Nuki הוציאו מנעול חדש (דור 5)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אין מפתח יש גלגל שיניים שנכנס לאולטרה. אין מניעה שיהיה יותר קצר אצל אנשים עם רב בריח וכו זה יהיה בקו הדלת. אם תפשפש בתחילת השרשור תראה שאצלי הצילינדר בולט מאוד החוצה ולא הייתי מוכן להחליף אותו. אז הדפסתי לו את המתאם. (שמתי תמונות תדפדפ אחורה).dudis כתב: נראה טוב,
איך נראה החיבור של המפתח באולטרה ?
השוני מהאולטרה לפרו שהוא יותר קצר וכאן הוא חזר לגודל של הפרו...
בגב של האולטרה יש חור לגלגל שיניים. תראה בכל האנבוקסינג זה גלגל שיניים צהוב שמניח שמהצילינדר "יוצא" ברזל קטן בצורת מינוס ולכן ליבואן בארץ יש שתי אופציות מבחינת התאמה:
1. להדפיס גלגל שיניים תואם שמתלבש על צילינדרים מקומיים
2. להדפיס מתאם צילינדר מקומי לצורת "מינוס" שיתחבר לגלגל הצהוב שמגיע עם האולטרה
מקווה שזה ענה לך
חבל שהיבואן הוציא את הצילינדר מהאולטרה06/04/2026 18:19dudis כתב: בדקתי עם היבואן אם המתאם החדש שלהם לאולטרה יתאים לצילינדר מולטילוק MTL800 למנעול Yale Linus ואמר לי שלא כך שאצטרך להחליף צילינדר גם אם ארצה את האולטרה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אצלי.
בקרוב אתחיל לעבוד על הכתבה.
תרשמו אם יש משהו מיוחד שתרצו שאבדוק.
יש לי להשוואה גם את הדור ה 3 & 4.
בקרוב אתחיל לעבוד על הכתבה.
תרשמו אם יש משהו מיוחד שתרצו שאבדוק.
יש לי להשוואה גם את הדור ה 3 & 4.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה מדבר על Keypad 2 NFC? הוא זהה לזה שיש לי, רק ללא NFC. דגם ה- NFC יהיה זמין בארץ עוד חודש.
לגבי חיזוי העתיד, לאור הפעילות שלי בשרשור והביקורות של 2 הדגמים הקודמים, די ברור שאני אכתוב גם על הדגם החדש
לגבי חיזוי העתיד, לאור הפעילות שלי בשרשור והביקורות של 2 הדגמים הקודמים, די ברור שאני אכתוב גם על הדגם החדש

בדיוק קיבלתי את המנעול, החליף NUKI 3.
איזה הבדל במהירות (גם על מצב בינוני)...
רק חבל שההוראות שמוספקות איתו לא באמת מסבירות כלום, מי שלא התקין כבר NUKI יכול בקלות להסתבך וההוראות באפליקציה תואמות לדגם עם הצילינדר.
איזה הבדל במהירות (גם על מצב בינוני)...
רק חבל שההוראות שמוספקות איתו לא באמת מסבירות כלום, מי שלא התקין כבר NUKI יכול בקלות להסתבך וההוראות באפליקציה תואמות לדגם עם הצילינדר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
האם יתאימו אותם גם לצילינדרים של EVVA?
לדוגמא ל4KS?
מה בעצם כל כך שונה בצורת החיבור לצילינדר מאשר בנוקי 4, בנוקי 4 פשוט שמתי מתאם פלסטיק אחר (מקורי של החברה וזהו)
לדוגמא ל4KS?
מה בעצם כל כך שונה בצורת החיבור לצילינדר מאשר בנוקי 4, בנוקי 4 פשוט שמתי מתאם פלסטיק אחר (מקורי של החברה וזהו)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

אם קיבלתי כבר את המנעול - אשמח להבהרה- היות וגם לי לש MTL800dudis כתב: בדקתי עם היבואן אם המתאם החדש שלהם לאולטרה יתאים לצילינדר מולטילוק MTL800 למנעול Yale Linus ואמר לי שלא כך שאצטרך להחליף צילינדר גם אם ארצה את האולטרה...
אם אני מזמין את ה-נוקי 5 הרגיל או ה-אולטרה - האם הצילינדר שלי יתאים או לא ??
ואם לא - אז איזה צילינדר איכותי יתאים ?