1. הקהילה של אלפי המפתחי ל-MYTHTV גדולה בהרבה מהמפתחים של SAGETV, MP ו-מדיה סנטר ביחד. ולראיה: ל-MYTHTV יש הכי הרבה פלאגינים ופיצ'רים מבין כל מערכת המדיה הקיימות היום.nir11 כתב:חס וחלילה, אני ממש לא מתיימר להכיר את המערכת שלך, כל מה שאני יודע עליה זה ממה שאתה מספר.
ההשוואה שלך בין ג'יפ למחשב אישי - מופרכת מיסודה.
מחשב אישי שמוסיפים לו יכולות (חומרה, תוכנה), לא מאבד שום יכולת שהייתה לו קודם.
האנלוגיה למכוניות אולי נשמעת טוב, אבל היא דמגוגויה.
אני מאוד מתרשם מזה שיש קהילה של אלפי מפתחים מאחורי הפלטפורמה שלך. מבחר האפליקציות שיש עבורה בטל בשישים מול זה שקיים עבור חלונות. עובדה.
אם היה לי HTPC, הוא היה עושה את כל הדברים האלה, וגם משחקים. הוא היה הופך לנגן מדיה פחות טוב בגלל זה?
ממש ממש לא.
אני מריץ ויסטה בבית. ריבוט אני עושה רק כשמערכת ההפעלה דורשת ממני, בדרך כלל אחרי עידכון שלה.
ניקוי רג'יסטרי זה משהו שלא עשיתי מעולם על המחשב הזה. יש לי אותו לפחות שנה, אין שום ירידה בביצועים.
אנשים אוהבים לשנוא את מיקרוסופוט, ועוד יותר את ויסטה. לי היה את השכל המינימלי להבין שהדבר הזה צריך 4 גיגה זכרון, מעבד חזק(e8500), וגם כרטיס מסך חזק - עבור האפקטים הויזואליים, וכמובן עבור משחקים.
עד כמה שזה נוגע אלי, הדבר הזה עובד מצויין.
אני לא מתחזק את הווינדוז (למעט עדכוני תוכנה), אני משקיע בזה אפס זמן. אתה יכול לומר אותו דבר? מסופקני....
2. אם היה לך HTPC בבית והוא היה עושה גם משחקים, וגם מעבד תמלילים וגם סתם IE הוא היה הופך לנגן מדיה פחות טוב. למה? כי הוא היה מפוזר, כי היו לו מספר אפליקציות שרצות ומתנגשות אחת עם השניה, כי פתאום היית צריך להחזיק מקלדת ועכבר כדי לתפעל אותו, כי בדיוק כאשר צריך להתחיל איזו שהיא הקלטה, נתקע לך איזה שהוא משחק וההקלטה התפספסה, כי כשהתקנת נרו בשביל לצרוב, הוא שינה לך את הקודקים שפורשים MPEG...
3. אתה השקעת 4 G ומעבד מוטרף בשביל לעשות פחות מדיה ממה שאני עושה עם מעבד אטום וכרטיס מסך של 300 ש"ח...
לבוא ולהגיד "ויסטה זו אחלה מערכת הפעלה, היא רק צריכה איזה cray קטן כדי להפעיל אותה" זו היתממות. WIN XP עושה הכל ולא צורכת את כמות המשאבים המוטרפת הזו. לינוקס עם compiz משאירה מאחור כל אפקט ויזואלי של ויסטה ועדיין מסתדרת מצויין על לפטופ בין שנתיים.
אני לא שונא מיקרוסופט, להיפך. כמו שאמרתי - זו מערכת ההפעלה לשולחן העבודה. זו *לא* מערכת ההפעלה לאפליאנס בסלון. היא פשוט לא בנויה לכך.
אני חושב שמיצינו את הדיון. בשורה התחתונה: ניתן לעשות IMAGE של מערכת ולהתקין אותה על מחשבים אחרים, גם אם החומרה שלהם שונה (מה שאי אפשר לעשות בחלונות למשל).