שרשור תגובות: נטפליקס זמין בישראל!!!

חדשות ועדכונים של HT Magazine
offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

@MartinHSabag
·דווקא אנשים אמרו שתוכן מקורי נמצא רק בחלקו. כנראה כי נמכרו להוט או יס זכויות שידור

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

למשפחה ישראלית ממוצעת כל עוד אין תרגום בעברית, השירות לא מהווה תחרות של ממש ליס והוט. אפילו סלקום עדיפה...

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

שליחה

nirzon כתב:מסכים שהיתה פה טיפה בכיינות לגבי למה ערבית כן ועברית לא (אפילו מעט יותר מבכיינות, הרגשתי גם קמצוץ של גזענות ולאומנות).
מצד שני, תמיכה בעברית היא קריטית למוצר שרוצה להצליח בישראל.
...
·ניר שום גזענות ושום לאומנות ושום נעליים וגרביים מה שעושים לאתיופים זו גזענות. הערבים שפוגעים בנו כל יום לשנוא אותם זו לא גזענות ובטח שאני ירצה שיקבלו פה כמה שפחות יותר שירותים.
אצלם אתה מחיים לא תראה שום דבר שקשור אלייך אבל אצלנו יחייבו אותך לכך ולא רק, להוסיף ערבית למדינה יהודית ואפילו ממשק בעברית לא מוסיפים זה לא בסדר בכלל.

offerbk1 כתב:כמו שאמרת... אם רוצה להצליח. מסכים במאה אחוז. ואני בטוח שיש מקומות שיותר חשוב להם להשקיע בתרגומים לפני שהם יגיעו לעברית כי שם יהיה להם יותר חשוב להצליח. אם הם עושים את זה במקביל, אחלה, אני אשמח מאד. אם אנחנו נהיה אחרונים בתור, אני לא יכול להאשים אותם.
בסופו של דבר פתחו לנו את הדלת, אני מברך. אני לא רואה שאנשים כועסים על אמאזון צרפת על זה שהוא מוכר ושולח לישראל אבל האתר לא בעברית. שם זה נראה לכולם הגיוני שתרגום לעברית זה לא בעדיפות, וברור לכולנו שאנחנו מעדיפים שתהיה לנו אפשרות לקנות משם כבר עכשיו ולא רק אם תהיה גרסה עברית לאתר. ברור שזה לא אחד לאחד אבל צריך לקחת דברים בפרספקטיבה הנכונה. לא צריך תמיד לחפש את השלילי. עשו משהו טוב. אולי עוד יישפרו.
...
·עופר כמובן ששם זה הגיוני לחלוטין! וזו לא ממש דוגמה טובה מכוון שבאתר אמזון אין שום תמיכה בערבית.
שירות שנכנס לארץ ישראל שהיא ארץ היהודים שהרוב פה דוברים עברית ומוסיפים ממשק וכתוביות בערבית אבל אפילו ממשק בעברית לא זה בכלל לא מכבד את ישראל.
בכל אופן אין טעם לחזור לשם עכשיו הכי חשוב שהם פתחו את השירות לקהל הישראלי ולא צריך יותר להתכם כדי לעקוף את מנגנון הזיהוי.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 07/01/2016 19:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MartinHSabag כתב:
...
...
·אבל רק תוכן שהיה להם מראש זכויות בינלאומיות וזה לא כל התוכן שיש להם בארה"ב, אירופה ואמריקה הלאטינית.
לגבי תוכן מקור, אין להם בעיה של זכויות כי זה שלהם....
...
·מרטין אכן אמרו פה שחלק מתכני המקור לא נמצאים מכוון שהם בהסכמים עם הוט ויס.

shiki כתב:למשפחה ישראלית ממוצעת כל עוד אין תרגום בעברית, השירות לא מהווה תחרות של ממש ליס והוט. אפילו סלקום עדיפה...
...
·אתה צודק בהחלט!

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

חייב סבלנות... בשלב ראשון השירות מגיע לארץ, בוחנים את הביקוש אל מול ההתנגדויות.

