יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #141 

כתוב ח.י.

tal001
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #142 

@TheCoolest
·
עכשיו שמתי לב שרשמו את זה חחחחח...
נתקשר אליהם במוצ׳ש ונוודא איזה דגם זה

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #143 

חחח עכשיו קלטתי את ה-3D, בכל מקרה מדובר במחיר מעולה (הכי טוב שראיתי).... לפי האתר של מחסני חשמל מדובר באחריות של היבואן הרשמי ח.י

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #144 

יפה. דווקא נשמע הגיוני שמנקים מלאי, אנחנו לקראת CES 2017 בה כבר כולם יציגו את הליינאפ הבא..
לחשוב שכולה לפני שנה רכשתי את ה- 55EC939 החביבה שלי ביותר כסף.. :lol: 8O
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9000
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #145 

לדעתי זו טעות במחיר כי זה באמת נמוך. ה-910 מוצגת באותו מחיר...
מי שחשק בה, שייתחדש לפני שהמחיר יתוקן. זה יותר נמוך מהבלק פריידיי ולא נראה לי כזה מהר נפטרים מהמלאי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #146 

jacko-il כתב:יפה. דווקא נשמע הגיוני שמנקים מלאי, אנחנו לקראת CES 2017 בה כבר כולם יציגו את הליינאפ הבא..
לחשוב שכולה לפני שנה רכשתי את ה- 55EC939 החביבה שלי ביותר כסף.. :lol: 8O
...
·
עכשיו אתה מבין למה רבים נמצאים על הגדר ומחכים
גם הצעה שהציעו לי לפני הבלאק-19k על ה 65E6 כולל שנתיים אחריות דחיתי בנימוס והחלטתי להמתין עוד שנה 8)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #147 

לגיטימי לשבת על הגדר ולהמתין.
אני תמיד אומר לכל אחד ששואל אותי: אם לא דחוף כרגע קניה/שדרוג וכו' - להמתין.
תמיד יוצאים דגמים יותר חדשים ויותר טובים והמחירים רק הולכים ויורדים.
כשקניתי את המסך שלי זה היה די ברור לי שאחרי שנה יהיה אפשר לקנות מסך טוב בהרבה באותו הסכום. למעשה זה מתבקש. דמיינו מצב שאחרי שנה ועדיין ה- OLED היו תקועים במחיר הזה למסכי FHD, זה הרי לא הגיוני - אף אחד כבר לא היה קונה אותם.
מבחינתי לפחות - הכל אחלה. אני שמח על הרכישה. זה המסך שהכי הרבה נהנתי ממנו עד היום (ועדיין נהנה).

zula
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

עבדו עלינו

שליחה #148 

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

Re: עבדו עלינו

שליחה #149 

זה-הכינוי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 619
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #150 

נראה שהם תיקנו את זה חזרה.

עכשיו מופיע שם
"הצעות החל מ- ₪10,466"

tal001
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #151 

בזאפ יש את הטלוויזיה הזאת ב-9k בלי מבצע

זה-הכינוי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 619
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #152 

לינק?

זה לא מה שאני רואה בזאפ...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930820

tal001
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #153 

@זה-הכינוי
·סורי טעות שלי,האפליקציה שלהם ואני ביחד זה שילוב קטלני שמוביל לטעויות...

tal001
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #154 

מעניין אם מישהו ניצל את הטעות שלהם

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6599
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #155 

jacko-il כתב:לגיטימי לשבת על הגדר ולהמתין.
תמיד יוצאים דגמים יותר חדשים ויותר טובים והמחירים רק הולכים ויורדים.
...
·

אז מתי יהיה התזימון המתאים לרכישת מסך ?

המחירים ממשיכים לרדת ודגמים חדשים ממשיכים לצאת.................. כל הזמן

אני כבר כמה חודשים טובים יושב על הגדר ,

על ה 9500 של סמסונג ויתרתי ועכשיו עם הבעיות של האינפוט-לאג ב B6 גם נשמע לי חשוד

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #156 

pessik - אתה כבר כמה שנים יושב שם, איזה חודשים ? אתה לא שם איך הזמן עובר שנהנים ? :P
עזוב אותך, בוא, קפוץ לסירה - זה לא נגמר. בקצב הזה אתה לעולם לא תפסיק להמתין כי כמו שרשמת כל הזמן יוצא משהו חדש.

