עדכון: דודו טופז התאבד בתאו
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73429
- שם מלא: ערן
MOCO - אתה רציני? אזרח מאויים ע"י גורמי עולם תחתון והטיפול של המשטרה זה להמליץ לו לברוח מהארץ? אתה באמת מקבל את זה כמובן מאליו? אם כן, המצב אליו הגענו ואליו התרגלנו לקבל כמובן מאליו פשוט בתחתית. היתי צוחק אם זה לא היה אבסורדי.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
למה אתם חושבים שצריך לעשות מעבר לזה?
חיים רביבו הסתבך עם אנשי העולם התחתון
וכנראה בקונסטלציה כזו או אחרת הוא נמנה עם עולם זה בעסקיו או התחביבים שלו
אז מה? משלם המסים יממן לו הבטחה?
כשאלפרון קיבל התראות על כוונות פגיעה בו הוא קיבל שמירה?
חיים רביבו הסתבך עם אנשי העולם התחתון
וכנראה בקונסטלציה כזו או אחרת הוא נמנה עם עולם זה בעסקיו או התחביבים שלו
אז מה? משלם המסים יממן לו הבטחה?
כשאלפרון קיבל התראות על כוונות פגיעה בו הוא קיבל שמירה?
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 08/06/2009 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לפני שאתה קופץ עם "אבסורדי" וכאלה, תחשוב מה האלטרנטיבה.Huber כתב:MOCO - אתה רציני? אזרח מאויים ע"י גורמי עולם תחתון והטיפול של המשטרה זה להמליץ לו לברוח מהארץ? אתה באמת מקבל את זה כמובן מאליו? אם כן, המצב אליו הגענו ואליו התרגלנו לקבל כמובן מאליו פשוט בתחתית. היתי צוחק אם זה לא היה אבסורדי....
האלטרנטיבה זה לא לעשות כך ובמובן מסוים "לתת לא למות", כי אין שום דרך בעולם שיוכלו להבטיח לו את חייו. אולי אם היו מצמידים שני שומרי ראש לכל מאוים שקיים.
אין לנושא הזה כל קשר לרמת התפקוד או אי התפקוד של המשטרה שלנו. גם במדינות עם המשטרות הכי טובות, עדיין יש פשע ויש רצח, ואי אפשר למנוע את זה ב100%. אם המשטרה יודעת על הסכנה חובה עליה להזהיר את המטרה (גם, אגב, במקרים שהמטרה היא איזה פושע נאלח אחר).
ככה נוהגת משטרה אחראית בכל מדינה בעולם.
מוזר היה להביא את הידיעה הזו כדוגמא דווקא של מה לא בסדר במשטרה.
אתה צריך להפריד בין המציאות כפי שהיית (וגם אני הייתי) רוצה שתהיה לבין מה שהיא.
במציאות, הכוונה לא משהו מיוחד למציאות הישראלית, אלא למציאות של המין האנושי.
משה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ראשית, אני אציין שכרגע שמעתי את רביבו מארה"ב בתוכנית של אופירה אסייג והוא אומר שהכול שקר וכזב ! ולא היו דברים מעולם, אז למרות שקשה לדעת מהי האמת אני מאמין לו עד שיוכח אחרת.moco כתב:לפני שאתה קופץ עם "אבסורדי" וכאלה, תחשוב מה האלטרנטיבה.Huber כתב:MOCO - אתה רציני? אזרח מאויים ע"י גורמי עולם תחתון והטיפול של המשטרה זה להמליץ לו לברוח מהארץ? אתה באמת מקבל את זה כמובן מאליו? אם כן, המצב אליו הגענו ואליו התרגלנו לקבל כמובן מאליו פשוט בתחתית. היתי צוחק אם זה לא היה אבסורדי....
האלטרנטיבה זה לא לעשות כך ובמובן מסוים "לתת לא למות", כי אין שום דרך בעולם שיוכלו להבטיח לו את חייו. אולי אם היו מצמידים שני שומרי ראש לכל מאוים שקיים.
אין לנושא הזה כל קשר לרמת התפקוד או אי התפקוד של המשטרה שלנו. גם במדינות עם המשטרות הכי טובות, עדיין יש פשע ויש רצח, ואי אפשר למנוע את זה ב100%. אם המשטרה יודעת על הסכנה חובה עליה להזהיר את המטרה (גם, אגב, במקרים שהמטרה היא איזה פושע נאלח אחר).
ככה נוהגת משטרה אחראית בכל מדינה בעולם.
מוזר היה להביא את הידיעה הזו כדוגמא דווקא של מה לא בסדר במשטרה.
אתה צריך להפריד בין המציאות כפי שהיית (וגם אני הייתי) רוצה שתהיה לבין מה שהיא.
במציאות, הכוונה לא משהו מיוחד למציאות הישראלית, אלא למציאות של המין האנושי....
לעניינו משה,
אם אתה חושב שזה דבר הגיוני בו המשטרה תגיד לאזרח ישראלי שעליו לעזוב מייד את הארץ כי יש סכנה על חייו מאיזה ארגון פשע אז אין לי שום הגיון אפילו לנסות לשכנע במשהו כל כך מגוחך וברור ! זה כמו לנסות להסביר למישהו למה 1+1=2 ! עכשיו, בגלל שאני מכיר אותך לא מעט מהפורום אני בטוח שאתה מסכים איתי במקרה הנ"ל
אגב, העיני זה שקול להודעה שהייתה יוצאת מפי דובר צה"ל לאזרחי ישראל בה נאמר שצה"ל ממליץ לאזרחים לרדת מהארץ בגלל סכנה ברורה ומיידית מאירן-סוריה-חאמאס-חיזבאלה (מקווה שלא שכחתי מישהו) !
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
כל מי שראה את ה-"תחקיר" של אופירה אסייג, גיחך לו. אפילו שבתוכנית הזו היית להם יד חופשית לומר מה שבא להם בלי שישאלו אותם שאלות קשות, הם הודו שקשה להם הריחוק מהמשפחה (בעיקר אשתו)osherov כתב:ראשית, אני אציין שכרגע שמעתי את רביבו מארה"ב בתוכנית של אופירה אסייג והוא אומר שהכול שקר וכזב ! ולא היו דברים מעולם, אז למרות שקשה לדעת מהי האמת אני מאמין לו עד שיוכח אחרת....
אם לא היו דברים מעולם אז למה הוא ברח מעכשיו לעכשיו? הקרקע בערה לו מתחת לרגליים.
אני לא רוצה להפיץ שמועות ששמעתי אבל (
- moco
-
- גורו

