ראיתי היום בשופרסל דיל מסך60H5000 פלזמה של סמסונג במחיר
- יעקבלהבות
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
לכל מי שמעוניין ביציאה האודיו הדיגיטלי של הסמסונג ככל נראה שהטלוויזיה לא מעבירה DOLBY DIGITAL או DTS מלא מכניסות HDMI ליציאה. ייצא PCM.
זאת אומרת אם יש לך יותר מאחד מקורות HDMI עם DD או DTS לא ממליץ להשתמש את הטלוויזיה כסוויטץ' ביניהן.
זאת אומרת אם יש לך יותר מאחד מקורות HDMI עם DD או DTS לא ממליץ להשתמש את הטלוויזיה כסוויטץ' ביניהן.
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 68
·Kipa כתב:הזמנת מחיר אחד ושילמת אחר?
מה הקטע?
שב להם על הראש...
מי שקיבל כבר...
עשיתם עדכון?...
נדרש לעשות לה עדכון?
בנוסף למי שכבר קיבל:
הטלוויזיה מגיעה עם כבל HDMI, או שאזמין אחד מראש?
להרצה, יש קובץ מומלץ כלשהו לנגן למשך ה-100-200 שעות הראשונות בבהירות מסויימת או שלצפות בכל תוכן שרוצים כל עוד מגבילים את הבהירות מספיק? (בעיקר שואל במידה ויש להימנע מסרטים עם פסים שחורים וסדרות עם לוגואים בטלוויזיה הזו, בין אם בהרצה או בשוטף)
עריכה: אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה למעמד לחיבור הטלוויזיה לקיר.
- jean-paul
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
רכשתי את הטלויזיה , אני כרגע איתה בהרצה הכל על 50% ועדיין רואים מעולה(לפניה הייתי עם פלזמה של LG 42 hd ready). רכשתי מתקן תלייה צמוד של זרועות ברקן
שים לב ל vesa זה 600X400.
שים לב ל vesa זה 600X400.
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
שווה גם ב-4500.Pete כתב:שלום לכולם.
בעיקבות השרשור הזה ביצעתי הזמנה דרך שופרסל אונליין. ברגע שהזמנתי המחיר היה 2991ש"ח. היום קיבלתי קבלה ומסתבר שהמחיר עלה ל3500ש"ח.
האם במחיר הנ"ל הפלזמה הזאת עדיין נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף או שאולי עדיף ללכת על מסך 50 אינצ' 4K מחברה אחרת באותו סדר גודל של מחיר?
בעיקרון 50" אינץ' יספיקו לי מבחינת גודל.
אין לי כבלים או לווין. המסך יהיה מחובר אך ורק למחשב לכן חשבתי יותר לכיוון של 4K לפני שניתקלתי בשרשור הזה.
תודה מראש...
- avidror
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
1. ע"פ היבואן אי אפשר לעשות עדכון, מגיעה נעולה, אם מישהו מבין בזה אשמח לדעת.Nico2K7 כתב:·......
נדרש לעשות לה עדכון?
בנוסף למי שכבר קיבל:
הטלוויזיה מגיעה עם כבל HDMI, או שאזמין אחד מראש?
להרצה, יש קובץ מומלץ כלשהו לנגן למשך ה-100-200 שעות הראשונות בבהירות מסויימת או שלצפות בכל תוכן שרוצים כל עוד מגבילים את הבהירות מספיק? (בעיקר שואל במידה ויש להימנע מסרטים עם פסים שחורים וסדרות עם לוגואים בטלוויזיה הזו, בין אם בהרצה או בשוטף)
עריכה: אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה למעמד לחיבור הטלוויזיה לקיר....
2. אין HDMI
3. תקרא בפורום יש מלא מידע
http://www.hometheater.co.il/forum37
4. אני קניתי באייבורי ברקן E400 התקנה פשוטה (בהזדמנות זו תקנה HDMI)
אחלה TV תתחדש אין על פלזמה וזאת הראשונה שלי עכשיו אני מבין !!!!
·
- Kipa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
איפה רכשת מתקן תליה? מה העלויות?
יש המלצות?
הטיה?
תודה
יש המלצות?
הטיה?
תודה
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

