השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
@mazinya
·
עדכון.
שמתי את ה AX3PRO הראשון במקום הלינקסיס. נראה איך הוא מתמודד עם העומס.
עכשיו ה INTELLIGENT NETWORK עובד. נשאר לראות כמה טוב.
כן. ברגע שתחבר את הראשון כראוטר הראשי למודם, אז כשתפעיל את השני (אצלי מחובר לרשת הקווית גם) יגדיר אותו עם אותו שם.
ראה תמונות:
·
עדכון.
שמתי את ה AX3PRO הראשון במקום הלינקסיס. נראה איך הוא מתמודד עם העומס.
עכשיו ה INTELLIGENT NETWORK עובד. נשאר לראות כמה טוב.
כן. ברגע שתחבר את הראשון כראוטר הראשי למודם, אז כשתפעיל את השני (אצלי מחובר לרשת הקווית גם) יגדיר אותו עם אותו שם.
ראה תמונות:
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@integral
אתה יכול להרחיב על ה-MESH?
חיברת את היחידה השנייה אחלוטית או קווית?
לאחר ההגדרות, ישנה רשת אחת אחידה?
המהירות ב-WIFI זהה ליד 2 הראוטרים?
המעבר בין הרשתות אוטומטי וחלק?
המעבר בין הרשתות אוטומטי וחלק?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
המעבר בין היחידות תלוי בקליינט, הוא זה שמחליט מתי הסיגנל חלש מספיק ואז עובר בין היחידות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·vivi כתב:@integral
המעבר בין הרשתות אוטומטי וחלק?...
חיברתי קווית כי הקצב שמקבלים מהראוטר העיקרי באיזור שהשני יושב הוא פחות ממה שמקבלים מחבור קווי גם שמגדירים עוצמת שידור על המקסימום.
כן. אתה בעצם מחובר רק לראשון (בחדר עבודה) ומגדיר רק את הראשון. ההגדרות עוברות אוטומטית לשני (בסלון).
כן, תלוי כמה ליד. קח בחשבון שאין לי שום מכשיר עם AX עדיין.
אוטומטי כן, אם כי לא חקרתי עדיין לעומק .
חלק?
כרגע אני מודד דרך המידע שיש במכשיר ואין לי מושג ממה זה מושפע ומה זה באמת אומר. אין לי גם חיבור אינטרנט מהיר בחור שאני גר. במצב טוב אני על 50-60 מגה, ככה שאני לא באמת יכול לעשות את הבדיקה שזיו עשה.
תגיד לי איך למדוד כזה דבר ואנסה לעשות. משהו שמודד קצב אפשרי מקסימלי.
אם אתה מדבר על קצבים, לא כמו שהייתי רוצה, כנראה כמו שזיו אמר כנראה זה גם תלוי במכשיר עצמו וכמובן במיקום של הראוטר עצמו. יכול להיות שגם תלוי במה אתה עושה עם המכשיר. כלומר כשהיו לי את שניהם במצב AP והייתי מחליף ידנית, ההחלפה נתנה מיידית קצבים גבוהים ליד הנתבים. מצד שני, זה מה שאני רוצה למנוע, את ההחלפה הידנית אחרת לא הייתי עושה MESH.
מבחינת עוצמת האות, שיפור אדיר. אם במרפסת קודם הייתי נע בין קו לשניים (בגלל זה עשיתי את כל המהלך) אני בכל מקום בקליטה מצויינת.
ראה כמה תמונות: בחדר עבודה, בדרך לסלון, עוד לתוך הסלון, כשיצאתי למרפסת (אני חושב שרק אז החליף), בחזרה לסלון, בחזרה לחדר עבודה.
התקנתי שתי מערכות של MW6 , אבל אלחוטית, אז קשה לי להשוות, אם כי בבירור בהוואוי הקצבים גבוהים יותר. האמת שהיום אני מגיע לאחד הבתים שהתקנתי אז אבדוק שם מה קורה, אבל גם ב MW6 זה לא עובר חלק כמו שהייתי רוצה בשני הבתים שהתקנתי, שוב כנראה תלוי במכשיר.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 30/07/2020 8:40, נערך 7 פעמים בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עכשיו פרסמת לכולם את ססמת ה- Wi-Fi שלך ושם ה- SSID (למה לא שינית אותו?) 
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·vivi כתב:@integral
חיברת את היחידה השנייה אחלוטית או קווית?...
לגבי חיבור אלחוטי של היחידה השניה, אם זה מה שהייתי חייב לעשות אז הייתי קודם משנה את המיקומים של שתי היחידות כי הם קטסרופליים בפני עצמם, ובסלון הייתי שם את היחידה השניה קרוב יותר לראשונה. כרגע היא ליד הטלוויזיה כי שם יש את החיבור הקווי וזה גם מה שאני צריך (קרוב לטלוויזיה) כדי לבטל את הצורך בחיבור קווי אליה שהוא חיבור של 100.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אז היחידה בסלון מחוברת קווית והשניה מחוברת אלחוטית?
אני מבין שהמהירות אצלך נמוכה, ובכל זאת התוצאות שאתה מקבל נניח בסמארטפון ב wifi זהה ב-2 המיקומים?
אני מבין שהמהירות אצלך נמוכה, ובכל זאת התוצאות שאתה מקבל נניח בסמארטפון ב wifi זהה ב-2 המיקומים?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@vivi
·
הראשונה בחדר עבודה החליפה את הראוטר של לינקסיס WRT1900ACS על כל המשתמע מכך. היא מחוברת למודם חוטית וגם לכל מערך הסוויטשים בבית חוטית. היא מנהלת את הבית עכשיו וכרגע נראה ללא דופי (טפו טפו טפו).
השנייה מחוברת לסוויטש בסלון אם כי נראה לי שעכשיו אני יכול לייתר אותו כי המיבוקס בסלון והטלוויזיה מחוברים עכשיו אלחוטית וגם את הדנון אני יכול לחבר אלחוטית.
כן, התוצאות זהות.
·
הראשונה בחדר עבודה החליפה את הראוטר של לינקסיס WRT1900ACS על כל המשתמע מכך. היא מחוברת למודם חוטית וגם לכל מערך הסוויטשים בבית חוטית. היא מנהלת את הבית עכשיו וכרגע נראה ללא דופי (טפו טפו טפו).
השנייה מחוברת לסוויטש בסלון אם כי נראה לי שעכשיו אני יכול לייתר אותו כי המיבוקס בסלון והטלוויזיה מחוברים עכשיו אלחוטית וגם את הדנון אני יכול לחבר אלחוטית.
כן, התוצאות זהות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag