האונקיו או הפיוניר?yarino כתב:טוב יותר מה 3800?danlior כתב:טוב יותר מהימאהה!המלך כתב:ומה עם סטריאו?.........
רסיבר פיוניר דגם LX70
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כי אני מכיר את הרמקולים ואת ההאונקיו, אחלה מיזוג מכל מיני בחינות.המלך כתב:הסדרה הזאת כבר לא מיוצרת אני חושב.
למה אתה חושב שהם יאהבו את האונקיו?
האם כדאי לקחת רסיבר זול עם הפורמטים החדשים ולהוסיף לו POWER או שהאונקיו עדיף?...
לגבי רסיבר זול, זה תלוי - כי הרסיבר הכי זול עם תמיכה בפורמטים החדשים וימיאות פרה אווט עולה כשלושת-ארבעת אלפים ש"ח פחות מה-LX70 או מה-875 ומה שאתה מפסיד זה את ה-RC שמאוד חכם ברסיברים הגדולים, עיבוד וידאו והגברה שבכל זאת איכותית עבור שאר הערוצים. הכל עניין של תקציב
כתבת שהפיוניר טוב יותר מהימאהה בסאריאו, כך לפחות הבנתי.danlior כתב:האונקיו או הפיוניר?yarino כתב:טוב יותר מה 3800?danlior כתב:טוב יותר מהימאהה!המלך כתב:ומה עם סטריאו?............
אם זאת היתה כוונתך אז אני מאוד מתפלא שאתה אומר דבר כזה מיכוון שהפיוניר נחות בהרבה מהימאהה (ומשאר הרסיברים) בסטריאו ואני אומר זאת כבעלים של ה LX70.
ירינו אולי פשוט ה70 שלך לא בסינרגיה מלאה לרמקולים שלך?
אילו רמקולים יש לך?
ניסית את ה70 עם רמקולים אחרים?
נסה נסוי וטעיה
אם היה רסיוור שמתאים לכל הרמקולים
היה אוזל מזמן.......
לא הייתי ממהר לקטול מכשיר כזה....
אם רכשת אותו לא מזמן
אולי עדיף שתנסה לרכוש קדמיים שיתאימו לו יותר?
לפחות לסטריאו?
אילו רמקולים יש לך?
ניסית את ה70 עם רמקולים אחרים?
נסה נסוי וטעיה
אם היה רסיוור שמתאים לכל הרמקולים
היה אוזל מזמן.......
לא הייתי ממהר לקטול מכשיר כזה....
אם רכשת אותו לא מזמן
אולי עדיף שתנסה לרכוש קדמיים שיתאימו לו יותר?
לפחות לסטריאו?
- danlior
- חבר מכור קשה

למה כוונתך "יותר מתאים מאחרים"? מעולם לא טענתי שה-RC של פיוניר טוב יותר מזה של אחרים, טענתי שבמודלים הפשוטים בכל החברות יש RC יותר פשוט מאשר במודלים הגדולים.המלך כתב:RC באמת חשוב כי ברסיבר שלי אין .
מה עושה אותו יותר מתאים מאחרים?
תוכל לפרט בבקשה?...
- danlior
- חבר מכור קשה

אז זהו, שלא! ישנם יתרונות לכאן ולכאן ואני העדפתי בסוף את הסאונד של ה-LX70 בסטריאו אבל בכל מקרה מדובר בהבדלים דקים, לא כמו שעם ה-875 שנתן ביצועים הרבה יותר מרשימים בסטריאו מכולם - צליל יותר שמן, חם ומלא, מעין קמצוץ ממה שאתה מצפה לשמוע ממגבר אינטגרייטד סטריאופוני איכותי.yarino כתב:כתבת שהפיוניר טוב יותר מהימאהה בסאריאו, כך לפחות הבנתי.danlior כתב:האונקיו או הפיוניר?yarino כתב:טוב יותר מה 3800?danlior כתב:טוב יותר מהימאהה!המלך כתב:ומה עם סטריאו?............
אם זאת היתה כוונתך אז אני מאוד מתפלא שאתה אומר דבר כזה מיכוון שהפיוניר נחות בהרבה מהימאהה (ומשאר הרסיברים) בסטריאו ואני אומר זאת כבעלים של ה LX70....
- danlior
- חבר מכור קשה

כמו שכתבתי:המלך כתב:אז אם אני מחפש רסיבר טוב בסטריאו הפיוניר LX70 לא בשבילי?
danlior
אני התכוונתי מה עושה את האונקיו למתאים יותר לרמקולים שלי מרסיברים האחרים כמו הימהה 3800,דנון 3808 והפיוניר LX70 ?...
אם סטריאו חשוב לך לפחות כמו שחשוב לך ק"ב ואם אתה לא מתכוון לשדרג את ההגברה של הרסיבר אלא להסתפק בו הייתי ממליץ לך בביטחון מלא שהאונקיו 875 הוא הרסיבר עבורך.ה-875 שנתן ביצועים הרבה יותר מרשימים בסטריאו מכולם - צליל יותר שמן, חם ומלא, מעין קמצוץ ממה שאתה מצפה לשמוע ממגבר אינטגרייטד סטריאופוני איכותי....
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני אוהב צליל פתוח.
האם הרסיבר לא יגרום לצליל להיסגר?
אוסיף ואומר שהמוזיקה שאני שומע היא בעיקר רוק קלאסי ומתקדם וגם קצת מטאל כמו מטליקה,רובים ושושנים.
לא שומע ג'אז ולא קלאסי ולא אלקטרוני ולא טראנס.
אוסיף ואומר שהמוזיקה שאני שומע היא בעיקר רוק קלאסי ומתקדם וגם קצת מטאל כמו מטליקה,רובים ושושנים.
לא שומע ג'אז ולא קלאסי ולא אלקטרוני ולא טראנס.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
המלךךךךךךךך מה נסגר איתך איש ? התחלת לשאול שאלות של נסיך {תלתן שחור} ולא של מלך ......המלך כתב:אני אוהב צליל פתוח.
לא שומע ג'אז ולא קלאסי ולא אלקטרוני ולא טראנס....
צליל פתוח סגור - זה רמקולים יותר מאשר רסיבר /מגבר זה או אחר .
המוסיקה שאתה שומע לא חשובה כרגע כי הרמקולים שלך הם עובדה בשטח ! וזה לא ממש ישנה אם תלך על רסיבר או על תוספת מגבר כח ,זה לא רלוונטי לסגנון המוסיקה שאתה שומע .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
- חבר מכור קשה

שוב, אונקיו! העומק והצליל השמן יגרום למטאל להישמע יותר מלא.המלך כתב:אני אוהב צליל פתוח.
לא שומע ג'אז ולא קלאסי ולא אלקטרוני ולא טראנס....
אבל שוב, מדוע שלא תקפוץ לעולם הדיגיטלי עם דיסקים שלך ותשווה אחד מול אחד?
- danlior
- חבר מכור קשה

אני לא מסכים איתך ידידי, התוצאה הסופית היא מיכלול של הרמקולים, הגברה, מקור ולא פחות חשוב הכבלים שמחברים את הכל. הכל עניין של סינרגיה.bossgt6 כתב:המלךךךךךךךך מה נסגר איתך איש ? התחלת לשאול שאלות של נסיך {תלתן שחור} ולא של מלך ......המלך כתב:אני אוהב צליל פתוח.
לא שומע ג'אז ולא קלאסי ולא אלקטרוני ולא טראנס....![]()
צליל פתוח סגור - זה רמקולים יותר מאשר רסיבר /מגבר זה או אחר .
המוסיקה שאתה שומע לא חשובה כרגע כי הרמקולים שלך הם עובדה בשטח ! וזה לא ממש ישנה אם תלך על רסיבר או על תוספת מגבר כח ,זה לא רלוונטי לסגנון המוסיקה שאתה שומע ....
ואם אתה לא מאמין, אני מזמין אותך אליי לשמוע את המערכת הקיימת עם כבל רמקולים של מונסטר (סגור ובומי) או עם כבל רמקולים של VDH (פתוח ואוורירי)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

עם מה אתה לא מסכים ? בהתיחסות לשאלה שלו ולטווח המחירים שהוא מכוןן
זה שהתוצאה הסופית היא סנרגיה ולכל חלק יש השפעה בכל המכלול זה ברור , אבל הרמקולים יקבעו את החלק הארי של הגוון , גם אם הוא יקח את האונקיו בעל הצליל היותר "חם'' "שמן" מלא , או איך שלא קוראים לזה כמובן שתהיה לכך השפעה , ואל תתן לי דוגמא לאיזה מגבר מנורות עכשיו כי הכוונה שלי זה ביחס לרסיברים שהוא מכוון /מעוניין לרכושאני אוהב צליל פתוח.
האם הרסיבר לא יגרום לצליל להיסגר...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

danlior כתב
אני מאמין לך , אבל בכל זאת בעזרת השם אני עוד אנחת אצלך יום אחד..... גם כדי לבדוק את האוזן שלי { והיא רגישה } ....... הקפה והרולדין עליך ?ואם אתה לא מאמין, אני מזמין אותך אליי לשמוע את המערכת הקיימת עם כבל רמקולים של מונסטר (סגור ובומי) או עם כבל רמקולים של VDH (פתוח ואוורירי)...
- danlior
- חבר מכור קשה

כן אבל רק אחרי הייןbossgt6 כתב:danlior כתבאני מאמין לך , אבל בכל זאת בעזרת השם אני עוד אנחת אצלך יום אחד..... גם כדי לבדוק את האוזן שלי { והיא רגישה } ....... הקפה והרולדין עליך ?ואם אתה לא מאמין, אני מזמין אותך אליי לשמוע את המערכת הקיימת עם כבל רמקולים של מונסטר (סגור ובומי) או עם כבל רמקולים של VDH (פתוח ואוורירי)......