דעתכם חשובה לנו....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שצריך להפריד בין תודה למסכים - שיהיו שני כפתורים.
אני באמת מוצא עצמי לא פעם חושב על תודה - ואז מבין שזה לא מתאים - ומוסיף הודעה שכל כולה הוא כל הכבוד/מצוין וכד'.
אני באמת מוצא עצמי לא פעם חושב על תודה - ואז מבין שזה לא מתאים - ומוסיף הודעה שכל כולה הוא כל הכבוד/מצוין וכד'.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הודעות מהאתר "התקבלה תגובה חדשה לנושא"
שאלה למנהלי האתר בבקשה:
כאשר אני נרשם לקבל עדכונים להודעות בפורום ,
כל עדכון אני מקבל הודעה "התקבלה תגובה חדשה לנושא" לתיבת הדוא"ל שלי.
האם ניתן לקבל ישר את הדף הרלוונטי באופן אוטומטי מבלי שאצטרך ללחוץ על הקישור בהודעה ?
תודה
כאשר אני נרשם לקבל עדכונים להודעות בפורום ,
כל עדכון אני מקבל הודעה "התקבלה תגובה חדשה לנושא" לתיבת הדוא"ל שלי.
האם ניתן לקבל ישר את הדף הרלוונטי באופן אוטומטי מבלי שאצטרך ללחוץ על הקישור בהודעה ?
תודה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אכן ,
ישנם פורומים שניתן לראות את המלל כבר בהודעה ולא להיכנס לאתר ,.
במחשבה שניה ,
אם לא נכנסים לאתר מפני שהמלל הספיק להבין את התגובה , יהיו פחות גולשים והפרסומות באתר ייחשפו פחות
ישנם פורומים שניתן לראות את המלל כבר בהודעה ולא להיכנס לאתר ,.
במחשבה שניה ,
אם לא נכנסים לאתר מפני שהמלל הספיק להבין את התגובה , יהיו פחות גולשים והפרסומות באתר ייחשפו פחות
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש פה משהו דומה.
"תרחף" עם העכבר מעל המילה "פורומים" בצד ימין למעלה ובתפריט שנפתח תבחר ב"השרשורים שלי".
אתה תראה את כל השרשורים שלקחת בהם חלק, כאשר אם יש הודעות שלא קראת בשרשור מסויים, הוא יופיע בצבע כחול.
"תרחף" עם העכבר מעל המילה "פורומים" בצד ימין למעלה ובתפריט שנפתח תבחר ב"השרשורים שלי".
אתה תראה את כל השרשורים שלקחת בהם חלק, כאשר אם יש הודעות שלא קראת בשרשור מסויים, הוא יופיע בצבע כחול.
ברור שיש פה גם עיניין של מדיניות האתר שקשורה לפרסומות, אבל גם בלי זה יש בעייה טכנית עם ההצעה.
את ההודעה אתה מקבל פעם ראשונה שמישהו מגיב לשרשור מאז ראית אותו, ואינך מקבל יותר הודעות עד שלא תגלוש לשרשור - וטוב שכך.
אי לכך, אפשר יהיה להראות לך רק את התגובה הראשונה ולא את העוקבות.
אפשר כמובן לעשות כמו פייסבוק ולשלוח אימייל על כל הודעה, אבל זה יהיה ניג'וס רציני בחלק מהשרשורים.
לדעתי, המצב צריך להישאר כמות שהוא. זו מערכת פורומים, לא mailing list .
את ההודעה אתה מקבל פעם ראשונה שמישהו מגיב לשרשור מאז ראית אותו, ואינך מקבל יותר הודעות עד שלא תגלוש לשרשור - וטוב שכך.
אי לכך, אפשר יהיה להראות לך רק את התגובה הראשונה ולא את העוקבות.
אפשר כמובן לעשות כמו פייסבוק ולשלוח אימייל על כל הודעה, אבל זה יהיה ניג'וס רציני בחלק מהשרשורים.
לדעתי, המצב צריך להישאר כמות שהוא. זו מערכת פורומים, לא mailing list .
משה
מעולה! תודהtheAman כתב:יש פה משהו דומה.
אתה תראה את כל השרשורים שלקחת בהם חלק, כאשר אם יש הודעות שלא קראת בשרשור מסויים, הוא יופיע בצבע כחול....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש משהו דומה.Triple-z כתב:אם יש אפשרות פשוטה יותר למעקב אחרי פוסטים?
אני מכיר בפורומים אחרים כמו HWZONE שיש לינק בראש העמוד "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מאוד שימושי ונח חבל שאין את זה בכל פורום.....
ברשימת השירשורים יש בעמודה בצד שמאל (מי הגיב אחרון) אייקון קטן של ריבוע עם חץ (ראה תמונה למטה) אם תקליק עליו, זה ייקח אותך להודעה האחרונה בשירשור שעדיין לא קראת.
מרטין,
אם כבר אנחנו כאן... אני מקפיץ הצעה של משה, שכנראה חמקה מעיניכם...
אם כבר אנחנו כאן... אני מקפיץ הצעה של משה, שכנראה חמקה מעיניכם...
moco כתב:לאור ריבוי השרשורים בללא קשר על שואבי אבק, מכונות כביסה, מזגנים, תנורי מיקרו, מכונות קפה ...
אולי כדאי להגדיר פורום "מוצרי חשמל לבית" או "צרכנות כללית".
מידי פעם זה מוצע בהומור אבל אני חושב שזה פשוט יעשה קצת סדר, וזו לא הפעם הראשונה שיפתח פורום מחוץ לגבולות האודיו והק"ב....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,MartinHSabag כתב:לא חמקה![]()
אנחנו בכל זאת אתר אודיו וידאו.
אנחנו חושבים איך אפשר לעשות את זה.......
את הגבול הזה כבר חציתם מזמן, וטוב שכך
"גאדג'טים, סלולר ומחשבי כף-יד" , "שליטה, בקרה ובית חכם" , "קונסולות ומשחקים", ...
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש אפילו כמה אנשים הזויים שפותרים פה תשבצי הגיוןmoco כתב:מרטין,MartinHSabag כתב:לא חמקה![]()
אנחנו בכל זאת אתר אודיו וידאו.
אנחנו חושבים איך אפשר לעשות את זה.......
את הגבול הזה כבר חציתם מזמן, וטוב שכך![]()
"גאדג'טים, סלולר ומחשבי כף-יד" , "שליטה, בקרה ובית חכם" , "קונסולות ומשחקים", ......
מוזר....