lawpower כתב:
מה שאתה קונה עכשיו - תוך חודש חודשיים הופך למיושן (למי שזוכר היה מערכון בזהוזה)
ואז אתה צריך להחליט - אם אתה קונה עכשיו או מחכה ומחכה ומחכה ולעולם לא קונה
...
הפחד שלי שהמהירות תגרום לזמן לתמיכה ושיפור קצר יותר ואז באמת תחליף כל חודשיים בגלל התוכנה.
...
גם אני חושב שזו הבעיה העיקרית...
אנשים קונים מכשיר, ולפני שמוצו היכולות שלו, החברה נוטשת אותו לטובת הדור הבא.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46470
שליחה
מסקרנות, תנו לי דוגמה ליצרן בתחום המזרימי מדיה אשר שזנח מוצר שלו לפני שמוצו לו היכולות.
אני אתן דוגמא פשוטה - ברשותי (גם) TVIX4000.
יכולות בפענוח שלו של קבצים מוצו - זה נכון.
א-ב-ל (ופה ה CATCH) היכולות האחרות שלו לא מוצו ולא פותחו הלאה, למרות שכיום הן כן קיימות במכשירים החדשים של DVICO - לדוגמא: האפשרויות להעתיק מחיבור ה USB לכונן הפנימי, קינפוג אוטומטי של הרשת, ממשק משופר וכו'.
אני לא חושב שה ISTAR שלי יזדקן כל-כך מהר מבחינת יכולות MKV וכיו"צ אבל כן בשיפורים קטנים ומגניבים (כמו BOOKMARKS וכו') שייכנסו רק לדגמים החדשים ולא לישנים.
MY 2 CENTS.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
שליחה
ומי אמר שהיכולות שהזכרת הינם בתחום היכולת של EM8620L?
עזוב, בלי קשר לכלום, עם יציאת נגן עם צ'יפ חדש, הנגנים הקודמים נזנחים, זו דרכה של אבולוציה, אין מה לעשות ולא משנה אם קוראים לזה "אי מימוש יכולת" או "באגים" זה בסה"כ טרמינולוגיה שלא משנה למשתמש הקצה מאומה.
לא נתווכח, שני דברים שונים שלא זוכים לפיתרון בנגנים שעבר זמנם.
ומבחינת היצרנים בצדק, הרי אין טעם להשקיע במכשיר שיימכר רק ביד שנייה, והצרכן צריך להיות ריאלי בציפיות שלו...
ziv_r
עורך ראשי HTmag
שליחה
אני לא מסכים, עדיין לא ראיתי דוגמה ליצרן אשר זנח את המוצר שלו למרות שהוא לא מימש את כל יכולותיו.
במקרה לדוגמה של 4000/5000 אשר מבוססים על EM8620L או במקרה של 4100/5100 אשר מבוססים על EM8623L, חברת SD כבר מיצתה את כל יכולות הצ'יפים והפסיקה בשל כך לייצר SDK חדשים. לפני מספר חודשים יצא SDK די אחרון ל EM8623L וחברת DViCO מיהרה להוציא קושחה חדשה אשר הביאה את ה 4100/5100 לדרגת ביצועים ויציבות אשר לא הייתה מוכרת עד היום בדגמים.
יש למישהו דוגמה נגדית?
נגן ה Blu-ray המצופה מבית Popcorn Hour יעשה שימוש בצ'יפ מתקדם יותר מ 8654. החברה חתומה על NDA ולכן לא נאמר הדגם, זה גם לא כל כך משנה מכיוון שהאתר של SD לא מכיל פרטים על צ'יפים מתקדמים יותר מסדרת ה SMP8650.
צ'יפ מתקדם שכזה אמור להציג מהירות טעינה גבוהה, תמיכה בפרופילים מתקדמים של Blu-ray ועוד.