טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
שאלה על הדרך - אני גם מחובר עם אופטי לרסיבר ומשום מה יש דיליי בין הסאונד בטלוויזיה לזה שיוצא מהרסיבר.
אני מנמיך את הטלוויזיה לגמרי, אבל עדיין זה משגע אותי שלא מצליח לסנכרן בין המכשירים.
את ההגדרות ב- LG שיניתי לדעתי למה שצריך להיות - אבל עדיין כלום. לפתור את זה דרך הרסיבר ?
אני מנמיך את הטלוויזיה לגמרי, אבל עדיין זה משגע אותי שלא מצליח לסנכרן בין המכשירים.
את ההגדרות ב- LG שיניתי לדעתי למה שצריך להיות - אבל עדיין כלום. לפתור את זה דרך הרסיבר ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
·מה זה אומר ששינית את ההגדרות של LG? סינכרון קול/וידאו עושים דרך הרסיבר.avihuli כתב:שאלה על הדרך - אני גם מחובר עם אופטי לרסיבר ומשום מה יש דיליי בין הסאונד בטלוויזיה לזה שיוצא מהרסיבר.
את ההגדרות ב- LG שיניתי לדעתי למה שצריך להיות - אבל עדיין כלום. לפתור את זה דרך הרסיבר ?...
שיטת סינכרון קלה: תגדיר במסך שהאודיו פעיל כך שיהיה לך גם סאונד מהטלויזיה וגם מהרסיבר. עכשיו שים תוכן שבו יש דיבורים (שם זה הכי מציק). עכשיו ששני המקורות פועלים במקביל יש לך "הד".
תתחיל עם הרסיבר וה-lipsync עם מספר נמוך (נניח סביב 40) ותתחיל להגדיל (עבור תוכן 60HZ אפשר להגדיל ביחידות של בן 10-16 מילי שניות כל פעם). בשלב כלשהו פתאום תרגיש שההד הצטמצם. כשאתה מגיע לנקודה הזו תתחיל לשחק עם המספרים עד שזה המינימום הד אפשרי.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
אני גם שומע את האודיו בנפרד - לא במקביל גם בטלוויזיה וגם ברסיבר, או או.
שיניתי בהגדרות כאן - אבל כנראה זה משפיע רק על המסך.
אתקן ברסיבר בהתאם.
שיניתי בהגדרות כאן - אבל כנראה זה משפיע רק על המסך.
אתקן ברסיבר בהתאם.
-
- הגדרות שמע מסך
שלום לכולם
כאשר אני משדר וידאו דרך הדיסק און קי שמחובר לטלוויזיה או דרך נטפליקס באפליקציה שבטלוויזיה אני לא מצליח להעביר את הסאונד לרמקולים שלי שמחוברים לרסיבר.
איך אני עושה את זה ?
כשאני בוחר באחד מ:
יציאת שמע אופטית (HDMI/ARC)
LG SOUND SYNC (אופטי)
BLUETOOTH
יציאת שמע (כבל יוצא)
אוזניות קוויות
לא שומעים כלום
כשאני בוחר באחד מ:
רמקול פנימי בטלוויזיה ויציאת שמע (אופטית)
רמקול פנימי בטלוויזיה + אוזניות קוויות
רמקול פנימי בטלוויזיה
אני כמובן שומע את הסאונד מהטלוויזיה.
האם אני חייב להעביר כבל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר?
הוא לא יודע לשלוח את הסאונד לרסיבר דרך הHDMI שמחובר לרסיבר גם ככה?
כאשר אני משדר וידאו דרך הדיסק און קי שמחובר לטלוויזיה או דרך נטפליקס באפליקציה שבטלוויזיה אני לא מצליח להעביר את הסאונד לרמקולים שלי שמחוברים לרסיבר.
איך אני עושה את זה ?
כשאני בוחר באחד מ:
יציאת שמע אופטית (HDMI/ARC)
LG SOUND SYNC (אופטי)
BLUETOOTH
יציאת שמע (כבל יוצא)
אוזניות קוויות
לא שומעים כלום
כשאני בוחר באחד מ:
רמקול פנימי בטלוויזיה ויציאת שמע (אופטית)
רמקול פנימי בטלוויזיה + אוזניות קוויות
רמקול פנימי בטלוויזיה
אני כמובן שומע את הסאונד מהטלוויזיה.
האם אני חייב להעביר כבל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר?
הוא לא יודע לשלוח את הסאונד לרסיבר דרך הHDMI שמחובר לרסיבר גם ככה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האם השתמשת בכניסת הARC?
האם הרסיבר שלך תומך בכך?
אם כן וכן - האם אתה "מפעיל" ברסיבר את הכניסה המתאימה?
האם הרסיבר שלך תומך בכך?
אם כן וכן - האם אתה "מפעיל" ברסיבר את הכניסה המתאימה?
שלום לבעלי הB6,
האם יש פה גם גיימרים? אני מתעדתד לרכוש את הטלוויזיה, אבל עניין הInput Lag הגבוה קצת מרתיע אותי, כמה זה משמעותי במשחקי FPS?
