satbeginner כתב:יש בחור בארץ שלוקח את כל התכנים של אפולו ונותן אותם לצפיה דרך ה m3u פשוט ובטוח.בלי הרחבות מיוחדות לקודי.לוקח על זה קצת כסף אבל לדעתי שווה.יש שם עוד דברים וזה קיים עוד לפני האפולו.לא יודע כמה מותר לדבר על זה בכלל מבחינת החוקי הפורום.ההרחבה של אפולו חשודה ביותר.אני מעדיף לשלם כמה גרושים ולא לקחת סיכונים ולהנות מהגישה ל m3u מכל מכשיר שחפץ לי.לא רק הקודי!
בתכלס,כל אחד יכול להרים כזה פרויקט.לא נשמע לי מורכב לקחת תכנים מהרחבה שהיא חינם כמו אפולו ולהמיר את זה לפורמט של m3u.אם מישהו עושה בחינם,אשמח להצטרף.
אני עם בזק+בזק בין לאומי עד מהירות 100 שבפועל יש לי כ75 בממצוע , אין בפרים בסרטים ובסדרות, יש לי ממש לפעמים בערוציי הHD 1080P מחו"ל בפרים , אני צופה כ10 דקות ואז יש בפרים.
מדובר בשרת פרטי.
ככל שיתקינו את התוסף המצב יילך ויחמיר מבחינת באפרינג...
והאחראי יעבור למודל בתשלום...
כי מישהו בכל זאת צריך לשלם על התעבורה הרבה...ומדובר בטרות אם לא פטות...ביום.
עד שיתפסו אותו ויורידו את השרת...
אין מתנות חינם.
כרגע הם נותנים בחינם עד שיגיעו למספר משתמשים שהם רוצים ואז יעברו לתשלום...
b2k כתב:מדובר בשרת פרטי.
ככל שיתקינו את התוסף המצב יילך ויחמיר מבחינת באפרינג...
והאחראי יעבור למודל בתשלום...
כי מישהו בכל זאת צריך לשלם על התעבורה הרבה...ומדובר בטרות אם לא פטות...ביום.
עד שיתפסו אותו ויורידו את השרת...
אין מתנות חינם.
כרגע הם נותנים בחינם עד שיגיעו למספר משתמשים שהם רוצים ואז יעברו לתשלום...
...
·
מי זה הם? אקסודוס או אפולו?
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
זאת הרחבה פנימית בלבד, עובדה שלא ניתן למצוא את הריפו או הורדת הזיפ של ההרחבה בגוגל כמו כל הרחבה אחרת .
זאת הרחבה באמת מוצלחת ויש בה הכל , אני אפילו שוקל לשלם עליה כמה דולרים שווה ממש.
rony1234 כתב:זאת הרחבה פנימית בלבד, עובדה שלא ניתן למצוא את הריפו או הורדת הזיפ של ההרחבה בגוגל כמו כל הרחבה אחרת .
זאת הרחבה באמת מוצלחת ויש בה הכל , אני אפילו שוקל לשלם עליה כמה דולרים שווה ממש.
...
·באמת מעניין, כולם מדברים על גירסה מלאה בתשלום אבל איפה היא נמצאת?