אנשים שצריך להגלות (ספין אוף של שרשור העצבים)

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #141 

truejoker,
מעניין אותי מהיכן אתה מגיע?
אחרי כ 7 שנים בעיר הזאת, אני מתחיל להשבר, העיר ממש ללא חוק או אכיפה.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #142 

כן כן, שוב תל אביב. סין סיטי היא יקנעם לידה. שמענו.
אגב ברוב מעשי האלימות בשבועות האחרונים מככבים דווקא מקומות אחרים.

ג'וקר, אלימות וחוסר נימוס תמצא בכל מקום בארץ. זה לא שמחוץ לתל אביב תמצא אוכלוסיה אנגלוסכסית מנומסת עם אנשים שיגידו לך top of the morning ויגעו במגבעת שלהם. נסעתי לפני שבועיים בעל כורחי לאור יהודה הקסומה בדרך לאירוע. שאלנו שם איזה שומר איך להגיע לאולם. בגלל שוידאנו איתו שוב את הכיוון כי הוא דיבר מהר מדי, הוא התחיל לנופף בידיים כמו איזה פרימאט ולעשות קולות שנשמעו כמו בעעע ימינעעע ועעעזז שמעאללהה בעעעע.

לגבי מבוגרים, אני לא אומר שהם תמיד בסדר. אבל אתה צעיר והם בקושי עומדים, בטח בחום הזה. ברור שהם יעשו לך מבטים אם לא תתן להם לשבת. אם אתה יושב לך עם האייפוד ומשקפי שמש ומתעלם ממנו כשאין לו מקום אחר אתה לא יותר טוב מהאנשים הלא מנומסים שאתה סולד מהם. תן לו לשבת, אז תעמוד קצת ותמצא מקום אחר אחרי כמה דקות. בחייך, לריב עם קשישים זה קארמה טובה?

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #143 

"הוא התחיל לנופף בידיים כמו איזה פרימאט ולעשות קולות שנשמעו כמו בעעע ימינעעע ועעעזז שמעאללהה בעעעע."

:מת מצחוק: :מת מצחוק: :מת מצחוק:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #144 

mulder כתב:כן כן, שוב תל אביב. סין סיטי היא יקנעם לידה. שמענו.
אגב ברוב מעשי האלימות בשבועות האחרונים מככבים דווקא מקומות אחרים.

ג'וקר, אלימות וחוסר נימוס תמצא בכל מקום בארץ. זה לא שמחוץ לתל אביב תמצא אוכלוסיה אנגלוסכסית מנומסת עם אנשים שיגידו לך top of the morning ויגעו במגבעת שלהם. נסעתי לפני שבועיים בעל כורחי לאור יהודה הקסומה בדרך לאירוע. שאלנו שם איזה שומר איך להגיע לאולם. בגלל שוידאנו איתו שוב את הכיוון כי הוא דיבר מהר מדי, הוא התחיל לנופף בידיים כמו איזה פרימאט ולעשות קולות שנשמעו כמו בעעע ימינעעע ועעעזז שמעאללהה בעעעע.

לגבי מבוגרים, אני לא אומר שהם תמיד בסדר. אבל אתה צעיר והם בקושי עומדים, בטח בחום הזה. ברור שהם יעשו לך מבטים אם לא תתן להם לשבת. אם אתה יושב לך עם האייפוד ומשקפי שמש ומתעלם ממנו כשאין לו מקום אחר אתה לא יותר טוב מהאנשים הלא מנומסים שאתה סולד מהם. תן לו לשבת, אז תעמוד קצת ותמצא מקום אחר אחרי כמה דקות. בחייך, לריב עם קשישים זה קארמה טובה?
...
לגבי מקומות אחרים , זה לא אומר על כול המקום , אבל עובדה פשוטה שאזור המרכז הוא די בעייתי , ות"א היא בכלל . אני משתדל מאוד לא להכנס ולא לשהות בת"א יותר מהנחוץ

שמע , אני לא רוצה לומר כרגע מהיכן אני (למרות שיש אנשים שיודעים זה לא סוד , אבל אני לא רוצה להכנס לזה עכשיו ), אבל בפריפריה , ובמקומות שאני מבקר בדרך כלל , זה אף פעם לא קורה לי . אם זקן או זקנה רואים שאני לא קם , הם ממשיכים הלאה , הם לא מנסים להכריח אותי . אולי בגלל שכאן אם מישהו יכול הוא קם , או שאולי הזקנים כאן מכבדים את עצמם , ואומרים לעצמם " או שהוא לא יכול , או שלא שווה להתחנן לפניו "
כאן אני לא נתקל , גם לא ביום שוק שהאוטובוס מאחר , בזקנים שלוקחים את עגלת הקניות/סל/קב/WHATEVER , ופשוט דוחפים את כולם להכנס ראשונים
ד"א , יש לי שריטה קשה ללוחות שנה על נייר (לא במחשב), ואני לא אוהב את הלוחות של סטימצקי , אז אחת לשנה , אני אוסף את עצמי ונוסע לבני ברק לחפש לוחות שנה . אני לא רוצה לומר שום דבר , אבל אם ת"א היא סדום , אזי בני ברק היא גן עדן , ולא אני לא חרדי ולא מופיע בצורה שונה במיוחד מכול חילוני אחר