אריה,
קודם כל, אם אמרו לו לעזוב או לא זה לא העיניין, אלא זה שהזהירו אותו שהוא על הכוונת.
עכשיו, אני חושב שדווקא מה שאני אומר זה ברור מאליו.
אז אני מעביר את הכדור אליך כדי שתסביר לנו
1) האם לדעתך המשטרה צריכה לתת לו את המידע? אם לא אז למה?
2) מה בדיוק המשטרה צריכה לעשות כך שחייו יהיו בטוחים בארץ, ואני מתכוון לתשובה גם ספציפית וגם מעשית.
הסיומת שלך על דובר צה"ל, היא כבר במיטב המסורת הדמגוגית שהרגלת אותי
.
מה עיניין שמיטה לאישה במיטה ומה הקשר לבירה נשר ?
בתקופת מבצע "עופרת יצוקה" ולפניו, גם נעשה מאמץ (מספיק או לא, זה דיון נפרד) למגן את תושבי עוטף עזה וגם הומלץ להם לעזוב ועודדו משפחות מחוץ לאזור לאמץ משפחות מהדרום.
אם אתה משווה את הדברים, אז אתה גם צריך להגיד גם "מה פתאום עודדו אנשים לעזוב צפונה" וגם לצפות מהמדינה שתמנע כל קסאם שנורה, ואם קסאם אחד יפול, להגיד "מדינה חר-א, צה"ל חר-א".
אם לא יגידו לרביבו מה שאמרו (או אולי בכלל לא אמרו) והוא חו"ח יירצח, למי תבוא בתלונות? האם לא גם תגיב מייד במשהו כמו "איזה משטרה בלאי"?
קודם כל, אם אמרו לו לעזוב או לא זה לא העיניין, אלא זה שהזהירו אותו שהוא על הכוונת.
2) מה בדיוק המשטרה צריכה לעשות כך שחייו יהיו בטוחים בארץ, ואני מתכוון לתשובה גם ספציפית וגם מעשית.
הסיומת שלך על דובר צה"ל, היא כבר במיטב המסורת הדמגוגית שהרגלת אותי
בתקופת מבצע "עופרת יצוקה" ולפניו, גם נעשה מאמץ (מספיק או לא, זה דיון נפרד) למגן את תושבי עוטף עזה וגם הומלץ להם לעזוב ועודדו משפחות מחוץ לאזור לאמץ משפחות מהדרום.
אם אתה משווה את הדברים, אז אתה גם צריך להגיד גם "מה פתאום עודדו אנשים לעזוב צפונה" וגם לצפות מהמדינה שתמנע כל קסאם שנורה, ואם קסאם אחד יפול, להגיד "מדינה חר-א, צה"ל חר-א".
אם לא יגידו לרביבו מה שאמרו (או אולי בכלל לא אמרו) והוא חו"ח יירצח, למי תבוא בתלונות? האם לא גם תגיב מייד במשהו כמו "איזה משטרה בלאי"?
משה
- osherov
-
- גורו Android

