אני לא בטוח שכאשר דזמונד סובב את המפתח הייתה קפיצה בזמן,oferlaor כתב:זוכרים את החומר שהיו מזריקים לאנשים באי ?
בהתחלה חשבנו שזה משהו להגן עליהם כנגד איזו מחלה (ושזו המשמעות של סוף העולם שבגללו לוחצים על הכפתור).
העובדה שהבחורה הג'ינג'ית הולכת למות זו כנראה תופעת לוואי של המעבר בזמן. האם יתכן שהחומר שהאחרים מזריקים מונע מהם לקפוץ בזמן יחד עם האי (בעצם פחות הגיוני כי הם קפצו בזמן יחד עם כולם בפעם הראשונה כשהיום סיבב את המפתח). אולי זה מגן עליהם מתופעות הלוואי של המעבר בזמן.
לגבי בן ווידמור, גם לדעתי היה בינהם מריבה או שבעצם בן גרם לסילוקו של ווידמור מהאי והוא מחפש אותו מאז.
גם לא ברור כיצד ווידמור עשה את כספו - יתכן מאוד שמדובר בטכנולוגיה שלקח איתו מהאי בזמנו.
יש עדיין לא מעט דברים שחסרים לנו כאן, כמו להבין מה זה בעצם DHARMA, מי היה מפיל את משלוחי האוכל לאי בזמנו ומי משתף עם האחרים פעולה בעולם החיצון (כי הרי המזון הגיע עבור "DHARMA INITIATIVE").
בנוסף, חסר לנו הסבר מה גרם לפירוק המטוס. כזכור היה משהו שגרם לזה (אם אני זוכר נכון איזו בעיה עם המערכת של המחשב עם ה-108 דקות, מה שגרם לבעיה מגנטית קשה שגרמה להפלת המטוס)....
כי אם שישיית אושיאניק ספרה נגיד 100 יום מאז שהם היו על האי עד שהם ניצלו, אז עברו גם 100 ימים בשאר העולם, לא הייתה בעיה עם זה.
אם באמת הייתה קפיצה, אז הייתה אמורה להיות בעיה עם סנכרון הזמנים בין האי לעולם האמיתי. כלומר ג'ק וקייט וכל השאר היו אמורים לחזור לאמריקה ולהגיד "היי פה עברו פחות/יותר מ-100 ימים, זה מוזר".
לגבי ההסבר של המטוס.
אני זוכר בוודאות בוודאות שהיה פלאשבק של דזמונד שהוא רב עם השותף שלו בHatch, שאיזה יום אחד הוא החליט לא ללחוץ על הכפתור, ואז התחילו להופיע כלמיני סימנים מוזרים במקום המספרים שסופרים את 108 הדקות. והכל התחיל לרעוד וכ'ו.
ואחרי שהוא יוצא מהפלשבק הוא בודק ברישומים של המחשב על התאריך שזה קרה וזה יוצא אותו יום של התרסקות המטוס ואז הוא אומר לצ'ארלי:
"I think I crashed your plane bratha"