כתוביות בפורמט LHN ? :|
-
psike
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 546
עדכון:
טורק הוציאו תרגומים לסדרות ה QSUBS בדרך כלל מוציאים ובנוסף לכל אתרים אחרים פשוט הסירו את הכתוביות המקודדות והחליפו בגירסא הרגילה.
וכנראה שככה יגמר כל הסיפור הזה.
נקבל מתרגמים חדשים וכל אלה שהתלוננו פשוט יעלמו כי כבר לא צריך אותם.
טורק הוציאו תרגומים לסדרות ה QSUBS בדרך כלל מוציאים ובנוסף לכל אתרים אחרים פשוט הסירו את הכתוביות המקודדות והחליפו בגירסא הרגילה.
נקבל מתרגמים חדשים וכל אלה שהתלוננו פשוט יעלמו כי כבר לא צריך אותם.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
כל הכבוד לטורק.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אנשים ישלמו לתירגומים מהרשת בדיוק כמו שהם משלמים היום על הורדת סרטים מהרשת דרך P2P, כלומר אפס מאופס בחזקת אפס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
נו באמת...zovirax כתב: אתה משלם לרפיד או יוזנט עבור שירותים חוקיים.
איחסון קבצים!...
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
אפשר להוריד את אור הזרקורים מ QSUBS...pixies כתב:שיניתי את כותרת השרשור לכללית יותר, ושמתי אותו כדביק בפורום. מקווה שנעבור את מכת המצריים הזו ("וחג פסח שמח", כמו שמאחלים לנו בהתקנה של ה-QVobSub)....
כמו שגם נאמר לפניי , טורק מוציאים גרסאות SRT להכל, גם לדברים של QSUBS.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
דבר נוסף, שימו לב מה כותבים בטורק ליד כל תרגום להורדה:
אני אישית אף פעם לא אמרתי תודה, כי תכל'ס רק בא לי להוריד את התרגום וזהו, לא בא לי להתמזמז איתו יותר מדי. אם התודות האלו הן התמריץ של המתרגמים, אז לא נראה לי שהם עוד יגיעו רחוק. מצד שני, אני גם לא אוהב להיות פראזיט. ולכן את המצפון שלי אני מציע לנקות בעזרת מודל המציע תשלום סימלי.נא לא לשכוח להגיב על התרגום שהורדת באתר. התגובות הן מה שנותנות למתרגמים מוטיבציה להמשיך ולהמשיך לתרגם.
אל תתנו לעצלנות או אי הידיעה (שנעלמה כעת, אם הייתה) לגרום למתרגמים להפסיק לתרגם או לפרוש....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני מקווה שכולם ירדו מהעצים שטיפסו עליהם ונקבל יותר תרגומים ליותר סדרות (אני מעדיף כמות על איכות...)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני עדיין מחכה ל-FRINGE...psike כתב:עדכון:
נקבל מתרגמים חדשים וכל אלה שהתלוננו פשוט יעלמו כי כבר לא צריך אותם....
אגב, אלה שהתלוננו כנראה התלוננו בצדק, הדרך שבחרו להאבק שגוייה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
חבר'ה - לא צריך לריב פה על הסוגייה...
יש כאלה שיסכימו לשלם, יש כאלה שלא...
לי דווקא יצא מספר פעמים להגיד תודה ו/או לבקש תרגומים...
יש כאלה שיסכימו לשלם, יש כאלה שלא...