אני מודע לסרט על רביבו ולקשר הטוב שיש בין אופירה אסייג לבין רביבו ואישתוguyezra כתב:כל מי שראה את ה-"תחקיר" של אופירה אסייג, גיחך לו. אפילו שבתוכנית הזו היית להם יד חופשית לומר מה שבא להם בלי שישאלו אותם שאלות קשות, הם הודו שקשה להם הריחוק מהמשפחה (בעיקר אשתו)osherov כתב:ראשית, אני אציין שכרגע שמעתי את רביבו מארה"ב בתוכנית של אופירה אסייג והוא אומר שהכול שקר וכזב ! ולא היו דברים מעולם, אז למרות שקשה לדעת מהי האמת אני מאמין לו עד שיוכח אחרת....
אם לא היו דברים מעולם אז למה הוא ברח מעכשיו לעכשיו? הקרקע בערה לו מתחת לרגליים.
אני לא רוצה להפיץ שמועות ששמעתי אבל (...) נשמות טובות סיפרו שהוא בגד באשתו עם בת זוג של איש עולם תחתון וזו הסיבה לסכנה על חייו, הכבוד של החבר'ה האלה זה הדבר החשוב מכל.
...
ולכן אני לוקח את הכול בערבון מוגבל, אבל כמו שאמרתי אני נותן כרגע את הקרדיט לדברים ששמעתי אותו אומר מאשר שמועות שרצות בתקשורת
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

הסרט הוא בדיחה
ברור שהוא יכחיש
עלק, נסע לקדם את עסקי התכשיטים של אשתו
הבחור מסובך
והמשטרה עשתה את תפקידה
ברור שהוא יכחיש
עלק, נסע לקדם את עסקי התכשיטים של אשתו
הבחור מסובך
והמשטרה עשתה את תפקידה
העם דורש..... כל מיני דברים
- osherov
-
- גורו Android

מה לא העניין !!!moco כתב:אריה,
הסיומת שלך על דובר צה"ל, היא כבר במיטב המסורת הדמגוגית שהרגלת אותי.
אם לא יגידו לרביבו מה שאמרו (או אולי בכלל לא אמרו) והוא חו"ח יירצח, למי תבוא בתלונות? האם לא גם תגיב מייד במשהו כמו "איזה משטרה בלאי"?...
אני מתייחס רק לדרישה\בקשה שלהם שהוא יעזוב את הארץ ! אני לא מדבר על האזהרה !
(הכל כמובן במידה והדברים נכונים).
1-2. כמובן שהמשטרה צריכה לתת לו את כל המידע אבל בו זמנית ,במידת הצורך, היא חייבת לתת לו את כל ההגנה הנדרשת על מנת שלא יקרה לו שום דבר. אם הוא יחליט לעזוב את הארץ זה כבר עניין פרטי שלו.
בקשר לדובר צה"ל:
אז דובר צה"ל בעופרת יצוקה לא הוציא שום הנחייה גורפת לאזרחים שנמצאים באזורי הנפילה (שדרות, אשקלון, באר-שבע, אשדוד, עוטף עזה וכו) לעזוב את האזור אם אין להם מיגון ! כמו שהוא לא הוציא הנחייה לכל תושבי הצפון במלחמת לבנון השנייה ! כמו שהוא לא הוציא שום הנחייה לכל תושבי גוש דן במלחמת עירק הראשונה !
משה, עכשיו ברצינות נעזוב רגע את האהבה שלך לתרבות הויכוחים. האם אתה חושב שדרישה של המשטרה לאזרח המדינה לעזוב את הארץ בגלל שהוא בסכנת חיים נראית לך באיזה שהיא תצורה דרישה הגיונית ?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

osherov,
עזוב הגיוני או לא
מה אתה חושב שהם צריכים לעשות?
עזוב הגיוני או לא
מה אתה חושב שהם צריכים לעשות?
- osherov
-
- גורו Android

