תגובות לביקורת: Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
סביר להניח שכן אם הופכים את הכתוביות לפני כן, אך זה טעון בדיקה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gshoshan,
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoo ... ml#windows
תשתמש ב Help שלהם עבור הוראות תפעול.
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoo ... ml#windows
תשתמש ב Help שלהם עבור הוראות תפעול.
כונן קשיח פנימי
קודם כל תודה על התשובות.
אני מתכנן להתקין כונן קשיח פנימי במכשיר.
האם לאחר פירמוטו במכשיר אוכל להוציא אותו ולחבר אותו למחשב אחר ולהעתיק תכנים אליו?
האם המחשב האחר יזהה אותו?
להיכן עליי להעתיק את הסרטים / תוכניות?
תודה.
אני מתכנן להתקין כונן קשיח פנימי במכשיר.
האם לאחר פירמוטו במכשיר אוכל להוציא אותו ולחבר אותו למחשב אחר ולהעתיק תכנים אליו?
האם המחשב האחר יזהה אותו?
להיכן עליי להעתיק את הסרטים / תוכניות?
תודה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ה filesystem הינו בפורמט ext3, פורמט אשר נפוץ לרוב בהפצות Linux. לפיכך, על מנת להעתיק תכנים אליו באמצעות מערכות הפעלה מבוססות win, יש צורך בקצת עבודה...
אם אתה מתכוון להתנייד עם הכונן הקשיח, אתה לא מעדיף לעבוד עם כונן קשיח חיצוני? פחות Hassle.
אם אתה מתכוון להתנייד עם הכונן הקשיח, אתה לא מעדיף לעבוד עם כונן קשיח חיצוני? פחות Hassle.
כונן קשיח חיצוני
האם הוא ינגן סרטים ב HD ללא גימגום דרך ה USB?
ובכלל מבחינת מהירות, האם זה מהיר יותר גם מניגון דרך הרשת?
אני מתלבט איך ומאיפה לנגן את הקבצים...
יש לי עדיין תחושה (יכול להיות שהיא מוטעית) שניגון מכונן פנימי הוא הכי מהיר וחלק לצפייה) במיוחד אם בכוונתי לנגן גם ריפים של BLURAY.
ובכלל מבחינת מהירות, האם זה מהיר יותר גם מניגון דרך הרשת?
אני מתלבט איך ומאיפה לנגן את הקבצים...
יש לי עדיין תחושה (יכול להיות שהיא מוטעית) שניגון מכונן פנימי הוא הכי מהיר וחלק לצפייה) במיוחד אם בכוונתי לנגן גם ריפים של BLURAY.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אלו המהירויות המקסימליות הנתמכות על ידי A-100:
SMB: ~25Mbps
NFS: ~33Mbps
HTTP: ~42Mbps (same clip peaks at 47Mbps)
USB HDD: ~ 42Mbps
USB DVDROM (8x): ~42Mbps
Internal HDD: ~42Mbps
כפי שאתה רואה, ניגון דרך HTTP יניב לך תוצאות זהות לניגון דרך כונן קשיח פנימי.
אני מנגן את התכנים שלי (50% מהזמן Blu-ray Rips) רק דרך HTTP ללא שום תקלות.
SMB: ~25Mbps
NFS: ~33Mbps
HTTP: ~42Mbps (same clip peaks at 47Mbps)
USB HDD: ~ 42Mbps
USB DVDROM (8x): ~42Mbps
Internal HDD: ~42Mbps
כפי שאתה רואה, ניגון דרך HTTP יניב לך תוצאות זהות לניגון דרך כונן קשיח פנימי.
אני מנגן את התכנים שלי (50% מהזמן Blu-ray Rips) רק דרך HTTP ללא שום תקלות.
זיו,
לפי מה שאתה מספר גם אני זקוק לכונן קשיח חיצוני.
השאלה שלי היא מה הוא קצב העברה של כונן כזה בהעתקת חומר ממחשב (של חבר כזה או אחר)?
נגיד בחיבור USB2 כמה זמן לוקח לו בערך להעתיק 20 GB חומר?
כוננים "מוכנים" של WD במארזים שחורים ניהיו נפוצים מאוד לאחרונה.
שווה?
או שעדיף "לתפור" כונן אחר ממארז ודיסק לפי בחירתי?
