Razash כתב:האם ניתן איכשהו להתקין את האפליקצייה על יותר מ5 מכשירים?
...
·מערכתית אפשר עד 5 מכשירים ככה שלא ניתן איכשהו להתקין על מכשיר מספר 6. גם בסלקום.
אבל מעניין לבדוק עם פרטנר או סלקום לגבי הוספת ממיר שישי או אפליקציה אם זה אפשרי בכלל וניתן לאישור או שזה לא אפשרי בכלל וצריך לרכוש מנוי נוסף כפי ש @Tomer5755 אמר.
יש לי טלויזיה של TCL, האפליקציה של סלקום עובדת, רואים תוכן, ניתן לצפות בהכל אבל הממשק גרוע ולא נוח.
התקנתי על הטלויזיה את האפליקציה מהשרשור הזה, התפריטים עובדים מצויין והכל מתפקד אבל ברגע שאני בוחר מה לראות האפליקציה קורסת. יש רעיונות?
GoldenAce כתב:אחרי כמה ימי שימוש בעזרת האפליקציה על גבי Samsung KS9500.
איכות השידור הפתיעה אותי נראה משהו בין 540p ל-720p, סדרות מ-VOD נראות יותר לכיוון ה-720p.
אבל ואבל גדול סדרות מ-VOD בעיקור אלה שנראות באיכות טובה מאוד (למשל GOT), נתקעות כל חמש שניות - לא ניתן לצפות כך.
לעומת זאת שידור ספורט בחי, למשל ספורט 1 HD נתקע כל איזה 30 דקות לשניה וממשיך שזה יחסית טוב (אני מניח).
אמשיך לנסות ואעדכן אם יהיו לי עוד תובנות.
יש לשים לב שאני מחובר ל-Netflix מאחורי VPN, ורואה סדרות ב-4K בלי בעיות. אני אכן מחובר ב-WIFI לטלוויזיה אבל מקבל בסביבות ה-33Mbps.
אם למישהו יש מושג מה הדרישות רוחב פס של סלקום טיוי אשמח לדעת אותם.
תודה.
...
·אחרי מספר שבועות עם השירות והאפליקציה רציתי לעדכן שחוץ מהצורך לסגור את האפליקציה עם לחיצה ארוכה על back מכיוון שלפעמים היא מחליטה שאין חיבור לרשת או סתם באג אחר, השירות עובד ממש טוב תכני vod וספורט1 עובדים חלק ב-hd ללא תקיעות ממש תענוג.
באג שנתקלתי בו כרגע רק בסיליקון ואלי יש לפעמים חוסר סנכרון בין הקול לתמונה שמצריך יציאה וכניסה לפרק בשנית על מנת לתקן זאת.
חוויית משתמש: אין מנגנון שזוכר את הסדרות האחרונות שצפיתי בהן ולא את הפרק האחרון שנצפה כדי להמשיך בצורה נוחה בפרק הבא.
כשמדפדפים בין ערוצים אפשר לדפדף רק לכיוון אחד (אני מדבר על הדפדוף על החלון התחתון לא הימני).
שלום,
אפליקציית ה smart TV מותקנת אצלי במיניקס ועבדה מצויין עד לפני כמה ימים. תודה לכל מי שתרם כאן בהעלאות עדכונים והסברים.
לאחרונה אני בכל יום מתבקש להכניס את שם המשתמש והסיסמא מחדש. די מציק.
יש למישהו פתרון?
תודה!
נכון שה MiBox נתמך רשמית, אבל אני יכול להעיד שאכן עובד מעולה.
חייב לציין שהממשק של Android TV והשלט של ה MiBox מאוד נוחים לשימוש. בנוסף, האפליקציה עם פונטים יותר גדולים ונוחים לקריאה ממה שהיה לי ב H96 (שניהם ברזולוציה של 1080p).
התקנתי את הגרסה של הפלאפונים כנראה, קופסת MXQ PRO, לאחר מכן התקנתי גם את הגרסת sdk אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה במסך הבית, רק שאני נכנס להגדרות ואז לאפליקציות אני יכול לפתוח אותה. איך אפשר להעביר אותה למסך הבית ? תודה.