1. לשים עליו הגנה מיידית של מספר שוטרים 24 שעות ביממה !sam22 כתב:osherov,
עזוב הגיוני או לא
מה אתה חושב שהם צריכים לעשות?...
2. להקצות צוות מיוחד שיחקור ויעצור את כל מי שצריך על מנת להגיע לאנשים שמנסים לפגוע בו !
3. לחקור את המעורבים באיומים ולהעביר את החומר לפרקליטות שזאת תכין כתב אישום שיגרום להם להיכנס לכלא
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

למה?
מי הוא?
יש איומים על עשרות אנשים בארץ
ומי ישלם את זה?
חוסכים כאן בשמירה על שופטים
אז צריכים לשמור על מי שמסתבך בפלילים
הרי הוא לא קיבל איומים על רקע הופעותיו בנבחרת ישראל
מי הוא?
ומי ישלם את זה?
הרי הוא לא קיבל איומים על רקע הופעותיו בנבחרת ישראל
- osherov
-
- גורו Android

לא מבין את השאלה שלך ?!sam22 כתב:למה?
מי הוא?
ומי ישלם את זה?
הרי הוא לא קיבל איומים על רקע הופעותיו בנבחרת ישראל...
מי הוא ? הוא אזרח ישראלי (שאפילו תרם קצת למדינה) שמאוים על חייו !
יש איומים על עשרות אנשים בארץ ? כל מי שמאויים צריך לקבל הגנה מהמשטרה (מה זה לא ברור ?!!)
חוסכים כאן בשמירה על שופטים ! ראשית זה לא קשור למשטרה (לא הם מגינים על השופטים אצלנו) ושנית אולי צריך להוסיף עוד הגנה עליהם
אז צריכים לשמור על מי שמסתבך בפליליםת, ראשית כן ! ושנית חיים רביבו הסתבך בפלילים ? האם יש לו תיק במשטרה ? האם הוא ישב בכלא ?
- moco
-
- גורו

(קודם כל, לויכוח צריכם שניים. אני בכיף מתוכח איתךosherov כתב:1. לשים עליו הגנה מיידית של מספר שוטרים 24 שעות ביממה !sam22 כתב:osherov,
עזוב הגיוני או לא
מה אתה חושב שהם צריכים לעשות?...
2. להקצות צוות מיוחד שיחקור ויעצור את כל מי שצריך על מנת להגיע לאנשים שמנסים לפגוע בו !
3. לחקור את המעורבים באיומים ולהעביר את החומר לפרקליטות שזאת תכין כתב אישום שיגרום להם להיכנס לכלא...
אני שמח על התשובות הללו, כי ציפיתי להם
אני מקווה שברור לך, שחיים רביבו הוא לא הבן אדם היחידי שיש איומים על חייו. יש לצערינו הרבה.
להקצות את כל המשאבים שתיארת זה לא מעשי ואני ביקשתי ממך תשובה מעשית.
אני הולך לעשות פה הכללה ואני מתנצל אם אתה לא כלול בה, אבל בכל זאת יש בה טעם.
למה אותם אנשים שחושבים שזו בושה שהמשטרה מייעצת לרביבו לצאת מהארץ, הם בדרך כלל אותם אנשים שמתלוננים על המשטרה כשלוקח המון זמן לניידת להגיע, אם בכלל, כשהם מדווחים על פריצה?
למה אותם אנשים שמתלוננים בעיניין זמן התגובה של המשטרה, הם אותם אנשים שמתלוננים על המיסים הגבוהים בארץ (למשל כשמעלים להם על הליסינג:-) ).
יש קשר בין הדברים. משאבים לשמירה על רביבו ועוד עשרות או מאות כמותו בא על חשבון שירות משטרתי חשוב אחר. הגדלת המשטרה דורש כסף (מיסים).
שלא תחשוב שאני חושב שיש לנו משטרה מצוינת או משהו, אבל צריך תמיד לראות ולבקר במסגרת האילוצים והסביר.
talk is cheap אבל לא כל מה שאומרים הוא סביר למימוש.
אגב, גם אם המשטרה תעשה כל מה שאמרת, חייו לא מובטחים מהאיום הזה.
לשתי נקודות אחרות:
1) המשטרה לא יכולה לדרוש ממנו כלום. אם היא הייתה מגרשת אותו, זה היה לא חוקי בעליל, והייתי מסכים איתך. היא יכולה רק להזהיר ולייעץ בנושא כזה.
2) בעיניין ישובים מופגזים, לא התיחסתי לדובר צה"ל. התיחסתי למה ש"משודר" על ידי השלטונות (ממשלה ורשויות מקומיות).
משה
- moco
-
- גורו

