עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
Corwin,
עד היום נתקלתי רק פעם אחת בבעיה הזאת. אם אתה יכול לצייר לי תרחיש מדוייק לשחזור הבעיה...
אהבתי את האפקט החדש ב Info. לא ראיתי שיפור יוצא דופן בכתוביות כפי שנרשם.
עד היום נתקלתי רק פעם אחת בבעיה הזאת. אם אתה יכול לצייר לי תרחיש מדוייק לשחזור הבעיה...
אהבתי את האפקט החדש ב Info. לא ראיתי שיפור יוצא דופן בכתוביות כפי שנרשם.
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אין לי מתכון בטוח, הבעיה אינה קורית בכל התכנים (וגם לא התעמקתי לאפיין אותה, פשוט תיקנתי עם הרסיבר).
בתור דוגמה, כל פרקי העונה השישית של הפמליה (גרסת HDTV 720p) עושים לי בעיות.
אינני חושב שתוכל להיות לעזר רב אם לא נתקלת בבעיה עד כה.
אם מישהו שכן נתקל בבעיות אלו והן נפתרו לו בגרסה החדשה, אשמח אם יוכל לדווח על כך.
בכל מקרה אני מניח שתיקון זה יחלחל בסופו של דבר לגרסה רשמית.
תודה בכל אופן.
ד"א אם כבר הזכרת זאת, תוכל לפרט מה נשתנה ב-Info?
בתור דוגמה, כל פרקי העונה השישית של הפמליה (גרסת HDTV 720p) עושים לי בעיות.
אינני חושב שתוכל להיות לעזר רב אם לא נתקלת בבעיה עד כה.
אם מישהו שכן נתקל בבעיות אלו והן נפתרו לו בגרסה החדשה, אשמח אם יוכל לדווח על כך.
בכל מקרה אני מניח שתיקון זה יחלחל בסופו של דבר לגרסה רשמית.
תודה בכל אופן.
ד"א אם כבר הזכרת זאת, תוכל לפרט מה נשתנה ב-Info?
אצלי זה קורה כשאני מנגן קבצי mkv כאשר Framerate Sync מופעל, בעיקר בסדרות וסרטים עם פסקול dolby digital. בקבצים עם פסקול dts מפריע הרבה פחות.ziv_r כתב:Corwin,
...
כאשר הFramerate Sync מכובה אין בעיה כלל.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
איזה אפקט ב INFO? לא ראיתי שום שינוי...ziv_r כתב:Corwin,
אהבתי את האפקט החדש ב Info. לא ראיתי שיפור יוצא דופן בכתוביות כפי שנרשם....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מדבר על גרסת הבטא בה יש אפקט של אנימציה בהופעה ובהסרה של ה Info.
כנראה שזה לא קיים בגרסת ה Public.
כנראה שזה לא קיים בגרסת ה Public.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הדבר האחרון שחסר לי ב-C200 זה שה INFO יופיע על הוידאו ולא על הפסים השחורים שמעל ומתחת לוידאו. יש מצב שהם ישנו את זה?ziv_r כתב:אני מדבר על גרסת הבטא בה יש אפקט של אנימציה בהופעה ובהסרה של ה Info.
כנראה שזה לא קיים בגרסת ה Public....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מתקשה להאמין מכיוון ששינוי זה מחייב מעין תפריט הגדרות רק עבור מיקום הופעת תפריט ה Info - וזו אופציה מוזרה למדי.
אם יש לך רעיון כיצד להוסיף יכולת זו בצורה קלה, תרגיש חופשי ואני יעביר את הפידבק.
אם יש לך רעיון כיצד להוסיף יכולת זו בצורה קלה, תרגיש חופשי ואני יעביר את הפידבק.
Corwin, אני אחד שבעיית חוסר הסינכרון היתה מאוד "תוקפנית" אצלו,
בחלק מן הקבצים אפילו 3 שניות ויותר.
בכל מקרה, בבטא החדשה ישנו בהחלט שיפור, אבל לא פיתרון.
כלומר, חלק מן הקבצים, שבעבר ניגנו בחוסר סינכרון מציק מאוד (2 שניות ויותר.) מנגנים עכשיו בסינכרון כמעט מושלם,
אני מעריך 50-150ms, בעוד שחלק מן הקבצים מנגנים בסדר בהתחלה, אך נוצר חוסר סינכרון בהמשך.
אגב, אני אישית חושב, כמו psyshush, שחוסר הסינכרון נגרם ממנגנון ה-Framerate Sync, שכן כאשר הוא לא פעיל
הכול מסונכרן כמו שצריך. (אולי מלבד קובץ אחד או שניים מתוך מאות.)

