עושים?
ושוב אם הייתי מקבל סמל של דואר על גבי המכשיר אז הייתי מסתפק בזה, אבל הבעיה היא שאני לא מקבל את זה.
עוד משהו חשוב, האם אני צריך גם לאפשר את אופציית המייל במכשיר עצמו, כלומר להכניס את תיבת המייל שלי ב"יצירת תיבת דואר חדש" שיש לי בתפריט של ההודעות?
או שזה בכלל לא קשור?, מה זה השירות הזה?
...
ההתנהגות ב 5800 היא שונה מ-של ה N97, לכן אני לא יודע איך מאפשרים את זה שם.
בקשר לשאלה האחרונה שלך אז ברגע שהתקנת את ה Nokia Messaging אין צורך להגדיר תיבת דואר נוספת בתפריט ההודעות.
אתה יכול לקרוא ולשאול שאלות בקישור הבא לגבי מידע נוסף על השירות:
http://email.nokia.com/account/faq.action

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

איך לבצע Hard Reset ו Soft Reset למכשיר ה N97

שליחה

זה צץ משאלה בשרשור אחר, ואז שמתי לב שהפעולה החשובה הזאת לא הוסברה כאן.
אז הנה התיקון:

על מנת לבצע Hard Reset למכשיר,
בזמן שהמכשיר מכובה עליכם ללחוץ על 3 המקשים הבאים ביחד:
1. מקש Shift שמאלי
2. מקש ה Spacebar
3. מקש ה back
בזמן שהם לחוצים, עליכם להדליק את המכשיר על ידי לחיצה על כפתור ההדלקה (Power). זהו...כעבור מספר שניות אתם תקבלו את המסך שמבקש ממכם לבחור את המדינה בה אתם נמצאים.
ראו תמונה למטה המציגה את המקשים עליהם צריך ללחוץ.

אזהרה:
פעולת ה Hard Reset תמחוק לכם מהזיכרון הפנימי של המכשיר (כונן :c) את כל התכנים ששמתם שם. זה כולל תוכנות חדשות שהתקנתם על הכונן הזה, רשימת אנשי הקשר, יומן הפגישות וכו. לכן, מומלץ מאוד לעשות גיבוי לפני שמבצעים את הפעולה הזאת

הערות:
-חלק מהאנשים ממליצים על Hard Reset לפני כל פעולת שידרוג גירסת קושחה למכשיר
-כל התוכנות והנתונים שהיו לכם על ה Mass Memory (כונן :e) לא ימחקו בפעולה זאת (בדר"כ זה כל התמונות שצילמתם במצלמה ורוב התוכנות שהתקנתם על המכשיר). למי שמעוניין ישנה גם דרך לפרמט את Mass Memory (זה נעשה דרך הסייר file manager של המכשיר)
-ישנה דרך נוספת לעשות Reset למכשיר ע"י לחיצה על המקשים הבאים #7370#* אבל אני לא בטוח שהפעולה היא זהה לגמרי, לכן אני ממליץ לעשות את זה בדרך שמוסברת למעלה
-על מנת לבצע Soft Reset למכשיר יש ללחוץ על המקשים הבאים: #7780#* פעולה זאת תחזיר לכם את כל הגדרות המכשיר לברירת המחדל (לא ימחקו הנתונים)
-במידה ובחרתם לבצע Hard/Soft Reset דרך לחיצה המקשים (#7370#* או #7380#*) תתבקשו להכניס סיסמה אישור. סיסמת ברירת המחדל היא 12345

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

עוד קצת על ה Ovi MAPS שהולך להגיע!

שליחה

הנה סירטונים על ה Ovi Maps החדש של נוקייה שהולך להגיע אלינו!
עושה רושם של משהו מעניין ואיכותי מאוד.
[u]שימו לב לחלק מהיכולות:[/u]
-חינם-חינם-חינם
-תמיכה בניווט קולי, פניה אחרי פניה ב 46 שפות ב 74 מדינות!!
-תמיכה בניווט רגלי
-יכולת לעבוד ב Off Line!!, כלומר אפשרות להוריד את המפות למכשיר ולנווט בלי חיבור לרשת המפעיל (מעולה לחו"ל, דבר שמאפשר לך לא להשתמש בשירות הנדידה, Roaming)
-בחלק מהמדינות תמיכה במידע נוסף בזמן אמת: כגון דיווחי תנועה, ארועים, מסעדות וכו
-תמיכה בהצגת ציוני דרך ב 3D (אתרים, בנינים חשובים וכו)

עושה רושם שהמהלך הזה להפיץ גירסה חינמית של מפות וניווט קולי-פניה אחרי פניה ב 74 מדינות בעולם! (לא כולל ארץ הקודש (n) ) הוא הרבה יותר משמעותי ממה שבתחילה נראה. גוגל הייתה ראשונה ששיחרה גירסת ניווט חינמית (Google Maps) על מנת לשבור את השוק הזה בעולם. [b]אבל [/b] גוגל כרגע מאפשרים את הניווט רק בארה"ב, לעומת נוקיה שמאפשרים את זה ב 74 מדינות!! יתרה מכך צריך לזכור שנוקייה היא עדיין ספק מכשירי הסלואר מספר 1 בעולם ולכן השירות הזה יגיע להרבה מאוד לקוחות בן לילה ויחדור בצורה מהירה מאוד לשוק מאוד גדול, דבר שיאיץ את התחרות ושבירת שוק הניווטים בעולם (רק צריך לזכור שזה ייתמך רק במכשירים בעלי GPS מובנה).

אגב, מעניין אם הסיבה שאין תמיכה בשירות בישראל נובע מהרצון והדרישה של המפעילים בישראל למנוע אותו בארץ מכיוון שיש להם שירותים מתחרים?!(כגון Orange GPS)

לינק לוידאו

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=nGU4XxSFudY&feature=player_embedded">לינק לוידאו

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

(Y)
בהחלט ידיעה חשובה.
במיוחד עניין הניווט Offline, חשוב מאד.
אני ניווטתי עם האייפון באמצעות Google Maps ותוסף (שאז היה חייב מכשיר פרוץ) בשם Offline Maps, בבודפשט.
זה פשוט נהדר כשאתה לא תלוי ברשת המקומית בארץ זרה לצרכי ניווט.

eladh7
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אפשר להתקין איכשהו את Offline Maps גם על מכשיר הנוקיה?

חזור אל “סלולר”