ולגבי לריב עם קשישים , אני אספר לך משהו מחז"ל , חז"ל אומרים (וזה לא ציטוט מדוייק " קבצן שתובע, משמע שהוא חצוף , ואם כך הוא רשע ומותר לדחות אותו " , פשוט לשם ההבנה , זה חטא נורא ואיום לדחות אביון שמבקש , אם חז"ל אומרים שאם הוא חצוף מותר , זה כמעט רעידת אדמה במושגים שלהם .
מהנסיון הקצר שלי הם בהחלט צודקים . אז לא אני לא חושב שזו קארמה רעה .
אני לא יכול שלא לתת כשיש לי , אבל כשאני נתקל באנשים שמתנהגים כך , לא משנה לי מה הסיפור שלהם , הם מקבלים ממני כתף קרה .
מבחינתי זה סוג אחר של בריונות . ובריונים מקומם הוא שמישהו אחר יתנהג אליהם בצורה שהם מתנהגים לאחרים

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #145 

ג'וקר, מה שאתה אומר על בריונות זה נכון, אבל תלוי במקרה. איזה שכן מבוגר מאוד (ודי *** בן אדם) בבניין שלי התחיל להשפריץ לכיוון שלי עם צינור השקיה בחצר כי הוא שונא חתולים ואני בדיוק ליטפתי אחד ליד הכניסה של הבניין. כתוצאה מזה עף עליי בוץ וזה היה די משפיל. אבל מה אני אעשה? אם אני אתחיל ריב ואנסה לקחת לו את הצינור והוא יפול וייפצע, הוא יגיד שדחפתי אותו ויהיה לי תוך שניה תיק במשטרה על תקיפה. זה יכול להתפתח לסיפור קפקאי של אזרח הגון שנטחן במערכת בגלל איזה אדיוט. אז אני כבר שנים מתעלם ממנו ולא אומר לו אפילו שלום במדרגות.

מצד שני אם מישהו מבוגר ינסה לעקוף אותי בתור בדואר סתם ככה כי הוא חושב שמגיע לו, אין סיכוי שאני אוותר לו. אם הוא יבקש יפה, בכיף. אבל באוטובוס זה עניין של מנהג "לפני שיבה תקום" .
נערך לאחרונה על ידי mulder ב 26/08/2010 0:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #146 

אני בדרך כלל קם , אבל מבחינתי אם אדם זקן הוא היום בריון הוא היה כול חייו כזה .
סתם אנקדוטה , אני כרגע נראה פיסית גרוע , ואני גם הולך עם קב (פשוט לעזרה לא שאני נכה או משהו ), היום הלכתי לקניות , נכנס ערס , יש כאלו שמריחים מרחוק שזהו ערס מהסוג של WANNABE לפחות קאפון או משהו . הוא היה עם אישה נורמאלית והוא רואה שאני נכנס לתור , אז הוא מנסה להכניס את עגלת הקניות שלו לפני . בד"כ במצבי היום אני לא נכנס לעימותים , אבל כשאני רואה ערס בריון , אני מודה ומתוודה שיוצא לי פיוז קטן במוח :lol: , נכנסתי לפניו הסתובבתי ואמרתי לו שיואיל להמתין בתור . האמת היא שאמרתי את זה ולא משהו מתגרה כי האשה שאיתו הייתה בסדר , אם היא הייתה פריחה , הייתי אומר לו שהוא חוצפן
וכן ידעתי שיכול להיות שהוא יחלום להעיז להכות , למרות שאני לא מאמין ששום בריון בעולם לא יעיז את זה איתי , ולא משנה כמה מסכן אני אראה .