בהמשך אני בטוח שישחררו תכנים נוספים [במקום למכור אותם להוט ויס]

אני מאמין שנטפליקס עובדת אל מול אולפני תרגומי הסרטים ובוחנת איתם את הוספת הכתוביות לתכנים שלהם, ואם לא התחילו את התהליך זה יקרה בחודשים הקרובים.

ברגע שהתכנים יהיו בנטפליקס מתורגמים לעברית הוט ויס יורידו מחירים משמעותית.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402

שליחה

vivi כתב:חייב סבלנות... בשלב ראשון השירות מגיע לארץ, בוחנים את הביקוש אל מול ההתנגדויות.

בהמשך אני בטוח שישחררו תכנים נוספים [במקום למכור אותם להוט ויס]

אני מאמין שנטפליקס עובדת אל מול אולפני תרגומי הסרטים ובוחנת איתם את הוספת הכתוביות לתכנים שלהם, ואם לא התחילו את התהליך זה יקרה בחודשים הקרובים.

ברגע שהתכנים יהיו בנטפליקס מתורגמים לעברית הוט ויס יורידו מחירים משמעותית.
...
קודם כל נטפליקס כבר לא מוכרת סדרות חדשות להוט ויס כשנה. ככה הבנו שהם עומדים להכנס לישראל.

סדרות ישנות עם עונות חדשות כן נמכרות להוט ויס. נרקוס למשל כבר לא נמכרה לשום חברה ישראלית.
הם יעלו סדרות חדשות כל שבוע.
לגבי כתוביות עברית הבנתי שזה לא צפוי בנטפליקס בעתיד הנראה לעין.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

@off
·
ההיענות של נטפליקס ללא כתוביות בעברית תהיה מאוד נמוכה.
לאחר חודש התנסות:
- כל מי שצופה בתכנים עם כתוביות יסגור את השירות.
-כל מי שלא צריך כתוביות באנגלית, יישאר מחובר באמצעות vpn בשביל לקבל שירות vod מלא (ובטח שהכניסה לארץ לא חידשה לאותם היוזרים )

איזה פלח שוק הם צופים במצב כזה? אני מאמין שתוך כמה חודשים נשמע חדש ונראה כתוביות בעברית.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402

שליחה

vivi כתב:@off
·
ההיענות של נטפליקס ללא כתוביות בעברית תהיה מאוד נמוכה.
לאחר חודש התנסות:
- כל מי שצופה בתכנים עם כתוביות יסגור את השירות.
-כל מי שלא צריך כתוביות באנגלית, יישאר מחובר באמצעות vpn בשביל לקבל שירות vod מלא (ובטח שהכניסה לארץ לא חידשה לאותם היוזרים )

איזה פלח שוק הם צופים במצב כזה? אני מאמין שתוך כמה חודשים נשמע חדש ונראה כתוביות בעברית.
...
·הלוואי שאתה צודק ושיהיו כתוביות ותחרות אמיתית אבל הם משדרים למליונים ונכנסו לעוד 130 מדינות חלקן ענקיות.
ככה שעוד 10 אלף מנוים או פחות בישראל זה לא מה שיזרז אותם בהשקעה בכתוביות (הוצאה כספית)

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

off כתב:
...
...
·הלוואי שאתה צודק ושיהיו כתוביות ותחרות אמיתית אבל הם משדרים למליונים ונכנסו לעוד 130 מדינות חלקן ענקיות.
ככה שעוד 10 אלף מנוים או פחות בישראל זה לא מה שיזרז אותם בהשקעה בכתוביות (הוצאה כספית)
...
·+1
בקיצור כתוביות בעברית לא יהיה עוד הרבה זמן ובטח שבטח שאנחנו לא ברשימה שלהם עם כל המדינות שהם נכנסו אליה.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

היי
יש הרבה סרטים וסדרות שחסרים וממש לא מגיעים לכמות האדירה שיש בSmartflix , יש מיבחר קטן מאוד של תוכן וסרטים ,גם הסרטים ישנים ולא משנת 2015 כמו שיש בSmartflix, מאכזב ממש ולא יכול כרגע להחליף בשום פנים את KODI.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

@alonwa
·
נותנים לך חודש ניסיון, למה שלא תירשם ותראה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

GalLinder
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שם מלא: Gal Linder

שליחה

משום מה האיכות בדפדפן Safari זוועה!בכרום נראה טוב.