קבל החלטה ותסתער, באחריות אומר לך שלא תצא מאוכזב...
רק יהיה לך הצורך בפנים כל הזמן לשדרג, ככה תוכל לעבוד יותר קשה ולהביא יותר כסף הביתה בשביל להשקיט את הרעש הפנימי (ואת הנעליים של האישה).

תראה אותי, ה- OLED שלי עדיין לא בת שנה וכבר בא לי לשדרג אותה ל- C6 ואם תבוא הצעה מתאימה - אני אעשה את זה.
זה לא בגלל שאני לא מרוצה, להיפך. אני מאוד מרוצה - אבל רוצה להיות עוד יותר.

כנ"ל לגבי ה- SVS שלי שממש הייתי רוצה להכניס את ה- 16 החדשים שלהם אליי אבל אין מקום ונכנסתי לפינה של אולי נחליף מזנון ? אולי נסתפק ב-13 אינץ' וכו'.

עזוב, זה לא נגמר - אתה כל הזמן תרצה עוד וטוב שכך.
יאללה תורך לחתור, התעייפתי... ותמונות - אל תשכח לפנק אותנו !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #157 

avihuli כתב:pessik - אתה כבר כמה שנים יושב שם, איזה חודשים ? אתה לא שם איך הזמן עובר שנהנים ? :P
עזוב אותך, בוא, קפוץ לסירה - זה לא נגמר. בקצב הזה אתה לעולם לא תפסיק להמתין כי כמו שרשמת כל הזמן יוצא משהו חדש.

קבל החלטה ותסתער, באחריות אומר לך שלא תצא מאוכזב...
רק יהיה לך הצורך בפנים כל הזמן לשדרג, ככה תוכל לעבוד יותר קשה ולהביא יותר כסף הביתה בשביל להשקיט את הרעש הפנימי (ואת הנעליים של האישה).

תראה אותי, ה- OLED שלי עדיין לא בת שנה וכבר בא לי לשדרג אותה ל- C6 ואם תבוא הצעה מתאימה - אני אעשה את זה.
זה לא בגלל שאני לא מרוצה, להיפך. אני מאוד מרוצה - אבל רוצה להיות עוד יותר.

כנ"ל לגבי ה- SVS שלי שממש הייתי רוצה להכניס את ה- 16 החדשים שלהם אליי אבל אין מקום ונכנסתי לפינה של אולי נחליף מזנון ? אולי נסתפק ב-13 אינץ' וכו'.

עזוב, זה לא נגמר - אתה כל הזמן תרצה עוד וטוב שכך.
יאללה תורך לחתור, התעייפתי... ותמונות - אל תשכח לפנק אותנו !!
...
·

צרכן נבון,שמבין בתחום המסכים-ימתין לדגמי 2017 שעוד 3 חודשים וקצת ינחתו כאן בפרללי.
ואז אולי יהיה ניתן לתפוס את דגמי 2016 בנפילת מחיר.
ועל הדרך הוא נותן גם לאחרים "להשתפשף" עם הדגמים הנוכחיים.

דרך אגב,אני אימצתי את מה שכתבתי
וגם חבר שלי שרגיל להחליף מסכים כל שנתיים
וגם מחיר של 19K על ה 65E6 לא פיתה אותנו לרכוש :wink:

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #158 

מיקי - עזוב, נו... זה לא נגמר. ועוד 3 חודשים יבוא משהו אחר ששווה להמתין בשבילו.
רוצה דוגמא ? נגיע למרץ, זה חודש אחד בלבד לפני פסח שיש מלא ירידים והוזלות, אז בוא נמתין כבר לפסח. ואחרי פסח גם יבוא משהו...
לא נגמר - באחריות.

ושלא תבין שאני לא "מתבאס" על האלפי שקלים ששילמתי יותר ועפו להם ככה לעומת המחיר שניתן לקנות היום את המסך שלי (910 ב- 9000 שקל), אבל באותה נקודת זמן החלטת הקנייה הייתה הכי נכונה עבורי ולכן הלכתי על זה.

לבכות על החלב / כסף שנשפך - לא יעזור אז לפחות יודע שמפרגן בכיף לחנות שמכרה לי מכל הלב ונהנה כל כמעט כל ערב מיופי של חווית צפייה !!

