כן היה בדיוק בסטטוס כזה.oris74 כתב:@shmuela1
תתחדש!
שאלה: האם עקבת אחרי המשלוח באתר של i-Parcel?
אם כן - האם הוא היה בסטאטוס כזה באיזה שלב?
Package arrived in the destination country and is awaiting release from the Customs clearing agency...
שחרור של מוצרים עם WIFI במכס
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה חבר - שלי הגיע לסטאטוס הזה בשישי האחרון אז בהתבסס על הלוחות זמנים אצלך אני אחכה עד יום חמישי 
אז אומנם הגיעה אלי החבילה אתמול מאמזון עם הדנון 1300 אבל הקרטון קרוע ואני לא יכול לדעת עם המגבר קיבל איזו שהיא מכה או לא.
עוד לא פתחתי את החבילה ושלחתי מייל לאמאזון. הם נתנו לי שתי אפשרויות:
1. להחזיר ולקבל חדש
2. להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 35 יורו.
אני בעיקרון מעוניין בהחלפה אבל אין לי עצבים להתעסק עם ענייני השילוח חזרה של החבילה ולחכות שוב עד שהחדש יגיע.
מה אתם אומרים? מה הייתם עושים במקומי?
1. להחזיר ולקבל חדש
אני בעיקרון מעוניין בהחלפה אבל אין לי עצבים להתעסק עם ענייני השילוח חזרה של החבילה ולחכות שוב עד שהחדש יגיע.
מה אתם אומרים? מה הייתם עושים במקומי?
- oris74
- חבר במועדון HT

מבין אותך - אבל יש לך גם ככה אחריות אז אם תפתח ותגלה שמשהו נדפק אז הם גם ככה יחליפו לך אז מה הבעיה?
- oris74
- חבר במועדון HT

קודם תוודא איתם שאם אכן אתה פותח את האריזה ומפעיל ומגלה שיש בעיה אז הם מחליפים לך את המכשיר
- LiorVikel
- חבר ותיק

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
ככה הגיע לך מ UPS?
·shmuela1 כתב:אז אומנם הגיעה אלי החבילה אתמול מאמזון עם הדנון 1300 אבל הקרטון קרוע ואני לא יכול לדעת עם המגבר קיבל איזו שהיא מכה או לא.
1. להחזיר ולקבל חדש
מה אתם אומרים? מה הייתם עושים במקומי?...
אבל בכל אופן בלי קשר יש לך אחריות
זה בדיוק מה שכבר עשיתיoris74 כתב:קודם תוודא איתם שאם אכן אתה פותח את האריזה ומפעיל ומגלה שיש בעיה אז הם מחליפים לך את המכשיר...
kaplaey2 - אם התשובה מאמזון תהיה חיובית לגבי החלפת המוצר במקרה שהוא תקול אני אפתח ואצלם בוידיאו כדי שיהיה תיעוד.
תודה רבה על העיצות!!
אז החלטתי להשאיר את החבילה אצלי ולא להחליף. בסופו של דבר קיבלתי זיכוי של 15% שזה 44יורו.
זו התשובה שקיבלתי מאמזון:
we are happy you have expressed an interest in keeping the Denon AVRX1300WBKE2 7.1 Surround AV-Receiver (Dolby Atmos, dtsX, WLAN, Bluetooth, Spotify Connect, 5 Plus 1 HDMI 3D, 4K, HDCP 2.2, 7x 145 Watt) schwar , and based on the condition in which it arrived, we have issued you a refund of 15% of the purchase price of this item, equivalent to a discount of 43,99 EUR as an apology for this situation
The period of guarantee is two years if an item turns out to be defective. During this period the item will be repaired by our
Consumer Electronics Repair and Returns Service free of charge.
זו התשובה שקיבלתי מאמזון:
we are happy you have expressed an interest in keeping the Denon AVRX1300WBKE2 7.1 Surround AV-Receiver (Dolby Atmos, dtsX, WLAN, Bluetooth, Spotify Connect, 5 Plus 1 HDMI 3D, 4K, HDCP 2.2, 7x 145 Watt) schwar , and based on the condition in which it arrived, we have issued you a refund of 15% of the purchase price of this item, equivalent to a discount of 43,99 EUR as an apology for this situation
The period of guarantee is two years if an item turns out to be defective. During this period the item will be repaired by our
Consumer Electronics Repair and Returns Service free of charge.
- oris74
- חבר במועדון HT

אין על השירות של אמזון! 
ממש ככה!!!! לא להאמין אתמול בערב שלחתי להם את המייל, היום על הבוקר כבר היתה תשובה, היום אחרי כמה החלפות מיילים קבלתי פתרון. אני כבר רואה את הזיכוי בחשבון שלי באמזון. תותחים!!!!oris74 כתב:אין על השירות של אמזון!...
הראוטר שהזמנתי ב-25.11 טרם הגיע. (Netgear R7000).
מייל קצר לאמזון לימד אותי שהמשלוח אבד בדרך והניב 2 אפשרויות: שיישלחו עוד אחד במקום המקורי, או שייזכו אותי, בחרתי בזיכוי, ואם יגיע בסוף בכל זאת, נחזיר להם אותו.
מייל קצר לאמזון לימד אותי שהמשלוח אבד בדרך והניב 2 אפשרויות: שיישלחו עוד אחד במקום המקורי, או שייזכו אותי, בחרתי בזיכוי, ואם יגיע בסוף בכל זאת, נחזיר להם אותו.
שלום לכולם!
אני גם מחכה לAVR-X1300 שהזמנתי אתמול (וכבר הגיע לארץ!) דרך UPS. אני ממש מקווה שאני לא אעבור את דרך החתחתים שכל מי שהזמין וקיבל דרך UPS עבר פה.
תודה לכל מי ששיתף חוויות משלוח ונתוני WIFI!
שמואל, התמונות שלך קצת הלחיצו
אני גם מחכה לAVR-X1300 שהזמנתי אתמול (וכבר הגיע לארץ!) דרך UPS. אני ממש מקווה שאני לא אעבור את דרך החתחתים שכל מי שהזמין וקיבל דרך UPS עבר פה.
שמואל, התמונות שלך קצת הלחיצו
אל תדאג זה רק לי קורים כל הניסים והנפלאות האלהxvertigo כתב:שלום לכולם!
שמואל, התמונות שלך קצת הלחיצו...
- LiorVikel
- חבר ותיק

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
נראה שכן אחי
·xvertigo כתב:12/13/2016 4:05 P.M. A valid ID # (tax, personal, deferment) required for clearance is missing. We're working to obtain this information. / Your package was released by the clearing agency.
אצלי היה במשרד התקשורת עד היום.
הזמנת משהו עם wifi?
זה מה ups?
האם יכול להיות שהתמזל מזלי?!...
- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
Re: לאחר שבוע וחצי אישרו לי משרד התקשורת את המרנץ 1607
הרסיבר שלי עדיין ממתין שם מה-1.12LiorVikel כתב:סוף סוף...
מחר זה שבועיים !!!