כלומר, חלק מן הקבצים, שבעבר ניגנו בחוסר סינכרון מציק מאוד (2 שניות ויותר.) מנגנים עכשיו בסינכרון כמעט מושלם,
אני מעריך 50-150ms, בעוד שחלק מן הקבצים מנגנים בסדר בהתחלה, אך נוצר חוסר סינכרון בהמשך.
אגב, אני אישית חושב, כמו psyshush, שחוסר הסינכרון נגרם ממנגנון ה-Framerate Sync, שכן כאשר הוא לא פעיל
הכול מסונכרן כמו שצריך. (אולי מלבד קובץ אחד או שניים מתוך מאות.)
מעניין אותי לדעת מדוע אתה מעדיף שהשכבה תופיע על הוידאו מאשר על הפסים השחורים.zork17 כתב:הדבר האחרון שחסר לי ב-C200 זה שה INFO יופיע על הוידאו ולא על הפסים השחורים שמעל ומתחת לוידאו. יש מצב שהם ישנו את זה?...
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
לא התכוונתי לאופציה מוזרה שמצריכה תפריט ששולט על המיקום. משהו כמו התמונות הבאות שהופיעו בסקירה של עופר על ה DUNE 3 PRIME:ziv_r כתב:מתקשה להאמין מכיוון ששינוי זה מחייב מעין תפריט הגדרות רק עבור מיקום הופעת תפריט ה Info - וזו אופציה מוזרה למדי.
אם יש לך רעיון כיצד להוסיף יכולת זו בצורה קלה, תרגיש חופשי ואני יעביר את הפידבק....
[img2=550x297]http://www.hometheater.co.il/images/art ... 9_1024.jpg[/img2]
או
[img2=550x309]http://www.hometheater.co.il/images/art ... 7_1024.jpg[/img2]
כמובן שאם היתה אופציה כללית עבור מסך אנאמורפי זה היה מעולה. ל AEON יש אפילו גרסה של הסקין שמתאימה למסכים כאלו.
MiOB,
המסך שלי הוא 1:2.37 וברוב הסרטים פשוט אין לי פסים שחורים ולכן כל מה שמופיע שם אני לא רואה. אני מקווה ש PH יעשו את הצעד הקטן הזה ויתאימו את התצוגה לפחות של ה INFO למסכים אנאמורפיים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

zork17,
כלומר אתה מבקש מצב Info עבור תצוגה אנאמורפית - זה אני מוכן לבקש.
כלומר אתה מבקש מצב Info עבור תצוגה אנאמורפית - זה אני מוכן לבקש.
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
כשאתה מכבה את ה-framerate sync, אתה משנה ידנית את קצב הרענון לפני כל קובץ שאתה רואה כלומר (למשל)MiOB כתב:Corwin, אני אחד שבעיית חוסר הסינכרון היתה מאוד "תוקפנית" אצלו,
הכול מסונכרן כמו שצריך. (אולי מלבד קובץ אחד או שניים מתוך מאות.)...
1080p60 / 1080p50 / 1080p24
בבהתאם לקובץ שאתה רואה?
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום, תוכל לשאול אותם עם יהיה תמיכה מלאה בעברית במכשיר?
בבקשה!
ממש לא, כלומר זה כרגע המחיר של סינכרון טוב. כרגע אני בוחר ב-1080P50.
בעיקרון Sigma כבר מודעת לבעיה הזאת וכרגע בודקת את זה, אבל סיגמא תישאר סיגמא, ועד שהיא "מטפלת" בדברים אפשר להשתגע,
ראה ערך התיקון של האודיו בניגון BD שלקח רק "חודשים אחדים".
בעיקרון Sigma כבר מודעת לבעיה הזאת וכרגע בודקת את זה, אבל סיגמא תישאר סיגמא, ועד שהיא "מטפלת" בדברים אפשר להשתגע,
ראה ערך התיקון של האודיו בניגון BD שלקח רק "חודשים אחדים".
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בשבוע הבא מתוכנן בין היתר עדכון קושחה אשר יאפשר לנו הצמדת תרגום SRT לבלו-ריי מלא. בהמשך תופיע היכולת גם עבור SimpleBD.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החדשות אפילו יותר טובות.
אני לא יכול לומר כעת פרטים על המימוש המדוייק, אך אני כן יכול לומר כי הפתרון יעבוד גם על כותרים בהם ה Main Title מחולק למספר קבצי m2ts ולא נצטרך לשנות את שם הקובץ לשמות של Index-ים שונים.
כמובן שהפתרון הזה גם יזלוג לכיוון ה A-200.
אני לא יכול לומר כעת פרטים על המימוש המדוייק, אך אני כן יכול לומר כי הפתרון יעבוד גם על כותרים בהם ה Main Title מחולק למספר קבצי m2ts ולא נצטרך לשנות את שם הקובץ לשמות של Index-ים שונים.
כמובן שהפתרון הזה גם יזלוג לכיוון ה A-200.