תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #141 

yes-man כתב:אפשר לשאול את השאלה הזאת על כל סכום שנקבע,
מאיפה 59.9 ש"ח הגיע? מאיפה 45 ש"ח על מקס רגיל?

זה נקבע במחלקת השיווק ביחד עם כלכני החברה אם אני מבין נכון.

הפקדון של yes HD כשיצא היה 2500 ש"ח, שזה ככל הנראה קרוב לעלות הממיר ולא משקף רצון לדחוף אותו.
פקדון של 1300 ש"ח אומר שעכשיו yes בשלב של לדחוף את המוצר לקהל הרחב.

על המקס דור ראשון שילמתי פקדון של 3300 ש"ח(שלב ה-early adopters) וכשיצא המקס דור שני yes רצו פקדון של 660 ש"ח.(שלב הקהל הרחב)
כמובן ששדרגתי וקיבלתי כסף חזרה. :)
...
יש הבדל בין מחיר פיקדון שבסופו של דבר, רובו חוזר ללקוח ולא נשאר ברשות יס לבין תשלום חודשי קבוע על השימוש בשרות או במוצרים שלהם שכמובן נשאר ברשותם !

המוזרות היא שהרי ברור שבגלל הסכום הגבוה של הפיקדון הרבה אנשים לא לוקחים את האפשרות הזאת למרות שהיא הכי זולה, עכשיו כל הזמן נכתב בפורום שזה מוסתר ומכוון על ידם בכדי לגרום לאנשים לקחת את מסלולי ההתחייבות ל 3 שנים (למרות שהם יקרים יותר) כי זה משתלם להם יותר, במידה וזאת הסיבה האמיתית אז למה בכלל להציע מסלול פיקדון ?
הם הרי לא מחויבים לזה (או שכן ?!), לא מבין

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #142 

אני חייב להודות שאני לא יודע מדוע הם מציעים את אופצית הפקדון, אבל אני מאד שמח עליה.

אני לא מכיר חובה חוקית לנושא.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #143 

אני לא חושב שהם מסתירעם את זה, יותר סביר שהם פסימיים לגבי מספר האנשים שבפועל ישתמשו בזה.

לחברה זה דווקא עדיף. הסיבה פשוטה, הם משלמים עכשיו מיליונים על ממירים שה כסף שיחזור להם תוך כמה שנים. החברה בעצם משקיעה כסף או מלווה למשתמשים שלה. זו הסיבה שהם צריכים התחייבות. ברגע שיש נכונות של משתמשים לשלם מראש את רוב הסכום ולשלם את הפחת בשווי של זה (בד"כ פחת זה 15% עד 20% לשנה) הם לא צריכים אשראי וזה כדאי הרבה יותר.

ליס היה הרבה יותר טוב אם כל הלקוחות שלה היו פועלים ככה ומפחיתים את התלות של החברה באשראי הבנקים.

למה עמישראל לא אוהב את זה? אולי כי קשה לו עם הסכום או מאותה סיבה שישראלים אוהבים 24 או 36 ץשלומים או מינוס קבוע בעו"ש.

gershon17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #144 

oferlaor כתב:אני לא חושב שהם מסתירעם את זה, יותר סביר שהם פסימיים לגבי מספר האנשים שבפועל ישתמשו בזה.

לחברה זה דווקא עדיף. הסיבה פשוטה, הם משלמים עכשיו מיליונים על ממירים שה כסף שיחזור להם תוך כמה שנים. החברה בעצם משקיעה כסף או מלווה למשתמשים שלה. זו הסיבה שהם צריכים התחייבות. ברגע שיש נכונות של משתמשים לשלם מראש את רוב הסכום ולשלם את הפחת בשווי של זה (בד"כ פחת זה 15% עד 20% לשנה) הם לא צריכים אשראי וזה כדאי הרבה יותר.

ליס היה הרבה יותר טוב אם כל הלקוחות שלה היו פועלים ככה ומפחיתים את התלות של החברה באשראי הבנקים.

למה עמישראל לא אוהב את זה? אולי כי קשה לו עם הסכום או מאותה סיבה שישראלים אוהבים 24 או 36 ץשלומים או מינוס קבוע בעו"ש.
...
אם ביס הם היו חושבים שהפקדון עדיף להם, הם היו מספרים עליו כעל אופציה, ולא רק כששואלים. אני באמת תוהה איך הם הגיעו לתמחורים שהגיעו ומה ההגיון מאחורי זה. בטח רק כמה אנשים ביס מודעים לשיקולים האלה.

yshneider
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #145 

לי יש MAX ושני ממירים , בכדי לשדרג אני צריך להוסיף 20 שקלים בלבד + התקנה שזה ממש לא נורא .

