זורו44 כתב:מי אמר שיהיה עדכון גרסא לזאפאר ולטוטאל?
זה מתכון לתקלות,עד שייש שקט קרוב לשנתיים מאז המימשק השקוף,
נקווה שישכילו לא לשבש את הקיים
...
·היה בכתבה על מסיבת העיתונאים של ההשקה של הממיר שהגרסה תרד לממירים האלו.
חוץ מזה לא אמורה להיות בעייה ותקלות כי הממשק הוא אותו דבר כמעט ואצלי בבית הזאפר החדש רץ מהר וגם הטוטאל דור 2
mrraz111 כתב:ראיתי שאין לו יותר יציאת סאונד אופטית וגם לא חיבורי בננות
רק spdif
...
·מי שיזם את המפרט של הממיר התקמצן,וזה פשוט מקומם.(אוזניות,יציאה אופטית מימסך הטלויזיה ,מקרן קול) אין אפשרות לחבר לממיר
הסטארט אובר עבד לי ביומיים הראשונים להשקה בערוצי הסרטים,אחרי יומיים זה פשוט נעלם,(גרסת תוכנה שעשו לממיר ומרחוק)
מה שבאמת מעניין הוא חיבור הusb כפי שרשמתי אחד שהיה קיים ליד הsmart card בצד והוסר ועוד 2 בגב המכשיר(סה"כ 3 חיבורים) מילא שהורידו חיבור בצד אבל למה השאירו 2 חיבורים אם גם כשיש אחד(בזאפרים) לא משתמשים בו?
באמת מעניין שהורידו חיבור usb בצד ועדיין קיימים חיבורים לא זמינים בטוטאל וגם בזאפרים לפחות שהיו נותנים לחבר אפילו DOK במקום להשתמש בסטרימר שלא עובד כמעט
ArielAberjil כתב:מה שבאמת מעניין הוא חיבור הusb כפי שרשמתי אחד שהיה קיים ליד הsmart card בצד והוסר ועוד 2 בגב המכשיר(סה"כ 3 חיבורים) מילא שהורידו חיבור בצד אבל למה השאירו 2 חיבורים אם גם כשיש אחד(בזאפרים) לא משתמשים בו?
...
1. הם הרי לא מגדירים את החומרה - זו חומרה מוכנה שמותאמת לכל מני חברות (לא רק יס) ושיס מתלבשת עליה.
2. אני מאוד מקווה שבשלב כלשהו כן ישמישו את החיבור הזה. דברים שאפשר לעשות איתו: להעביר תוכניות לדיסק און קי או בין ממירים, לחבר ולהשתמש באייפון/אנדרואיד (לראות ממנו תמונות/סרטים, לטעון אותו, וכו').
כך שיש פוטנציאל. אם ישתמשו בו או לא, זה כבר סיפור אחר.
1. הם הרי לא מגדירים את החומרה - זו חומרה מוכנה שמותאמת לכל מני חברות (לא רק יס) ושיס מתלבשת עליה.
2. אני מאוד מקווה שבשלב כלשהו כן ישמישו את החיבור הזה. דברים שאפשר לעשות איתו: להעביר תוכניות לדיסק און קי או בין ממירים, לחבר ולהשתמש באייפון/אנדרואיד (לראות ממנו תמונות/סרטים, לטעון אותו, וכו').
כך שיש פוטנציאל. אם ישתמשו בו או לא, זה כבר סיפור אחר.
...
·
זוהי בדיוק הכוונה שלי אם הסירו חיבור אז יכלו להסיר את האחרים אם ידעו שלא יהיה בהם שימוש וצורך.
בקוואטרו השאירו שניים במקום להשאיר אחד ובכל מקרה בכולם יש אחד(זאפרים וטוטאל). לא הייתה התייחסות מצד יס? לא שאלו את זה בעת ההשקה?