מעולה, המון המון תודה לך.
שאלה אחרונה, כשהיא מגיעה (תיאמו איתי שליח ליום חמישי הקרוב) אני יכול לפתוח בעצמי ולהתקין או שנדרש להזמין טכנאי מתמוז שיפתח את הקרטון לוודא את התקינות של הטלוויזיה וכו' על מנת שתהיה אחריות אם יש צורך?
שאלה אחרונה, כשהיא מגיעה (תיאמו איתי שליח ליום חמישי הקרוב) אני יכול לפתוח בעצמי ולהתקין או שנדרש להזמין טכנאי מתמוז שיפתח את הקרטון לוודא את התקינות של הטלוויזיה וכו' על מנת שתהיה אחריות אם יש צורך?
martin-sound.com
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

·jean-paul כתב:רכשתי את הטלויזיה , אני כרגע איתה בהרצה הכל על 50% ועדיין רואים מעולה(לפניה הייתי עם פלזמה של LG 42 hd ready). רכשתי מתקן תלייה צמוד של זרועות ברקן
שים לב ל vesa זה 600X400....
תודה רבה.
כשאתה על 50% אתה גם נמנע מצפייה בסרטים עם פסים שחורים קבועים או תוכניות עם לוגואים של ערוצים (בהרצה) או שלדעתך בניגודיות כזו אין סכנה לצריבות בטלוויזיה הזו?
נערך לאחרונה על ידי Nico2K7 ב 05/07/2016 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kipa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
לדרוש מהמובילים לפתוח לבדוק שלמות מוצר?
מגיעה מחר, לא לקבל אם מסרבים לפתוח יחד איתי?
נעולה לעידכונים???
לא הגיוני כלל...
נעולה לעידכונים???
לא הגיוני כלל...
- avidror
-
- חבר פעיל מאוד

·לא מחכה לאף אחד - המובילים קבוע 12-18 הגיעו ב 21:00 היו נחמדים וסבלנים אבל בשורה תחתונה הם רק מוביליםNico2K7 כתב:מעולה, המון המון תודה לך.
שאלה אחרונה, כשהיא מגיעה (תיאמו איתי שליח ליום חמישי הקרוב) אני יכול לפתוח בעצמי ולהתקין או שנדרש להזמין טכנאי מתמוז שיפתח את הקרטון לוודא את התקינות של הטלוויזיה וכו' על מנת שתהיה אחריות אם יש צורך?...
אל תצפה
איתנו הם פתחו כי בקשנו, אבל אחרי 5 דקות נגמרה הסבלנות התנצלו שיש להם עוד עבודה וסליחה ותודה
תכין את הטלפון עם המצלמה ואולי לצלם את הגעת הקופסה או לצלם וידאו בנכחות המוביל
היו לנו מלא חששות לא בגלל העלות אלא בגלל הבלאגן של מה יקרה אם.... - שורה תחתונה מאושר
תפנה את שישי בבוקר לנו לקח שעתיים עם הסימונים (החלוקה אצלינו היא שאיתי מסמנת ותולה, עובדת יותר מדיוק ממני
חייבים שני אנשים 30 ק"ג
תכין מברג פיליפס מאוד ארוך לנעילה של הבורג הביטחון של המתקן
מגיע גם עם רגל למזנון - פחד אלוהים עם יש ילדים
אל תתרגש עם לא מגיע עם חבקים - אצלי הגיעה מלאה באבק אני ראיתי בזה סימן טוב שעמדה במחסן ולא זזה
תחפש תוכנה שנקראת Dead-Pixel-Buddy. אנחנו פתחנו ולפני שהתקנו בדקנו פיקסלים שרופים (הרכבנו את הרגל)
http://www.softpedia.com/get/System/Ben ... uddy.shtml
אח"כ נתתי לה לרוץ "לילה לבן" לשטיפה
עוד לא התחלתי לכוון
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