אני מזהה אותם ממטרים ולא משנה איך הם מתחפשים , ואני יודע טוב היכן ללחוץ , והם הכי לחיצים שבעולם . הם כל כך לחיצים עד שזה פלא שהם עדיין שורדים

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #147 

joker - לא יודע איך נתקלת באלימות, איפה בדיוק הסתובבת, אבל קורים מקרים. אני לפחות בת"א לא זוכר שנתקלתי במשהו כזה - לפחות לא פנים אל פנים. לצערנו הרב סכינאות/נשק חם הופכים אט אט למעשה יום יום.
אבל מפה, ועד ללא לפנות מקום לאדם מבוגר כי עשית איזה ניתוח מעניין על אם הוא חצוף ואם לא, קצת הגזמת. גם אני מסוגל "לריב" עם מישהו שנדחף בתור, זה בהחלט בריא, תאמת, אני לא מבין למה השומר בדואר לא מתערב במקרים כאלה (הוא יושב בחוץ בשביל למנוע מאנשים להכנס, אבל אם בפנים מישהו ייקח בן ערובה, לא נראה לי שהוא ידע).
בכל אופן, החום משגע אנשים, לא צריך הרבה בשביל שאנשים יאבדו את הצפון.
יש אנשים לא מחונכים בכל הגילאים והמינים.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #148 

גוקר-תיזהר שאני לא יביא לך אלה בראש
אמן מייסר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #149 

Itay_Pollak כתב:joker - לא יודע איך נתקלת באלימות, איפה בדיוק הסתובבת, אבל קורים מקרים. אני לפחות בת"א לא זוכר שנתקלתי במשהו כזה - לפחות לא פנים אל פנים. לצערנו הרב סכינאות/נשק חם הופכים אט אט למעשה יום יום.
אבל מפה, ועד ללא לפנות מקום לאדם מבוגר כי עשית איזה ניתוח מעניין על אם הוא חצוף ואם לא, קצת הגזמת. גם אני מסוגל "לריב" עם מישהו שנדחף בתור, זה בהחלט בריא, תאמת, אני לא מבין למה השומר בדואר לא מתערב במקרים כאלה (הוא יושב בחוץ בשביל למנוע מאנשים להכנס, אבל אם בפנים מישהו ייקח בן ערובה, לא נראה לי שהוא ידע).
בכל אופן, החום משגע אנשים, לא צריך הרבה בשביל שאנשים יאבדו את הצפון.
יש אנשים לא מחונכים בכל הגילאים והמינים.
...
1 - הייתי בסופרמרקט :lol: הוא ניסה לדחוף אותי מהתור על ידי הזזת העגלה שלו עלי , אז אמרתי לו מה שאמרתי , אבל אם הוא לא היה מפסיק , אני לא בטוח שמישהו מאיתנו לא היה יוצא משם לבית חולים (ולא אני לא מתכווין לעצמי :lol: ), והסיבה לגישה הזו שנראית מאוד לא פולטיקלי קורקט תמצא בסעף הבא :

2 - זה לא היה סכינאות , הוא לא פושע , הוא וונאבי של פושע :lol:
זה הערסים שרוצים להראות פושעים , ורוצים שיתנו להם כבוד כאילו שהם "כבדים" :lol:
כמו כול בריון מצוי , הם מקבלים את הקיק שלהם מכך שהם כביכול מנצחים אותך וכך יש להם כבוד , הם כבר ג'נקי של זה . אבל כמו כול אחד שתובע כבוד ומוכן להתנהג באלימות להשגתו , אין לו את זה :lol: (דהיינו הוא יודע בפנים שהוא לא שווה כלום ), אתה פשוט צריך להראות לו שאתה תלך עד הסוף .
הבעיה : הוא יודע שאדם נורמאטיבי מפחד מהרשויות ולכן יש לו מעצורים
הפתרון : תתעלם מזה ותהיה מוכן ללכת עד הסוף
התוצאה : הוא קולט את זה , ואז מרכז הפחד שאצלו הוא רגיש פי 1000 מאדם ממוצע , מפעיל אצלו לא את מנגנות התקיפה אלא את מנגנון הבריחה . = הפסקת העימות מצידו

3 - אם מישהו , זקן או לא מנסה לבייש אותך או לגרום לך לעשות משהו נגד רצונך , כי הוא חושב שמגיע לו , זה תולדה של אלימות . ולכן זקן שמנסה להדחף ו/או לעמוד לידך ול"השתעל" , ולנעוץ בך מבטים , ולעשות מעצמו .....
אתה כבר יכול להבין לבד את כול ה"הצגה" (אני רק לא מבין למה הם לא מנסים לשחק בקאמרי :lol: ), אזי אני בכוונה לא אתן לו .
אני כן קם כשאני יכול כשאני רואה זקן שמגיע לאוטובוס , אבל כשאני בא לת"א , ואני רואה איך ה"זקנים" האלו מתנהגים , יוצא לי כול החשק
4 - שומרים לא אמורים להתערב , עד כמה שאני יודע

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #150 

ילדיעפים כתב:גוקר-תיזהר שאני לא יביא לך אלה בראש
...
האחרון שאיים עלי בזה מריח את השורשים של הפרחים :lol:

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #151 

אתה יודע מה קרה לזה שענה לי ככה??
אמן מייסר

arik35
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #152 

1. אבות שמלמדים את הילדים שלהם לזרוק *** בשיחים(ראיתי במו עיניי)
2. אנשים שנוסעים 70 בשמאלי (כאן יש הרבה סוגים של כאלה אבל נסתפק בזה)
2. דודו אהרון
3. אנשים שקונים כרטיסים להופעה של דודו אהרון
4. אנשים שמחנים את העגלה בתור לקופה וממשיכים במסע הקניות-כשהעגלה "שומרת על התור".
5.את ילדי העובדים הזרים ( אותם בעצם היגלו כבר)
6.אנשים שלא יבינו שהמשפט הקודם נכתב בציניות.
7. אנשים ששומעים מוזיקה דרך הפלאפון במקומות ציבוריים ולא באוזניות.
8.אנשים שאומרים ספטמבר ללא דגש בפ'.
9.אנשים שלא שמים דיאודורנט בקיץ הישראלי .

יש עוד מלא אך נסתפק באלה לעת עתה , גם יכול להיות שחזרתי קצת על דברים שנאמרו כאן, סורי לא קראתי את כל התגובות.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #153 

arik35 תגיד , אתה מתכווין להשאיר מישהו במדינה הזו ? או שכולם צריכים להיות בגלות ? :lol:

arik35
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #154 

[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #155 

את כל המתכנתים של תוכנות GPS :evil:

לא פעם קרה לי שעל פי הGPS הייתי צריך להמשיך בנסיעתי ישר, ופתאום הוא יוצא עליי "סטית מהדרך, מחשב מסלול מחדש" 8O

אני סטיתי מהדרך... :? (n)

הוא היה צריך לכתוב שקרתה תקלה או משהו, לא להאשים אותי! ועוד שלא בצדק!!!
אתמול צעקתי עליו בחזרה ואמרתי לו שאם הוא גבר, שיצא רגע מהמכשיר:lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #156 

ו.....?!!! הוא יצא ? :lol:
אם כך איך זה נגמר ? :lol:

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #157 

באופן כללי כל מי שעובד עם ציבור ממש רוצה להגלות אם לא להשמיד את רוב אלה שהוא היא עובד עובדת מולם

למשל הקופאית בסופר-עובדת בדואר-נגנים שלא באירועים גדולים,\ה ממש לראות ולחוש את עם ישראל באופן שונה

תכלס,האמריקאים יותר גרועים-רופא משפחה אחד מהיחידים ברשימה האינסופית שגם יכול להרוג בלי בעיה
אמן מייסר

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4893
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #158 

האמת שזו רשימה שהולכת ומתארכת,
אז אקרא לה בשמה, ותעיינו בה לכשתגיע לאיזשהו פלאטו:

האומנים המחרימים ציבור שלם בגלל מקום מגוריהם.
(יחד עם כמה אקדמאים שעוסקים בעידוד חרם נגד המדינה)

ואתם יודעים מה?
זו לא הדיעה שמעצבנת אותי - זה הכלי האלים.
ואני לא בטוח מה מדאיג אותי יותר,
הסממנים הגזעניים, פאשיסטיים הכופים דעת מיעוט על קהל הבוחרים תוך אמצעים אלימים בעזרת גורמים מבחוץ,
או חד גונית, חד מימדיתיות, חד סיטריות של תפיסה אצל האנשים שאמורים להיות הכי יצירתיים, הכי אינטלקטואליים,
עם מגוון תפיסות, תובנות ורעיונות, כי הם (לכאורה) עמוד האש של המחשבה המקורית בארץ.
ואם מחשבת כל כך מקורית, חדשנית ומגוונת,
איך זה שאין קולות נוספים משם?
אותותיה של בריחת המוחות בארץ?

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #159 

[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
אמן מייסר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #160 

אתה רוצה לדעת מה מרגיז אותי ? לא שהם מחרימים כי מותר להם , אלא שהם מצפים שהמדינה שאותה הם מגנים במעשם , עוד תמשיך לשלם להם משכורת ו/או כסף כדי שהם ימשיכו . וזה לא רק הם אלא גם האוניברסיטאות
אתה רוצה להיות יפה נפש ולצאת נגד המדינה שלך ? אין בעיות
אתה רוצה לעזור לדו"ח גולדסטון ? אין בעיות
אבל איך אתה משתמש באיצטלה האקדמית שלך , ודורש שהציבור שבו אתה פוגע כך ישלם את השכר שלך לעשות זאת ?
ואיך הציבור , והתקשורת לא מוחים על כך ? כי עם כול הכבוד לדמוקרטיה , מותר לך לומר את זה אבל אתה לא צריך לקבל כסף על זה
זה כמו שמועסק אצלי יפיץ לכול הלקוחות שלי , אל תקנו אצלו כי ...... והוא ירצה עבור זה שכר

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”