לפי מה שאתה מספר גם אני זקוק לכונן קשיח חיצוני.
השאלה שלי היא מה הוא קצב העברה של כונן כזה בהעתקת חומר ממחשב (של חבר כזה או אחר)?
נגיד בחיבור USB2 כמה זמן לוקח לו בערך להעתיק 20 GB חומר?
כוננים "מוכנים" של WD במארזים שחורים ניהיו נפוצים מאוד לאחרונה.
שווה?
או שעדיף "לתפור" כונן אחר ממארז ודיסק לפי בחירתי?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קצב העברה נורמטיבי של כוננים קשיחים חיצוניים אקטיבים בחיבור USB הינו בין 18MB - 30MB.
כחישוב גס ומהיר - 1GB לדקה.
קצב המהירות הסופי תלוי יותר באלקטרוניקה שבתוך המארז החיצוני ולא כל כך בכונן עצמו (אשר תומך במהירויות הרבה יותר גבוהות). שווה אולי לפתוח שרשור חדש בפורום HTPC או לקרוא מספר שרשורים אחרונים שהתנהלו שמה בנושא, הרבה המלצות אני זוכר שהיו.
כמו שכבר הבחנת בעצמך ("כוננים "מוכנים" של WD במארזים שחורים ניהיו נפוצים מאוד לאחרונה") המפיץ של WD בארץ מתמחר בצורה כל כך תחרותית את המוצרים שלו, שהגענו למצב כי רכישת כונן חיצוני (מארז+כונן) יותר זולה מהרכבה לבד של מוצר כזה. אני לא מתלונן כמובן
כחישוב גס ומהיר - 1GB לדקה.
קצב המהירות הסופי תלוי יותר באלקטרוניקה שבתוך המארז החיצוני ולא כל כך בכונן עצמו (אשר תומך במהירויות הרבה יותר גבוהות). שווה אולי לפתוח שרשור חדש בפורום HTPC או לקרוא מספר שרשורים אחרונים שהתנהלו שמה בנושא, הרבה המלצות אני זוכר שהיו.
כמו שכבר הבחנת בעצמך ("כוננים "מוכנים" של WD במארזים שחורים ניהיו נפוצים מאוד לאחרונה") המפיץ של WD בארץ מתמחר בצורה כל כך תחרותית את המוצרים שלו, שהגענו למצב כי רכישת כונן חיצוני (מארז+כונן) יותר זולה מהרכבה לבד של מוצר כזה. אני לא מתלונן כמובן
אז איך עושים פרקטית אם אני רוצה לבוא לחבר ולקחת ממינו חומר של נגיד 300 ג'יגה?
אני מבין שמומלץ לבוא עם בירות ופיצוחים - אבל זה בכל זאת יוצא כ-5 שעות

אני מבין שמומלץ לבוא עם בירות ופיצוחים - אבל זה בכל זאת יוצא כ-5 שעות
גנאדי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gameboy,
אומנם מתקצר, אבל התהליך הרבה יותר מסורבל. בנוסף, עלות מארז בעל מחבר eSATA גבוהה יותר. אם לא נרכוש מארז כזה ורק נתנייד עם הכונן הקשיח עצמו, תדמיינו לכם את הפרצוף של החברים שלכם כאשר בכל פעם שאתם מגיעים לבקר, הם צריכים לפרק את המארז של המחשב שלהם על מנת לחבר את הכונן הקשיח.
אומנם מתקצר, אבל התהליך הרבה יותר מסורבל. בנוסף, עלות מארז בעל מחבר eSATA גבוהה יותר. אם לא נרכוש מארז כזה ורק נתנייד עם הכונן הקשיח עצמו, תדמיינו לכם את הפרצוף של החברים שלכם כאשר בכל פעם שאתם מגיעים לבקר, הם צריכים לפרק את המארז של המחשב שלהם על מנת לחבר את הכונן הקשיח.
ESATA זה נהדר.
אבל זה מצריך שאצל חבר יהיה חיבור כזה במארז, נכון?
אבל זה מצריך שאצל חבר יהיה חיבור כזה במארז, נכון?
