Prime Day In Amazon
אז כמו שסיפרתי בשרשור קניתי amazon tv fire stick ב-24$. בנוסף שלחתי במשלוח no-rush (מקבלים קרדיט תמורת זה שאתה מוותר על ה2 ימי שליחה) אז קיבלתי בנוסף קרדיט של 5$ לקניות מוצרים באמזון במחלקות ספורט, בית, גינה וכו.
חוץ מזה שזה כבר נשלח ויגיע לשיפיטו ביום שבת.
אז סה"כ יצא 19$.
אז סה"כ יצא 19$.
·HT-Assaf כתב:אז כמו שסיפרתי בשרשור קניתי amazon tv fire stick ב-24$. בנוסף שלחתי במשלוח no-rush (מקבלים קרדיט תמורת זה שאתה מוותר על ה2 ימי שליחה) אז קיבלתי בנוסף קרדיט של 5$ לקניות מוצרים באמזון במחלקות ספורט, בית, גינה וכו.
אז סה"כ יצא 19$....
בדרך כלל זה קרדיט לספרים מוזיקה וסרטים שלהם, אתה בטוח שזה למה שרשמת?
אני בטוח, וכבר בדקתי את זה, זה היה רק עבור אתמול, כנראה בגלל שהם לא רצו להעמיס על המשלוחים שלהם, הם הציעו 5$ על מוצרים אמיתיים.
לקראת סוף היום הם שינו את זה ל-3$ על ספרים ומוזיקה, שזו גם הצעה טובה למי שיש לו קינדל.
לקראת סוף היום הם שינו את זה ל-3$ על ספרים ומוזיקה, שזו גם הצעה טובה למי שיש לו קינדל.
-
ArielWeiser
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- שם מלא: Ariel Weiser
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
טוב הסיכום שלי שהיה ממש ממש מאכזב....
אני אישית לא הצלחתי לחפש בקלות מוצרים שאני צריך וסתם קפצו לי מבצעים שלא היו מי יודע מה שווים..
איך אני מסיר את עצמי מהביזיון הזה כמה שיותר מהר?
אני אישית לא הצלחתי לחפש בקלות מוצרים שאני צריך וסתם קפצו לי מבצעים שלא היו מי יודע מה שווים..
איך אני מסיר את עצמי מהביזיון הזה כמה שיותר מהר?
·http://www.amazon.de/gp/product/B00WS3L2BS?creativeASIN=B00WS3L2BS&linkCode=w01&linkId=6MD5OQKUE5WDZ2OP&ref_=as_sl_pc_ss_til&tag=nemode-21Pavliker כתב:יצא לכם לראות אופניים מתקפלים?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זכו זה מכבר למקום של כבוד על ה-Wall of Fame של InnerFidelity, וזה היה עוד כשהן תומחרו ב-$230..!avioren כתב:לא מכיר את החברה, איך האוזניות ??.........
הנה הביקורת והמדידות המקוריות שם:
http://www.innerfidelity.com/content/v- ... headphones
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אמממ..... כן?...
הדגם הכי ידועי הוא כנראה ה-Brompton, שמיוצרים כבר למעלה מ-30 שנה, אבל בשנים האחרונות התחום תפס תאוצה עם המעבר ההולך וגובר לרכיבה על אופניים בערים גדולות - בלונדון למשל אסור להעלות אופנים בגודל מלא לתחבורה הציבורית, אבל אם אופניים מתקפלים אפשר לעלות גם על ה-Underground.
אה, וכמובן שהשוס הגדול עכשיו הוא אופניים חשמליים מתקפלים, כגון ה-Gocycle או ה-DK City db0 שנמכרות בארץ.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
זה חבר מהפייסבוק וזה אמיתי . ביטקוין כבר משנה את המציאות שלי לפחות
אני קונה מעל שנתיים ברשת בביטקוין דרך אגב
כולל משלוחים משיפטו משלם בביטקוין עם הנחה למשלמים בביטקוין.
אני קונה מעל שנתיים ברשת בביטקוין דרך אגב
כולל משלוחים משיפטו משלם בביטקוין עם הנחה למשלמים בביטקוין.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
הבעיה היא לא bitcoin. למה שמישהו יקנה bitcoin בערך של יותר ממה שזה שווה, ולמה לסמוך על אתר חדש ולא מוכר עם הכסף שלך? האתר גם לא משדר אמינות. אין שם שום מידע. ומה, אתה אמור לחשוף לאנשים את הכתובת שלך ואת מה שאתה רוצה לקנות?
·במקרה שלך , חסכת 11$. וואו.stompy כתב:מי שרוצה 25-30 אחוז הנחה באמזון ניתן לקנות בביטקוין דרך purse
https://purse.io/?_r=FXp2Lh...
מעדיף לתרום לאמזון ולא לאיזה אתר עלום שם שבטח יש לו כל מיני חוקים עם אותיות קטנות.