תודה רבה.
מהשליחים בטוח לא ציפיתי לכלום, רק ווידאתי את מה שחשבתי שאכן אין צורך בהזמנת טכנאי מהיבואן.
מהשליחים בטוח לא ציפיתי לכלום, רק ווידאתי את מה שחשבתי שאכן אין צורך בהזמנת טכנאי מהיבואן.
נערך לאחרונה על ידי Nico2K7 ב 05/07/2016 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avidror
-
- חבר פעיל מאוד

·אני יודע שלא הגיוני נעולה - אבל זה היה הדיבור עם שני טכנאיםKipa כתב:לדרוש מהמובילים לפתוח לבדוק שלמות מוצר?
נעולה לעידכונים???
לא הגיוני כלל......
אם מישהו פה עדכן אשמח לדעת איך
בתכלס לא ניסיתי למרות שהורדתי מהאתר של סמסונג
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

שאלה אחרונה חביבה בתקווה - מסך לבן למשך השעות המדוברות.
אני מריץ באמצעות תוכנת ה Dead Pixel Buddy שהורדתי, או שלמסך יש פיצ'ר מובנה בתפריט שנותן לנגן תמונה לבנה?
אני מריץ באמצעות תוכנת ה Dead Pixel Buddy שהורדתי, או שלמסך יש פיצ'ר מובנה בתפריט שנותן לנגן תמונה לבנה?
martin-sound.com
- avidror
-
- חבר פעיל מאוד

·זה EXE ככה שלא נראה ליNico2K7 כתב:שאלה אחרונה חביבה בתקווה - מסך לבן למשך השעות המדוברות.
אני מריץ באמצעות תוכנת ה Dead Pixel Buddy שהורדתי, או שלמסך יש פיצ'ר מובנה בתפריט שנותן לנגן תמונה לבנה?...
מצד שני תחפש סתם תמונה לבנה או שתכין ברזולוציה FHD
ותשים ב USB
אולי מישהו אחר פה יכול לעזור עם טריק אחר
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

רעיון טוב לגבי ה-DOK, אם אין פיצ'ר במסך של "שטיפה" אז באמת פשוט אחבר DOK.
עריכה:
לנוחיות מי שצריך, הכנתי הרגע תמונה לבנה ברזולוציית FHD.
עריכה:
לנוחיות מי שצריך, הכנתי הרגע תמונה לבנה ברזולוציית FHD.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Nico2K7 ב 05/07/2016 12:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avidror
-
- חבר פעיל מאוד

·שים גם שאלה ספציפית בפורום כיול - אולי התותחים שם יעזרוNico2K7 כתב:רעיון טוב לגבי ה-DOK, אם אין פיצ'ר במסך של "שטיפה" אז באמת פשוט אחבר DOK....
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

תודה, אבל נדמה לי שהסתדרתי. עכשיו נשאר רק לחכות בסבלנות לטלוויזיה ולקוות שהכל יהיה בסדר 
- jean-paul
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
אני נמנע מסרטים שלא על מסך מלא, לצערי מבחינת ערוצי טלוויזיה אין ערוצים ללא לוגו.
- Nico2K7
-
- עוסק בתחום

לא מבין איך בדיוק, הרי טלוויזיות הם ביחס 16:9, כנ"ל סדרות טלוויזיה, אך סרטים הם ביחס שונה, 1:2.4 אם אני לא טועה.
martin-sound.com
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
לא כל הסרטים הם ביחס הזה, אבל בהחלט הרבה.
אם רואים מהמחשב, אפשר להגדיר בתוכנה כדי שהיא תמתח את התמונה לגובה המסך (ותחתוך את הצדדים).
אני לא יודע אם קיימות אופציות זום בטלויזיה עצמה, כדאי לבדוק. זה יכול גם למתוח את התמונה בצפיה בטלויזיה ולחתוך את הלוגו של הערוצים.
אם רואים מהמחשב, אפשר להגדיר בתוכנה כדי שהיא תמתח את התמונה לגובה המסך (ותחתוך את הצדדים).
אני לא יודע אם קיימות אופציות זום בטלויזיה עצמה, כדאי לבדוק. זה יכול גם למתוח את התמונה בצפיה בטלויזיה ולחתוך את הלוגו של הערוצים.