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

@MartinHSabag
·
צודק, זה כנראה מה שאעשה. רציתי קודם לשמוע מאלו שכבר התנסו ובדקו את המבחר

darda
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

miCkEy6772 כתב: ·ניר שום גזענות ושום לאומנות ושום נעליים וגרביים מה שעושים לאתיופים זו גזענות. הערבים שפוגעים בנו כל יום לשנוא אותם זו לא גזענות ובטח שאני ירצה שיקבלו פה כמה שפחות יותר שירותים.
אצלם אתה מחיים לא תראה שום דבר שקשור אלייך אבל אצלנו יחייבו אותך לכך ולא רק, להוסיף ערבית למדינה יהודית ואפילו ממשק בעברית לא מוסיפים זה לא בסדר בכלל.

...
ואני דווקא שמח שיש בערבית כתוביות ושאין בעברית. אה? איך אני איתך?

די, הרגת אותנו! לך לוואינט! תן לקרוא מה אנשים חושבים על הכדאיות של נטפליקס!

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236

שליחה

Deicide כתב:למי שיש vpn איך אני יכול לשלם לשירות של ארה"ב?
...
·

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

אתה לא , החשבון הוא אחד ,ההגבלה היא לפי האזור ממנו אתה גולש , אם תכנס לחשבון שלך בארצות הברית או דרך VPN אפילו שנרשת דרך האתר הישראלי עדיין תקבל את התוכן האמריקאי . לדוג'.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236

שליחה

IamEzio כתב:אתה לא , החשבון הוא אחד ,ההגבלה היא לפי האזור ממנו אתה גולש , אם תכנס לחשבון שלך בארצות הברית או דרך VPN אפילו שנרשת דרך האתר הישראלי עדיין תקבל את התוכן האמריקאי . לדוג'.
...
אם אני נרשם לישראלי ומשתמש בפייפאל הישראלי שלי אז ברגע שאני נכנס לvpn האמריקני אז באותו הרגע התכנים נפתחים?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

זה עובד ככה , אתה נכנס דרך VPN אמריקאי אתה מגיע לכתובת האמריקאית ומקבל תכנים אמריקאים, אתה נכנס דרך VPN בריטי אתה מגיע לכתובת בריטית עם תכנים בריטיים , החשבון לא משנה כי לנטלפיקס לא אכפת איפה נרשמת, הזכויות שהם רוכשות לתכנים לא תקפות ל"מקור החשבון" , אלה למיקום הנוכחי שבו צופים בתוכן. ככה שכאשר אתה נכנס דרך VPN אמריקאי גם אם נרשמת בארץ אתה תראה את התכנים האמרקאים ,כי זה מה שנמצא באתר האמריקאי שממוקם באמריקה שחושב שאתה כצופה ממוקם באמריקה בגלל הVPN .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

@IamEzio
·
זה בדוק או רק משוער?
אם זה נכון, זה מאד נחמד, כי זה מפשט את הרישום (מספר הלקוחות בבוורלי הילס 90210 יקטן דרסטית...). אפשר להרשם כאן, ואם המבחר לא מספק (כפי שנראה שזה המצב לפי הדיווחים), נרשמים לאיזה שרות DNS בלי צורך לפתוח חשבון נטפליקס חדש. זה כמובן בהנחה ששרותי ה-DNS לא ייסגרו (מהקטנת ביקוש) אחרי שנטפליקס הפכו ליותר גלובליים.

guy877
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79

שליחה

דרך התוסף של כרום hola שיניתי לארה"ב עובד חלק
the walking dead
house of cards
ועוד כל מיני שלא ראיתי בnetflix הישראלי :)
עדכון : לאחר כמה כניסות יציאות פתאום הפסיק לעבוד עם hola...מוזר נבדוק בהמשך

חזור אל “חדשות HT”