גנאדי
1.מתקצר בהרבה.ziv_r כתב:gameboy,
אומנם מתקצר, אבל התהליך הרבה יותר מסורבל. בנוסף, עלות מארז בעל מחבר eSATA גבוהה יותר. אם לא נרכוש מארז כזה ורק נתנייד עם הכונן הקשיח עצמו, תדמיינו לכם את הפרצוף של החברים שלכם כאשר בכל פעם שאתם מגיעים לבקר, הם צריכים לפרק את המארז של המחשב שלהם על מנת לחבר את הכונן הקשיח....
2.מארז עם חיבור כזה הוא מקצועי הרבה יותר(עניין האלקטרוניקה שהזכרת),אמין הרבה יותר,ובעל ביצועים טובים יותר.
אם משווים עלויות בינו לבין המארזים המותגיים ללא החיבור הספציפי-ההפרשים לא משמעותיים(50-60 ש"ח בלבד).
אבל אם משווים אותם לקופסאות פח הזיבליות מסין שעולות 80 ש"ח-אז אולי כן(אני במקרה כזה הייתי נזהר בכלל מלהתעסק עם מארזים שכאלו מהסיבה שהם בעלות מעגל מוגבל מאד,וספק כוח שמסכן עד מאד את הדיסק הקשיח).
3.קיימים בשוק מתאמים חיצוניים שאינם מצריכים לפרק את מארז המחשב,ועושים את העבודה (במחירים של 65-70 ש"ח).
החיבור הוא קל מאד,ובטח לא מסורבל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין ספק כי חיבור eSATA הרבה יותר מהיר מחיבור USB, אך אם צריכים לפרק את המארז בשביל לממש חיבור כזה - אצלי לפחות זה נכנס כפתרון מסורבל ובטח לא אינטואיטיבי כמו חיבור USB.
לא לשכוח לציין כי כונן קשיח אשר מחובר בצורה כזאת זקוק גם לחיבור חשמל מעבר לכבל של ה eSATA.
לא לשכוח לציין כי כונן קשיח אשר מחובר בצורה כזאת זקוק גם לחיבור חשמל מעבר לכבל של ה eSATA.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אגב, אם כבר מפרקים את המארז, למה לא ללכת על הפתרון הכי מהיר בעלות הכי נמוכה?
מחברים את הכונן הקשיח בתוך המארז של החבר ככונן נוסף ומעבירים ככה את התוכן. לא צריך שום כבל eSATA ושום מתאמים, רוכשים את הכונן הקשיח שהכי מתאים לתקציב שלכם ומקבלים יופי של מהירות העברת נתונים.
כמובן שאתם זקוקים לחבר סובלני במיוחד על מנת לממש פתרון זה או כל פתרון אחר אשר מצריך פירוק המארז של המארח...
מחברים את הכונן הקשיח בתוך המארז של החבר ככונן נוסף ומעבירים ככה את התוכן. לא צריך שום כבל eSATA ושום מתאמים, רוכשים את הכונן הקשיח שהכי מתאים לתקציב שלכם ומקבלים יופי של מהירות העברת נתונים.
כמובן שאתם זקוקים לחבר סובלני במיוחד על מנת לממש פתרון זה או כל פתרון אחר אשר מצריך פירוק המארז של המארח...
בשעה טובה המכשיר מגיע היום
כמה שאלות אם אפשר שלא מצאתי מענה בפורום
השימוש להעברת סרטים יתבצע בינתיים אך ורק דרך חיבור USB HD. איזה FEATURES אני מפספס בדרך הזאת?
עקב כך, ההארד דיסק יזוז כול הזמן בין המחשב למכשיר, האם יש דרך מקבילה ל SAFELY REMOVE HARDWARE בפופקורן? איך מוציאים את ה- USB ללא נזק לדיסק?
האם כדאי לעדכן מיידית את הגרסת תוכנה לאחרונה?
תודה, ועידכונים בהמשך.
השימוש להעברת סרטים יתבצע בינתיים אך ורק דרך חיבור USB HD. איזה FEATURES אני מפספס בדרך הזאת?
עקב כך, ההארד דיסק יזוז כול הזמן בין המחשב למכשיר, האם יש דרך מקבילה ל SAFELY REMOVE HARDWARE בפופקורן? איך מוציאים את ה- USB ללא נזק לדיסק?
האם כדאי לעדכן מיידית את הגרסת תוכנה לאחרונה?
תודה, ועידכונים בהמשך.