לי דווקא יצא מספר פעמים להגיד תודה ו/או לבקש תרגומים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני כבר צפיתי היום בפרינג' עם BSPlayer (ה-QVobSub עבד לי אחרי שינוי ה-Renderer). ב-VMC, כאמור, עוד לא הצלחתי.
אגב, חברי QSubs שמו בהתחלה ובסוף של הפרק כתוביות נאצה די קיצוניות נגד טורק. די ילדותי ומיותר הייתי אומר...
אם המצב הוא באמת שגמרנו עם הפיאסקו הזה וכולם חוזרים ל-SRT, נעשה Uninstall ל-QVobSub העלוב הזה.
אגב, חברי QSubs שמו בהתחלה ובסוף של הפרק כתוביות נאצה די קיצוניות נגד טורק. די ילדותי ומיותר הייתי אומר...
אם המצב הוא באמת שגמרנו עם הפיאסקו הזה וכולם חוזרים ל-SRT, נעשה Uninstall ל-QVobSub העלוב הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pickitup
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
הם חושבים שאם ירשמו דברי נאצה, טורק לא ישתמשו בכתוביות שלהם...pixies כתב: אגב, חברי QSubs שמו בהתחלה ובסוף של הפרק כתוביות נאצה די קיצוניות נגד טורק. די ילדותי ומיותר הייתי אומר......
ילדותי? נכון.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
גם אני הייתי מעדיף שיהיה מודל עסקי לעניין ולשלם על כל תרגום,
תארו לכם משהו זניח כמו 25 אג' לתרגום- במכפלה של כמות ההורדות בכל אחד שמוכן לשלם, מדובר בעסק לא מבוטל. עם כל הכבוד לחבר'ה האלה, אם הקרדיטים זה מה שמחזיק אותם, אז הבועה הזו תתפוצץ לכולנו מהר מאוד.
אני אישית מייחל ליום שאוכל לשלם על דבר כזה, כי רק כך זה יחזיק מעמד לאורך זמן.
אבל!!
יש בעיה לגבות תשלום על דבר שלא ממש עומד במבחן החוק.
כיום החבר'ה האלה לא נחשפים. ברגע שהם יגבו כסף, הם כבר יהפכו ליישות של ממש, ולא יוכלו להסתתר עוד, מה שיחשוף אותם לתביעות.
תארו לכם משהו זניח כמו 25 אג' לתרגום- במכפלה של כמות ההורדות בכל אחד שמוכן לשלם, מדובר בעסק לא מבוטל. עם כל הכבוד לחבר'ה האלה, אם הקרדיטים זה מה שמחזיק אותם, אז הבועה הזו תתפוצץ לכולנו מהר מאוד.
אני אישית מייחל ליום שאוכל לשלם על דבר כזה, כי רק כך זה יחזיק מעמד לאורך זמן.
אבל!!
יש בעיה לגבות תשלום על דבר שלא ממש עומד במבחן החוק.
כיום החבר'ה האלה לא נחשפים. ברגע שהם יגבו כסף, הם כבר יהפכו ליישות של ממש, ולא יוכלו להסתתר עוד, מה שיחשוף אותם לתביעות.
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
תקשיבו יש לי כמה רעיונות ליישוב הבלאגן:
1. ש - QSUB יצטרפו ל - BSA וקדימה שיתבעו את TOREC על הפרת זכויות יוצרים וייקחו מהם מליונים או שיגרמו לאתר שלהם להסגר.
2. ש - TOREC יקימו קבוצת המרה שתמיר את ה - LHN ל - SRT ואז שישאירו את הקרדיט של QSUB ורק יוסיפו קרדיט נוסף המרה בוצעה בלעדית על ידי צוות TOREC ואז סבבה כולם ייצאו מרוצים.
מצטער שאני הציני פה בשרושור....
אבל כמו שאמרתי אלה גנבים ואלה גנבים (כולל אני... אל תטעו אני לא מצטדק... אני מוריד\מפיץ\מעביר\משתמש... כל החטאים) וכבוד בין גנבים זה רק בסרטים (המתורגמים)...
אז יאללה תנו להמשיך להוריד סרטים\סדרות בקצב ותפסיקו עם מלחמות היהודים.

