מבקש עזרה וייעוץ בנושא מהפרט ל-HTPC
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה רציתי לשאול עוד שאלה, לפי מה שהבנתי לוח אם שבחרתי עם הכרטיס מסך המובנה שלו הוא כרגע הכי אופטימלי בשוק לניגון סרטי HD.
אבל הבעי שיכולה להתעורר אצלי - היא שאני רוצה לחבר את הלוח הזה דרך יציאת HDMI ל-LCD של טושיב, אבל ראיתי שלטושיבה יש בעיה עם חיבור HDMI (לא נותן רזולוציה מלאה כמו שכתבו כמה חברה כאן בפורום,ה (בעיה כלשהיא של ATI)).
אז רציתי לשאול אם יש לום אם עם כרטיס מסך מובנה של NVIDIA, שיעזור לי להשיג ת'מטרה....
או שעדיף להתפשר על יציאת VGA שיש ל-LCD?
אבל הבעי שיכולה להתעורר אצלי - היא שאני רוצה לחבר את הלוח הזה דרך יציאת HDMI ל-LCD של טושיב, אבל ראיתי שלטושיבה יש בעיה עם חיבור HDMI (לא נותן רזולוציה מלאה כמו שכתבו כמה חברה כאן בפורום,ה (בעיה כלשהיא של ATI)).
אז רציתי לשאול אם יש לום אם עם כרטיס מסך מובנה של NVIDIA, שיעזור לי להשיג ת'מטרה....
או שעדיף להתפשר על יציאת VGA שיש ל-LCD?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הבעייה היא במסך של טושיבה ולא בכרטיס המסך. ולכן, התפשר על VGA (האמת שזוהי לא פשרה, רואים מעולה דרך VGA...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
החסרון היחיד המעשי של VGA הוא כשצריך להעביר כבלים ארוכים. אם הכבל הארוך לא מספיק עבה ומסוכך, מתחילות להופיע תופעות השראות שמתבטאות בד"כ כ-Ghost של התמונה על גבי המסך. בכבל DVI/HDMI אין את התופעה הזו כי המידע העובר הוא דיגיטלי. כלומר, או שיש תמונה מעולה או שאין כלום.
בכבלים קצרים רגילים, כאמור, אין כמעט הבדל באיכות התמונה בין VGA ל-DVI/HDMI, ואין שום בעייה לצפות וליהנות מסרטי HD דרך חיבור VGA.
בכבלים קצרים רגילים, כאמור, אין כמעט הבדל באיכות התמונה בין VGA ל-DVI/HDMI, ואין שום בעייה לצפות וליהנות מסרטי HD דרך חיבור VGA.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

בסדר,
פשוט קצת מעצבן שצריך עוד כבל להעברת הקול,עם HDMן אין בעיה כזאת, הכל עובר ביחד באותו כבל....אבל בקטנה....נשאר כבר עם לוח אם שבחרנו
פשוט קצת מעצבן שצריך עוד כבל להעברת הקול,עם HDMן אין בעיה כזאת, הכל עובר ביחד באותו כבל....אבל בקטנה....נשאר כבר עם לוח אם שבחרנו
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

בדיוק!
לשמוע דרך רמקולים של טלוויזיה....
לשמוע דרך רמקולים של טלוויזיה....