שלום,
שאלתי לפני כמה ימים לגבי בעיה שאני נדרש להתחבר עם סיסמא בכל כניסה מחדש.
בניסיון לפתור את הבעייה הסרתי את האפליקציה, והתקנתי מחדש.
עכשיו אני מצליח לראות את השידורים החיים, אבל כשאני מנסה לראות משהו מהVOD אני לא מצליח, העיגול המסתובב נמשך כמה דקות, ואז חוזר למסך התוכנית.
מישהו נתקל בתסבוכת?
למישהו אולי יש לינק לapk של האפליקציה העדכנית של הסטרימרים (אולי אני מריץ גרסה לא עדכנית)?
תודה
ניסיתי את הגירסה החדשה על שני מכשירים - על VORKE Z1 עובד מצויין.
על FIRE TV STICK 2 - אני לא מצליח לעבור את מסך הכניסה עם המשתמש והסיסמה. הוא כאילו מקבל את המשתמש והסיסמה ועובר למסך שחור, ואז חוזר למסך של הכניסה עם שדה משתמש וסיסמה ריקים. בלי הודעה על כישלון או משהו דומה. פשוט כאילו לא עשיתי כלום.
בפעם הראשונה הצלחתי להכנס והוא העלה לי רשימה של מכשירים שמחוברים ונתן לי למחוק אחד (כי עברתי את מכסת ה-5 מכשירים), מחקתי אחד ואז הוא החזיר אותי שוב למסך כניסה ומאז אני לא מצליח להכנס. מישהו יכול לבדוק את זה על FIRE TV STICK?
PCingAddict כתב:נכון שה MiBox נתמך רשמית, אבל אני יכול להעיד שאכן עובד מעולה.
חייב לציין שהממשק של Android TV והשלט של ה MiBox מאוד נוחים לשימוש. בנוסף, האפליקציה עם פונטים יותר גדולים ונוחים לקריאה ממה שהיה לי ב H96 (שניהם ברזולוציה של 1080p).
...
·ממה שראיתי פה הבנתי שיש לך גם את הMiBox וגם את Alfawise H96 Pro+.
רציתי לשאול איזה מהם לדעתך עדיף? במיוחד בשימוש עם סלקום TV.
אני מבין שH96 Pro רץ על אנדרואיד רגיל, שזה חיסרון לפחות בכל מה שקשור בסלקום TV.
כרגע הMiBox נמכר בערך ב-20$ יותר, האם לדעתך הפער מוצדק ושווה את ההשקעה?
@nir3
אין מה להשוות. ה MiBox עדיף בהרבה ושווה את ההפרש.
אגב, זה נכון לדעתי לכל מכשיר מבוסס Android TV לעומת מכשיר מבוסס אנדרואיד רגיל, ובהנחה ואנחנו מדברים על אפליקציות מותאמות.
segb כתב:שלום,
שאלתי לפני כמה ימים לגבי בעיה שאני נדרש להתחבר עם סיסמא בכל כניסה מחדש.
בניסיון לפתור את הבעייה הסרתי את האפליקציה, והתקנתי מחדש.
עכשיו אני מצליח לראות את השידורים החיים, אבל כשאני מנסה לראות משהו מהVOD אני לא מצליח, העיגול המסתובב נמשך כמה דקות, ואז חוזר למסך התוכנית.
מישהו נתקל בתסבוכת?
למישהו אולי יש לינק לapk של האפליקציה העדכנית של הסטרימרים (אולי אני מריץ גרסה לא עדכנית)?
תודה
...
·שלום,
אני עדיין עם הבעיה המתסכלת הזו - בMinix U1 שעבדה עד לא מזמן מצויין, אני מצליח לראות רק שידורים חיים ולא את הVOD. הגרסה המותקנת היא זו שכרגע בראש השרשור (18.), וכבר הסרתי והתקנתי שוב - הבעיה נמשכת.