mpogr כתב:dudil,
אני חושב שכל הדיון הזה הסתבך והתפתח לכל מיני כיוונים מוזרים ממש לא לצורך ועלול לבלבל אנשים תמימים שייקראו את זה ולא ימצאו את הידיים ואת הרגליים. אז בוא נעשה סדר בדברים. יש פה כמה צירים אורתוגונליים לחלוטין:
1. PVR מבוסס מחשב מול ממיר מקליט. אני חושב ש-Shed כבר הרחיב מאוד על הנושא אז לא אחזור על כך. בסופו של יום, הכל עניין של עלות-תועלת וכל אחד יקבל החלטה עצמאית לגבי מה שמתאים לו.
---מסכים לחלוטין.
2. הקלטה דיגיטלית זהה למקור מול הקלטה אנלוגית. זה בעצם נושא השרשור.
---לא מסכים, נושא השרשור הוא פתרון נוסף להקלטה ונראה לי שהשאלה האם פתרון כזה טוב יותר או פחות ממכשיר מקס היא רלוונטית לחלוטין לשרשור זה.
שים לב, בבקשה, אין קשר ישיר בין הדברים! סעיף 2 פשוט מחזק את סעיף 1 (עושה אותו יותר אמין, מעלה את איכותו וגמישותו), אבל, כמו ש-Shed כבר הראה, לסעיף 1 לבד יש יתרונות רבים. העלות הנוספת של סעיף 2, לדעתי, קטנה לאין שיעור מהתועלת הנוספת שהוא מביא.
כך שמי שיש לו כבר PVR מבוסס HTPC, לדעתי, שווה לו לעבור לפתרון הזה. הקנפרוג הוא חד פעמי והתפעול לא שונה מהפתרונות האנלוגיים שיש היום.
...
הדיון כמו כל דיון מתפתח לכיונים שונים, אחריותו של הקורא להבין מה העיקר ומה הטפל.
לא היתה שום כוונה לזלזל באף אחד או להוריד מכבודו של זה או אחר.
הדיון העלה שאלות הנוגעות לנחיצותו של הפיתרון והועלו מספר אפשרויות לישום ושימוש.
לדעתי מי שיקרא את הדיון, יוכל לקבל את הבעד ונגד וכל מה שמשתמע מכך. לא זכור לי שבפתיחת השרשור נאמר שכל הודעה כאן אמורה להיות אוהדת ומהללת את הפתרון.
אני מראש מתנצל בפני שאר החברים שלא התיחסתי לתגובתם, פשוט היה נראה לי שהתשובות של שד היו ממצות וכוללות את מירב הנושאים ולכן בחרתי להתיחס אליהן.
דודי.