1. ש - QSUB יצטרפו ל - BSA וקדימה שיתבעו את TOREC על הפרת זכויות יוצרים וייקחו מהם מליונים או שיגרמו לאתר שלהם להסגר.
2. ש - TOREC יקימו קבוצת המרה שתמיר את ה - LHN ל - SRT ואז שישאירו את הקרדיט של QSUB ורק יוסיפו קרדיט נוסף המרה בוצעה בלעדית על ידי צוות TOREC ואז סבבה כולם ייצאו מרוצים.
מצטער שאני הציני פה בשרושור....
אבל כמו שאמרתי אלה גנבים ואלה גנבים (כולל אני... אל תטעו אני לא מצטדק... אני מוריד\מפיץ\מעביר\משתמש... כל החטאים) וכבוד בין גנבים זה רק בסרטים (המתורגמים)...
אז יאללה תנו להמשיך להוריד סרטים\סדרות בקצב ותפסיקו עם מלחמות היהודים.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

נו שויין...וכשטענתי שההתנהגות של כל המעורבים היא ילדותית ולא בוגרת עוד התווכחו איתי.
אז עכשיו אנחנו יודעים שעיסוק כפייתי בתרגום סדרות וסרטים לעברית הוא נחלתם של ילדים בני 12.
אז עכשיו אנחנו יודעים שעיסוק כפייתי בתרגום סדרות וסרטים לעברית הוא נחלתם של ילדים בני 12.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

יוני_א כתב:דבר נוסף, שימו לב מה כותבים בטורק ליד כל תרגום להורדה:אני אישית אף פעם לא אמרתי תודה, כי תכל'ס רק בא לי להוריד את התרגום וזהו, לא בא לי להתמזמז איתו יותר מדי. אם התודות האלו הן התמריץ של המתרגמים, אז לא נראה לי שהם עוד יגיעו רחוק. מצד שני, אני גם לא אוהב להיות פראזיט. ולכן את המצפון שלי אני מציע לנקות בעזרת מודל המציע תשלום סימלי.נא לא לשכוח להגיב על התרגום שהורדת באתר. התגובות הן מה שנותנות למתרגמים מוטיבציה להמשיך ולהמשיך לתרגם.
אל תתנו לעצלנות או אי הידיעה (שנעלמה כעת, אם הייתה) לגרום למתרגמים להפסיק לתרגם או לפרוש.......
שמע....
אם אתה מעוניין לשלם אתה יכול פשוט לתרום.
אני תרמתי פעם לטורק (ואני מצטער על זה)
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

מה שמצחיק שמדובר באנשים יחסית מבוגרים - כל הקבוצה הזאת של QSUBS.
בראש טורק עומד מישהו בשם בילד-הום שהוא עדיין בצבא , והוא ממרר להם את החיים כי הוא כבר לא מספר 1.
אגב, הוא די מעצבן... בטוח הרביצו לו בבית-ספר.
בראש טורק עומד מישהו בשם בילד-הום שהוא עדיין בצבא , והוא ממרר להם את החיים כי הוא כבר לא מספר 1.
אגב, הוא די מעצבן... בטוח הרביצו לו בבית-ספר.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

כשהייתי בסדיר בקושי היה לי זמן לישון, טוב לדעת שהתנאים השתפרו מאז.
- pickitup
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
נראה לי שכשהם קורעים כתוביות מDVD הם לא נותנים קרדיט למתרגם.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

שמע....Catskinner כתב:כשהייתי בסדיר בקושי היה לי זמן לישון, טוב לדעת שהתנאים השתפרו מאז....
כשאני הייתי בצבא הייתי מגיע לבית בסביבות 8 בערב כל יום וקם לצבא ב 5 בבוקר.
היה לי קרוב לשעתיים זמן פנוי.
זה מספיק בשביל לבנות אתר.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

עבורי הבית היה כל מה שיכלתי לשאת על הגב ועדיין לא המציאו את האינטרנט אז
מה שכל כך משעשע אותי בכל הסיפור הזה הוא שבעצם זו גירסא מודרנית לסיפור על הקוזק הנגזל. עכשיו שהם טוענים שגונבים להם את פרי עמלם הם מוצאים את עצמם באותה משבצת כמו בעלי הזכויות המקוריים של הסרטים והסדרות שהמוצרים שלהם מורדים על ימין ועל שמאל והם מזדעקים שעכשיו כשזה נוגע להם אישית הם חייבים למצוא פתרון לבעיית הפירטיות.
מה שכל כך משעשע אותי בכל הסיפור הזה הוא שבעצם זו גירסא מודרנית לסיפור על הקוזק הנגזל. עכשיו שהם טוענים שגונבים להם את פרי עמלם הם מוצאים את עצמם באותה משבצת כמו בעלי הזכויות המקוריים של הסרטים והסדרות שהמוצרים שלהם מורדים על ימין ועל שמאל והם מזדעקים שעכשיו כשזה נוגע להם אישית הם חייבים למצוא פתרון לבעיית הפירטיות.