והאם לאחר session ארוך , אין סכנה לצריבה קבועה של ממשק המשחק? (HP, RADAR.. . )
האם יש פה גם גיימרים? אני מתעדתד לרכוש את הטלוויזיה, אבל עניין הInput Lag הגבוה קצת מרתיע אותי, כמה זה משמעותי במשחקי FPS?
והאם לאחר session ארוך , אין סכנה לצריבה קבועה של ממשק המשחק? (HP, RADAR.. . )
איך אני יודע איזו כניסה זו כניסת ARC? כי לא רשום ליד הכניסות בטלוויזיה וגם באינטרנט לא מצאתי.Itay_Pollak כתב:האם השתמשת בכניסת הARC?
האם הרסיבר שלך תומך בכך?
אם כן וכן - האם אתה "מפעיל" ברסיבר את הכניסה המתאימה?...
הרסיבר שלי אכן תומך ב ARC. יש לי דנון X2300 ויש לו 2 יציאות HDMI. ליד אחת רשום ARC וליד השניה רשום HDCP 2.2
האם אני צריך לבחור מביניהם?? אין יציאה שתומכת בשניהם?
- oferlaor
- מנהל

ממליץ בחום לוותר על arc. זה עושה המון בעיות כי הוא לעיתים קרובות קשור ל hdmi cec
אני עברתי לחיבור אופטי
למיטב ידיעתי ה דנון שלך יתמוך ב hdmi 2.2 בשתי היציאות שלו
אני עברתי לחיבור אופטי
למיטב ידיעתי ה דנון שלך יתמוך ב hdmi 2.2 בשתי היציאות שלו
האם אין אפשרות פשוטה להגדיר שדרך החיבור HDMI הוא ישמיע את התוכן של הטלוויזיה (בנטפליקס זה נראה לי הופך לקריטי ) דרך הרסיבר?oferlaor כתב:ממליץ בחום לוותר על arc. זה עושה המון בעיות כי הוא לעיתים קרובות קשור ל hdmi cec
אני עברתי לחיבור אופטי
למיטב ידיעתי ה דנון שלך יתמוך ב hdmi 2.2 בשתי היציאות שלו...
ותודה על התשובה לגבי דנון.
אגב מה בדיוק עושה ה HDMI CEC ?
ואם אני מחבר כבל אופטי (שונא אותו בגלל הרגישות וההתנתקות הקלה שלו מהמחבר) לרסיבר האם אראה על הצג של הרסיבר את הפורמטים המתקדמים במידה ואלו נתמכים ?
תודה רבה
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@bixente
·Cec זה לשליטה על מכשירים שונים בעזרת אותו השלט דרך ה-hdmi
אופטי יודע להעביר עד Dts ללא פורמטים מתקדמים יותר.
תנסה לנגן קובץ דמו של הפורמטים ותוודא שלאורך כל המכשירים בדרך כולם מוגדרים ל-2 ערוצים ול-direct כאשר מסומנים כל הפורמטים החדשים
·Cec זה לשליטה על מכשירים שונים בעזרת אותו השלט דרך ה-hdmi
אופטי יודע להעביר עד Dts ללא פורמטים מתקדמים יותר.
תנסה לנגן קובץ דמו של הפורמטים ותוודא שלאורך כל המכשירים בדרך כולם מוגדרים ל-2 ערוצים ול-direct כאשר מסומנים כל הפורמטים החדשים
- oferlaor
- מנהל

מנסיוני זה עובד רק במקרים מסויימים. פעמים רבות זה פשוט לא עובד או שיש לזה תופעות לוואי כגון מעבר לא מכוון לכנסות מסויימות... הבעיה היא חיבור לא מובן בין hdmi-CEC (מנגנון שמיועד לסנכרן בין מכשירים בכדי שאחד מכובה, כל השרשרת תכבה, וכאשר אחד נדלק הוא יכול להדליק את כל השרשרת ולוודא שהכניסות כולן מכוונות נכון).
גם כבל אופטי וגם hdmi-arc לא תומכים בפורמטים המתקדמים. הטלוויזיה תוציא DD+ מקסימום.
גם כבל אופטי וגם hdmi-arc לא תומכים בפורמטים המתקדמים. הטלוויזיה תוציא DD+ מקסימום.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@bixente
·
השורה התחתונה של עפר:
או בעברית - לא.
·
השורה התחתונה של עפר:
או בעברית - לא.
הבעיה היא שאם אני רואה נטפליקס דרך האפליקציה בטלוויזיה אין לי שום אפשרות להעביר את הסאונד לרמקולים דרך הרסיבר ולקבל את הפורמטים המתקדמים (האם בכלל קיימים בנטפליקס?)oronm כתב:יש לי מנוי לנטפליקס. רואים מדהים. לא הבנתי מה הבעיה.......
ואשאל שוב , כי זה הדבר החשוב לי יותר - האם אתם חווים טשטוש JUDDER בתנועה מהירה בטלוויזיה ? כי אני מרגיש את זה המון וזה מפריע לי. אולי איזה עיבוד תמונה שמופעל אבל אני לא מוצא כלום כדי להמנע מזה
תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
מרבית התכנים בנטפליקס זמינים ב DD+ או DD.