מסכים לכל מילה, בתנאי שתסביר איך עושים את זה בדיוק.osherov כתב:לא מבין את השאלה שלך ?!sam22 כתב:למה?
מי הוא?
ומי ישלם את זה?
הרי הוא לא קיבל איומים על רקע הופעותיו בנבחרת ישראל...
מי הוא ? הוא אזרח ישראלי (שאפילו תרם קצת למדינה) שמאוים על חייו !
יש איומים על עשרות אנשים בארץ ? כל מי שמאויים צריך לקבל הגנה מהמשטרה (מה זה לא ברור ?!!)
חוסכים כאן בשמירה על שופטים ! ראשית זה לא קשור למשטרה (לא הם מגינים על השופטים אצלנו) ושנית אולי צריך להוסיף עוד הגנה עליהם
אז צריכים לשמור על מי שמסתבך בפליליםת, ראשית כן ! ושנית חיים רביבו הסתבך בפלילים ? האם יש לו תיק במשטרה ? האם הוא ישב בכלא ?...
בוא אתן לך דוגמא מעולם ההייטק שיותר מוכר לך.
עבדתי פעם במקום שהמנהל היה מאוד צעיר, תרתי משמע. בחור מבריק , אבל חסר ניסיון באפון קיצוני ולדעתי לא מתאים לתפקיד.
הפרויקט הגיע למצב, כמו שקורה הרבה, שבו היציבות שלו על הפנים, יש עוד כמה פיצ'רים חשובים שלא מומשו ויש דדליין של כמה שבועות.
בישיבה שבה ישבו אנשי פרודוקט שמייצגים את "התחייבנו על הפיצ'רים האלה" ומצד שני אנשי פיתוח שאומרים " זה קסטרופה, צריך לעשות רק QA וייצוב". מה סיכם אותו מנהל?
"צריך לעשות גם זה וגם זה "
ברור לך, שהפרויקט יצא באיחור רב, בלי כל הפיצ'רים וגם עם הרבה באגים.
משה
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אולי הכי פשוט זה לפתור בעיה אחת באמצעות השניה: לבקש מדודו טופז להכניס את אלו שמאיימים על רביבו לרשימה השחורה שלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

או למחוק את רביבו מהפנקס שלוCatskinner כתב:אולי הכי פשוט זה לפתור בעיה אחת באמצעות השניה: לבקש מדודו טופז להכניס את אלו שמאיימים על רביבו לרשימה השחורה שלו....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

osherov ,
אני מקווה שברור לך שאי אפשר להגן על כל אחד שמאוים
אחרת מחר, שמישהו מכיתה ו' יגיד לבן שלי מכיתה ד' שהוא יהרוג אותו, כי הוא נגע לו בכדור, נצטרך להצמיד לו שוטר.
ונצטרך לשמור על כל ראשי הפשע (על חשבונך!!!) כי הם ראשוני המאוימים
וכל מי שיפלוט משהו נגד מישהו (למשל בית"ר) כי היה לו מיקרופון
למה לא זעקת כשהמשטרה אמרה לצביקה הדר, ארז טל ואברי גלעד שרצוי שיקחו מאבטחים לתקופה הקרובה?
אני מקווה שברור לך שאי אפשר להגן על כל אחד שמאוים
אחרת מחר, שמישהו מכיתה ו' יגיד לבן שלי מכיתה ד' שהוא יהרוג אותו, כי הוא נגע לו בכדור, נצטרך להצמיד לו שוטר.
ונצטרך לשמור על כל ראשי הפשע (על חשבונך!!!) כי הם ראשוני המאוימים
וכל מי שיפלוט משהו נגד מישהו (למשל בית"ר) כי היה לו מיקרופון
למה לא זעקת כשהמשטרה אמרה לצביקה הדר, ארז טל ואברי גלעד שרצוי שיקחו מאבטחים לתקופה הקרובה?
- osherov
-
- גורו Android

כל כך הרבה הודעות קשה לי להגיב לכולם !
משה,
אומנם spin יפה עשית עם החיבור של חוסר מיסים וכסף ושמכך נובעת אוזלת היד של המשטרה
אבל על זה אני רק אומר שאם אתה באמת חושב שהבעייה המרכזית במשטרה קשורה למחסור בתקציב אני מוכן עכשיו שיעלו לי את השווי מס על רכב הליסניג שאני מקבל פי שתיים !
בקשר למנהל הצעיר אני רק הוסיף שהפתרון שהוא בחר לטעמי נכון למעט זה שהוא היה "צריך לעשות גם זה וגם זה" וגם לעמוד בלוחות הזמנים !!!
sam22,
למרבה הצער אין מה לעשות ואני כן חושב שצריך להגן גם על משפחות הפשע אבל אני חושב שפה זה דווקא קל יותר מכיוון שאם המשטרה תעשה את העבודה שלה היא תצליח להושיב אותם בכלא וכך הם יהיו מוגנים מעבריינים בעולם החיצון, ושוב אני חוזר, חיים רביבו ממש לא נחשב ע"י המשטרה לעבריין אלא לאזרח מן השורה !
בקשר לצביקה הדר, ארז טל ואברי גלעד אני לא שמעתי שהמליצו להם לקחת מאבטחים (שמעתי בבוקר את צביקה הדר והוא לא העלה את הנושא הזה שם). במידה וזה נכון ההמלצה הזאת אסורה וחמורה בדיוק באותה המידה !
בקשר למשטרה,
כשהם רוצים הם כנראה הם כן יודעים לעשות את העבודה, את החקירה של דודו טופז הם הצליחו כנראה לפענח עד רמת הגרגר !!!
עכשיו אני שומע בחדשות שדודו טופז גם מואשם בהזמנת רצח לגרושתו ולבעלה.
אז כנראה כשהרטינג בשמיים אז הם רוצים וכשהם רוצים הם כנראה גם יכולים
משה,
אומנם spin יפה עשית עם החיבור של חוסר מיסים וכסף ושמכך נובעת אוזלת היד של המשטרה
אבל על זה אני רק אומר שאם אתה באמת חושב שהבעייה המרכזית במשטרה קשורה למחסור בתקציב אני מוכן עכשיו שיעלו לי את השווי מס על רכב הליסניג שאני מקבל פי שתיים !
בקשר למנהל הצעיר אני רק הוסיף שהפתרון שהוא בחר לטעמי נכון למעט זה שהוא היה "צריך לעשות גם זה וגם זה" וגם לעמוד בלוחות הזמנים !!!
sam22,
למרבה הצער אין מה לעשות ואני כן חושב שצריך להגן גם על משפחות הפשע אבל אני חושב שפה זה דווקא קל יותר מכיוון שאם המשטרה תעשה את העבודה שלה היא תצליח להושיב אותם בכלא וכך הם יהיו מוגנים מעבריינים בעולם החיצון, ושוב אני חוזר, חיים רביבו ממש לא נחשב ע"י המשטרה לעבריין אלא לאזרח מן השורה !
בקשר לצביקה הדר, ארז טל ואברי גלעד אני לא שמעתי שהמליצו להם לקחת מאבטחים (שמעתי בבוקר את צביקה הדר והוא לא העלה את הנושא הזה שם). במידה וזה נכון ההמלצה הזאת אסורה וחמורה בדיוק באותה המידה !
בקשר למשטרה,
כשהם רוצים הם כנראה הם כן יודעים לעשות את העבודה, את החקירה של דודו טופז הם הצליחו כנראה לפענח עד רמת הגרגר !!!
עכשיו אני שומע בחדשות שדודו טופז גם מואשם בהזמנת רצח לגרושתו ולבעלה.
אז כנראה כשהרטינג בשמיים אז הם רוצים וכשהם רוצים הם כנראה גם יכולים
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
וואללה, בתוכנית הריאליטי החדשה של דודו טופז אין אפילו רגע דל אחד...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.