אם ארצה פיקדון אצטרך לשלם 1299 ש"ח ועדיין לשלם 20 שקלים דמי שימוש ! , ההבדל הוא בהתחייבות . גם כך אני מחוייב להם לעוד שנה וחצי בגלל ה MAX ואני בכל אופן לא מתכוון לעבור ל HOT כך שהעסקה נראית לי הגיונית בתנאים האלה - אותם 20 שקל יתווספו לי בשני המקרים .

אותי הרבה יותר מטריד האיכות של שידורי SD , אין מה לעשות רוב התכניות שאני צופה בהן הינם ערוצי 22 , 10 וכן ערוצי הסדרות . לגבי ערוצי הסדרות הפיתרון כמובן הוא ערוץ HD סדרות , אך מה לגבי ערוץ 22 ו 10 ? , אם התמונה שתתקבל תהיה מרוחה ושמנה אין ספק שהעסקה אינה משתלמת .

גם אצלי כניסה אחת HDMI שכבר תפוסה ע"י המזרימדיה , מישהו בבקשה יכול לתת את הדעת האם יש נעילה של 16:9 גם אם אני מחבר את MAX HD דרך קומפוננט או שזה תלוי טלויזיה ? האיכות של שידורי 22 ו 10 הם מבחינתי תנאי הכרחי .

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #146 

itzo כתב:לא הבנתי,
האם אוכל עדיין להשתמש במתיחה של הטלוויזיה (JUST) כאשר אני רואה שידורים של 4:3 או שעם הממיר HD המתיחה היא רק של הממיר והיא מתיחה "לא חכמה"?
...
יש למישהו תשובה (המסך הוא 50 PV80)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #147 

yshneider כתב:לי יש MAX ושני ממירים , בכדי לשדרג אני צריך להוסיף 20 שקלים בלבד + התקנה שזה ממש לא נורא .

אם ארצה פיקדון אצטרך לשלם 1299 ש"ח ועדיין לשלם 20 שקלים דמי שימוש ! , ההבדל הוא בהתחייבות . גם כך אני מחוייב להם לעוד שנה וחצי בגלל ה MAX ואני בכל אופן לא מתכוון לעבור ל HOT כך שהעסקה נראית לי הגיונית בתנאים האלה - אותם 20 שקל יתווספו לי בשני המקרים .
...
כמה אתה משלם היום בחודש על היס מקס ?

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #148 

זורו44 כתב:
דרור3 כתב:
Croc כתב:ד"א - אם מחליפים את יס מקס הקיים בממיר החדש - יש דרך להעביר את כל החומר מוקלט?
...
אני שאלתי את הנציג של YES הוא לא ידע אבל כנראה בדיוק היה לידו איש טכני והוא אמר שהוא מצטער אבל אין שום דרך להעביר הקלטות בין הממירים
...
יש בפורום הדרכה לכך:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
...
בכישור המצורף יש הדרכה איך להחליף דיסק קשיח לאחד עם נפח יותר גדול אבל לא מצוין איך להעתיק תכנים מדיסק לדיסק ובטח לא מדיסק של MAX רגיל לMAXHD.
דבר נוסף גם עם אפשר להעתיק חומר מדיסק לדיסק אני רוצה לשדרג את ה-MAX שיש לי ל-MAXHD ואז סביר מאוד שהמתקין ייקח את ה-MAX הישן אתו ואתו ילכו התכנים המוקלטים.

yshneider
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #149 

osherov כתב:
yshneider כתב:לי יש MAX ושני ממירים , בכדי לשדרג אני צריך להוסיף 20 שקלים בלבד + התקנה שזה ממש לא נורא .

...
...
240 שקל ( אני חושב שיש לי 4 חבילות)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #150 

yshneider כתב:
osherov כתב:

...
...
240 שקל ( אני חושב שיש לי 4 חבילות)
...
אני לא שואל על החבילות אלא רק על התשלום למכשיר היס מקס,
אני לדוגמה משלם על שלי 25 ש"ח לחודש

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #151 

מישהו יכול לענות לי ,תוצרת איזה מכשיר ה YES MAX.

