יש לי SVS.
הסיפור שלי עם SVS מתחיל אי שם לקראת סוף שנת 2014, עת רציתי להחליף (לא ידעתי שאז זה יהיה לשדרג) את הפולק אודיו PSW110 שהיה לי.
חיפשתי סאב שיש לו גריל מתכת בלבד, בדיוק כמו שהיה לפולק.
מסתבר שאין כאלה בכלל בשוטף.
חיפשתי, חיפשתי ולא מצאתי. עד שמישהו זרק פה SVS, יש גריל מתכת - יששש !!
המותג היה אז די בחיתולים, רק מי שהיה "בתחום", הבין מה זה SVS והיו בודדים שהיה להם אותו בכלל.
חברת סאבים שמוכרת דיירקט, בעיקר בארה"ב. אין יבואן, אין מפיצים, אין איפה לשמוע (בדיעבד - לא צריך בכלל).
קראתי קצת והבנתי שמדובר במשהו פגזי. הביקורות מהללות בחו"ל.
מפה לשם, מישהו אחר זרק קבוצת רכישה.
הרמתי את הכפפה, יצרתי קשר עם SVS ארה"ב וחפרתי להם את הראש לנסות להביא את הסאבים שרצינו.
התהליך היה לא פשוט, אמריקאים קשים !! הכל חייב להיות לפי הספר.
לא ויתרתי. התעקשתי.
ביקשנו אחוז הנחה לקנייה מרוכזת, הם לא הסכימו. אחר כך אישרו 5% כפי שהם נותנים ללקוחות חוזרים שלהם.
לא הספיק לנו, והמשכתי הלאה במדרג עד שהצלחתי להוציא מהם 10% הנחה.
פה לא נגמרו התלאות, הם רצו שנתארגן ונעביר את כל הסכום עבור כל הקבוצה בבת אחת.
לא ריאלי בכלל.
שוב מסכת של טלפונים, מיילים ועוד שיחות וחפירות לתוך הלילה. ניסינו לעקוף ולהזמין באמצעות פייפאל שלא עבד מחוץ לארה"ב כי לא היה מקושר לכרטיס אשראי מקומי.
קיצור, היה לא פשוט.
לא פשוט בכלל.
בסוף התארגנה לה קבוצה מצומצמת של 9 רוכשים מאושרים שכל אחד שילם בנפרד.
את ההנחה קיבלנו באמצעות קוד שהוזן באתר שלהם והעניק 10% הנחה, ניהלתי טבלת אקסל - מי הזמין מה, כמה איך ולמה.
סגרתי גם 2 שיתופי פעולה עם חברות השילוח שהיו בזמנו: מאסטופ (למי שרצה להזמין אווירי) ו- Ushops למי שבחר בים.
תפרנו את הכל מכל הכיוונים ויצאנו לדרך.
ההמתנה היתה ארוכה למי שהזמין בים.
ברגע שהסאבים הגיעו הייתה פה שמחת בית השואבה.
את כל המסע ניתן לראות בשרשור המפלצת כאן:
https://www.hometheater.co.il/vp2150986#2150986
מ-9 רוכשים מאושרים ראשונים, בסופו של דבר ייבאנו עצמאית משהו כמו מעל 50 מוצרים, בסך הזמנות מצטבר של מעל 150,000 שקל בארץ אחרי מיסים ושילוח. מכובד...
אחרי כשנה ומשהו אם אני זוכר נכון, פיוצ'ר החלו לייבא את המותג לארץ בצורה מסודרת.
ומאז הכל היסטוריה...
בזמנו זה היה SB2000 שפתח את מסעות השדרוגים שלי, המשיך דרך במה קדמית של Ultra מדפיים / סנטר.
אחר כך, תהיות לגבי שדרוג ל-SB4000 שלא נכנס במזנון וגרר שרשור ארוך שלי של מה לעשות ואיך אני פותר את הסוגייה.
לשמחתי, יצא דגם SB3000 שנכנס בול לפוני. איך שהושקה הסדרה ועוד לפני שהוכרז מחיר כלשהו בארץ, בדקתי את המידות - ראיתי שהכל נכנס ויצרתי קשר עם דור שיזמין מיידית. בלי לדעת כמה יעלה ומתי יגיע בכלל.
הייתי הראשון יא' קאזה...
אחרי זה, הוספנו עוד Prime Elevation מקדימה שהפתיעו אותי גם בבשרניות שיש להם מעבר לורסטיליות של ההתקנה (גם לזה יש שרשור ארוך כמובן, חחח...

).
אני עוקב באדיקות אחרי המותג מאז.
חייב לציין שברמה השיווקית אפשר ללמוד מהם המון, דואגים לא לשקוט על השמרים, מוציאים בתכיפות מוצרים חדשים, יש ליין נרחב מאוד של מוצרים החל מבסיסיים ביותר ועד לרמת קצה, סדרות רמקולים, אקססוריז ועוד... לכל צורך, יש פתרון מותאם ובמחיר משתלם.
עושים הרבה פעילות במדיה, מדברים עם הלקוחות שלהם בגובה העינים ובסוף הכי חושב נותנים סאונד מטורף וביצועים מפילי לסתות אל מול הכסף שמושקע.
קיצור, אמרנו כבר: אמריקאים, הכל לפי הספר...
ספציפית הייתי רוצה שיושקו רמקולי סראונד לסדרת הפריים שלהם, כי כרגע יש רק לסדרת האולטרה, שהם מפלצתיים בפני עצמם. שמעתי אותם מספר פעמים וכל פעם נדהמתי מהתוצאה. לחלל שלי הם לא מתאימים בגלל הגודל.
אני לא רואה את עצמי מחליף למשהו אחר כרגע, מאוד נהנה ממה שיש לי ואם כבר אחליט להחליף אז זה יהיה למוצרי קצה (שעולים לא מעט).
אני מאוד אוהב את המותג, אפילו מרגיש שזה קצת "הבייבי" שלי ובעיקר אני שמח שמהלך קטן שלי (ועקשנות עם הרבה סבלנות) גרמה / גורמת להרבה מאוד אנשים ליהנות כל יום מחדש מה-SVS שלהם בסטאפ...

(f)(l)(f)(l)
תמשיכו להצליח !!