הייתי מעדיף לא לשלם את זה וגם הייתי מעדיף לזכות בלוטו אבל זה לא קורה אז פאק איט - העיקר שנהיה בריאים ושתמיד נרצה לבזבז ולהתלונן על כמה קשה אנחנו עובדים בשביל הכסף הזה.
.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #159 

צודקים בגדול... עד שבאה חנות גדולה ועושה טעות קטנה במחיר (טעות של 2,000₪ מינימום לטובתנו)
טלוויזיה שנמכרת ב11,000 פתאום נמכרת ב9,000
זה מחיר שאולי אולי יחזור עוד שנה כשהטלוויזיה תהיה הדור הישן.
בכזה מחיר מי שמחפש לקנות צריך לקנות, עובדה שהם התאפסו על עצמם למחרת ועדכנו את המחיר כלפי מעלה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #160 

@pessik
·
רשמתי גם קודם בפוסט - כל עוד מתאפשר לחכות אז זה עדיף.
כמובן שאם פתאום מתקלקל המסך ו/או עוברים דירה וכו' אז אין בדרך כלל אפשרות לחכות ו"חייבים" לקנות מה שיש.
רשמתי כבר כמה פעמים בעבר שעד לפני כשנתיים בערך זה לא היה כזה משנה לחכות או לא - המסכים לא הציגו חידושים מלהיבים ופורצי דרך בהיבט הטכנולוגי. אלו היו שנה אחרי שנה אותם מסכים באותן טכנולוגיות רק שלפתע הציעו מסכים גדולים יותר ופתאום אחרי תקופה מסויימת נכנס תלת מימד ואז הציגו סמארט ואחרי זה הציגו מצלמה ושליטה עם קול/ידיים וכן הלאה. (לא רשמתי את החידושים בסדר כרונולוגי בהכרח אלא סתם בשביל ההסבר). בקיצור, לא היו יותר מידי חידושים בהיבט של תמונה נטו. אלו היו אותם מסכי FHD שמתכוננים עם אותה תקינת Rec709 הוותיקה ובשום מקום אפילו לא דיברו על עצמות הארה וכיסוי גאמוט הצבע וכן הלאה פשוט כי זה כבר היה אותה הגברת בשינוי אדרת. אין חדש.

לא כך הדבר בתקופה האחרונה. כל כמה חודשים רואים שיפורים (לפחות באבי טיפוס היותר בכירים בשוק) די מהותיים כשבנוסף מגיעות ונכנסות טכנולוגיות חדשות, מ- OLED דרך QD וימשיך ב- QLED ו- CLED (לשעבר CLEDIS) ועוד. ומכאן בדיוק גם מגיעה ההמלצה שלי - אם מתאפשר, לחכות.

למי שיש מסך שהוא די מרוצה ממנו אין לאן לרוץ. תנו לדברים להתבשל, גם ככה זה עדיין עסק לא כזה טריוויאלי למצוא תכנים ועסק לא כזה טריוויאלי לנגן אותם. שלא לדבר על היערכות מבחינת שאר הציוד - מנגן ועד רסיבר שתומכים בכל מה שהולך. ומה שנכון לגבי היום לא בטוח שיהיה נכון מחר. שיטת ה- HDR10 חוותה לא מעט חבלי לידה ובעיות טכניות וכבר קראתי לא מעט ביקורות על ציוד (מהתכנים עצמם, היינו הסרטים בבלו-ריי, ועד לנגנים ומסכים) שלא עובד נכון בכלל עם השיטה הזו.

ואפילו לא דברתי על ירידות המחיר האגרסיביות שיש כיום בשוק. השחקנים הסיניים החליטו בשנה הוקדמת לתקוף גם שווקים בינלאומיים בתמחור מאד תחרותי (הייסנס מישהו?). התחרות רק תתעצם בשנים הבאות ואיכות ומגוון הדגמים שהם יציעו רק תעלה. זה משהו שהיצרנים הקוריאנים (ובטח ובטח היפנים) יצטרכו לקחת בחשבון ולתת מענה אחרת הם יעבדו נתח שוק חשוב או אפילו לפרוש. גם ככה היצרנים היפנים בקושי שורדים כיום בתחום.

קיצור, אני יכול להמשיך להרחיב עוד ועוד ולתת דוגמאות וסיבות, אבל הבנתם את הכיוון לדעתי.
אז בקצרה - מי שיכול להמתין שימתין. מי שחולה בשדרגת ומדגדג לו להחליף ולהתקדם כל הזמן - אז אין מה לעשות, כמו הרבה תחביבים אחרים השגעונות האלה עולים כסף. מנסיון - החלפתי שלושה מסכים בארבע שנים.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”