TomerTzi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
קיבל תודות: 0

שליחה #152 

אתם לא מאמינים איזה מקרה מוזר קרה לי עכשיו
יש לי ממיר YESMAX הרגיל
ואני משלם עליו 25 שקל שאם אני זוכר נכון זה דיי נמוך
אני מתקשר לYES ושאומר להם שאני רוצה לעשות שידרוג והם אומרים לי שאי אפשר,בנתיים אפשר לעשות רק קנייה רגילה (60 שקל לחודש)אני אומר להם למה אחרים יכולים?,הם אומרים לי "במנוי שלך האפשרות הזאת לא נמצאת"
מה אתם אומרים?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #153 

NEW_WAVE כתב:מישהו יכול לענות לי ,תוצרת איזה מכשיר ה YES MAX.
...
אם אתה מתכוון ל- yesMax הרגיל אין לי מושג. ה- MaxHD הוא תוצרת ADB.
אתם לא מאמינים איזה מקרה מוזר קרה לי עכשיו
יש לי ממיר YESMAX הרגיל
אני מתקשר לYES ושאומר להם שאני רוצה לעשות שידרוג והם אומרים לי שאי אפשר,בנתיים אפשר לעשות רק קנייה רגילה (60 שקל לחודש)אני אומר להם למה אחרים יכולים?,הם אומרים לי "במנוי שלך האפשרות הזאת לא נמצאת"
מה אתם אומרים?
...
אולי נפלת על נציג שעדיין לא בקיא בכל הפרטים (לא חסר כאלו בימים הראשונים של שירות חדש). נסה שוב עם נציג אחר...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #154 

TomerTzi כתב:אתם לא מאמינים איזה מקרה מוזר קרה לי עכשיו
יש לי ממיר YESMAX הרגיל
מה אתם אומרים?
...
קרה לי משהו דומה עם נציג שאמר שכרגע הוא לא יכול להציע לי מסלול של פיקדון
שלח לעופר הודעה על הבעייה שלך, ראה שירשור:
http://www.hometheater.co.il/vt83170

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #155 

חיפשתי מצאתי ,זה הממיר YES MAX תוצרת דרום אפריקה
http://www.sat-receiver-world.com/produ ... 80-gb.html

זה החברה UEC
http://www.uec.co.za/index.php?option=c ... &Itemid=53

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #156 

NEW_WAVE כתב:חיפשתי מצאתי ,זה הממיר YES MAX תוצרת דרום אפריקה
http://www.sat-receiver-world.com/produ ... 80-gb.html

זה החברה UEC
http://www.uec.co.za/index.php?option=c ... &Itemid=53
...
אם כבר, מה שהבאת זה המקס דור ראשון.
הנה לינק של המקס דור 2, גם של חברת UEC (רק שהמפרט הטכני שלו שונה, למקס דור 2 אין תמיכה ב- HD כלל):

מקס דור 2

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #157 

osherov כתב:
TomerTzi כתב:אתם לא מאמינים איזה מקרה מוזר קרה לי עכשיו
יש לי ממיר YESMAX הרגיל
מה אתם אומרים?
...
קרה לי משהו דומה עם נציג שאמר שכרגע הוא לא יכול להציע לי מסלול של פיקדון
שלח לעופר הודעה על הבעייה שלך, ראה שירשור:
http://www.hometheater.co.il/vt83170
...
גם לי אמרו ביום שישי שהם לא יכולים להציע לי פיקדון כי אין את האפשרות הזאת אצלי. יש להם משהו דפוק במערכת.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #158 

ביקורת מצויינת.

2 שאלות בנושא:

1. בנוגע לסוגיית הבדלי האיכויות בין הממירים - האם חיבור באמצעות הקומפוננט יניב איכות תמונה טובה עבור שידורי SD כמו שה-YES MAX הרגיל נותן ?

2. האם ניתן לבצע החלפה (באופן עצמאי כמובן) של הדיסק הקשיח בדומה למה שניתן ב-YES MAX 1 (וקצת לסטות מהנושא - האם ניתן לשדרג את הדיסק ב-YES MAX 2) ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #159 

לגבי שידרוגי דיסק קשיח, שמתי לב בזמן הביקור ב-yes שהם הוסיפו מדבקה כסופה שאמורה לזהות אם משתמש פותח את ה-MAX HD.

מה הם יעשו למי שיתלונן שהתקלקל לו הממיר והמדבקה לא תהיה שם אפשר רק להעריך.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #160 

אם אינני טועה, עלה הנושא , כיום לא ניתן לגעת בדיסק הקשיח של המכשיר ,

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”