עכשיו אני מבין למה התכוננת, כשכתבתי למייקל לא רק להסתמך על זיו לא התכוונתי לזיו אישית אלא לכל האתר, הצעתי לו להחכים אצל אחת מהחברות המובילות. אם זיו לקח זאת אישית, אני מתנצל!לגבי הטענות שלך לגבי מנהלי האתר, אנחנו לא מעל החוק, אבל אם אתה אומר שמישהו לא רלוונטי, זה פניה לגופו של אדם, ואם האדם במקרה או שלא במקרה מנהל, אז זה עוד צעד לכיוון הקפאה. הוזהרת פעם אחת, ואם הנושא יחזור שוב נאלץ להיפרד כידידים....
עפר, מדובר בשיחת טלפון, לו היה לי אימייל, מזמן הייתי מצרף אותו. אך לא מדובר בפקיד אלא בתומך בכיר שלקח לי זמן ומאמץ להגיע אליו. אני עדיין חושב שיש להתיחס לדבריו גם אם אתה לא מסכים אליהם.זה שפקיד שעונה לאימיילים בחברת אודיו כלשהי עונה לך תשובה, זה לאו דווקא הופך אותה בהכרח לנכונה......
ההסבר שלך מעולה, מאוד מפורט וכתוב בצורה סופר מקצועית אך כמה חבל שהוא לא רלוונטי לעניננו. עם יד על הלב, קח מילה של כבוד - את כל מה שכתבת כבר ידעתי, אני עובד כמנהל מוצר מסחרי בחברת היי-טק וחי את המושגים שהעלת שם באופן יומ-יומי.
שים לה למה שאודי ענה לך, כשפרוססור או רסיבר "מפענח" קוד DTS האינפוט הוא בהכרח דיגיטלי והאוטפוט הוא בהכרח אנאלוגי אחרת לא נוכל לשמוע את התוצאה.
מה שניסיתי לומר כל הזמן הוא שמפענח DTS (ברמה של מכשיר) בין אם מדובר ברסיבר או בפרוססור הוא קודם כל DAC (בלי קשר ל-RC והגברה), לכן כל הדיון על צ'יפים ולוגיים לא רלוונטי (לעניננו כאן)
האינפוט דיגיטלי, האוטפוט אנאלוגי, לכן תמיד יהיו הבדלים בין כל שני מכשירים ולכן פרוססור הי-אנד תמיד ישמע טוב יותר מרסיבר פשוט (מבלי להתחשב ב-RC והגרבה)